Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 39' 19" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 08' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 46' 31" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 46' 23" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 22° 15' 15" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 02° 13' 32" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 46' 56" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 09' 08" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 27' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 06' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 36' 59" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο Ερμής στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο

 

Από τις 24/5 μπαίνει ο Ερμής στους Διδύμους - έως τις 6/6 ευνοούνται κυρίως Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

 

Ο Ερμής στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο

 

 

Θα επικρατήσει περισσότερο η λογική και μια ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια. Επίσης, μια μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στην επικοινωνία.

Επειδή θεωρείται ότι ο Ερμής σαν πλανήτης μπορεί να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο την δύναμή του στους Διδύμους, θα βοηθήσει όλα τα ζώδια να επικοινωνήσουν ευκολότερα ακόμα και αυτά που δεν είναι σε καλή σχέση με το ζώδιο των Διδύμων.

Θα ευνοηθούν κυρίως Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι.

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Ένα οικονομικό σας θέμα θα σας βάλει να σκεφτείτε παραπάνω και να πάρετε αποφάσεις που θα είναι μόνο υπέρ σας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με μια συνεργασία όπου θα κερδίσετε χρήματα με ευκολία γιατί θα μπορέσετε να υλοποιήσετε με ευκολία μια πρωτότυπη ιδέα σας ή θα βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα σας αποφέρει μελλοντικά ένα καλό εισόδημα. Γενικά, είναι η περίοδος που θα γιατρέψετε ακόμα και μια προσωπική σχέση γιατί θα έχετε την ευχέρεια και την δύναμη να γυρίσετε το παιχνίδι υπέρ σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα απελευθερωθείτε από κάποιες εμμονές και φοβίες και θα κινηθείτε περισσότερο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, ακόμα και σε οικονομικά θέματα. Αυτό γενικά σας κάνει καλό και σας ξεκουνάει από δογματικές θέσεις. Μπορεί να θέλετε πράγματα χειροπιαστά για να πειστείτε αλλά χρειάζεται και η λογική και το άνοιγμα από γνώσεις για να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Από την άλλη, θα έχετε τη δύναμη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν θα κρύβετε τις σκέψεις σας, φοβούμενοι μήπως χάσετε άτομα από δίπλα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και οικονομική ευελιξία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαστε οι περισσότερο ευνοημένοι από το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σας γι' αυτό να είσαστε πολύ πειθαρχημένοι και με τον εαυτό σας αλλά και με το περιβάλλον σας για να μπορέσετε να πάρετε με ευκολία όλη αυτήν την ενέργεια, η οποία θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια λογική σειρά σε σχέση με το συμφέρον σας αλλά και θα δείτε ότι οι ιδέες σας θα σας ξεμπλοκάρουν από πολλά προβλήματα οικονομικά , συνεργασιών αλλά και προσωπικών σχέσεων. Καλό είναι να επιμείνετε στην υλοποίηση για να έχετε πλήρη βοήθεια από την ενέργεια του Ερμή στους Διδύμους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μπορεί να απομονωθείτε για λίγο για να δουλέψετε και να αναλύσετε τα προβλήματα τα δικά σας αλλά και των άλλων. Ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί μπορεί να λυθεί μέσω ενός καλού συμβούλου. Τα μεταφυσικά θέματα μπορεί να σας δώσουν απαντήσεις. Κρυφή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σας συμβουλεύει καλά. Κάποιοι φίλοι είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν την γνώση μαζί σας, κυρίως σε διανοητικά θέματα. Γενικά οι νέες ιδέες με πρωτοτυπία θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον και ίσως μερικοί από εσάς ασχοληθείτε περισσότερο με την πολιτική από παλιά. Η επικοινωνία με έναν Τοξότη θα αποκατασταθεί και θα νοιώσετε πιο άνετα μαζί του.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Οι φίλοι θα είναι το επίκεντρό σας όπου θα μπορούν να σας στηρίξουν σε κάθε σας βήμα. Η καριέρα σας θα παρουσιάσει βελτίωση και θα μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά πιο κοντά στο αντικείμενό σας πιο εύκολα από παλιά. Τα οικονομικά σας θα έχουν προοπτική να βελτιωθούν γιατί εσείς θα γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και διπλωμάτες, οπότε θα ξεκολλήσετε από κάποιες απόλυτες θέσεις που σας εμποδίζουν την επιτυχία και την οικονομική άνεση. Σίγουρα, αν αυτό που κάνετε είναι και πρωτότυπο και είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, θα έχετε άμεσα αποτελέσματα. Οι ανοικτές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε και κάποια θέματα επικοινωνίας με έναν Τοξότη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Επειδή είστε και εσείς ζώδιο του Ερμή (παρόλο που δεν συμπλέει εύκολα η ενέργεια των Δίδυμου με της Παρθένου, γιατί από την μια είναι η θεωρία και από την άλλη η πράξη), σας δίνεται η ευκαιρία να πατήσετε πάνω σε μια πολύ καταξιωμένη λογική και θεωρία. Η θεωρία αυτή θα σας απελευθερώσει από χίμαιρες και ψευδαισθήσεις και θα σας δείξει τον σωστό δρόμο, αν όμως είστε εσείς έτοιμοι να κάνετε τομές και να δεχτείτε τα νέα μηνύματα που έρχονται από έξω. Τότε πραγματικά θα ωφεληθείτε - και κυρίως εσείς που ασχολείστε με σπουδές και εξωτερικό και είστε διατεθειμένοι να ενστερνιστείτε θεωρίες που σας δυσκολεύουν, τότε θα πάτε πολύ μπροστά. Από την άλλη θα ξεκαθαρίσουν εύκολα υποθέσεις άλυτες που μέχρι τώρα σας παιδεύουν.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια και θα μπορέσετε να ανασάνετε από την μεγάλη πίεση και στεναχώρια. Γενικά, μπαίνετε σε μια περίοδο που θα ανταμειφθείτε αρκετά για την υπομονή σας αλλά και για την αξία σας. Κυρίως θα πάρετε μέσω τρίτων ή συνεργατών ή συντρόφου κάποια χρήματα ή αξία που σας ανήκει. Επίσης, θα ξεμπλοκάρετε αρκετά εύκολα από υποχρεώσεις προς τρίτους και από κάποια χρέη που σας έχουν ενοχλήσει υπερβολικά. Μπορεί να μην βρεθούν άμεσα μετρητά αλλά θα υπάρχει βοήθεια ή από άτομο ή οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι που θα έχετε άμεση λύση. Κάποια κρυμμένα θέματά σας θα βγουν στην επιφάνεια με ευκολία και θα μπορέσετε να τα μοιραστείτε ακόμα και με την σχέση σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βγάζετε από μέσα σας όλα αυτά που σας απασχολούν και έχετε μια μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία με όλους και όλα. Ένας Δίδυμος σίγουρα θα παρουσιαστεί στην ζωή σας και ίσως να λύσετε δια παντός κάποια θέματά σας που αφορούσαν ακόμα και μια σχέση από το παρελθόν. Οι δημόσιες σχέσεις σας σίγουρα θα επεκταθούν και θα δείτε ότι, όταν βγαίνετε από τη «φωλιά» σας, θα έχετε μεγάλη επιτυχία με τους γύρω σας γιατί μπορείτε να μεταδίδετε την γοητεία και τη βαθειά σας ενέργεια. Πιθανόν να αυξήσετε το ενδιαφέρον σας για το διάβασμα και γενικά για πνευματικά θέματα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από μια συνεργασία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Θα δώσετε μεγαλύτερη βάση στις συνεργασίες σας και στον σύντροφό σας. Σίγουρα θα επικοινωνήσετε με κάποια ιδιαίτερα άτομα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε με ευκολία το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Οι συζητήσεις είναι απαραίτητες και θα μπορέσετε να βγάλετε ένα ώριμο συμπέρασμα που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε περισσότερο την δουλειά σας αλλά και τα οικονομικά σας αλλά χρειάζεται προσοχή να μην αφεθείτε στους άλλους και μόνο στην κρίση τους γιατί θα μοιράσετε και πάλι την ενέργεια σας, χωρίς να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Με έναν Δίδυμο θα τα βρείτε και θα τα βάλετε τα τυχόν προβλήματά σας σε μια κοινή βάση.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού σας σε συνδυασμό με την ερωτική σας ζωή θα σας σπρώξει να γίνετε περισσότερο ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Αυτό μπορεί στην αρχή να μην σας αρέσει, αλλά μετά θα σας απελευθερώσει, γιατί θα ειπωθούν αλήθειες που είναι απαραίτητες για την μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων. Επαφή με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που ίσως να τα είχατε τσουγκρίσει στο παρελθόν. Η επικοινωνία με έναν Δίδυμο θα σας επηρεάσει υπερβολικά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μπαίνετε σε μια καλή φάση, αφού την περίοδο που θα είναι ο Ερμής στους Διδύμους εσείς θα μπορέσετε να εκφράσετε περισσότερο το επικοινωνιακό σας ταλέντο αλλά και να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα, τα οποία θα σας δώσουν άνεση αλλά και μια μεγαλύτερη ευκολία σε όλες σας τις υποθέσεις. Ο χώρος του σπιτιού σας θα έχει μια ήρεμη ατμόσφαιρα και μια νέα γνώση μέσω επικοινωνίας ή ταξιδιού θα σας ανεβάσει το πεσμένο ηθικό.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα επικρατήσει η λογική στη ζωή σας και ενώ σαν ζώδιο θα δυσκολεύεστε να την ακολουθήσετε καλό είναι να κάνετε ένα βήμα σε οτιδήποτε επιχειρήσετε και να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που σκέφτεστε αυτή την περίοδο, μειώνοντας τα έντονα συναισθήματά σας για να γίνετε ρεαλιστές. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα εντοπίσετε τα λάθη σας και κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο (αλλά και σε κάποια συμβόλαια που είναι να υπογράψετε), ή μια γνώση που είναι να πάρετε, καθώς επίσης μια συμφωνία μεταξύ συγγενών σας. Από την άλλη τα οικονομικά σας σίγουρα χρειάζονται ρεαλιστική βάση για να έχετε επιτυχία.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved