Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 44' 20" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 48' 11" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 15° 47' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 44' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 03' 09" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 51' 05" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 43' 22" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 58' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 33' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 37' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 47' 25" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα ζώδια; Μέρος Β΄

 

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα ζώδια; Μέρος Β΄

 

 

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 15/5 έως τις 26/6

 

 

 

 


 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθάει όλες τις κινήσεις για να τραβήξετε μπροστά και να κάνετε τα πράγματα όπως εσείς τα θέλετε. Κυρίως με την ανάδρομη, επιστρέφουν πολλές ευκαιρίες και προτάσεις που σας είχαν γίνει και αυτό θα είναι πολύ θετικό για σας. Χρειάζεται όμως ό, τι κάνετε να το αντιμετωπίσετε με ηρεμία, εξυπνάδα και προ πάντων διπλωματία την οποία την έχετε μπόλικη αυτή την περίοδο. Μια πρόταση από το εξωτερικό θα επανέλθει. Αν είχατε επίσης γνωρίσει ένα άτομο από εκεί και είχατε χαθεί για ένα διάστημα, σίγουρα θα σας ξανακτυπήσει την πόρτα και τώρα είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε για τα καλά. Ένα νομικό θέμα θα χρειαστεί να επανεξεταστεί και από εκεί θα βγείτε νικητές. Γενικά, θα θέλετε να προοδεύσετε και ένα βάρος που έχετε ήδη λόγω Κρόνου, κυρίως οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, μέχρι και το τέλος Μαΐου θα το λύσετε με τον καλύτερο τρόπο γιατί θα είστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση και επικοινωνία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είναι μια μοιραία περίοδος για σας που σημαίνει ό, τι έχετε σπείρει, θα θερίσετε και κυρίως στα θέματα σχέσεων σε συνάρτηση με τα οικονομικά σας. Ένας Δίδυμος σίγουρα θα ξανακάνει την εμφάνισή του για να δοθεί οριστική πλέον λύση στην μεταξύ σας υπόθεση γιατί αν δεν την δώσετε τώρα, δεν θα γίνει ποτέ και θα συνεχίζει αυτό το θέμα να σας βασανίζει και να μην σας αφήνει να δουλέψετε τίμια και ειλικρινά με τα θέλω σας και τον εαυτόν σας. Θα επανεκτιμήσετε παλιές σχέσεις και φιλίες και θα σας δοθούν νέα στοιχεία για να κρίνετε τελικά, αν σας είναι αναγκαίες ή όχι. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί, από λόγους ωφελιμιστικούς, να κάνετε και πάλι νέα έναρξη μιας σχέσης η οποία θα δείτε στην πορεία ότι δεν σας κάνει, οπότε πρέπει να βάλετε και την ηθική στην ζωή σας και να μην χρησιμοποιήσετε άτομα και καταστάσεις γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα κερδίσετε από αυτό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αυτή την περίοδο συνέχεια κάνετε νέες γνωριμίες και πολλές προτάσεις επαγγελματικές επανέρχονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ένα κομμάτι του εαυτού σας το ποιο ανοικτό και ίσως και το πλέον επιπόλαιο εκφράζεται με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Μια παλιά συνεργασία μπορεί να επανέλθει και στα πλαίσια της χαλαρότητας και της διάθεσης για ανοίγματα από την πλευρά σας μπορεί να δεχτείτε με ευκολία, χωρίς όμως να έχετε εμβαθύνει για το αν είναι καλό για σας ή όχι. Καλό είναι να έρθετε σε επαφή περισσότερο με τον εαυτόν σας γιατί τώρα μπορούν να γίνουν λάθη μη αντιληπτά από την δική σας πλευρά. Η πρόταση γάμου από έναν Δίδυμο μπορεί να επανέλθει και χρειάζεται να ρωτήσετε την καρδιά σας, αν πρέπει να κάνετε αυτό το βήμα και όχι τις εξωτερικές συνθήκες. Πάντως είναι η εποχή που θα εισπράξετε κατά κάποιον τρόπο αυτά που έχετε προσφέρει μέσω σχέσεων.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Σίγουρα είναι για σας μια ιδιαίτερη περίοδος. Θα κριθείτε και εσείς στα πλαίσια της κοινωνικότητάς σας σε σχέση με την επαγγελματική και εργασιακή σας ταυτότητα. Μία σχέση που είχε δημιουργηθεί στον χώρο της δουλειάς σας αλλά είχε μπλοκαριστεί είτε από την πλευρά σας είτε από συνθήκες κοινωνικές. τώρα κάνει και πάλι την εμφάνισή της αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί για το πώς θα την διαχειριστείτε γιατί, αν πείτε ναι και συνεχίσετε, ίσως βάλετε ένα συνεχόμενο κάρμα με το συγκεκριμένο άτομο, αφού θα έχετε πίσω σας ολόκληρο στρατό κοινωνικών και οικογενειακών υποχρεώσεων να αντιμετωπίσετε. Για αυτό καλό είναι να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον εαυτόν σας και να τον ρωτήσετε βαθειά, αν θέλετε αυτή την σχέση και αν η καρδιά σας σάς δώσει την άδεια, τότε προχωρήστε άφοβα, αλλιώς μην βιάζεστε. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα αναγκαστείτε να επικοινωνήσετε παραπάνω και αυτό ίσως σας ζορίζει αλλά είναι αναγκαίο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Το ερωτικό σύνθημα για σας έχει ξαναμπεί σε λειτουργία. Μια παλιά σχέση επιστρέφει και εσείς πρέπει να είστε επί των επάλξεων να την υποδεχτείτε κυρίως με ένα Δίδυμο ή Τοξότη. Σίγουρα οι οιωνοί είναι με το μέρος σας για αυτό επιλέξτε τα σωστά λόγια και τις κινήσεις που θα κάνετε γιατί είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείτε και αυτό θα σας κάνει χαρούμενους, ευτυχισμένους και επικοινωνιακούς. Η γέφυρα επανασυνδέεται ίσως μέσω φιλικής προσέγγισης με στόχο όμως τον έρωτα. Επίσης, μπορείτε να ρισκάρετε άφοβα σε θέματα οικονομικά που έχουν όμως την ρίζα τους στο παιχνίδι και την χαρά. Μια εμπορική πρόταση ίσως επανέλθει από ένα γκρουπ ατόμων. Μια νομική σας υπόθεση θα λυθεί με μεγαλύτερη ευκολία γιατί θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα να σας βοηθήσουν. Ένα πτυχίο ή τίτλο σπουδών που έχετε βάλει σαν στόχο θα υλοποιηθεί ευκολότερα για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και κυρίως μέχρι και τέλος Μαΐου. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εσείς δεν θα προσπαθήσετε, απλά οι προσπάθειές σας θα κατευοδωθούν.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είναι μια περίοδος που μπορεί να χάσετε «τα αυγά και τα πασχάλια» γιατί ίσως αναλωθείτε σε πολύ επιφανειακές σχέσεις και επαφές. Επειδή το παρελθόν ξανακτυπάει, μπορεί να εντοπίσετε κάποια επικοινωνιακά λάθη που είχατε κάνει ή είχατε σχετιστεί με άτομα για την ιδέα της επαφής και της ανάλαφρης επικοινωνίας και όχι για την ανταλλαγή συναισθήματος που τόσο έχετε ανάγκη. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για το ποιος μπαίνει μέσα στο σπίτι σας και ποιος όχι. Από την πλευρά σας ανοίγεστε αλλά μετά μπορεί να δείτε στην πορεία ότι έχετε κάνει λάθη. Σίγουρα τώρα θα εισπράξετε τα αποτελέσματα των επιφανειακών επαφών σας οι οποίες μπορεί να σας εκθέσουν ή να μην σας στηρίξουν όσο θα θέλατε. Η επαφή σας με την οικογένεια επίσης μπορεί να στηριχτεί σε λάθος συμπεράσματα και εσείς να βρεθείτε ακάλυπτοι. Χρειάζεται επανεξέταση η σχέση σας με έναν Δίδυμο ή Τοξότη γιατί μπορεί να το μετανοήσετε αργότερα.

 

Διαβάστε το τί θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα 6 πρώτα ζώδια εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved