Σάββατο 28 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 23' 28" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 12' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 10' 44" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 09' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 48' 45" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 03° 12' 42" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 12' 39" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 07' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 11' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 24' 26" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 33' 12" ΤΑΥΡΟΣ

Το Μεγάλο γήινο Τρίγωνο της Πρωτομαγιάς και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

 

Δείτε τώρα τις ημερήσιες προβλέψεις από τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη

Το Μεγάλο γήινο Τρίγωνο της Πρωτομαγιάς και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

 

Πρωτομαγιά! Η ημέρα που όλη η φύση ερωτεύεται και βγάζει όλη της την ομορφιά στην επιφάνεια. Ερωτευτείτε και σεις λοιπόν κάτι που σας που σας εμπνέει δημιουργία, χαρά, γέλιο και άνοιγμα.

Η Πρωτομαγιά φέτος συνοδεύεται από ένα μεγάλο τρίγωνο της Γης και ίσως επιβεβαιώνει αυτήν την παλιγγενεσία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο.

Το μεγάλο γήινο τρίγωνο που γίνεται μεταξύ Ήλιου-Σελήνης σύνοδος Άρη και Πλούτωνα δείχνει την ανανέωση όλων των υλικών δυνάμεων αλλά και την πραγματοποίηση δύσκολων στόχων ακόμα και σε πιο βαθειά επίπεδα λόγω της συμμετοχής του Πλούτωνα.

 

Η πλανητική ενέργεια διαχέεται και την αντιλαμβανόμαστε μέσω του αιθερικού μας σώματος. Το κάθε ζώδιο δέχεται διαφορετικά αυτή την ενέργεια. Πάμε να δούμε λοιπόν με ποιον τρόπο θα δεχτούμε την μεγάλη ιερή συμπαντική ενέργεια που εκφράζει την υλοποίηση και το πρακτικό μέρος της ζωής και σίγουρα δημιουργεί αξίες σε όλα τα επίπεδα.


Τα ζώδια της Γής Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχετε την μεγαλύτερη εύνοια από τους υπόλοιπους.

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Μια δουλειά μπορεί να σας ζορίζει, κυρίως γιατί θα χρειάζεστε να κάνετε καθημερινά πράγματα που ενδεχομένως να σας κουράζουν ή να σας φαίνονται ανούσια και βαρετά. Από την άλλη σας δίνεται η ευκαιρία να βγάλετε λαυράκι απ' αυτήν, αρκεί να κάνετε υπομονή.

.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είσαστε από τους μεγάλους ευνοούμενους αυτής της εβδομάδας. Οι προσπάθειές σας θα καρπωθούν και θα δείτε πράγματα που τα προσπαθούσατε χρόνια να πάρουν σάρκα και οστά. Πάντως θα υπάρχει έντονη διάθεση για ρίσκο και τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να σας ευνοήσουν.

.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Τακτοποιείτε τις υποθέσεις του σπιτιού σας και αυτό σας ικανοποιεί γιατί γενικά μπορεί να είσαστε λίγο χαοτικοί και ανοργάνωτοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις πρώτες δυσκολίες των διαφόρων εργασιών που είναι απαραίτητο να κάνετε. Η ένταση μπορεί να σας φέρει ένα μικρό στρες το οποίο όμως το διαχειρίζεστε καλά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαστε από τους ευνοούμενους γιατί όλα λειτουργούν υπέρ σας. Θα δείτε τις υποθέσεις να κυλούν με μεγάλη ευκολία και άνεση, χωρίς εσείς να κάνετε και ιδιαίτερα πράγματα, αρκεί να αναζητήσετε την μεθόδευση και την οργάνωση. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα σημαντικό σας σχέδιο.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είσαστε βουτηγμένοι μέσα στην υπερβολή η οποία είναι αναγκαία για να προχωρήσετε. Μην απελπίζεστε και κάνετε πίσω σε έναν μακρόπνοο σχέδιο που έχετε ξεκινήσει. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σας, αρκεί να τους μεταφράσετε σωστά. Η εστίαση στα οικονομικά σας είναι το κεντρικό σας μέλημα και μην χαλάτε αλλού την ενέργειά σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σας σάς πιέζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο να βγάλετε τις δυνάμεις σας στην επιφάνεια κι αυτό μπορεί να σας φανεί υπερβολικά πιεστικό αλλά και συγχρόνως ωφέλιμο. Είσαστε από τους μεγάλους ευνοούμενους και νοιώθετε πολύ καλά.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Ένας φίλος σας σάς πιέζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενδώσετε σε μια συναισθηματική σχέση που κατά την γνώμη του θα σας κάνει καλό. Από μια συνεργασία θα βγάλετε χρήματα ή θα λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα χρεών σας. Ένας Ταύρος είναι σημαντικό άτομο για σας και θα πρέπει να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας προσφέρει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας στο έπακρο και βλέπετε ότι τα καταφέρνετε πάρα πολύ καλά. Επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και γενικά σε αυτό που θέλετε να κάνετε και μην επηρεάζεστε από τις κρίσεις άλλων. Θεωρείστε από αυτούς που θα μπορέσετε να τα καταφέρετε επάξια. Ξεκινήστε!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ένα θέμα του εξωτερικού ή νομικό που σας απασχολεί θα δείτε να πραγματοποιείται αλλά χρειάζεται να αναπτύξετε μια δική σας μεθοδολογία και εκεί πρέπει να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει γιατί μερικές φορές δεν είσαστε πρακτικοί. Η μεγάλη σας αλλαγή στο οικονομικό θέμα θα γίνει, μόνο αν βάλετε όλες σας τις δυνάμεις να δουλέψουν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Καταφέρνετε και παίρνετε αυτά που θέλετε μέσω συνεργασίας ή συμφωνίας με τρίτους. Μια επιτυχημένη επαγγελματική πρόταση θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο. Απελευθερώνεστε σε εσωτερικό ή σεξουαλικό επίπεδο και αυτό σας κάνει καλό.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Σίγουρα είναι η εποχή που υπάρχει ανάγκη από τις τρέχουσες καταστάσεις να γίνετε πιο συνεργάσιμοι αλλά και περισσότερο της υπηρεσίας και της προσφοράς. Ένας φίλος με ισχυρή κοινωνική θέση σας ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Η γνώση και τα ταξίδια σας βοηθούν.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Από την μια έχετε εύνοια και από την άλλη, αν δεν μπορέσετε να βάλετε μέθοδο και τάξη στην καθημερινότητά σας σε πρακτικό επίπεδο, τότε δεν θα έρθουν τα χρήματα που περιμένετε.. Η καριέρα σας μπορεί να σας πιέζει να ανεβάσετε το επίπεδο των συνεργατών σας.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved