Πέμπτη 19 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 17' 10" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 31' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 08' 23" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 06' 27" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 25° 44' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 33' 55" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 01' 34" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 35' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 00' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 38" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 30' 27" ΤΑΥΡΟΣ R

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο αυτό το τριήμερο;

 

 

Πώς θα χτυπήσει η τύχη την πόρτα σας;

 

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο αυτό το τριήμερο;

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Αυτό που θα σας κάνει να προσελκύσετε την τύχη σας με έναν γρήγορο και ιδιαίτερο τρόπο θα γίνει με την μείωση του εγώ και την αύξηση της αληθινή σας αξίας. Εμπιστευτείτε την κρίση σας και το ένστικτό σας. Ένα νομικό θέμα θα λήξει αισίως και το εξωτερικό, σαν προοπτική, φλερτάρει επικίνδυνα μαζί σας. Αποφασίστε να το στήσετε αυτό που θέλετε πρώτα σαν όραμα μέσα στο μυαλό σας και μετά το σύμπαν, με την κατάλληλη υποστήριξη από την πλευρά σας, θα σας επιβεβαιώσει ότι είστε στον σωστό δρόμο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νοιώθετε ένα μεγάλο άνοιγμα προς όλους και όλα. Εμπιστεύεστε ακόμα και άτομα που παλιά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνετε. Αυτό να ξέρετε ότι δεν σημαίνει ότι έχει αλλοιωθεί η κρίση σας αλλά ότι εσείς έχετε μια προστασία γύρω σας η οποία μαζί με την αισιοδοξία μπορεί μεν να σας οδηγήσει σε βήματα ίσως υπερβολικά για τον χαρακτήρα σας αλλά αναγκαία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Το θέμα ενός παιδιού μπορεί να σας κάνει αισιόδοξους και να σας δημιουργήσει την επιθυμία να ανοιχτείτε και σε νέες εμπειρίες

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Με την απομόνωση και την πίστη ότι υπάρχει ο από μηχανής Θεός θα γίνει το θαύμα που περιμένετε από στιγμή σε στιγμή. Υπάρχει άνωθεν προστασία αυτή την περίοδο στη ζωή σας κι αυτό σας βοηθάει να συντηρείτε την κατά καιρούς κερματισμένη αισιοδοξία σας. Μπορεί ξαφνικά ένα μήνυμα ή μια πληροφορία από ένα πρόσωπο που εσείς μπορεί ακόμα και να μην γνωρίζετε να σας δώσει μια λύση στο πάζλ σας και εσείς να βγείτε μονομιάς από το αδιέξοδο. Οπότε να είστε ανοικτοί στα μηνύματα και θα εισπράξετε πολλά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οι φίλοι σας αλλά και ο τρόπος που έχετε κατευθύνει τον εαυτόν σας απέναντι στην κοινωνία και στις ομάδες θα είναι η μεγάλη σας δύναμη. Μην διστάσετε να ζητήσετε γιατί θα σας δοθεί από πάνω αυτόματα. Έχετε ένα χάρισμα αυτή την περίοδο και πρέπει πρώτα να το αντιληφθείτε και μετά να το χρησιμοποιήσετε για δικό σας όφελος. Το χάρισμα αυτό είναι με την δική σας σίγουρα συνειδητή συμμετοχή ότι μπορείτε και λαμβάνετε αγάπη και υποστήριξη από φίλους σας και αυτό μπορεί να σας ανοίξει τα φτερά. Καλό είναι να μην το θεωρήσετε σαν κάτι δεδομένο γιατί για τίποτε και για κανέναν δεν ισχύει.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Στα πλαίσια μια μεγάλης υπερβολής ή υπέρ ανοίγματος, παίρνετε και εσείς την τύχη σας. Με πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, με βοήθεια από συγγενείς αλλά ακόμα μπορεί και να εισπράξετε και μεγάλα λόγια τα οποία θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να είναι φούμαρα. Όντως, μερικοί, λόγω της υπερβολικής ενέργειας που εκπέμπετε μπορεί να σας «φουσκώσουν» με πολλά. Η τύχη σας είναι σε εκείνο το σημείο που ο άλλος πιστεύει περισσότερο από άλλες φορές σε εσάς και το θετικό είναι ότι μπορείτε εσείς να το πάρετε και να επενδύσετε οι ίδιοι στον εαυτόν σας, βασιζόμενοι στις ιδιαίτερες δυνάμεις σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Τα θέλετε όλα τέλεια και δομημένα στην ζωή σας και, αν δεν υπάρχει αυτό, δεν μπορείτε να δείτε εύκολα και από πουθενά το φως του Ηλίου. Τώρα -και αντικειμενικά- υπάρχει ένα παράθυρο στην ζωή σας το οποίο είναι ολοφώτεινο και εσείς πρέπει να βγείτε έξω από τα πλαίσια της λογικής και να το εκτιμήσετε ιδιαίτερα. Το άνοιγμα που σας έχει έρθει από το εξωτερικό αλλά και η προστασία που έχετε ακόμα και σε πράγματα που εσείς τα θεωρείτε δεδομένα πρέπει να εκτιμηθούν από εσάς. Κυρίως όμως για να σας έρθουν περισσότερα χρειάζεται να ευγνωμονείτε ακόμα και για τα πολύ απλά. Τότε θα δείτε να σας ξαναγυρίζουν πράγματα πίσω σε μεγαλύτερη αξία από αυτά που δώσατε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Οι συνεργασίες σας με τρίτους αλλά και η προστασία ακόμα και των χρεών σας θα γίνει με έναν πολύ ευκολότερο τρόπο από ότι περιμένατε, αφού θα βρεθούν άτομα από το πουθενά που θα σας στηρίξουν. Από την άλλη, ξελαφρώνετε εύκολα από ένα μεγάλο σας βαθύ ψυχολογικό θέμα το οποίο παλιά σας μαύριζε. Τώρα, μπορεί να μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας θέματα και αυτό σας απελευθερώνει. Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα άνοιγμα οικονομικό μαζί με συνεργάτες που θα τους έχετε ελέγξει από πριν, τότε θα δείτε μεγάλες διαφορές. Τολμήστε το.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Το μεγάλο άνοιγμα γίνεται μέσω κάποιων ιδιαίτερων συνεργατών οι οποίοι με τον τρόπο τους θα σας φέρουν χρήματα και ευκαιρίες επέκτασης και εξάπλωσης. Επειδή νοιώθετε αισιόδοξοι, μερικοί θα πάρετε την μεγάλη απόφαση της συντροφικότητας και του γάμου. Σίγουρα, όταν είμαστε δύο αντιμετωπίζουμε ευκολότερα την ζωή και η αγάπη θα δώσει φώς στην ζωή σας. Από την άλλη, θα έχετε δημοφιλία και η διασημότητα φέρνει επιτυχία και κατ' επέκταση χρήματα. Αναγνωρίστε όμως αυτή την εύνοια στη ζωή σας και εκτιμήστε ακόμα και το μικρό που παίρνετε. Πάντως η τύχη σας είναι η δεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα που θα δείξετε απέναντι σε όλες τις μορφές της ζωής.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Εάν αποφασίσετε να ρισκάρετε, θα προσεγγίσετε περισσότερο τον ζητούμενο στόχο σας. Αν γίνετε μικρά παιδιά, αφαιρώντας όλο το βάρος της καρδιάς σας, τότε θα σας συμβούν όμορφα πράγματα. Χρειάζεται να εμπιστευτείτε τον εαυτόν σας και να σκεφτείτε ότι κάποιος άλλος θα σας φροντίσει, τότε οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα μπροστά σας. Επειδή γενικά είστε τυχερά άτομα και έχετε πίστη πολύ στο καλό, σίγουρα και τώρα κάπου μπορεί να υπάρχει αυτή η ευκαιρία. Τα τυχερά παιχνίδια και κυρίως το τζόκερ, λόττο και λαχεία είναι αυτά που, αν τα παίξετε με ένα μέτρο, σίγουρα θα σας κάτσει μια μικρή καλή.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ο χώρος του σπιτιού σας αλλά και η ψυχική σας εσωτερική κατάσταση σας κάνει να νοιώθετε αισιοδοξία και άνοιγμα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο γιατί πολλές φορές, λόγω του προσωπικού στρες, δεν μπορείτε να χαρείτε τα απλά καθημερινά πράγματα. Να ικανοποιείστε ακόμα και με μικρούς στόχους που πετυχαίνετε γιατί εξαιτίας της φιλοδοξίας σας ακυρώνετε τις μικρές σας επιτυχίες, προσδοκώντας μόνο τις μεγάλες. Να είστε ο εαυτός σας και από εκεί θα δείτε την δύναμη σας να πολλαπλασιάζετε. Μείνετε στον πυρήνα σας και θα δείτε την τύχη σας να αλλάζει πολύ γρήγορα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Τα ταξίδια, η γνώση, η επαφή με συγγενικά πρόσωπα, η επικοινωνία είναι το κομμάτι που κρύβεται η τύχη σας. Αν αφεθείτε μόνο σε αυτό και δεν μπλοκάρεστε από την μονολιθικότητα και την αδιαλλαξία που σας διακατέχει, τότε πραγματικά θα βγείτε έξω από το στενό σας εγώ και θα δοκιμάσετε πράγματα τα οποία δεν θα τα κάνατε παλιά, φοβούμενοι μην εκτεθείτε. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κλείσετε ακόμα και κάποιες συμφωνίες που μπορεί από αυτές να χαρακτηριστείτε πεζοί ή συμφεροντολόγοι αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί κανείς δεν ξέρει όσο εσείς τον εαυτόν σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Εσείς χρειάζεται να αντιληφθείτε ότι κρατάτε έναν θησαυρό στα χέρια σας και μπορεί να μην είναι όπως τον φαντάζεστε δηλαδή έτοιμο και μασημένο φαγητό στο πιάτο. Ίσως κρατάτε έναν δυναμίτη που να αφορά ακόμα και ένα ακίνητο που δεν το είχατε σκεφτεί και από εκεί να είναι η τύχη σας. Στην προκείμενη φάση για να πάρετε χρήματα αυτή την περίοδο χρειάζεται να παραμείνετε απλοί, πρακτικοί και ρεαλιστές. Η αίσθηση του χρήματος πρέπει να υπάρχει στην ενέργειά σας, κάνοντας διάφορες κινήσεις πχ. να το υπολογίζετε παραπάνω από παλιά και να μετράτε και την πραγματικότητα στο εδώ και τώρα.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved