Τετάρτη 25 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 12' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 06° 58' 01" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 40' 57" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 17' 16" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 21' 03" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 02° 39' 18" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 09' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 56' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 08' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 26' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 30' 14" ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

Η περίοδος του Ηλίου στον Ταύρο είναι από 19/4 έως 20/5


Ο Ήλιος στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο


Ο Ταύρος σχετίζεται και με τα χρήματα και είναι αναγκαίο να αντιληφτούμε ότι είναι μια αξιοσέβαστη και ιερή γήινη ενέργεια, απλή, εύχρηστη και επιθυμητή στην οποία δεν χρειάζεται να βάζουμε φόβο.


 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Το παρορμητικό σας στοιχείο θα τιθασευτεί για ένα διάστημα και στη θέση του θα μπει η δεύτερη σκέψη και η προστασία του εαυτού σας και των γύρω σας. Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα σταθερότητας της ζωής σας αλλά και ασφάλειας γύρω από αυτά που θέλετε να κάνετε και να κοινοποιήσετε προς τους τρίτους. Η εμφάνισή σας θα επιμεληθεί ιδιαίτερα και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μερικοί από εσάς μπορεί να σιγουρέψετε και μια δουλειά κι αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε επιτυχώς.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Όλη αυτή την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας σίγουρα θα νοιώθετε περισσότερο αναζωογονημένοι και δυνατοί. Οι συνθήκες θα είναι ποιο εύκολες για σας γιατί θα βρίσκετε μεγαλύτερη ανταπόκριση στις εξωτερικές συνθήκες με το ιδανικό, μέσα σας. Αυτό σας ωθεί στην αυτογνωσία για να καταλάβετε το πως είστε και τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε ώστε να νοιώθετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι. Από την άλλη, το θέμα των οικονομικών σας αλλά και της ακίνητης περιουσίας σας θα μπει κάτω από άλλο πρίσμα.

 


ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η διάθεση για απόσυρση θα κρατήσει για λίγο και θα έπειτα θα ανακατευτείτε με πολλούς φίλους και ενδιαφέροντα τα οποία θα σας δώσουν και ένα καλλιτεχνικό τόνο. Από την άλλη, θα υπάρχει μια ρευστή ερωτική κατάσταση στην ατμόσφαιρα. Εσείς, σαν χαρακτήρες, είστε από φύση σας παιχνιδιάρηδες και αιώνιοι έφηβοι. Ο από μηχανής Θεός θα σας απελευθερώσει και θα σας στείλει τύχη άνωθεν. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το μυαλό σας να επενδύει σε ψευδαισθησιακές καταστάσεις γιατί θα ξεφύγετε από την πορεία που θέλετε να κάνετε και ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Πολύ καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας, όπου εκεί θα έχετε την δυνατότητα να φορτσάρετε αλλά και να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση με το περιβάλλον γύρω σας και κυρίως για την καριέρα σας. Πολλοί φίλοι και γενικά ομάδες θα σας κατευθύνουν κατά κάποιο τρόπο για να βρείτε το ιδεολογικό στίγμα σας. Όχι ότι δεν το ξέρετε αλλά ίσως σας επηρεάσουν με τις απόψεις τους. Κυρίως τα οικονομικά σας θα αποκατασταθούν αρκετά αλλά βέβαια εξαρτώνται και από άλλους παράγοντες.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Προσπαθείτε και κάνετε μεγάλο αγώνα να εξασφαλίσετε μια θέση στον ήλιο που σας αξίζει και πρέπει να πάρετε πράγματα με το σπαθί σας. Είστε τόσο δημιουργικά άτομα και χρειάζεται τώρα να το αποδείξετε γι' αυτό θα ενεργοποιηθείτε κάτω από δυσκολίες και πίεση. Βέβαια, μόνο έτσι λειτουργείτε γιατί είστε δυναμικά άτομα με ισχυρή δράση. Το οικονομικό κομμάτι σίγουρα θα σας απασχολήσει και θα πρέπει κατά την γνώμη σας να κάνετε συμβιβασμούς για να πλησιάσετε κάποια πράγματα. Ίσως να χρειαστεί να μετριάσετε την γενναιοδωρία σας, παρόλο που μέσα σας ίσως κατηγορήσετε τον εαυτόν σας ότι είστε μίζεροι και τσιγκούνηδες, αλλά, κατά εποχές, χρειάζεται να λαμβάνετε τα μηνύματα και να αλλάζετε πορεία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είναι μια από τις πιο καλές περιόδους στην ζωή σας, αφού θα μπορέσετε να υλοποιήσετε σχέδια και πράγματα τα οποία εδώ και πολύ καιρό σας απασχολούν. Η κατεύθυνση άνωθεν και η αύξηση της πίστης σας για το καλό θα ενισχύσει την εσωτερική σας δύναμη. Σίγουρα, θα έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πώς θα κερδίσετε χρήματα μέσω των άλλων. Από την άλλη, κάποιες φοβίες σας θα φωτιστούν και θα πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Θέματα ασφάλειας, επενδύσεων ή χρεών θα διευθετηθούν πιο εύκολα και η λίμπιντό σας μπορεί να είναι ανεβασμένη.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Σταθεροποιούνται οι συνεργασίες σας και γίνονται περισσότερες δημιουργικές. Μια στενή σας σχέση σάς στηρίζει σε πολλά πράγματα και παίρνουν σάρκα και οστά αυτά που θέλετε να κάνετε. Τα οικονομικά καλυτερεύουν και από την παρέμβαση ενός Παρθένου υπάρχουν εξελίξεις. Συναισθηματικά, μπορεί να νοιώσετε ότι ένας Ταύρος σας μαγνητίζει. Θα σας δοθούν ερεθίσματα από τα οποία θα βγουν τα ταλέντα σας στην επιφάνεια. Βάλτε την ατομική σας δύναμη και μην αρνείστε αυτά που σας έρχονται. Αφουγκραστείτε τα μηνύματα αυτής της περιόδου γιατί θα εξελιχθείτε από αυτά.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αλλαγή στο εργασιακό τοπίο κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Περισσότερη δουλειά η οποία σας βοηθάει στην υλοποίηση πολλών στόχων σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα προς τους άλλους και έχετε εύνοια από συνεργασία ή ακόμα και από γάμο ή μια προσωπική σχέση. Ίσως η γνώμη των άλλων να παίζει μεγαλύτερο ρόλο αυτή την στιγμή για σας αλλά είναι αναγκαίο να μοιραστείτε πολλά πράγματα. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης ανοίγεστε και δεν μένετε στα δικά σας κλειστά όρια.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έρχεται πάλι στην επιφάνεια το θέμα της ύλης της ζωής σας. Όχι ότι παλιά το αγνοούσατε αλλά τώρα θα κάνετε μεγαλύτερο focus και θα επικεντρώσετε όλες σας τις προσπάθειες να βάλετε σε εφαρμογή διάφορα σχέδιά σας. Δεν είναι πολύ εύκολη περίοδος γιατί χρειάζεται υπομονή αλλά και δύναμη να απομακρύνετε του φόβους οι οποίοι σας κατακλύζουν αρκετές φορές. Σίγουρα πρέπει να αντιληφθείτε ότι δεν είστε μόνοι και, αν ζητήσετε άνωθεν βοήθεια, σίγουρα θα την έχετε. Από την άλλη, το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει και η σχέση σας θα δοκιμαστεί τόσο σε πρακτικό όσο και σε δημιουργικό επίπεδο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είναι μια πολύ θετική περίοδος για σας, αφού θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη πρακτικές υποθέσεις του σπιτιού σας κι αυτό θα σας ανακουφίσει αλλά και θα σας ανανεώσει. Επειδή προέχει αυτό το διάστημα η ψυχική σας ηρεμία, θα διαπιστώσετε ότι συνειδητά προστατεύεστε και δεν μπαίνετε σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Σίγουρα, η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο και είναι η περίοδος που βλέπετε ότι μπορείτε να έχετε επιτυχία σε διάφορες φιλοδοξίες σας. Η ερωτικής σας ζωή θα σταθεροποιηθεί περισσότερο γιατί εσείς θα είστε ποιο σίγουροι για τον εαυτόν σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα κατανοήσετε μέσα από πίεση ότι το θέμα της εφαρμογής των σχεδίων σας είναι πολύ πιο σοβαρό από την ιδεολογία που συνήθως ασχολείστε. Ένα ακίνητο και οι υποχρεώσεις του μπορεί να σας ζορίσει αλλά με την υπομονή θα τα καταφέρετε να βρείτε λύση. Είναι η περίοδος που μαθαίνετε περισσότερα πράγματα. Το συναίσθημα της ζήλειας ή της κατάκτησης δεν θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Είναι μια σκοτεινή ίσως πλευρά του εαυτού σας που την αναγνωρίζετε κι αυτό σας βοηθάει να φωτιστείτε και να αποδεχτείτε την αχίλλειο πτέρνα σας αλλά ευτυχώς θα έχετε δύναμη να το διαχειριστείτε.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα δραστηριοποιηθείτε και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, κυρίως σε θέματα οικονομικά. Σίγουρα, η περίοδος αυτή θα είναι πιο εύκολη να γειωθείτε και να γίνετε ρεαλιστές σε πρακτικά θέματα. Θα αντιληφθείτε την αξία των χρημάτων σας και μπορεί να βάλετε λίστα προτεραιοτήτων. Αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα μπείτε σε ένα πρόγραμμα. Η αυθόρμητη απόφαση να οργανωθείτε και να πειθαρχήσετε περισσότερο θα σας βγάλει το καλλιτεχνικό σας κομμάτι στην επιφάνεια. Πάντως, είναι ευκολότερο να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας και να σταθεροποιήσετε την σχέση σας κυρίως με ένα Σκορπιό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved