Κυριακή 22 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 44' 45" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 55' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 06' 11" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 17' 27" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 26' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 02° 12' 33" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 06' 48" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 48' 02" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 05' 12" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 28' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 28' 44" ΤΑΥΡΟΣ

Αν θέλετε να κατατροπώσετε το κακό στη ζωή σας και στους γύρω σας ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γελαχιάχ.

Όταν λοιπόν έχετε δυσκολίες και νιώθετε ότι μέσα σας εισβάλλει ο διαχωρισμός και η αρνητική ενέργεια ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γελαχιάχ

Αν θέλετε να κατατροπώσετε το κακό στη ζωή σας και στους γύρω σας ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γελαχιάχ.

 

Αφιερωμένο στον γιό μου Γιάννη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή μου.

Στην πραγματικότητα το βασικό αίτιο της δυστυχίας μας βρίσκετε μέσα σε εμάς τους ίδιους διότι για να αλλάξει ο κόσμος, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Το να αλλάξει κανείς τον εαυτό του είναι πολύ πιο δύσκολο, από το να αλλάξει τον γύρω κόσμο. Αυτή την στιγμή όλοι μέσα μας ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κρατάμε θυμό ή και ακόμα και υποσυνείδητη οργή αυτά είναι τόσο δυνατά που μπορεί να μας διαμορφώσουν ακόμα και την μελλοντική μας ζωή. Για αυτό το κακό ξεκινάει τις πιο πολλές φορές από μέσα μας και όχι από έξω όπως νομίζουμε. Πολλές φορές από άγνοια μας ξεφεύγουν οι ηθικοί νόμοι και για αυτό δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή σε όλα τα επίπεδα. Αναγκαστικά λοιπόν έλκουμε το κακό από την έλλειψη αυτής της ηθικής και μετά γίνεται η ζωή μας άνω κάτω. Δηλαδή δεν μπορείς να υπηρετείς δύο τάσεις στην ζωή σου και το κακό και το καλό. Επειδή οι άνθρωποι μέσα μας όλοι είμαστε ενωμένοι με λεπτή δομή σε ένα ενιαίο ενεργειακό πεδίο και όταν το πεδίο αυτό διασπάται, δημιουργεί τα στοιχεία του κακού και την αλλοίωση της μοίρας. Για αυτό χρειάζεται να αλλάξουμε μέσα μας τα στοιχεία που μας μπλοκάρουν ή μας κάνουν να έλκουμε το κακό. Για αυτό η εντολή των ευαγγελίων να αγαπάς ακόμα και τους εχθρούς σου έχει τεράστια σημασία. Και εμάς παρόλο που μας φαίνετε δύσκολο ή ακατανόητο χρειάζεται να το αντιληφθούμε πιο βαθιά γιατί αυτό είναι για το δικό μας καλό και μόνο. Όταν λοιπόν έχετε δυσκολίες και νιώθετε ότι μέσα σας εισβάλλει ο διαχωρισμός και η αρνητική ενέργεια ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γελαχιάχ. Και αυτός θα κατατροπώσει το κακό.

Ο Άγγελος Γελαχιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 29 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που κατατροπώνει το κακό από παντού και φέρνει δόξα στον άνθρωπο.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε γενικά άτομα που έχετε μεγάλη δύναμη και κουράγιο. Έχετε αμεσότητα και ειλικρίνεια και προσπαθείτε να είστε έντιμοι. Όταν προσπαθείτε να είστε καθαροί έχετε μεγάλη πνευματική διαύγεια και εσωτερική δύναμη. Χρειάζεται συνέχεια να είστε σε εγρήγορση με τον εαυτό σας και περισσότερο συνειδητοί για να μην σας συμβαίνουν δυσκολίες ή έντονες εκρηκτικές καταστάσεις που μπορεί να μοιάζουν μερικές φορές με πόλεμο. Ο φύλακας Άγγελός σας θα σας διδάξει να μην είστε επιθετικοί, υπερήφανοι, και εγωκεντρικοί γιατί μερικές φορές όταν δεν έχετε άλλο τρόπο να φανείτε γίνεστε πολύ αρνητικοί. Για αυτό χρειάζεστε έντονα την προστασία Του. Αν επιδείξετε θάρρος και κουράγιο σε καταστάσεις δύσκολες τότε θα αποκτήσετε δόξα και ταλέντα πειθαρχίας. Όταν υπάρχει περίπτωση πολέμου επικαλούμαστε τον Άγγελο Γελαχιάχ για να ηρεμήσει τα πνεύματα, επίσης, τον επικαλούμαστε όταν ζούμε σε σκληρές συνθήκες ή όσοι ασχολούνται με στρατιωτική καριέρα και θέλουν να έχουν θάρρος.

Αγαπημένε μου Γελαχιάχ,

Επειδή μου αρέσει να αγωνίζομαι για την δικαιοσύνη και το καλό. Χάρισέ μου την δύναμη να ξεπεράσω τους εγωισμούς μου και να γίνω ταπεινός ώστε να μπορεί ο Θεός να με ευλογήσει με δυναμισμό και δόξα. Φύλαξε σε παρακαλώ την ζωή μου και απομάκρυνε με από τα σκοτάδια. Σου υπόσχομαι να είμαι ένας άξιος φρουρός της θεϊκής σου πύλης και να μπορώ να κατατροπώνω το κακό με μεγάλη ευκολία. Βοήθησέ με να είμαι ο αγωνιστής που δεν θα νικώ πάντα όλα τα εμπόδια.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved