Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 04' 25" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 06' 55" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 58' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 24' 37" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 09° 26' 35" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 27' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 05' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 28' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 31' 11" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 05' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 19' 54" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς έλκουμε τα πλούτη;


Πως θα έρθουν τα πλούτη σε εσάς;


Πώς έλκουμε τα πλούτη;

 

 

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.


 

 

«Είναι ευχαρίστηση του Πατέρα να σας δίνει το βασίλειο» είπε ο Ιησούς.

Για αυτό, χωρίς δισταγμό, να ζητάτε ελεύθερα αυτό που θέλετε. Εξάλλου ο Απόστολος Παύλος είχε πει «αιτείσθε και θα σας δοθεί». Όλες οι απόψεις συγκλίνουν στο να ζητάμε για να μας έρχεται κάτι.

Το πρωταρχικό υλικό όπως είχαμε γράψει και στο προηγούμενο κείμενο θέλει να ζήσει όλα όσα είναι δυνατά μέσα σας και θέλει να έχετε όλα όσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (και θα χρησιμοποιήσετε) για μια πιο άφθονη ζωή.                                                                                                                                     

 

 

Αρκεί να πιστέψετε ότι η συνειδητή σας επιθυμία για πλούτη ταυτίζεται με την επιθυμία της ανώτατης δύναμης για μια πιο ολοκληρωμένη έκφραση. Τότε η πίστη σας γίνεται ανίκητη.

Η επιθυμία που νοιώθετε για πλούτη είναι το άπειρο που θέλει να εκφραστεί μέσα σας, οπότε δεν πρέπει να διστάζετε να ζητάτε πολλά. Η δική σας δουλειά είναι να εστιάζεστε και να εκφράζετε αυτή την επιθυμία προς τον Θεό.

Αυτό είναι το δυσκολότερο σημείο με τους περισσότερους ανθρώπους. Κρατούν ακόμα την παλαιά αντίληψη ότι η φτώχεια και η αυτοθυσία ικανοποιούν τον Θεό. Βλέπουν την φτώχεια ως μέρος του σχεδίου, σαν αναγκαία στην φύση. Έχουμε την εντύπωση ότι ο Θεός έχει τελειώσει την δουλειά του και έχει δημιουργήσει όλα όσα μπορούσε να δημιουργήσει και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να παραμείνουν φτωχοί γιατί δεν υπάρχουν αρκετά για όλους. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος μύθος που επικρατεί αυτή την στιγμή πάνω στον πλανήτη Γη.                                                                                                            

 

 

Δυστυχώς, οι κυβερνώντες παγκόσμια έχουν περάσει την αντίληψη στον κόσμο ότι έτσι είναι η κατάσταση και μόνο οι εκλεκτοί πρέπει να έχουν τα χρήματα. Έχουμε εθιστεί σε αυτή την λανθασμένη αντίληψη και πολλές θρησκείες έχουν παίξει πάνω στον πόνο μας αυτόν. Τώρα συνεχίζεται να παίζεται το παιχνίδι αυτό εις βάρος μας και χρειάζεται να ξυπνήσουμε από μέσα μας όλες τις δυνάμεις που είναι εν υπνώσει για να επιτύχουμε αυτή μας την οικονομική αλλαγή.                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

Μην σταματάτε για λεπτό να οραματίζεστε αυτά που θέλετε να σας έρθουν. Πρέπει βέβαια, όταν μπείτε σε αυτό το κανάλι για να πλουτίσετε, να έχετε σίγουρους στόχους και όραμα. Ξεκινήστε αρχικά από το να δημιουργήσετε στον νου σας μια καθαρή εικόνα των πραγμάτων που επιθυμείτε. Έτσι, με αυτό τον τρόπο η σκέψη αυτή θα αποτυπωθεί στο άμορφο υλικό. Νοητικά τοποθετείτε μέσα στο μυαλό σας όλο τον στόχο σας. Σαν να είναι μια ταινία και βλέπετε τις λεπτομέρειες. Πχ. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι χρειάζεται να δείτε τα οραματιστείτε τα πάντα μέσα σε αυτό, δηλαδή τα παράθυρα, την πόρτα, την κουζίνα. Να φανταστείτε ότι είστε ο αρχιτέκτονας και το φτιάχνετε εσείς από την αρχή μέχρι που να γίνει το σπίτι των ονείρων σας. Διαβάστε ξανά στα προηγούμενα κείμενα που είχα γράψει για τον Νόμο της Έλξης. Αυτό θα σας βοηθήσει να κτίσετε περισσότερο την εικόνα που θέλετε.

Κρατώντας την ολοκληρωμένη εικόνα στο μυαλό σας και με αυτόν τον τρόπο θα αρχίζετε να έρχεστε πιο κοντά στο όραμά σας χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε.                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Η πίστη και η σταθερότητα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει. Αντί να κάνετε συνέχεια θλιβερές σκέψεις για το μέλλον, τουλάχιστον παίξτε με τις εικόνες και αλλάξτε το τοπίο που σκέφτεστε, οραματιζόμενοι κάτι καλό.

Να θυμάστε ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ονειρεύονται.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved