Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 08' 08" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 14' 34" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 25° 36' 47" ΠΑΡΘΕΝΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 28° 42' 02" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 19° 06' 53" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 03° 29' 50" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 05' 53" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 26' 19" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 43' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 08' 34" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 48' 20" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ

 

Αφιερωμένο στον γιο μου, Γιάννη, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μου

Ο Αρχάγγελος Ζακχιήλ

 

 

 

Επειδή πολλοί αναγνώστες, και μέσω των email που μου έχετε στείλει και μέσω μηνυμάτων, ανταποκρίνεστε πάρα πολύ θερμά στο θέμα των Αγγέλων και σας ευχαριστώ για αυτό αποφάσισα να ακούσω το αίτημά σας να συνεχίσω αυτό το οδοιπορικό με τους Αγγέλους, συμπληρώνοντας κάποια κείμενα τα οποία θα σας διαφωτίσουν ακόμα παραπάνω για τους Αγγέλους.

Σήμερα θα γράψω για τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ

 

Είναι ένας πολύ σημαντικός Άγγελος ο οποίος μας κάνει να συνειδητοποιούμε την σχέση Νου και Καρδιάς. Το έργο του είναι πολύ σημαντικό, αφού είναι και το ζητούμενο αυτής της εποχής.

 

Τα παλιά μοντέλα συμπεριφοράς μέσα μας καταρρέουν πλέον και δεν μπορούν να σταθούν με τίποτε εντός μας, αφού δημιουργούνται τεράστια αδιέξοδα. Είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων και των εξωτερικών δύσκολων συνθηκών να ακολουθήσουμε τον δρόμο που θα δείχνει ο Αρχάγγελος για να επιβιώσουμε και να νοιώσουμε βαθειά ηρεμία και δύναμη.

 

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΖΑΚΧΙΗΛΗ Σχέση Νου και Καρδιάς

Είναι η «εύνοια του Θεού» το «δεξί χέρι» του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Το όνομά του φέρει την ενέργεια της δικαιοσύνης του Θεού. Μεταφέρει την ιερή βιολετί φλόγα του εξαγνισμού και του αλχημικού θαύματος της καρδιάς. Μας βοηθάει στην αναζήτηση της ατομικής μας ελευθερίας, μέσω συγχώρεσης και προσευχής. Είναι ο Προστάτης όλων των ανθρώπων πάνω στην Γή που επιθυμούν να κάνουν την αλλαγή τους, ενώνοντας τον Νου με την καρδιά, απεγκλωβίζοντας την ψυχή από την δικτατορία του Καθημερινού Μυαλού. Οι αρετές που μας δίνει είναι η συγχώρεση και η γενναιοδωρία. Συγχώρεση σημαίνει συν + χώρος που υποδηλώνει ότι ανοίγει περισσότερο η καρδιά μας και τους χωράμε όλους. Με αυτόν τον τρόπο γινόμαστε πιο πλούσιοι πνευματικά, ψυχικά και κατ' επέκταση και ενεργειακά και έλκουμε με αυτόν τον τρόπο αυτά που θέλουμε για μας για αυτό μας απαλλάσσει από τις οδυνηρές μνήμες και τις αρνητικές πτυχές.

 

 

Κατευθύνει τους Αγγέλους της χαράς και του Ελέους να μετατρέψουν τις χαμηλότερες ενέργειες των κάτω ενεργειακών μας κέντρων (τσάκρας) και να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν μέσα τους συγχώρεση, ανοχή και διπλωματία.

 

 

Μπορείτε να τον επικαλεστείτε, αν σας απασχολούν οι κάτωθι υποθέσεις:

Έμπνευση για την δημιουργική διαπραγμάτευση και σύνταξη νομοθετικών, φορολογικών και οικονομικών νόμων, καθώς επίσης εμπορικών και ειρηνευτικών συμφωνιών. Βοηθάει επίσης να ξεχαστούν οι διαμάχες μεταξύ των εθνών και να βελτιωθούν οι μεταξύ τους σχέσεις με σύμμαχο την δικαιοσύνη.

Προστάτης και βοηθός: Των μηχανικών, αρχιτεκτόνων, ηθοποιών, καλλιτεχνών διπλωματών και εμπνευστής των επιστημόνων.

Την βοήθειά του θα την ζητήσετε, όταν θέλετε να απαλλαχθείτε από καρμικά μπλοκαρίσματα ή φόβους που μπορεί να προέρχονται από αυτά. Επίσης, όταν νοιώθετε αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτόν σας ή για τους άλλους και πρέπει να συγχωρήσετε για να απελευθερωθείτε.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved