Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 53' 59" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 20° 50' 08" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 26' 55" ΠΑΡΘΕΝΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 35' 23" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 17° 51' 37" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 03° 56' 23" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 19° 14' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 31' 24" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 48' 23" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 09' 44" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 14° 02' 42" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ

 

Αφιερωμένο στον γιο μου, Γιάννη, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μου

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ

 

Το όνομα του προέρχεται από το U-ra-el. Στα αρχαία Αιγυπτιακά U είναι ο χώρος, Ra είναι ο Θεός του Ηλίου αλλά και η φωτιά και Εl σημαίνει Ήλιος, φως και Θεός.

 

Αρα Ουριήλ είναι εκείνος που φέρει την φωτιά του Θεού στο χώρο στην γη δηλαδή και σημαίνει η «φωτιά του Θεού».

 

Ο Ουριήλ είναι ο λιγότερο γνωστός σε όλους μας αλλά κάνει μια πολύ σοβαρή εργασία που έχουμε ανάγκη όλοι μας να γίνει. Είναι αυτός που εξισορροπεί την ενέργεια και την γειώνει αλλά και είναι αυτός που συντονίζει όλες τις εργασίες μέσα στο υλικό σύμπαν.

 

Είναι ο Αρχάγγελος της αρμονίας, της ισορροπίας και του Συντονισμού στην υλική πραγματικότητα. Αλλά επειδή σχετίζεται με την Γη η ενέργεια του είναι η πιο επίπονη και η ποιο δύσκολη αφού περιλαμβάνει όλον τον ανθρώπινο πόνο μέχρι και την απελευθέρωση μας από τον Νόμο του Κάρμα. Για αυτό είναι καλό να τον επικαλείστε συχνά ζητώντας την βοήθεια του.

 

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ λέγεται και «Εκτελεστικός Άγγελος», η ο «Άγγελος που υπηρετεί.

 

Λόγω ότι είναι μεταφορέας του φωτός του Θεού μας φέρνει το φώς στην ζωή μας και μετατρέπει τις οδυνηρές μνήμες απελευθερώνοντας μας από τα οδυνηρά φορτία η ευθύνες του παρελθόντος.

 

Μας βοηθά να μετατρέψουμε τις χειρότερες απογοητεύσεις μας , στις μεγαλύτερες ευλογίες. Ο Ουριήλ μας βοηθά να απελευθερωθούμε από την ανικανότητα για συγχώρεση και τη μνησικακία. Όταν τον επικαλούμεθα, ο Ουριήλ και οι στρατιές του ορμούν για να μας φέρουν γαλήνη. Ο στόχος του Ουριήλ είναι να μας βοηθήσει να αγκυροβολήσουμε στην αγάπη που είναι τόσο δυνατή όσο να αντέχει την αρνητικότητα. Καλέστε τον στη ζωή σας για να σας βοηθήσει να γίνετε κύριος όλων σας των ενεργειών. Είναι ένας άγγελος της φωτιάς και σχετίζεται με την απόλυτη δικαιοσύνη και την μεταμέλεια. Όταν είναι παρών, μπορεί να δείτε ιώδεις, μωβ , ή ασημένιες σπίθες, ή να μυρίσετε τη μυρωδιά της λεβάντας.

 

Κατά τον Χριστιανισμό ο Ουριήλ είναι ο Άγγελος της Μουσικής. Ο Άγγελος της Ποίησης και ο ΄Αγγελος της Προφητείας. Η εκκλησία τον αποδεχόταν ως έναν από τους αρχαγγέλους για πολλούς αιώνες και τελικά τον αφαίρεσαν από τα αρχεία το 745 μ.χ για τον λόγο ότι τους ανησυχούσε πάρα πολύ η εξέχουσα θέση που ο λαός προσέδιδε στους αγγέλους.

 

Λόγω της κρυμμένης φύσης του Αρχαγγέλου από την εκκλησία εδώ παραθέτω κάποιες σημαντικές αναφορές για αυτόν:

 

Προβάλλεται ως ο Αρχάγγελος του Άδη, με ειδική μάλιστα αποστολή και λειτούργημα την επιμέλεια των ψυχών. Σε όραμα που είδε ο Άγιος Νήφων, επίσκοπος Κωνσταντιανής «της κατ' Αλεξάνδρειαν» (4οςαιώνας μ.Χ.), ο Ουριήλ ήταν «αρχηγός αγγελικής παράταξης, λευκός σαν το χιόνι, ολοφώτεινος και σαγηνευτικός» .Είναι ο Αρχάγγελος που ζει τη δυστυχία των κολασμένων και με βαθιά συμπόνια σ' αυτούς, ψάλλει τον όγδοο στίχο του 81ου ψαλμού: «Ανάστα, ο Θεός, κρίνον την γην». Προσεύχεται να έλθει γρήγορα η ημέρα της Κρίσεως...

Μαζί με τον Ουριήλ προσδοκούμε κι εμείς τη Δεύτερη του Χριστού Παρουσία.

 

Μερικές φορές περιγράφεται σαν ο Αρχάγγελος της Σωτηρίας. Ο Ουριήλ μας διδάσκει το μονοπάτι της καρδιάς, την φωτιά της αγνής Αγάπης. Ζητήστε από τον Ουριήλ να σηκώσει από πάνω σας τον πόνο του παρελθόντος, θα απαλύνει τη καρδιά και το νου σας από την έλλειψη ικανότητας συγχώρησης, προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους για πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν. Το σύμβολο του Ουριήλ , ένα ανοιχτό χέρι που κρατά μια φλόγα- συμβολίζει ένα μεγάλο δώρο για την ανθρωπότητα. Είναι η φλόγα της Αγάπης που πυροδοτεί τη καρδιά στην υπηρεσία του Θεού. Ο Ουριήλ κρατά τη φλόγα της Αγάπης μπροστά , προς όλες τις ψυχές. Η ψυχή γεμίζοντας με τη φλόγα της Αγάπης αφοσιώνεται στην υπηρεσία του Θεϊκού σχεδίου. Η φλόγα της Αγάπης του Ουριήλ, η φωτιά του Θεού, το Φως του Θεού, εξαγνίζει την συγκινησιακή και την νοητική κατανόηση, μεταλλάσσοντας τους χαμηλότερους κραδασμούς σε συχνότητες που μπορούν να αφομοιώσουν Πνευματική Κατανόηση. Ο πλανήτης με τον οποίον ο Ουριήλ έχει σχέση είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει αγάπη.

 

Ο Ουριήλ δαμάζει και φέρνει αρμονία σε χαώδεις καταστάσεις. Βοηθά και εδραιώνει μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης, κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Σε αυτόν αποδίδεται επίσης η βοήθεια και η αποτροπή , ή μείωση του κινδύνου σε φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί, τυφώνες και πλημμύρες. Μας οδηγεί σε ένα ασφαλές σημείο κατά τη διάρκεια τέτοιων περιπτώσεων.

 

Ζητήστε από τον Ουριήλ να σας βοηθήσει οποτεδήποτε η ζωή σας φαίνεται χαώδης και νοιώθετε συντετριμμένοι. Πείτε:

«Ουριήλ ,σε παρακαλώ βοήθησε με να βιώσω αρμονία και γαλήνη σε αυτή τη κατάσταση. Σε παρακαλώ βοήθησε να καταστραφούν οι επιπτώσεις από οποιαδήποτε λάθη έχουν γίνει»

 

Αφήστε τον Ουριήλ να γαληνέψει το νου και να σας βοηθήσει να μείνετε ψύχραιμος όταν τα πράγματα πάνε κακήν κακώς. Για παράδειγμα. Αν νοιώθετε ότι τα οικονομικά σας ή οι σχέσεις αγάπης σας διαλύονται, ο Ουριήλ μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά για να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα σας με ήρεμο, καθαρό και συγκεντρωμένο νου.

 

Όταν διανύετε μια αλλαγή ζωής γεμάτη αναταραχές, ζητήστε από τον Ουριήλ να στρώσει ομαλό το μονοπάτι.

 

Αν έχετε προβλήματα με προϊσταμένους, συναδέλφους ή με πελάτες, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ουριήλ να σας βοηθήσει. Θα σας οδηγήσει με θαυμαστούς τρόπους. Ο κάθε ένας θα ξεχάσει γρήγορα για ποίο λόγο ήταν θυμωμένος .

 

Μερικές φορές δημιουργούμε μόνοι μας τα προβλήματα μας. Ο Ουριήλ μπορεί να μας σώσει από αυτές τις κρίσεις που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας.

 

Μας βοηθαει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Ζητήστε από τον Ουριήλ να γίνει συνέταιρος σας σε οποιοδήποτε τομέα εργάζεστε. Θα σας εμπνεύσει με ιδέες, θα σας εμψυχώσει και θα σας παροτρύνει και θα βοηθήσει να εμφανιστούν οι υλικές προμήθειες που χρειάζονται για αυτή τη εργασία.

 

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ παραδοσιακά θεωρείται ο ΄Αγγελος της Γης και βοηθά στην επικοινωνία με την φύση. Μπορεί να τον καλέσουμε να βοηθήσει σε υλικά και γήινα θέματα. Ο Ουριήλ είναι ο άγγελος της Οικολογίας, της επιστήμης ολόκληρης της Γης και της διασύνδεσης όλης της ζωής που υπάρχει πάνω σε αυτήν.

 

Εποπτεύει επίσης τα Πνεύματα της Φύσης, τα ξωτικά και τις νεράιδες που κατοικούν στα στοιχεία της γης, στον αέρα, τη φωτιά και στο νερό, και που προσθέτουν τόσο πολύ στην ομορφιά της φύσης.

 

 

Στο επόμενο ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved