Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 49' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 43' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 00' 46" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 10' 00" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 30' 37" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 19' 27" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 23' 05" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 28' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 32' 12" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 53" ΤΑΥΡΟΣ R

O επιδέξιος Άρης στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους στις 12/5/2015 και θα παραμείνει μέχρι και στις 24/6/2015

O επιδέξιος Άρης στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης που μπαίνει από τις 12/5 στο ζώδιο των Διδύμων και μέχρι να φύγει από εκεί στις 24/6 θα αλλάξει πολλά στην δράση και στην επικοινωνία των ατόμων. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι θα βοηθήσει να αναπτυχθούν όλων των ειδών οι νοητικές εργασίες, οι επικοινωνιακές αντιλήψεις και γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με σπουδές, με διάβασμα αλλά και γράψιμο. Επίσης, επειδή θα είναι πολύ κοντά με τον Ερμή στους Διδύμους θα αναπτυχθεί περισσότερο όλο το κομμάτι που θα αφορά σε πιο εύκολα πρόσβαση στην διανοητική έκφραση, με δεξιοτεχνία και ορθολογισμό.

Κριός
Επειδή ο πλανήτης Άρης είναι το όχημα με το οποίο εσύ κινείσαι, αφού πριμοδοτεί όλη την ενέργειά σου, θα βρεθείς σε μια καλή φάση. Το ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ θετικό για σένα γιατί μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα όλο το δημιουργικό αλλά και δραστικό κομμάτι σου. Θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει ευκαιρίες να αλλάξεις πιο εύκολα την επαγγελματική σου κατάσταση και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πιο ελεύθερα, επειδή τελευταία είχες δεσμευτεί περισσότερο. Από την άλλη σπουδές, συζητήσεις, ταξίδια αλλά και το θέμα ενός αυτοκινήτου θα τα λύσεις στο χρονικό διάστημα που θα είναι ο Άρης σε αυτό το ζώδιο.

Ταύρος
Όσο και να μην θέλεις να αφήσεις κάποιες δογματικές θέσεις, θα δεις ότι θα γίνει, ακόμα και με ένα τρόπο που δεν θα τον καταλάβεις και θα ξεκολλήσεις από απόψεις απόλυτες αλλά και σκουριασμένες. Η ενέργειά σου θα διοχετευτεί εύκολα και θα δοκιμάσεις πολλά και νέα πράγματα που παλιά απέφευγες. Στον τομέα των οικονομικών θα κάνεις ελιγμούς, με στόχο την εξέλιξή σου αλλά και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από διάφορες αρρωστημένες επαγγελματικές καταστάσεις. Η προσπάθεια σου να έρθεις κοντά με τον Δίδυμο ή Τοξότη θα είναι πλέον συγκεκριμένη και θα πιάσει τόπο.

Δίδυμοι
Επιτέλους θα νιώσεις ότι γίνονται πράγματα μαζεμένα και εύκολα για σένα. Μαζί με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα δουλέψει πολύ αρμονικά γιατί όλα θα είναι διαχειρίσιμα. Θα βρεθείς στο κέντρο της ύπαρξής σου, θα μπορέσεις να κινήσεις όλο το σύστημά σου κι ίσως να αναθεωρήσεις κιόλας κάποιες αντιλήψεις. Ο λόγος είναι ότι θα στρώσεις τα πράγματα που έχεις να διαπραγματευτείς και θα υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και καιρό. Αν θέλεις να μπεις σε φάση νέων σπουδών ή προσωπικών καταστάσεων με στόχο να δημιουργήσεις κάτι από την αρχή, θα το κάνεις τώρα.

Καρκίνος
Θα βρεθείς σε μια φάση που θα προτιμήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα ενδότερα, χωρίς να αποφεύγεις να πάρεις γνώση αλλά μέσα από ένα προσωπικό δρόμο. Όσο και να θέλεις να ξεφύγεις από κάποια μπερδέματα μέσα στον χώρο της δουλειάς, στο τέλος θα βρεθείς να συμμετάσχεις σε κάποιες αντιδραστικές συμπεριφορές οι οποίες τείνουν να γίνουν, χωρίς να το καταλάβεις, πολύ δύσκολες για την δική σου την ψυχολογία. Ψυχραιμία και πολύ λογική χρειάζεται για να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τους άλλους. Ενώ πάντως θα θέλεις να δράσεις επαγγελματικά, θα είναι δύσκολο να βρίσκεσαι πάντα μπροστά και να αναλαμβάνεις δράση. Με τον Τοξότη θα γίνουν διάφορες επαφές, μέχρι που στο τέλος θα είστε τελικά μαζί.

Λέων
Θα δοκιμάσεις όλων των ειδών τις επαφές με στόχο, την εξερεύνηση νέων πόρων μέσω γνωριμιών. Δεν το συνηθίζεις αυτό, εκτός αν έχεις μια πολύ έντονη διαίσθηση η οποία σε σπρώχνει προς τα εκεί. Τώρα και χωρίς ιδιαίτερο ένστικτο θα καταφέρεις να προσεγγίσεις πολύ κόσμο και να γνωρίσεις καταστάσεις οι οποίες θα σου δώσουν μια μεγάλη ώθηση. Η ερωτική σου συμπεριφορά θα είναι πιο ανοικτή προς όλες τις κατευθύνσεις. Με τον Δίδυμο θα βρεθείς πολύ κοντά σε φιλικό, στην αρχή, επίπεδο και ίσως μετά από πολλές βόλτες και συζητήσεις να ανταλλάξετε τα πρώτα σας ερωτικά λόγια. Τα επαγγελματικά σου πλέον θα εξελιχθούν πολύ πιο γρήγορα και ίσως έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Παρθένος
Ξεκινά μια περίοδος για σένα που θα πηγαίνεις σε πολλά μέρη και θα συζητάς με πολύ κόσμο και ίσως τώρα να μπερδεύεσαι ακόμα περισσότερο για το πώς πρέπει να κινηθείς και με ποια άτομα να ανταλλάξεις πληροφορίες επειδή, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα πλανευτείς από ωραία λόγια και έντονες ψευδαισθήσεις και χρειάζεσαι την λεγόμενη διάκριση, κυρίως στα θέματα της δουλειάς σου ή κάποια προσωπικά που σε απασχολούν γιατί θα αλλάξεις αρκετά τον τρόπο που βλέπεις την καθημερινότητα. Ίσως τα νεύρα σου να μην είναι και πολύ καλά γιατί θα διχάζεσαι και θα μοιράζεσαι σε πολλούς τομείς.

Ζυγός
Έχεις ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τις τέχνες, για την γνώση και γενικά για το κάθε τι που νιώθεις ότι μπορεί να σε αναβαθμίσει και να σε βοηθήσει να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά. Η αλλαγή σε θέματα εξωτερικού ή νομικά θα είναι ένα από τα κύρια μελήματά σου για να μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πρόσεξε μόνο να μην επιμείνεις και γίνεις και εσύ κοινωνός πολύ διανοητικών θεωριών οι οποίες ίσως σε κάνουν να φαίνεσαι δογματικός/η ή ακόμα και αιθεροβάμων. Δε θα είναι εύκολο να παραμείνεις σε μια σχέση κυρίως με τον Ιχθύ γιατί θα αλλάζουν συνέχεια τα δεδομένα και θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι στον αέρα. Αλλά θα καταφέρεις να είσαι κοντά με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο γιατί θα μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Σκορπιός
Αναγκάζεσαι να βγεις πλέον προς τα έξω γιατί οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν κι αυτό θα είναι για το καλό και για την εξέλιξή σου. Μπορεί να μη σου αρέσει να μιλάς για σένα γιατί πιστεύεις ότι εκτίθεσαι αλλά αν είναι για κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα το κάνεις χωρίς ενδοιασμό. Το ίδιο βέβαια μπορεί να γίνει και με ένα Δίδυμο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Το πιο κύριο μέλημά σου αυτό το διάστημα είναι να συλλέγεις γνώσεις και πληροφορίες οι οποίες θα σε βάλουν να κάνεις ένα τελείως διαφορετικό, κοινωνικό και προσωπικό κύκλο. Αν τα δεις όλα με περισσότερη ελαφρότητα, χωρίς να χάσεις την ουσιαστική σου προσωπικότητα, θα έχεις μια πολύ σοβαρή επιτυχία.

Τοξότης
Οι ανησυχίες σου κάπως θα καταλαγιάσουν γιατί θα ασχολείσαι συνέχεια με τους άλλους ή τους κολλητούς σου αλλά χωρίς να το καταλαβαίνεις, θα χάνεις την ενέργειά σου γιατί θα την παραχωρείς. Βέβαια τα πολύ στενά όρια που θα μπουν λόγω των συνθηκών και της αναγκαιότητας και θα σε πιέσουν αρκετά αλλά θα μιλάς και θα βλέπεις συγχρόνως πολλούς, με στόχο να καταφέρεις να εκτιναχτείς επαγγελματικά. Είναι πολύ μεγάλες οι ευκαιρίες σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις να ολοκληρώσεις τις κινήσεις σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις να ξεκινάς και να τελειώνεις κάτι. Να προσπαθήσεις μόνο να μην έχεις άγχος ή ανταγωνισμό και το μεταδίδεις στους γύρω σου γιατί αυτό θα είναι και ένα αρνητικό στοιχείο στο πέρασμα του Άρη από τον άξονά σου.

Αιγόκερως
Η κυριαρχία του μυαλού σου πάνω σε όλες τις καταστάσεις θα σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις λογικές. Να προσπαθήσεις με τον δικό σου τρόπο να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε κάνεις και το εμπλουτίσεις με γνώσεις και μπόλικους επιδέξιους χειρισμούς σε όλα τα επίπεδα. Η διπλωματία είναι απαραίτητη για να ανέβεις στην επαγγελματική ιεραρχία και μια καινούργια πληροφορία θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Θα πάνε όλα καλά, αν εσύ το αντιληφθείς με την πρώτη, αλλιώς θα έχεις διάφορα θέματα που θα πρέπει να επιλύσεις.

Υδροχόος
Μια ξαφνική ενέργεια θα σε πλημμυρίσει και θα γίνεις πολύ κοινωνικός/η και συγχρόνως, σαν ένας Δον Κιχώτης, θα αναζητήσεις τον έρωτα μέσα φιλικές παρέες και νέες γνωριμίες. Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα γίνει πολύ δυνατή, αφού θα βρείτε μια φόρμουλα επικοινωνίας. Όσο πάντως και να μην θέλεις να ρισκάρεις επαγγελματικά και να διασταυρωθείς και με άλλα άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα το κάνεις γιατί θα σε ευνοήσουν τα πολλά και μοντέρνα σχήματα τα οποία θα σου δώσουν την ευλυγισία αλλά και την πιθανότητα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, πολύ εντυπωσιακό και συγχρόνως εμπορικό.

Ιχθύες
Η δυνατότητα μιας νέα πραγματικότητας είναι πλέον δίπλα σου για αυτό μπορεί να διαμορφωθούν συνθήκες για να κινηθείς περισσότερο από το σπίτι σου, παρά τρέχοντας συνέχεια έξω. Πιθανόν το συγγραφικό σου ταλέντο να επεκταθεί και να βιώσεις μια αναγέννηση στο θέμα των επικοινωνιών. Η σχέση με τον Δίδυμο θα γίνει πολύ κοντινή και θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί να θέλεις να μάθεις καινούργια πράγματα ή να ελίσσεσαι περισσότερο μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Από εκεί που επικρατούσε σιγή θα αρχίσεις να μιλάς συνέχεια και θα εκδηλώνεις όλες σου τις επιθυμίες φωναχτά. Μπορεί για λίγο να νιώσεις δέσμευση και να μην έχεις εκείνη την ελευθερία που θα ήθελες αλλά θα καταφέρεις να κάνεις το χώρο σου κέντρο διερχομένων και τελικά δεν θα σου λείψει τίποτε. Μόνο πρόσεξε την διπλή στάση που μπορεί να έχεις με όλα τα θέματα που θα σε απασχολήσουν.

 

Διάβασε επίσης:

Άρης στους Διδύμους... Είναι να μην σε πιάσει στο στόμα του!

 

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved