Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 59' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 33' 37" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 21° 41' 04" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 09' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 13' 14" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 50' 12" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 20' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 43' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 47' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 07° 55' 06" ΤΑΥΡΟΣ R

H σοβαρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα βρίσκεται από τις 10 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. 

H σοβαρή Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Θα δημιουργηθεί μια σταθερότητα και μια έντονη σοβαρότητα σε όλες τις προσωπικές σχέσεις, κυρίως θα δοθεί ένα κύρος σε κάποιες που είναι έτοιμες να αναπτυχθούν με βάση την ποιότητα. Το καλό είναι ότι τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσουν. Για αυτό σχεδόν σπάνια βρίσκονται σε σχέσεις που είναι χρήσιμες. Η δράση γίνεται πάντα με σύνεση και με διάθεση για να εξασφαλιστεί μια βάση γιατί ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης. Αυτό βέβαια αφαιρεί λίγο από τον ενθουσιασμό και την ποικιλία αλλά προδιαθέτει σε διάρκεια και αντοχή. Τα μεγάλα λόγια δεν θα τα ακούσει κανένας και κυρίως δεν θα ειπωθούν ψέματα ή υπερβολές. Η λογική σκοπιμότητα του Κρόνου κατευθύνει το συναίσθημα και ρυθμίζει την ισορροπία. Οπότε εδώ μιλάμε για μια πολύ πιστή Αφροδίτη και μάλλον θεωρείται απόλυτα μονογαμική (εκτός αν υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις μέσα στο ατομικό ωροσκόπιο). Περισσότερο θα ευνοηθούν κατά αρχάς οι Αιγόκεροι και μετά οι Ταύροι, Καρκίνοι , Παρθένοι, Σκορπιοί, και Ιχθύες.

Κριός
Σίγουρα όλο το σκηνικό θα σε οδηγήσει να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη άποψη και ταυτότητα. Μπορεί να συμμετέχεις σε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες όμως επιβάλλονται είτα από την οικογένεια ή από το κατεστημένο. Θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις την ποιότητα στην εμφάνισή σου που μπορεί να γίνει ξαφνικά συντηρητική αλλά και στις σχέσεις σου. Θα δημιουργηθούν ευκαιρίες επαγγελματικές χωρίς όμως να αποκτήσεις απόλυτα αυτό που σου αρέσει ή σε εκφράζει, τουλάχιστον όμως θα έχεις δουλειά και δεν θα είσαι εκτός παιχνιδιού.

Ταύρος
Ευνοείσαι γενικά από αυτό το πέρασμα γιατί θα βάλεις τα όρια και τις αποστάσεις που ίσως χρειάζεσαι για να επιβιώσεις μέσα σε μια σχέση πιθανόν με τον Κριό που ξεφεύγει που και που. Επίσης σε ακραία περίπτωση μπορεί να φύγεις από αυτή την σχέση γιατί θα τα βάλεις όλα κάτω και θα δεις ότι δε σε συμφέρει, ούτε και ψυχικά γίνεται να είσαι σε αυτή την κατάσταση. Το δικαίωμα της αναγέννησης σε θέματα οικονομικά θα σου δώσει την δυνατότητα να κερδίσεις σε ένα επίπεδο γι' αυτό καλύτερα να δώσεις προσοχή σε όλες τις υποθέσεις σου και θα έχεις μια ποιοτική και οικονομική εξέλιξη. Επειδή θα έχεις έφεση προς την πρόοδο, θα κάνεις τα πάντα με στόχο να εξασφαλιστείς. Το εξωτερικό μπορεί να παίξει ξαφνικά και πολύ δραστήρια.

Δίδυμοι
Θα κάνεις προσπάθειες για να επιβιώσεις σε δύσκολες συνθήκες και θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις κοντά σου άτομα που έχουν δύναμη και μπορούν να σε υποστηρίξουν. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ίσως κάνει την εμφάνισή του και εσύ χωρίς να το θέλεις 100% θα το ακολουθήσεις γιατί θα έχεις ανάγκη από την συναισθηματική εξασφάλιση που μπορεί να σου προσφέρει. Η προσπάθειά σου να αποδεχτείς ότι έχεις υπαρξιακά προβλήματα θα σου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα και θα βρεις την ισορροπία σου μέσω της προσωπικής σου έκφρασης. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τις αξίες του Αιγόκερω γιατί μπορεί να σε δεσμεύει σε μια ποιοτική κατεύθυνση και κατά την γνώμη σου «σε καταναγκαστικά έργα».

Καρκίνος
Θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να μοιράζεσαι τα όνειρά σου και τους στόχους σου με άτομα που θα ταιριάζεις και θα έχετε κοινές φιλοδοξίες. Για αυτό θα κινηθείς για να εξελίξεις τις προσωπικές σου σχέσεις και ειδικά την πολύ στενή με τον/την σύντροφό σου και σίγουρα θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για να πετύχεις. Και κρίση να περνούσες αυτό το διάστημα θα καλυτερεύσουν τα πράγματα γιατί θα δεις τελικά πόση αξία έχει αυτό το άτομο στην ζωή σου. Από μια συνεργασία μπορεί να γίνεις δημοφιλής και θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Επειδή θα νοιάζεσαι υπερβολικά για την έγκριση των άλλων ίσως να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς που άλλες φορές θα σου φαίνονταν υπερβολικές. Η σκέψη να προχωρήσεις σε γάμο αυτή την περίοδο θα στροβιλίζει στο μυαλό σου.

Λέων
Χρειάζεται να καταλάβεις ότι θα πρέπει να δημιουργήσεις ισορροπίες μέσα στην καθημερινότητά σου και κυρίως να μην αφήσεις τα πράγματα να είναι φλου και τελείως ανοργάνωτα. Επίσης θα προσπαθήσεις να δουλέψεις περισσότερο με τον σώμα σου και τα θέματα υγείας σου. Οι σχέσεις μέσα στον εργασιακό σου χώρο πιθανόν να χρειάζονται μεγάλη ευγένεια, δικαιοσύνη και αρμονία γιατί θα αναζητήσεις ακόμα και μέσα σου την ισορροπία και θα κάνεις κινήσεις ανάλογες για να βρεις το μέτρο σου. Θα πρέπει όμως να καθορίσεις από πού πρέπει να ξεκινήσεις και που θα σταματήσεις σε οτιδήποτε κάνεις γιατί μπορεί να παραμένεις αδρανής και ίσως να μην θέλεις να δουλέψεις πολύ, αν δεν υπάρχει η δομή και το στυλ που σου ταιριάζει. Το να προσφέρεις και να υπηρετήσεις ως καλός πρόσκοπος θα σου δείξει τον δρόμο της σωστής εκτόνωσης. Μέσα στην δουλειά σου η πιθανή γνωριμία με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σε απασχολήσει αρκετά.

Παρθένος
Θα βρεθείς σε μια καλή επαγγελματική φάση γιατί θα έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις και να επικοινωνήσεις με ένα πιο εύκολο τρόπο αλλά δεν θα φοβηθείς και να ρισκάρεις ώστε να πετύχει το σχέδιο που έχεις βάλει. Μάλιστα θα επιλέξεις συγκεκριμένα άτομα που θα επενδύσεις πάνω τους και θα σου έρθει κάτι καλό και πολύ γρήγορα. Στην ερωτική σου ζωή θα προσπαθήσεις να παίξεις τον σωτήρα ενός Καρκίνου, Σκορπιού ή Αιγόκερω γιατί θα έχεις το θάρρος και την δύναμη να κρατήσεις σε απόσταση κάποιες κακές επιρροές. Αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να μεταμορφώσεις τις αρνητικές συμπεριφορές του ατόμου που είστε μαζί σε δημιουργικές. Για αυτό θα προσπαθήσεις να έχεις πίστη και να φερθείς με τιμιότητα. Χρήματα μπορεί να βγάλεις αν αποφασίσεις να ανοιχτείς περισσότερο σε δημόσιες σχέσεις και κυρίως σε άτομα που έχουν μεγάλο κύρος.

Ζυγός
Θα τα πάρεις όλα πολύ σοβαρά για αυτό δεν θα διασκεδάζεις πολύ γιατί δεν θα θέλεις να βρίσκεσαι είτε μακριά από την οικογένειά σου, είτε από το σπίτι σου. Πιθανόν να σε ελκύουν μόνο κάποια άτομα που κατά την άποψή σου έχουν ένα κοινωνικό κύρος, δύναμη ή πτυχία. Μπορεί να βάλεις την καρδιά σου στην άκρη γιατί κάτι θα ξεχωρίσεις σε ένα πρόσωπο που σχετίζεται με σημαντικές σου φιλοδοξίες. Πάντως θα βάλεις τάξη και κυρίως θα ασχοληθείς περισσότερο με την διακόσμηση του σπιτιού σου και γενικά την φροντίδα του. Θα προσπαθήσεις να παίξεις πολύ καλύτερα τον γονεϊκό ρόλο και κυρίως τον ρόλο αυτού/ης που φροντίζει και προστατεύει. Για αυτό η προσπάθεια για να εναρμονίσεις την ατμόσφαιρα θα είναι για σένα πολύ σημαντική.

Σκορπιός
Εξέλιξη και γνώση μέσα από μετακινήσεις και ταξίδια αλλά όχι από πλευράς μόρφωσης. Θα μάθεις όμως καινούργια πράγματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις καλύτερα ακόμα και τον εαυτό σου που μερικές φορές τον βάζεις απέξω. Η βαθύτερη ψυχολογική σου ανάγκη να εκφραστείς θα σε ισορροπήσει γιατί θα σου δώσει κα μεγαλύτερη κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή από ένα γκρουπ ατόμων που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Η ξαφνική σου διάθεση για γράψιμο και μάλιστα με προτίμηση στα τρυφερά ερωτικά κείμενα θα σε ευχαριστήσει γιατί θα σε εκτονώσει ευχάριστα. Αν σχετίζεσαι με άτομο που είναι μακριά από εσένα πιθανόν να βάλεις κάποια όρια και να μην είσαι τόσο κολλητός/η πια.

Τοξότης
Θα έχεις ανάγκη συναισθηματικές και υλικές κτήσεις και σίγουρα θα δράσεις ανάλογα. Θα θέλεις να καλοπερνάς και να έχεις ποιότητα στην ζωή σου με στόχο την αναβάθμισή σου. Η δουλειά σου θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις και σίγουρα θα βρεθείς με κόσμο που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου γιατί μόνο σοβαρές προτάσεις θα δέχεσαι πλέον. Η πολυτέλεια μπορεί να μην είναι το πρώτο σου μέλημα αλλά θα είσαι με άτομα που έχουν κάποια ισχύ είτε κοινωνική, είτε οικονομική. Η αγκαλιά και το μόνιμο χουζούρι θα είναι η επιδίωξη σου αλλά θα προσέχεις πολύ να μην εκτεθείς και κάνεις πράγματα που θα σου στερήσουν το κύρος που έχεις ανάγκη.

Αιγόκερως
Θα είσαι ο/η κυρίαρχος του παιχνιδιού και με τον τρόπο σου θα κερδίσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Θα εκφράσεις όσο καλύτερα μπορείς τον εαυτό σου και δεν θα αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει το κέφι ή να σου μειώσει την αυτοπεποίθηση. Θα κληθείς να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου και αυτό θα κάνεις, χωρίς φόβο και πάθος. Για αυτό θα προσπαθήσεις λόγω της φύσης της Αφροδίτης να επιβάλλεις αυτό που θεωρείς εσύ ομορφιά, σωστή επικοινωνία αλλά και φιλοδοξία για να παίρνεις το καλό από όλους και να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Θα βελτιώσεις την εμφάνισή σου για να τραβήξεις όλα τα βλέμματά πάνω σου. Η σχέση με ένα άλλο άτομο μπορεί να ενέχει κι ένα είδος ματαιοδοξίας γιατί θέλεις περισσότερο να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον πάνω σου και όχι τόσο να δώσεις.

Υδροχόος
Το έδαφος που αναζητάς να εκπαιδευτείς και να εξελιχτείς για να νιώθεις καλύτερα είναι η ψυχή σου οπότε με κάποιο τρόπο θα στρέψεις όλη σου την ενέργεια για να ικανοποιήσεις κομμάτια της εσωτερικής σου ανάγκης. Η ψυχική γαλήνη και η ισορροπία θα σου φέρει μια ιδιαίτερη κατάσταση και μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα με ένα ξεκάθαρο μάτι. Πιθανόν να σχετιστείς μόνο για να είσαι καλά χωρίς να έχεις καμία επιδίωξη για αυτό ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως μπορεί να σε συνεπάρουν. Για να αγαπήσεις τη ζωή και τους ανθρώπους χρειάζεται να αγαπήσεις και να θεραπεύσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και τώρα θα κάνεις την αρχή. Η καλλιέργεια σε διαφόρων ειδών τέχνες θα σε βοηθήσει να δεις και τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα.

Ιχθύες
Θα βιώσεις κάτι πολύ καλό αφού θα βρεθείς με κόσμο που θα είναι έτοιμος να σε αποδεχτεί και να σε βοηθήσεις να έχεις γενικά καλές σχέσεις γιατί μέσα από εκεί θα πάρεις και εσύ την αποδοχή που έχεις ανάγκη για να νιώθεις καλά. Θα έχεις γενικά έφεση σε καινούργια πράγματα, γνωριμίες με ισχυρή κοινωνική θέση αλλά και μια φιλία που θα εξελιχτεί σε ένα συγκρατημένο έρωτα. Θα βρεθείς με πολλούς φίλους που θα έχουν κοινές απόψεις μαζί σου καθώς επίσης και την τάση να είναι πιστοί και σωστοί απέναντί σου. Θα προσπαθήσεις όσο περνάει από το χέρι σου να μπουν οι ιδέες σου σε εφαρμογή για να νιώσεις και εσύ ότι κάτι μπορείς να προσφέρεις και να τα έχεις με όλους καλά γιατί ίσως αφορούν σε κάτι που θα βοηθάει το κοινωνικό σύνολο.

 

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved