Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 25' 04" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 17' 54" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 24' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 45' 12" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 49' 36" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 52' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 02' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 19' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 28' 50" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 07' 36" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 34' 20" ΤΑΥΡΟΣ R

Η μυστηριώδης Αφροδίτη στο Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η Αφροδίτη στο Σκορπιό στο ζώδιό σου; 

Η μυστηριώδης Αφροδίτη στο Σκορπιό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα μπει στον Σκορπιό τα ξημερώματα στις 24.10.2014 και θα μείνει εκεί μέχρι και τις 16.11. Θα δώσει μια νέα κατεύθυνση στα πράγματα που όμως θα είναι μάλλον δύσκολη. Η τρυφερή Αφροδίτη δεν μπορεί να ανταποκριθεί  πλήρως στην απολυτότητα και την ελεγκτική φύση του ζωδίου που την ωθεί σε αναζητήσεις και σε προσπάθειες πολύ σκληρές για την συντροφική και ειρηνική της φύση. Δεν είναι ο πλανήτης του βάθους και του πάθους. Η φιλοσοφία της είναι η αισθητική και η ομορφιά της ζωής, των ανθρώπινων σχέσεων και γενικά της εμφάνισης και οτιδήποτε την περιβάλλει, οπότε θα είναι δύσκολο να προσαρμοστεί στο δραματικό στοιχείο ή τα πάθη του Σκορπιού. Παρόλα αυτά θα δουλέψει με το υλικό που βρίσκει και θα κάνει προσπάθεια για μεγαλύτερη εξέλιξη και αρμονία μέσα από την ψυχολογική ή οικονομική εξάρτηση.

Κριός
Διαισθάνεσαι έντονα ότι χρειάζεσαι να επιβιώσεις ακόμα και στον κρατήρα ενός ηφαιστείου για αυτό θα έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοικτά για να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες συνθήκες που μπορεί να συναντήσεις ξαφνικά μπροστά σου. Η αίσθηση του ανικανοποίητου που θα νιώθεις πιθανόν αν σε ωθήσουν να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σχετίζονται ακόμα και με την ανεύρεση υπαρξιακών θεμάτων που σε απασχολούν. Το καλό είναι ότι αυτό το σκάλισμα μπορεί να προέλθει από μια ερωτική σχέση που θα σε απασχολήσει και θα σε βάλει να ψαχτείς βαθιά. Κυρίως ο Σκορπιός μπορεί να το κάνει αυτό γιατί έχει έναν τρόπο να ελέγχει την ψυχολογία σου. Μπορεί να υπάρχουν οφέλη από κληρονομιά ή από συνεταιρισμό ή ακόμα να κερδίσεις ένα δικαστήριο. Η σεξουαλικότητά σου θα αυξηθεί γιατί θα ζήσεις έντονα βασιζόμενος/η στις αισθήσεις σου χωρίς να φοβάσαι.

Ταύρος
Θα αναζητήσεις την αρμονία, την επιβεβαίωση αλλά και την συντροφικότητα με τους άλλους γύρω σου. Για αυτό πιθανόν να πάρεις απόφαση να προχωρήσεις σε γάμο και κυρίως με ένα Σκορπιό. Θα ψάξεις περισσότερο την έννοια της αγάπης μέσα από την έγκριση, την αποδοχή και ανοχή πιθανόν από το άλλο πρόσωπο. Καλό είναι να μην παρασύρεσαι τόσο πολύ για να κάνεις βήματα ή να περνάς καλά σε αυτό που κάνεις. Η επιδοκιμασία βέβαια θα είναι το πιο σημαντικό για σένα αυτή την περίοδο. Η τάση που θα παρουσιάσεις για περισσότερες συνεργασίες ή επαφές με πρόσωπα που παλιά ούτε καν το σκεφτόσουν θα σε αναζωογονήσει αλλά επειδή είσαι και υπεύθυνο άτομο θα έχεις μεγαλύτερο άγχος για το αν η γνώμη σου μετράει και είναι σωστή. Θα δημιουργήσεις πιο εύκολα ένα άνετο περιβάλλον για σένα και τους άλλους και αυτό είναι που θα σου δώσει το έναυσμα πιθανόν για μια δουλειά την οποία θέλεις πάρα πολύ γιατί μπορεί να είσαι και έξω από το επαγγελματικό παιχνίδι.

Δίδυμοι
Έχεις ανάγκη να βοηθήσεις άλλα άτομα και να προσφέρεις με κάποιο τρόπο τις υπηρεσίες σου. Επειδή θα βρεθείς να κάνεις και μια καλλιτεχνική εργασία χωρίς όμως να είναι δωρεάν γιατί χρειάζεσαι τα χρήματα, πιθανόν να γνωρίσεις άτομα τα οποία ίσως να μην πηγαίνουν και πολύ στην ψυχοσύνθεσή τους. Εσύ με τον δικό σου τρόπο τα αφήνεις να εκφραστούν για να δεις τι είναι αυτό που τελικά θέλουν από εσένα αλλά και τι μπορούν να σου προσφέρουν. Καλό είναι να αποφύγεις την υπερβολική ζάχαρη ή άμυλο γιατί θα επιβαρύνεις την σωματική σου υγεία και πιθανόν να έχεις αίσθηση του βάρος ή και έλλειψη ενέργειας. Πιθανόν να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες αγγαρείες που όμως είναι απαραίτητες για να αποκτήσεις σημαντική εμπειρία σε εργασιακά θέματα. Λόγω επαγγελματικού ανταγωνισμού μπορεί έχεις μια ξαφνική καχυποψία και να υποκύψεις σε μηχανισμούς που μάλλον δεν θα σου κάνουν καλό. Η καθημερινότητά σου μπορεί να αλλάξει και να βάλεις κάποιες νέες συνήθειες στην ζωή σου όπου θα σε βοηθήσουν να εναρμονιστείς το περιβάλλον σου. Κάποια ψυχοσωματικά θέματα που είχες θα μειωθούν κατά πολύ γιατί θα αλλάξεις εσύ τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι. Με τον Σκορπιό μπορεί να έρθετε πιο κοντά γιατί θα μοιραστείτε πράγματα.

Καρκίνος
Σίγουρα θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και για αυτό θα βρεθείς να έχεις επαφή με τα ταλέντα σου. Θα ψάξεις να βρεις την δικαίωση και την αρμονία μέσα από την αναγνώριση αλλά και την χαρά της δημιουργίας που μπορεί να είναι ακόμα και ένα παιδί. Για αυτό μπορεί να νιώθεις έντονα ότι προεκτείνεσαι σαν άτομο και θα πάρεις χαρά από αυτό. Σίγουρα θα νιώσεις τον έρωτα και το πάθος της ζωής. Η ερωτική συνεύρεση θα είναι έντονη για αυτό θα μπορείς εύκολα να φτιάχνεις ατμόσφαιρα σαγηνευτική που μέσα από αυτή θα νιώθεις ασφάλεια και ευεξία. Το σεξαπίλ σου θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο/η σύντροφο. Με κάποιο τρόπο θα βγει η ποιότητα που έχεις σαν άτομο. Από την άλλη το επαγγελματικό ρίσκο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες και πιθανόν να κερδίσεις μη αναμενόμενα χρήματα. Η αγάπη πάντως θα είναι το συστατικό που θα αναζητήσεις για να βιώσεις όλες τις καταστάσεις στην ζωή σου με μια μεγαλύτερη δύναμη.

Λέων
Θα έχεις μια έντονη ευαισθησία προς το περιβάλλον του σπιτιού σου αλλά και της οικογενείας σου. Για αυτό θα κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο είτε μέσα από την διακόσμηση είτε μέσα από διορθωτικές κατασκευές για να ελαφρώσεις και να μην υπάρχει ψυχική επιβάρυνση. Η διάθεση να ανοίξεις το σπίτι σου και να γίνεις φιλόξενος/η μπορεί να προέρχεται και από ένα είδος επαγγελματικής ανάγκης, να κάνεις καλύτερες δημόσιες σχέσεις με στόχο να κερδίσεις ακόμα περισσότερα οφέλη από κάποια πρόσωπα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιδιώξεις μόνο την σκοπιμότητα γιατί δεν είσαι άτομο που έχεις τόσο απόλυτες θέσεις, απλά μπορεί να είναι κάτι που να τους εξυπηρετεί όλους. Η φροντίδα προς τα δικά σου άτομα θα είναι ένα από τα δυνατά σου στοιχεία γιατί θα δημιουργήσεις ατμόσφαιρα καλής ενέργειας από εσένα στους ανθρώπους που αγαπάς. Υπάρχει πάντως μεγάλη πιθανότητα να βγάλεις ξαφνική κρίση ζήλειας αλλά και υπερβολικών απαιτήσεων που θα σε κάνουν δικτάτορα.

Παρθένος
Θα δημιουργήσεις πιο ευχάριστες σχέσεις με τα αδέλφια σου ή με συγγενικά σου πρόσωπα. Θα συμβιβαστείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές και θα γεμίσεις την ζωή σου με πολλές πληροφορίες οι οποίες ίσως έχουν και μια δόση κουτσομπολιού. Θα σταματήσεις την λογομαχία και θα προτιμήσεις να ασκήσεις την πειθώ σου για να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Το μυαλό σου θα είναι εκλεπτυσμένο και θα γεμίσεις με νέες πληροφορίες και γνώσεις που θα αφορούν διακόσμηση, καλλωπισμό αλλά και σεμινάρια, στα οικονομικά κυρίως ή νέες τεχνικές. Λόγω μιας φυσικής περιέργειας που θα έχεις είναι πιο εύκολο να διαλέξεις να ξεφυλλίσεις τις εικόνες ενός περιοδικού και να ευχαριστήσεις τις αισθήσεις σου μέσα από όμορφες φωτογραφίες παρά να ασχοληθείς με κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Οι συζητήσεις με άλλα άτομα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες αλλά και ελκυστικές. Ένα ταξίδι για συναισθηματικούς λόγους θα σε παρακινήσει να κάνεις κάποιες υπερβάσεις. Ο Σκορπιός θα είναι πολύ κοντά σου. Μια επαγγελματική συμφωνία θα σου αλλάξει τα δύσκολα δεδομένα και θα σε βάλει να σκεφτείς πιο ανοικτά και περισσότερο αισιόδοξα.

Ζυγός
Η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης σου αυτή την φορά θα εκφραστεί με ένα τρόπο πιο μυστηριώδη και περισσότερο βαθύ και βαρύ για τα δικά της ανάλαφρα δεδομένα. Σίγουρα όλες οι συναισθηματικές αλλά και υλικές σου ανάγκες θα βγουν στην επιφάνεια. Ο στόχος είναι να κερδίσεις με κάθε τρόπο χωρίς όμως να αναγκαστείς να κάνεις είτε υποχωρήσεις είτε να δημιουργήσεις εξαρτημένες σχέσεις. Πάντως δεν θα κάνεις καμία κίνηση αν δεν έχεις να λαμβάνεις και αυτό πιθανόν να είναι το πρόβλημα με ένα άλλο άτομο. Θα προτιμούσες να πάρεις το ελάχιστο παρά το τίποτα. Πιθανόν η ερωτική σου σχέση να συμβαδίζει με τα οικονομικά θέματα κατά κάποιον τρόπο και να γίνει μπέρδεμα γιατί θα μειωθούν τα συναισθήματά σου. Πάντως θα δουλέψεις σκληρά για να έχεις οικονομική επιτυχία αλλά η σκοπιμότητα πάνω σε θέματα σχέσεων και κυρίως η σκέψη αν κάτι σε συμφέρει ή όχι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καλύψει την διάθεση για ρομαντισμό πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις. Η απόφαση για μια κληρονομιά αν και μπερδεμένη θα σε κινητοποιήσει.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιο σου θα σου εξασφαλίσει πόρους αλλά και ευκαιρίες για να βρεθείς στην πρώτη γραμμή. Άσχετα αν εσύ δεν το πιστεύεις, θα βρεθούν άτομα που θα πιστεύουν σε εσένα και στα προσόντα σου. Θα απολαύσεις περισσότερο τις κοινωνικές σχέσεις γιατί θα υπάρχουν ανοίγματα στα οποία θα συμμετάσχεις τόσο έντονα που στο τέλος θα θεωρηθεί ότι είσαι εσύ ο υπεύθυνος/η για οποιαδήποτε επιτυχία. Το ζητούμενο είναι να αναθεωρήσεις επισήμως οτιδήποτε σχετίζεται με αναβάθμιση της ζωής σου για να μπορείς να καλλιεργήσεις ένα σύστημα που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις τον εαυτό σου εσωτερικά και εξωτερικά γιατί το χρειάζεσαι.

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σου πιθανόν να ενταθεί για ένα Ταύρο αλλά θα υπάρχει μια μυστική επικοινωνία μεταξύ σας που θα είναι πολύ παθιασμένη. Πάντως το ερωτικό τοπίο δεν θα είναι ξεκάθαρο γιατί θα τρέφεις βαθιά συναισθήματα που ίσως δεν βρουν ανταπόκριση και επειδή είσαι πρόσωπο που έχεις ανάγκη από ελευθερία και όχι από εξαρτήσεις μπορεί να σου την δώσει και ξαφνικά να διακόψεις. Το καλό είναι ότι κάτι που δεν θα σου δίνει πλέον χαρά θα το αφήνεις, οπότε θα έχεις μια γενική απελευθέρωση. Η συμπόνια αλλά και η φιλανθρωπία θα είναι το μότο σου. Μέσα στην δουλειά σου θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σε τραβήξει αλλά χρειάζεσαι το βαθύτερο νόημα της αγάπης και πιθανόν να μην το ακολουθήσεις αν δεν σου δώσει παρόμοια αισθήματα. Η ματαίωση από ένα πρόσωπο γιατί οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να είστε μαζί θα σε στεναχωρήσει αλλά είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείς τώρα παρά αργότερα.

Αιγόκερως
Οι προσδοκίες σου για την φιλία και για άτομα που έχουν κάτι να σου δώσουν και να σου πουν θα είναι έντονες. Κυρίως θα εκφράζονται από πρόσωπα που θα έχουν κοινωνική καταξίωση αλλά και οικονομικό κύρος, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα είναι και το ιδανικό για σένα. Πάντως οι ιδέες σου που θα αφορούν προσωπική επαγγελματική εξέλιξη σε σχέση με τα κοινωνικά δεδομένα θα είναι αρκετές και συγχρόνως πολύ δελεαστικές. Στο τέλος θα τα καταφέρεις να γίνουν όλα με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Βέβαια η αγάπη μπορεί να πάει περίπατο γιατί θα μπει μπροστά το συμφέρον και κυρίως σε κάποιες φάσεις θα διακινδυνεύσεις ακόμα και την φήμη σου προκειμένου να ανελιχτείς επαγγελματικά.

Υδροχόος
Βρίσκεσαι σε μια φάση φθοράς και αφθαρσίας. Σου αρέσει ο Ταύρος ή ο Σκορπιός και τώρα σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να κοντραριστείς με άλλα άτομα για το κοινό καλό και στο τέλος άλλα να συμφωνείτε και άλλα να κάνεις. Γενικά χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες σοβαρές ισορροπίες για να μην χάσεις ένα σημαντικό άτομο που τώρα το έχεις ανάγκη. Η δυσαρμονία που μπορεί να προέλθει από ένα πρόσωπο πολύ κοινωνικό και ομιλητικό αλλά χωρίς καθόλου ενδιαφέρον για τα πράγματα, θα είναι το έναυσμα για να διακόψεις επαφές που σίγουρα δεν είναι αναγκαίες. Πιθανόν να δημιουργηθούν φιλικές σχέσεις με άτομα που είναι αντισυμβατικά και αυτό θα σε πάει ένα βήμα παραπάνω. Χρειάζεται όμως να μην έχεις εξαρτήσεις από μια παρέα ή ομάδα για να μην κάνεις υποχωρήσεις που δεν θα σε πάνε παραπέρα ούτε σαν άτομο ούτε και στα επαγγελματικά σου. Η φιλική επαφή με ένα Σκορπιό μπορεί να μετατραπεί σε φουλ ερωτική.

Ιχθύες
Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση που θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς για να περάσεις καλά αλλά και να επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου σε μια μεγαλύτερη πνευματική ενεργοποίηση. Η διάθεση να συγχωρήσεις και να ανοίξεις την καρδιά σου προς όλους και όλα θα βοηθήσει να κερδίσεις σχέσεις και άτομα που εδώ και καιρό είχαν χαθεί ή απομακρυνθεί από την ζωή σου. Οι προσωπικές σου αξίες θα προσδιοριστούν πολύ περισσότερο για αυτό θα έχεις την καλή διάθεση να τις βελτιώσεις αλλά και να πάρεις μια ανώτερη γνώση με στόχο την καλυτέρευση της ζωής σου. Οι ηθικές σου αρχές μπορεί να είναι κάπως διάτρητες όταν πρόκειται για θέματα νομικά ή με απαιτήσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και ίσως παίξει ρόλο ένα πρόσωπο που βρίσκεται εκεί και σε επηρεάζει κάπως αρνητικά. Ο πιθανός τυχοδιωκτισμός που μπορεί να παρουσιάσεις θα συμπληρωθεί με την επιθυμία για εύκολο πλουτισμό.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved