Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 08' 59" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 58' 11" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 25' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 20' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 23' 48" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 12' 17" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 18' 26" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 56' 56" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 27' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 54" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 50' 16" ΤΑΥΡΟΣ R

Η σχολαστική Αφροδίτη στην Παρθένο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η Αφροδίτη στην Παρθένο στο ζώδιό σου; 

Η σχολαστική Αφροδίτη στην Παρθένο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στις 6.9.2014 στην Παρθένο και θα μείνει ως και τις 29.9.2014. Θα επηρεάσει το ζώδιο της Παρθένου πάνω από όλα και μετά του Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού και Αιγόκερω με ένα δημιουργικό και πρακτικό τρόπο.

Μπορεί να μην υπάρχει γενικά ερωτική ατμόσφαιρα αλλά μπορεί να γνωρίσεις άτομα που είναι έτοιμα να θυσιαστούν προκειμένου να βοηθήσουν ή να στηρίξουν τους άλλους. Η διάθεση για φιλανθρωπία θα αυξηθεί και μαζί με αυτή και ένα ρεύμα αντικοινωνικότητας με την έννοια δεν υπάρχει λόγος για διασκέδαση και καλοπέραση εφόσον υπάρχουν προβλήματα.

Ο Δίδυμος, Τοξότης και Ιχθύς σίγουρα θα είναι σε μια κατάσταση πολύ ρευστή μέσα στην προσωπική τους σχέση και πιθανόν από την στάση τους να κριθούν πολλά για το μέλλον της. Κριός,

Λέων, Ζυγός και Υδροχόος θα βρίσκονται σε μια πιο ουδέτερη φάση αλλά συγχρόνως θα κινηθούν κάποια υπόγεια ρεύματα οπότε άμεσα θα αντιληφθείς την επιρροή.

 

Κριός
Μπαίνεις σε μια περίοδο που η διασκέδαση και ελαφρώς το φλερτ μπορεί να πάει κάπως πίσω γιατί θα χρειαστεί να προσφέρεις είτε τις υπηρεσίες σου είτε να στηρίξεις ένα πρόσωπο πολύ δικό σου. Αυτό βέβαια θα σου δώσει την εμπειρία και της κοντινής επαφής. Καλό το ιδεολογικό μέρος και τα πολλά λόγια σε μια σχέση αλλά τώρα θα δοκιμαστεί κατά πόσο υπάρχει κατανόηση αλλά και διάθεση στήριξης σε πρακτικό επίπεδο. Ο Παρθένος μπορεί να είναι ένα καρμικό πρόσωπο στην ζωή σου και σε βοηθήσει να καταλάβεις ένα κομμάτι δικό σου που είναι πολύ κρυμμένο. Σίγουρα θα γίνεις άτομο που θα θέλει να προσφέρει περισσότερο και να μην βλέπει μόνο την ατομική του εξασφάλιση.

 

Ταύρος
Μπαίνεις σε μια φάση μοιράσματος και καλής επαφής, οπότε κάποιες διαφορές που μπορεί να έχουν προκύψει με Παρθένο, Σκορπιό ή Ιχθύ σίγουρα θα εξομαλυνθούν γιατί θα κινηθείτε από κοινού για το συμφέρον και των δυο. Η λογική θα επικρατήσει και η σχέση με Κριό ή Τοξότη μπορεί να πάει στο περιθώριο. Πρόσεξε όμως να έχεις σιγουριά για τις αποφάσεις σου γιατί πιθανόν μετά να τα μετανιώσεις, κυρίως μετά τις 14.9 που θα αρχίσει και πάλι η επιρροή αυτών των ατόμων πάνω σου και πιθανόν να ξαναλλάξεις στάση αλλά μάλλον θα είναι αργά. Γενικά θα έχεις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες οπότε καλό είναι να ξεκινήσεις να κινείσαι με την αίσθηση ότι κάτι θετικό θα γίνει.

 

Δίδυμοι
Μπορεί να αρχίσει να σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που κατά την γνώμη των άλλων δεν είναι και τόσο λαμπερό αλλά εσύ βλέπεις με άλλα μάτια και σίγουρα θα ξετρυπώσεις από μέσα του μια ιδιαίτερη δύναμη αλλά και ομορφιά. Πιθανόν να είναι Παρθένος γιατί με τον τρόπο του σου μαθαίνει να μπαίνεις στα κουτάκια που τις πιο πολλές φορές αρνείσαι. Χρειάζεσαι βέβαια μια συνολική οικονομία σε όλες σου τις κινήσεις καθώς και θεραπευτικό ενδιαφέρον για να μπορείς να καθαρίσεις όλα τα πεδία σου που μέχρι τώρα νοσούν. Τα θέματα της εξυγίανσης του προσωπικού σου χώρου θα βγουν έντονα στην επιφάνεια και θα πρέπει να βελτιώσεις με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε δεν έχει τάξη και οργάνωση.

 

Καρκίνος
Έχεις κάποιες καλές προοπτικές οι οποίες θα σου δώσουν μια πιο εύκολη επικοινωνία και με τον τρόπο αυτόν θα μπεις βαθιά στα προβλήματα ακόμα και κάποιων συγγενών σου. Τα ταξίδια για επιστημονικούς λόγους ή θεραπευτικούς θα ευδοκιμήσουν πολύ περισσότερο. Μια γνωριμία με ένα Παρθένο και κυρίως αν σχετίζεται με την μάθηση ή την διδασκαλία θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα βρεις την ευκαιρία να αναπτύξεις πιο εύκολα την σχέση σου. Το καλύτερο που μπορεί να κάνεις αυτή την περίοδο θα είναι να ισορροπήσεις μέσα σε διαταραγμένες σχέσεις και κυρίως στενές σου οικογενειακές και με τον τρόπο αυτό να ηρεμήσεις από τις πολλές εντάσεις.

 

Λέων
Έχεις στο μυαλό σου να βάλεις κάποιο φρένο σε όλες τις οικονομικές σπατάλες. Κυρίως θα επικρατήσει η λογική σου και θα σταματήσεις τις γενναιόδωρες προσφορές προς όλους και όλα. Όχι ότι αλλάζει ο χαρακτήρας σου αλλά μπορεί να βλέπεις πιο προσγειωμένα. Αυτό από την μια καλό σου κάνει γιατί κοιτάζεις πως θα λύσεις τα διάφορα οικονομικά σου θέματα, αλλά από την άλλη μπορεί να γίνεις αρκετά επικριτικός/η με το πρόσωπο που είστε μαζί και να αρχίσεις να κάνεις παρατηρήσεις για πράγματα που δεν σου αρέσουν. Προσπάθησε να μην κουράσεις, κυρίως τον Ιχθύ που σε έχει πολύ ψηλά μέσα στο μυαλό του. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψεις σκληρά για να έχετε μια οικονομική επιτυχία.


Παρθένος

Ετοιμάσου για την δική σου στιγμή και κυρίως για να μονοπωλήσεις τις καταστάσεις. Το ενδιαφέρον για να αλλάξεις την προσωπική σου δυναμική θα είναι έντονο αφού θα επιδοθείς σε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα υγείας, εμφάνισης αλλά και σχέσεων. Με την πλανητική ενέργεια να σε υποστηρίζει, καλό είναι να βάλεις και εσύ το δικό σου χεράκι σε οτιδήποτε θέλεις να αλλάξεις και να καθαρίσεις γιατί μόνο τότε θα γίνει στροφή στην ζωή σου. Από τις 14.9 θα χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο γιατί μπορεί να εκραγείς από διάφορες καταστάσεις και όσο και να βοηθάει η επιρροή της Αφροδίτης θα διαπιστώσεις ότι θα νιώθεις μια έντονη πίεση και στρες για να κάνεις κάτι που θα σε σπρώχνει να ρισκάρεις ακόμα και αν είσαι σε σταθερή σχέση.

 

Ζυγός
Έχεις κάποιες αμφιβολίες και θα δείξεις την ευαισθησία σου αποσυρόμενος/η από την ενεργή κοινωνική ζωή. Καλό είναι να μην αρχίσεις να κρίνεις πως σου φέρθηκε ο ένας και πως ο άλλος γιατί άκρη δεν θα βγάλεις και θα πληγώνεσαι συνέχεια. Προσπάθησε να βλέπεις τα καλά και να συγχωρείς, προσφέροντας ακόμα και την βοήθεια σου. Μπορεί να βρεις και τον επαγγελματικό σου δρόμο μέσω της προσφοράς, της φιλανθρωπίας ή ακόμα και της ιατρικής ή παρεμφερών κομματιών της. Ίσως νιώσεις και λίγο παραιτημένος/η μέσα στην προσωπική σου σχέση γιατί θα έχει εστιαστεί περισσότερο σε άλλα θέματα παρά σε εσένα. Η κρυφή επαφή με τον Ιχθύ θα υπάρχει αλλά θα είναι μπερδεμένη και θα σου δημιουργεί μια αδυναμία. Προσπάθησε πάντως να μην χειρίζεσαι τις σχέσεις σου με λύπη γιατί τότε θα γίνουν λάθη.

 

Σκορπιός
Είναι μια καλή και δημιουργική περίοδος για σένα αφού θα κάνεις μόνο ότι χρειάζεσαι και δεν θα χάνεις τον χρόνο σου άσκοπα. Έχεις πολλά πράγματα να βάλεις σε τάξη και ίσως βρεθείς σε μια ομάδα φίλων που θα σε καθοδηγήσει με βάση την προσφορά αλλά και την νέα εμπειρία που θα έχει περισσότερο πρακτική. Αν έχεις ταλέντο στις κατασκευές με τα χέρια ή οπουδήποτε άλλου, σίγουρα θα βγει περισσότερο στην επιφάνεια και μπορεί να πάρεις ακόμα και επαγγελματικές αποφάσεις. Υπάρχει πιθανότητα μια σχέση φιλική να μετατραπεί σε άκρως ερωτική. Να κάνεις προσεκτική επιλογή σε φίλους και γενικά απόφυγε να πεις τα μυστικά σου γιατί πιθανόν να γίνουν μπερδέματα.

 

Τοξότης
Είναι μια περίοδος που θα περάσεις κάποιες εξετάσεις και ανάλογα το πως θα συμπεριφερθείς ή θα βραβευτείς ή θα δημιουργηθούν διάφορα προβλήματα. Το πιο δύσκολο για σένα είναι να μην στοχεύεις ψηλά. Πιθανόν να σε υποχρεώσουν από την δουλειά σου να βάλεις πιο ταπεινούς στόχους γιατί είναι πιο ρεαλιστικοί. Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά τελικά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να πετύχεις και τελικά θα πάρεις το καλύτερο μάθημα. Ο Παρθένος πιθανόν να παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην ζωή σου, κυρίως αν γνωριστείτε σε μια κοινωνική γιορτή για άτομα που έχουν ανάγκη από την βοήθεια σας. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες επειδή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις εύκολα τι σε συμφέρει και τι όχι, ειδικά αν σου προτείνουν να δουλέψεις είτε με λίγα χρήματα είτε σε μια δουλειά που θα έχει πολλές ευθύνες.

 

Αιγόκερως
Αναβαθμίζεσαι με ένα τρόπο πολύ εύκολο και πολύ πιο πρακτικό. Επειδή έχεις κουραστεί γενικώς από τα διάφορα προβλήματα που συμβαίνουν είτε σε σένα είτε στους δικούς σου ανθρώπους, τώρα κάπως θα ξεκουραστείς ψυχολογικά γιατί θα ανεβάσεις το επίπεδο της ψυχολογίας σου και θα αυξηθεί περισσότερο η εμπιστοσύνη σου και η πίστη σου σε κάτι που θέλεις ότι θα το πετύχεις. Μην εμποδίζεις την καριέρα σου από ξεπερασμένες πεποιθήσεις γιατί μπορεί να επεκταθείς χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό ίσως δεν είναι όπως την περίμενες αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει ένα κοινό υπόβαθρο. Το ενδιαφέρον σου θα είναι μεγάλο για μια σχολή ή και σπουδές που πιθανόν να αφορούν και ένα πρόσωπο από τον οικογενειακό σου κύκλο.

 

Υδροχόος
Θα κάνεις θυσίες και υποχωρήσεις, προκειμένου να μπορέσεις να μπεις πιο βαθιά σε κάποιες καταστάσεις και πάνω από όλα να αντιληφθείς τις πιο εσωτερικές σου ανάγκες. Θα αγωνιστείς πάρα πολύ για να μπορέσεις να έχεις την υποστήριξη κάποιων ατόμων που πιθανόν να είναι συνεργάτες σου για αυτό θα χρειαστεί να προσφέρεις σε πρακτικό επίπεδο και όχι σε θεωρητικό. Πιθανόν να υπάρχουν οφέλη από κληρονομιά αλλά για να την πάρεις θα χρειαστεί να εκδώσεις πολλά χαρτιά ή να ασχοληθείς με χρονοβόρες διαδικασίες χωρίς τελικά να ξέρεις αν αξίζει ο κόπος ή όχι. Επειδή έχεις βαθύ αισθησιασμό στην προσωπική σου επαφή θα χρειαστεί να βάλεις και λίγο περισσότερο ρομαντισμό ή συναίσθημα και να μην τα ισοπεδώνεις όλα. Η σχέση με Παρθένο μπορεί να είναι μοιραία και κυρίως να μην σου δίνει την σιγουριά που θέλεις.

 

Ιχθύες
Έχεις βάλει στο μυαλό σου να κάνεις καλύτερες σχέσεις και θα το πετύχεις αρκεί να έχεις οριοθετήσει τι ακριβώς χρειάζεσαι και πως θέλεις να είσαι με τα άλλα πρόσωπα. Δηλαδή, θέλεις να το παίζεις θύμα και με προβλήματα ή να βρίσκεστε μαζί και να βιώνεις την απόλυτη συντροφικότητα, συνεργασία και φιλία. Βέβαια θα προσπαθήσεις να γίνεις όσο μπορείς καλύτερος/η αν σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τα πάντα. Επειδή έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις όμορφο περιβάλλον και να ορίσεις εσύ τα θετικά πράγματα στην ζωή σου, θα έχεις ευεξία και καλή ενέργεια. Η επιδίωξη για αρμονία ή δικαιοσύνη θα είναι το ζητούμενο αυτή την περίοδο. Φρόντισε μόνο να μην υπάρχει καθόλου μέσα σου μνησικακία γιατί θα χαλάσεις την καλή ενέργεια που σε περιβάλλει.

 

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved