Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 57' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 04' 37" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 10' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 07° 27' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 31' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 15' 44" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 58' 55" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 59' 09" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 37' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 41' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 33' 48" ΤΑΥΡΟΣ R

Η φιλική Αφροδίτη στον Υδροχόο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/3 και θα παραμείνει εκεί έως τις 5 Απριλίου

Η φιλική Αφροδίτη στον Υδροχόο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και μετά από μια μεγάλη πορεία στον Αιγόκερω θα μοιράσει την καλή της ενέργεια στον Υδροχόο. Από σήμερα και μέχρι και 5 Απριλίου η ατμόσφαιρα θα γίνει πλέον πολύ φιλική αλλά και περισσότερο εκκεντρική. Θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα αλλά θα εξελίξει τα ζώδια του Νερού και της Γης. Για αυτό ετοιμαστείτε για νέες εμπειρίες και οι ελεύθεροι και μόνοι για νέες γνωριμίες.


Κριός

Θα έχετε καλύτερη διάθεση και μέσα από αυτή θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που μπορεί να σας έχουν πληγώσει και σε φιλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να αναγνωρίσετε και τα δικά σας λάθη, οπότε αυτό θα είναι περισσότερο ωφέλιμο. Φιλίες, ομάδες με ιδεολογικό υπόβαθρο αλλά και ενδιαφέροντα περισσότερο κοινωνικά πιθανόν να σας ανοίξουν την πόρτα. Η φιλία με ένα Λιοντάρι μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Γενικά θα ευνοηθείτε και επαγγελματικά οπότε να έχετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας ανοικτά.


Ταύρος

Χρειάζεται να είστε πολύ ανοικτοί και περισσότερο κοινωνικοί στην προσωπική σας ζωή αλλά και στην δουλειά σας. Θα έχετε ευκαιρία μέσα από ομάδα ή από γνωριμίες να γνωριστείτε και να ανοίξετε κάπως τον επαγγελματικό σας κύκλο. Η διάθεση για να αλλάξετε την εικόνα σας και ίσως να την κάνετε πιο ανέμελη και περισσότερο μοντέρνα, δεν σας αρέσει πάρα πολύ αλλά βλέπετε ότι οι ανάγκες σας θα είναι κάπως διαφοροποιημένες. Αποφύγετε τις υπερβολές κυρίως με έναν Λιοντάρι ή Υδροχόο. Αφήστε τα πράγματα να ρέουν και λίγο από μόνα τους.


Δίδυμοι

Θα πραγματοποιηθούν διάφορες επιθυμίες σας και κάποια πράγματα να σας πηγαίνουν καλύτερα. Το εξωτερικό ή σπουδές που δεν είχατε αποφασίσει τώρα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα γιατί θα έχετε μια μεγαλύτερη άνεση να διαπραγματεύεστε όλες σας τις υποθέσεις. Η ποιότητα και η αρμονία σε όλες σας τις σχέσεις θα βοηθήσει περισσότερο από άλλες φορές. Η τέχνη μαζί με ενδιαφέροντα που θα σας κάνουν να επικοινωνήσετε πιο εύκολα θα είναι το βοήθημά σας. Μια νέα γνωριμία θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον ζωντανό γιατί θα έχετε κοινά στοιχεία μεταξύ σας.


Καρκίνος

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές τις οποίες ίσως να μην τις καταλάβετε αλλά θα τις νιώσετε σαν ανάγκη επιβίωσης και προσαρμογής. Ίσως κάποιες περίεργες ιδέες να σας σφηνώσουν στο κεφάλι και μαζί με τις τρέχουσες καταστάσεις να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που δεν συμφωνείτε απόλυτα. Πιθανόν μερικοί από εσάς να θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, οπότε θα τολμήσετε να μπείτε σε ομάδες ψυχοθεραπείας ή αυτογνωσίας. Ίσως να κάνετε συμβιβασμούς και να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο που στην ουσία δεν είστε. Ο Υδροχόος μπορεί να φιγουράρει μπροστά στις επιλογές σας.


Λέων

Αλλάζει κάπως το σκηνικό των συνεργασιών και των στενών σας σχέσεων και σίγουρα θα γίνετε περισσότερο φιλικοί και συντροφικοί και δε θα απαιτείτε να είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος. Νέες γνωριμίες, συνεργασίες ή φιλίες με άτομα που θα δείτε ότι θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα ανοίξουν κάπως το κλειστό μυαλό σας. Η συντροφικότητα μπορεί να γίνει η προτεραιότητά σας και να κάνετε αρκετές υποχωρήσεις σε πολλά πράγματα. Θα σας κάνει καλό γιατί θα είστε ανοιχτοί και πολύ πιο διαθέσιμοι σε οτιδήποτε είναι καινούργιο και νεανικό. Η σχέση με Υδροχόο θα εξελιχθεί περισσότερο αρκεί να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τον χαρακτήρα του άλλου.


Παρθένος

Η προσωπική σας άποψη θα είναι περισσότερο ανοικτή και ίσως να επενδύσετε σε νέες καταστάσεις που είναι αρκετά πρωτοποριακές για τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Η καλλιτεχνική εργασία θα είναι ένα κομμάτι που θα σας απασχολήσει γιατί θα θέλετε να βάλετε κάτι καινούργιο στην καθημερινότητά σας. Η δίαιτα, η γενική φροντίδα του εαυτού και ό, τι αφορά στην καλή υγεία θα είναι αυτό που θα ασχοληθείτε περισσότερο. Νέες εναλλακτικές θεραπείες που μπορεί να ακολουθήσετε θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος ή τα χρόνια προβλήματα. Μια σχέση μέσα στην δουλειά σας θα είναι αυτό που θα σας ενθουσιάσει περισσότερο.


Ζυγός

Η ερωτική συμπεριφορά θα είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της περιόδου. Για αυτό οτιδήποτε κάνετε θα γίνει με την μορφή ρίσκου και δημιουργίας. Γενικά θα είστε πιο κεφάτοι και περισσότερο ανθεκτικοί σε οτιδήποτε σας συμβαίνει γιατί θα έχετε το κέφι και την ευελιξία να το αντιμετωπίσετε. Η δουλειά σας μπορεί να ενέχει και την μορφή μιας πιο συλλογικής εμπειρίας και σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στο να κάνετε νέα βήματα αλλά και να ανοιχτείτε με άτομα που θα κουβαλάνε μια καινούργια εμπειρία. Το θέμα με τα παιδιά σας από εκεί που είχε αρκετές δυσκολίες θα γίνει πολύ καλύτερο οπότε θα ανακουφιστείτε. Σίγουρα η επιστροφή μιας παλιάς αγάπης που μπορεί να είναι Λιοντάρι ή Υδροχόος θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά. Η αυθεντικότητα είναι αυτή που θα ενισχύσει την προσωπικότητά σας.


Σκορπιός

Πρέπει να είστε πιο ανοικτοί και περισσότερο ανεκτικοί με φίλους και με άτομα που σας περιτριγυρίζουν. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αλλάξει γιατί εκ των πραγμάτων θα μοιράζεστε περισσότερα πράγματα με τον σύντροφό σας που ίσως παλιά να μην το κάνατε. Μπορεί να έχετε ανάγκη να μοιραστείτε κάποιες ιδέες ή σκέψεις που είναι απαγορευμένες και τώρα να απελευθερωθείτε τελείως από όλα αυτά και να σταματήσετε να νιώθετε ότι είστε έξω από το παιχνίδι. Ο Υδροχόος κεντρικό πρόσωπο στην ζωή σας είτε σαν φίλος είτε σαν εραστής πάντα θα παίζει ένα σημαντικό ρόλο για σας και για την ψυχή σας. Το σπίτι σας μπορεί να χρειάζεται αλλαγές και ίσως να του δώσετε και μια πινελιά πιο ευχάριστη και περισσότερο χρωματιστή.


Τοξότης

Η Αφροδίτη θα σας ευνοήσει αρκετά γιατί είτε θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα σας κάνει πολύ καλό σε επίπεδο μόρφωσης και γνώσης είτε θα φανεί η δουλειά σας σε μεγαλύτερο επίπεδο ή θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ευαισθητοποιήσει γιατί θα μπορείτε να μοιραστείτε τα εσώψυχα σας. Είναι καλό να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να δείξετε την αλήθεια σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Η συλλογική εργασία σας βοηθάει και σας αναπτύσσει περισσότερο γιατί εξελίσσεστε και βλέπετε πιο εύκολα τα δύσκολα κομμάτια σας. Η σχέση με Λιοντάρι θα γίνει καλύτερη και με τον Ζυγό θα εξελιχτεί σε πιο φιλική, δημιουργώντας θετικές προοπτικές.


Αιγόκερως

Θα μαζέψετε όλες σας τις δυνάμεις σας και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας στα οποία ίσως πρέπει να κάνετε μια αναβάθμιση μέσα από γενναίες αλλαγές. Η φιλική συμμετοχή σε μια συνεργασία ίσως να βελτιώσει την σχέση σας με ένα Λιοντάρι και να πάρετε απόφαση να κάνετε κάτι από κοινού. Επειδή το κοινωνικό στάτους παίζει πάντα ρόλο σε εσάς ίσως αυτή την φορά να μην έχετε πολλές και υπερβολικές απαιτήσεις αλλά θα ρίξετε κάπως τον πήχη επειδή διαθέτετε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Η έγκρισή σας σε μια δουλειά που περιμένατε ίσως να γίνει άμεσα και να αλλάξετε κάπως τα αρνητικά δεδομένα. Η αισθητική και γενικά η εμφάνιση θα σας απασχολήσει αλλά επειδή θα είστε πιο χαλαροί ίσως να τολμήσετε κάποιες αλλαγές.


Υδροχόος

Θα έχετε την τιμητική σας μέχρι και τις 5 Απριλίου, οπότε καλό είναι να δράσετε γρήγορα και να μην μείνετε κολλημένοι στο παρελθόν σας γιατί θα δείτε ότι τελικά αν δεν έχετε γρήγορη αντιμετώπιση δεν μπορείτε να χαρείτε ή να κερδίσετε αυτό που θέλετε τώρα. Η σχέση που είναι η πιο σημαντική είναι αυτή με τον εαυτό σας. Η αγάπη που ρέει από την καρδιά σας θα ήταν καλύτερα πρώτα να στραφεί προς τα εσάς και μετά σε οτιδήποτε κάνετε ή σχετίζεστε. Θα απολαύσετε περισσότερο τις κοινωνικές σχέσεις και θα γίνετε πιο ανοικτοί και φιλικοί ακόμα και σε άτομα ή καταστάσεις που σας φοβίζουν ή σας περιορίζουν. Η εξωστρέφεια σίγουρα θα είναι το δυνατό σας όπλο γιατί θα αντιμετωπίσετε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε με την αλήθεια σας.


Ιχθύες

Δεν θα είναι και πολύ δύσκολη η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Επειδή είναι εύκολο για σας να κλείνεστε και να μένετε στο περιθώριο θα κάνετε όλες τις κινήσεις σας από το παρασκήνιο χωρίς να φοβάστε ότι θα αποτύχετε ή θα πέσετε έξω. Απλά επειδή πρέπει να είστε περισσότερο φιλικοί και όχι τόσο απόμακροι με συγκεκριμένα πρόσωπα θα δείτε ότι θα έρθετε κοντά τους από επιλογή. Η φιλανθρωπία και γενικά η ευαισθησία σε ομάδες ή σε άτομα που έχουν πρόβλημα σίγουρα θα σας κάνουν να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με μπόλικη ενέργεια. Η φιλική διάθεση με ένα πρόσωπο από την δουλειά σας ίσως να σας κάνει καλό γιατί δεν θα έχετε ανάγκη από την αρχή να δείξετε το στίγμα σας ή τι νιώθετε αν δεν εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια. Μια κρυφή ερωτική σχέση με Λιοντάρι μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια και να σας γεμίσει με ανασφάλεια και ενοχές αλλά θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε όλες τις αλλαγές με μεγαλύτερο σθένος.

 

Διαβάστε επίσης: 

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Ερωτευμένη αδιάκοπα με την ελευθερία

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved