Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 57' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 26' 47" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 16' 20" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 06' 27" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 21' 55" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 10' 15" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 17' 07" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 56' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 27' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 50' 30" ΤΑΥΡΟΣ R

O φλογερός Άρης στον Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Θα μείνει μέχρι και τις 14/10 και θα αυξήσει την δράση ή θα σταθεροποιήσει καταστάσεις περισσότερο στους Κριούς, Διδύμους, Λιοντάρια, Ζυγούς και Τοξότες

O φλογερός Άρης στον Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

Ο Άρης στον Λέοντα είναι ένας πλανήτης που εκπέμπει μεγάλη ενέργεια και μέσα από αυτή θα κινηθείτε για να αλλάξετε κάποια κακώς κείμενα. Περισσότερο θα βοηθήσει ώστε να αποκτήσετε προσωπική ταυτότητα γιατί η δύναμη του Λέοντα έχει να κάνει με τον προσωπικό μαγνητισμό και την έντονη αυτοπεποίθηση για οτιδήποτε κάνετε. Θα μείνει μέχρι και τις 14/10 και θα αυξήσει την δράση ή θα σταθεροποιήσει καταστάσεις περισσότερο στους Κριούς, Διδύμους, Λιοντάρια, Ζυγούς και Τοξότες. Επειδή όμως μέχρι και τις 12/9 θα φουντώσουν κάποιες αψιμαχίες και θα υπάρχει τάση για υπεροχή και ισχύ ίσως να υπάρχει κόντρα για το ποιος θα αναλάβει την εξουσία για αυτό οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να διαχειριστείτε οτιδήποτε με μεγαλύτερη ταπεινότητα αλλά και συγχρόνως με οξυδέρκεια γιατί υπάρχει φόβος να αναμιχτεί το παλιό με το καινούργιο και να δημιουργούν μεγάλες εντάσεις.

 

Κριός

Αλλάζει το σκηνικό γιατί αδυναμίες ή δυσκολίες που είχατε τώρα υποχωρούν. Θα βγείτε μπροστά και θα φαίνεται ότι εσείς θα είστε οι νικητές. Η κοινωνικότητά σας θα ανέβει γιατί θα μπορείτε να διαφημίζετε πιο εύκολα τον εαυτό σας. Θα γίνετε περισσότερο καλοπερασάκηδες και σίγουρα στο ερωτικό θα έχετε την πρωτιά κι ο λόγος είναι ότι θα ρισκάρετε περισσότερο. Επειδή θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να βγείτε έξω από τα επιτρεπόμενα όρια. Οι γεννημένοι από τις 31.3 έως και τις 2 Απριλίου κάποια τολμηρή ιδέα σας πιθανόν να γίνει αναπάντεχα πραγματικότητα και να έχετε και επιτυχία.


Ταύρος

Η ανάγκη σας για ασφάλεια αλλά και για προβολή μπορεί να είναι κάπως υπερβολική. Λόγω κάποιας καταπιεστικής συμβίωσης ή προβλημάτων μέσα στην οικογένεια θα επαναστατήσετε γιατί νιώθετε ότι δεν σας υπολογίζουν όπως θα έπρεπε ή θα κρατήσετε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο πολύ απόλυτη στάση κυρίως μέχρι και τις 12.9. Αλλά μετά θα απελευθερωθείτε και μπορεί να σας βγει και η έντονη επιθυμία να φτιάξετε το σπίτι σας γιατί έχετε ανάγκη ο χώρος σας να ξεχωρίζει. Η σχέση με Λιοντάρι θα είναι έντονη και δυνατή αλλά πάντα χρειάζεται προσοχή στις υπερβολές.


Δίδυμοι

Έχετε αφιερώσει μεγάλο μέρος του εαυτού σας στο να κατεβάζετε ιδέες και τώρα ίσως να είναι η πιο εύκολη εποχή να τις καθιερώσετε ή να τις εφαρμόσετε γιατί θα είστε σταθεροί και απόλυτοι. Σίγουρα θα βρείτε την μάθηση συναρπαστική και θα κυνηγήσετε καινούργιες εμπειρίες σε αυτό το θέμα. Επειδή θα θέλετε να αναγνωριστείτε μέσα από οτιδήποτε λέτε ή παρουσιάζετε σίγουρα θα έχετε μια συμπεριφορά πολύ έντονη προς τα έξω. Ο ρομαντισμός και η δημιουργικότητα θα είναι πολύ μεγάλη. Τα ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς μπορεί να μην λείψουν.


Καρκίνος

Έχετε αποφασίσει να κερδίσετε χρήματα και να κάνετε καλύτερη διαχείριση των επιθυμιών σας οι οποίες μπορεί να σας φέρουν μια πίεση γιατί θα έχετε ανάγκη να είστε πολύ διεκδικητικοί και απόλυτοι. Εάν έχετε βέβαια σχέδια για γρήγορο πλουτισμό θα γίνετε μάχιμοι και θα προασπιστείτε τα συμφέροντα σας με έντονο τρόπο. Αν κάνετε υπερβολές και σπατάλες ίσως βρεθείτε σε δύσκολη οικονομική θέση και καλό θα είναι να νοικοκυρέψετε περισσότερο τα οικονομικά σας και τις υποθέσεις σας ενός ακινήτου. Η έντονη σχέση με Υδροχόο θα συνεχίσει να υπάρχει.


Λέων

Έχετε την τιμητική σας γιατί αναδεικνύεται πλέον και επίσημα η δύναμή σας. Η δράση σας θα είναι πλέον έντονη και δεν θα χρειάζεστε δεκανίκια ή φόβους για το πώς θα αντιμετωπίσετε το ένα ή το άλλο πρόβλημα. Θα έχετε αυτή την περίοδο έναν έντονο μαγνητισμό ο οποίος θα σας απογειώσει και θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με συνεργάτες και στενές σχέσεις. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μέχρι και τις 12.9 θα χρειαστεί να είστε λιγότερο συντηρητικοί γιατί θα μπλοκάρετε ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας με θέματα που αφορούν το παρελθόν σας. Πάντως κινηθείτε όσο μπορείτε και σταματήστε να είστε αδρανείς ή διστακτικοί. Η σχέση με Υδροχόο μπορεί να έχει έντονο ανταγωνισμό.


Παρθένος

Έχετε αφήσει για λίγο πίσω σας κάποιες υποχρεώσεις γιατί θεωρείτε ότι είναι περίοδος που έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε ή να απομονωθείτε για να δείτε τι θα κάνετε με τον εαυτό σας. Η μεγάλη αμφισβήτηση που έχει δημιουργηθεί με έναν Υδροχόο θα σας γεμίσει με ένταση αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί την κόντρα. Όσοι παραμένετε αφανείς θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε και να λειτουργήσετε σε περιβάλλον όπου όλα γίνονται σιωπηλά και αόρατα. Η επαφή με ένα πρόσωπο που γνωρίζεστε από παλιά θα σας δημιουργήσει ένταση αλλά δεν έχετε ακόμα αποφασίσει αν θα πρέπει να είστε μαζί του ή όχι. Η διάθεση για φιλανθρωπία και για βοήθεια σε άτομα που πάσχουν και έχουν ανάγκη θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.


Ζυγός

Ξεκινάει μια καλύτερη εποχή για σας, αφού θα έχετε ξαφνικά δουλειά και από εκεί που δεν το περιμένατε θα έχετε έντονη υποστήριξη από κάποιες ομάδες ή φίλους. Πάντως θα έχετε αστέρι και στα ερωτικά σας γιατί μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Επειδή μπορεί να έχετε αιφνίδιες συνεργασίες οι οποίες θα σας βάλουν να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε χρήματα κι αν φυσικά κάνετε και σωστή διαχείριση θα μπορέσετε να λύσετε κάποια τρέχοντα θέματά σας.


Σκορπιός

Μπαίνει μια περίοδος για σας που θα έχετε πάρα πολλές δραστηριότητες και θα κινηθείτε μέσα στην δουλειά σας ή στον κοινωνικό χώρο πολύ έντονα αλλά όλα μπορεί να γίνουν κάτω από την μορφή πίεσης και πιθανής ανταγωνιστικότητας. Η ανάγκη σας να κυριαρχήσετε σε όλα τα μέτωπα ίσως να σας δώσει την πεποίθηση ότι θα πρέπει να ξεχωρίζετε και να έχετε την πρωτιά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μέχρι και τις 12.9 θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ευέλικτοι και εύκολοι στις διαπραγματεύσεις σας. Η σχέση σας με ένα Λιοντάρι θα είναι έντονη αλλά θα χρειαστεί να λύσετε μεταξύ σας τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν γίνει.


Τοξότης

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα ξαναπιάσετε από την αρχή τους στόχους σας και θα τους δουλέψετε καλύτερα. Το βέλος σας θέλετε να πάει μακριά αλλά χρειάζεστε έντονη πίστη και διάθεση ότι με την βοήθεια άνωθεν όλα θα πάνε όπως τελικά τα έχετε σκεφτεί. Η φλογερή σας φύση θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο υποστηρίζοντας οποιονδήποτε έχει ανάγκη για υποστήριξη και για βοήθεια. Η διάθεσή σας να αναβαθμιστείτε ποιοτικά θα είναι η καλύτερή σας κίνηση για να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο. Τα ταξίδια σίγουρα θα σας συγκινούν πολύ περισσότερο από παλιά.


Αιγόκερως

Θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μπορεί να είστε φιλόδοξοι αλλά στην ουσία είστε κατά βάθος λιτοί και απλοί και σε μερικούς από εσάς λείπει το ρομάντζο. Μπορεί να κοντραριστείτε μέσα σας όταν θα πρέπει να κάνετε κινήσεις που να δείχνουν ότι έχετε πάθος ή ας το πούμε ένα μεγαλείο. Η ζωή σας μπορεί να έχει σημαδευτεί από έναν Λιοντάρι και θα πρέπει τώρα που ίσως υπάρχει ένταση μεταξύ σας να βρείτε όλα τα κακά και τα καλά που σας δένουν ή σας κάνουν την ζωή δύσκολη και να τα λύσετε. Η καθημερινότητά σας ίσως πρέπει να γίνει πιο έντονη και περισσότερο δημιουργική.


Υδροχόος

Είναι μια περίοδος που αναγκαστικά θα χρειαστεί να ακούσετε και να στραφείτε περισσότερο στις ανάγκες των άλλων γιατί αυτό σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε από κοινού πράγματα στα οποία όμως μπορεί να μην είστε εσείς οι πρωταγωνιστές αλλά η ομάδα που θα έχετε την στενή συνεργασία. Αυτό κατά βάθος σας πειράζει γιατί μπορεί να δείχνετε ανεξάρτητοι και χωρίς εγωιστική ταυτότητα αλλά τις περισσότερες φορές ενοχλείστε όταν δεν έχετε την αρχηγία στα χέρια σας. Το Λιοντάρι είναι ένα άτομο που θα σας κάνει να αναστενάξετε γιατί θα έχετε μεγάλη ανάγκη από την γνώμη του.


Ιχθύες

Θα γίνετε αρκετά αισθησιακοί και η σεξουαλική σας ζωή είναι πολύ σημαντική για σας αλλά θα χρειαστεί να βρείτε την ατομική σας ταυτότητα γιατί αυτό είναι το σημείο που χάνετε πάρα πολύ. Αφήνεστε μερικές φορές στα χέρια των άλλων. Μπορεί να ασχοληθείτε με τα χρήματα άλλων ατόμων ή να πάρετε δουλειές που αφορούν συνεργασίες. Καλό είναι να αποφύγετε οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες κάποια ανάμιξη με ψυχικά φαινόμενα. Σίγουρα θα έχετε την υποστήριξη τρίτων αν ασχολείστε με κοινά ή ομάδες. Θα έχετε πάντως ανάγκη να επιλύσετε κάποια υπαρξιακά σας θέματα.

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις του Άρη σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved