Κυριακή 4 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 20' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 53' 22" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 36' 14" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 28° 40' 57" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 08° 23' 14" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 04' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 03' 35" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 22' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 29' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 06' 47" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 30' 23" ΤΑΥΡΟΣ R

Η σεμνή Αφροδίτη στην Παρθένο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η λαμπερή Αφροδίτη αλλάζει πόστο από τις 23.7 και από τον Λέοντα πηγαίνει στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει έως και 16.8. 

Η σεμνή Αφροδίτη στην Παρθένο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Θα χρειαστεί να δείξουμε όλοι το πρακτικό αλλά και ανθρώπινο πρόσωπο μας, ως κοινωνία αλλά και σαν προσωπικότητες.

Η έννοια της προσφοράς και της υπηρεσίας είναι αυτό που θα χρειαστεί για να ενσωματωθείτε πιο εύκολα στην τρέχουσα ενέργεια. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αρμονίας, της αγάπης και της ομορφιάς για αυτό τώρα θα φανεί η αγάπη μέσα από πράξεις και στην εφαρμογή. Το μόνο δύσκολο που μπορεί να δημιουργηθεί είναι ότι θα χρειαστεί όσοι κάνετε κριτική και βλέπετε τα πράγματα μέσα από δικό σας πρίσμα να σταματήσετε να σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο για να μπορέσετε να μπείτε βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή.οζημιώσει όσους μπορούν να την ακολουθήσουν. 

 

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ήδη αλλάξει και προσπαθείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είναι και η καλύτερη εποχή για σας γιατί δεν θα κάνετε το κέφι σας ή δεν βρίσκετε συνθήκες που σας αρέσουν. Αλλά μέσα από αυτό γνωρίζεστε καλύτερα με τον άνθρωπο που είστε μαζί και ίσως μέσα από τα δύσκολα να δεθείτε περισσότερο, κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο. Το πιο σημαντικό είναι να οργανώσετε την ζωή σας αλλά και την διατροφή σας για να μην υπάρχουν θέματα υγείας στο μέλλον. Εσείς όταν μπαίνετε σε πρόγραμμα τα καταφέρνετε και παραμένετε πολύ σταθεροί γιατί σας αρέσει να βάζετε στόχο με επίκεντρο το καλό του εαυτού σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος που σας πηγαίνει αρκετά. Μπορεί να μην έχει την λάμψη και το πάθος των προηγούμενων ημερών αλλά τουλάχιστον θα νιώσετε καλύτερα και πιο προσγειωμένοι στη ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Ίσως να μπορέσετε να απομυθοποιήσετε μια κατάσταση η οποία σας είχε τρελάνει για ένα διάστημα. Η σχέση με Κριό ή Ζυγό θα μπει τελικά εκεί που χρειάζεται γιατί θα δείτε μια πραγματικότητα που ίσως να σας διέφευγε τόσο καιρό. Τώρα θα είστε περισσότερο συντηρητικοί αλλά και πιο σωστοί με την ατομικότητά σας. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα είναι πολύ προστατευτική αλλά συγχρόνως και πολύ φιλική. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα περάσει σε πιο ρεαλιστική φάση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν σας αρέσει όταν σας στριμώχνουν και κυρίως στο σπίτι γιατί από τις συνθήκες θα γίνετε πιο κλειστοί και μαζεμένοι, κυρίως από τον οικογενειακό σας κύκλο. Για αυτό αν μπορέσει και σας κατακτήσει ένας Παρθένος θα είναι μεγάλο θαύμα και από τις δυο πλευρές. Ο λόγος είναι ότι και οι δυο θα κάνετε υποχωρήσεις και θα γίνετε πιο ρεαλιστές αλλά και κινούμενοι να κάνετε πράξεις σε όλα τα επίπεδα. Αν σχετίζεστε με Τοξότη θα προσπαθήσετε να τα βρείτε αλλά θα υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα που θα πρέπει να επιλύσετε για να έχετε ουσιαστική σχέση. Έτσι και αλλιώς τώρα θα φανεί η αληθινή σχέση αν υπάρχει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα κινηθείτε γρήγορα και πολύ δυναμικά στο να λύσετε κάποιες υποθέσεις οι οποίες σας δυσκόλευαν και δεν σας έκαναν καθόλου πρακτικούς. Τώρα θα δείτε ότι τα πάντα είναι πιο εύκολα και θετικά. Η καλή σας διάθεση θα σας υποβάλει να φέρετε σε πέρας ακόμα και δύσκολες επικοινωνίες οι οποίες μπορεί να αφορούν και στην οικογένεια ή ένα άτομο που βρίσκεται αρκετά μακριά σας. Η επαφή με έναν Ιχθύ θα γίνει πολύ πιο εύκολα γιατί θα συνειδητοποιήσετε τι είναι ακριβώς θέλετε. Επίσης μια δουλειά που περιμένατε θα κλείσει πιο εύκολα με την έννοια του εύκολου συμβολαίου.

 

ΛΕΩΝ

Έχετε πλέον παραιτηθεί από την μεγαλοπρέπεια και το μεγάλο δόσιμο για αυτό θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά και ποταπά πράγματα, υποτίθεται για να προστατευτείτε από τις μεγάλες σας σπατάλες ή τις υπερβολές. Μπορεί να κάνετε αγορές που θα αφορούν όμως σε ανάγκες σας που δεν είναι για την προβολή σας και την καλοπέρασή σας. Από την άλλη με χαρτί και με μολύβι θα υπολογίσετε τι σας χρειάζεται. Πάντως παρόλο που δεν το περιμένατε θα έχετε μια σημαντική εύνοια σε οικονομικό επίπεδο. Ίσως να μην είναι αυτό που περιμένετε αλλά τουλάχιστον κάτι θα κινείται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε την τιμητική σας αφού θα φανερώσετε πλέον ανοικτά τις αξίες σας και τον τρόπο που έχετε ανάγκη να επικοινωνείτε ή να συναναστρέφεστε με τους γύρω σας. Αυτό θα σας αποδείξει πόσο σημαντικό είναι να έχετε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και κατ' επέκταση με τους γύρω σας. Η εμφάνισή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και η υγιεινή διατροφή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικής σας γοητείας. Ευκαιρίες για δουλειές και γενικά για βελτίωση των κοινωνικών σας γνωριμιών. Μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα που το πιο μεγάλο μέρος σας ευνοεί θα έχετε μια πολύ καλή πρόταση ή επαγγελματική αναβάθμιση.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα πάρετε απόφαση να δώσετε κάτι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η μεγάλη σας κοινωνικότητα προς το παρόν θα εξαφανιστεί λόγω κάποιων συγκυριών που θα έρθουν και ίσως να κρυφτείτε για λίγο στα άδυτα του δικούς σας κόσμου ή να αφιερωθείτε στο πρόβλημα ενός προσώπου που σας αφορά άμεσα. Οι υπόγειες κινήσεις ενός Παρθένου ίσως να ταράξουν κάποιες ισορροπίες για αυτό θα χρειαστεί να είστε πολύ λογικοί και να κινηθείτε με μεγαλύτερη συμπόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να παραδοθείτε άνευ όρων. Η σχέση με έναν Ιχθύ μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή της καθημερινότητάς σας θα γίνει πιο στενή αλλά χρειάζεται να είστε πολύ ξεκάθαροι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα σας είναι πιο εύκολη γιατί δεν θα χρειαστεί να αποδείξετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα έχετε περάσει τις εξετάσεις κατά κάποιο τρόπο και τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πρακτικές μεθόδους που θα μπορούν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε υπερβολές. Η φιλική σας διάθεση θα βοηθήσει πρώτα από όλα εσάς προσωπικά να βγείτε από την φάση του άγχους και να μπορέσετε να κάνετε ανοίγματα που σας κάνουν καλό. Ο Παρθένος στην αρχή μπορεί να είναι σαν ένας πολύ καλός σας φίλος αλλά μετά με την δική σας προτροπή μπορεί να εξελιχτεί σε ένα αμοιβαίο πάθος. Οι δουλειές σας γενικά και οτιδήποτε σας αγχώνει θα είναι πλέον πιο εύκολες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις κοινωνικές ή επαγγελματικές, χωρίς όμως να ευχαριστιέστε ιδιαίτερα. Ίσως να τις βλέπετε και σαν αγγαρεία, αφού οι συνθήκες θα είναι αρκετά πιεστικές ή αγχωτικές. Εσείς επειδή είστε πολύ ανοικτοί και ιδιαίτερα ελεύθεροι πιθανόν να καταπιεστείτε γιατί δεν θα κάνετε πράγματα που θα είναι της απολύτου επιλογής σας. Αλλά μην δίνετε και μεγάλη σημασία γιατί έπονται τα ωραία για αυτό μην αφήνετε τις πιέσεις να σας χαλάνε την διάθεση. Μπορεί να έχετε και ανάγκη να προσφέρετε μέσα στην προσωπική σας σχέση κάποια πράγματα τα οποία σας φαίνονται μίζερα ή ακόμα και πολύ απρόσωπα, όμως σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να διαπιστώσετε αν τελικά αυτό που υπάρχει είναι αληθινό ή όχι. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε την τιμητική σας τουλάχιστον για αυτό το διάστημα γιατί θα παρατηρήσετε ότι κάθε τι στραβό θα ισιώσει και θα γίνει όσο μπορεί πιο συμβατό με εσάς. Για αυτό αφήστε τις απελπισίες και τις υπερβολές και ριχτείτε με τα μούτρα στον αγώνα για καλύτερα πράγματα. Είναι σημαντική η δημιουργία νέας σχέσης για σας η οποία μπορεί πλέον να γίνει πιο εύκολα και πιο ανέξοδα. Η δουλειά σας θα συνεχιστεί και ίσως να χρειαστεί να κάνετε πιο οργανωμένες κινήσεις που θα σας αυξήσουν την πιθανότητα για να κερδίσετε χρήματα. Η πιθανή σας επιμονή σε ένα συγκεκριμένο θέμα που μπορεί να αφορά και εξωτερικό ίσως να σας δώσει την δύναμη να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε σημαντική δουλειά από εδώ και πέρα να κάνετε. Πιθανόν τα οικονομικά σας που σχετίζονται με τους άλλους να μπουν σε μια διαφορετική τροχιά κι ίσως να θεωρήσετε συμφεροντολόγο τον εαυτό σας ή έναν συνέταιρο. Είναι σημαντικό να προκαθορίσετε κάποια όρια τα οποία θα πρέπει να κρατήσετε μέχρι το τέλος οποιαδήποτε συνεργασίας. Η προσφορά και η υπηρεσία αλλά κι η πρακτική εφαρμογή πάνω στην σχέση σας θα δώσει μια άλλη διάσταση στα πράγματα. Η γενική σας εικόνα ίσως να αναμορφωθεί και καλό είναι να δώσετε μεγαλύτερη βάση σε θέματα υγείας και διατροφής.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε πολύ δραστήριοι με τα θέματα των άλλων για αυτό θα ξοδέψετε σχεδόν όλη σας την ενέργεια στο να είστε πιο κοντά τους, κυρίως με συνεργάτες αλλά και με ένα πρόσωπο που είναι δίπλα σας. Σίγουρα θα γίνετε πιο ρεαλιστές σε κάποια θέματα αλλά συγχρόνως και ιδιαίτερα συντροφικοί, φροντίζοντας για πράγματα τα οποία παλιά δεν τα κάνατε. Η διάθεσή σας να μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα βοηθήσει στην μεγαλύτερη κατανόηση των πραγμάτων. Για αυτό μην αφήσετε τις ευκαιρίες μέσα από συνεργασία είτε από μια καινούργια προοπτική να σας ξεφύγουν είτε από αδράνεια είτε από έλλειψη απόλυτης αφοσίωσης στον στόχο σας.

 

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved