Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 40' 35" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 45' 55" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 58' 60" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 25' 15" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 01° 03' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 55' 53" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 27' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 58' 10" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 25' 23" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 40' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 20° 56' 10" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο ευεργετικός Ερμής στους Διδύμους και τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Επειδή θεωρείται καλή θέση το ζώδιο των Διδύμων σίγουρα θα ευεργετήσει αρκετούς

Ο ευεργετικός Ερμής στους Διδύμους και τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Ο επικοινωνιακός Ερμής που μπαίνει στις 15/5 στο ευεργετικό ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει μέχρι και τις 31/5 θα κάνει ένα πολύ γρήγορο πέρασμα αλλά θα φέρει μια ανάσα ανακούφισης σε όλα τα επίπεδα, αφού θα απελευθερωθούν οι επικοινωνίες και θα υπάρχει μια γενική μετακίνηση σε όλα τα θέματα που είχαν κατά κάποιο τρόπο κολλήσει. Επειδή θεωρείται καλή θέση το ζώδιο των Διδύμων σίγουρα θα ευεργετήσει αρκετούς αλλά και γενικά θα φέρει ένα νέο αέρα σε θέματα γνώσης, ανταλλαγής πληροφοριών, ευέλικτων ιδεών αλλά και καλύτερης επικοινωνίας. Τα σχήματα και οι φόρμες θα είναι πιο ευέλικτα και άνετα.

Κυρίως θα βοηθήσει τους Διδύμους να δουν τα προβλήματά σας με ένα πιο σωστό τρόπο βασιζόμενοι στην σωστή πληροφόρηση και σε μια συνεχή ανταλλαγή πληροφοριών. Από την άλλη Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι θα είναι αρκετά ευνοούμενοι γιατί θα έχουν νέες βάσεις με πιο ευέλικτα δεδομένα. Τα υπόλοιπα ζώδια θα ευεργετηθούν και αυτά αλλά δευτερευόντως.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

  

ΚΡΙΟΣ

aries

Γενικά θα κάνετε μεγαλύτερα ανοίγματα και νέες επαφές που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, χωρίς όμως να σας αφαιρεί το δικαίωμα της άμεσης ή διπλωματικής απόφασης. Επίσης μπορεί να πάρετε μια νέα γνώση η οποία θα σας βοηθήσει είτε στην καριέρα σας είτε στην προσωπική σας ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα διαχειριστείτε με ένα πιο έξυπνο τρόπο τα οικονομικά σας και θα κάνετε κινήσεις πιο ευέλικτες και εξελιγμένες ως προς την εφαρμογή και γενικά την πράξη μιας κατάστασης. Σίγουρα θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και θα μοιράζεστε πιο εύκολα ακόμα και πράγματα τα οποία σας ενοχλούν. Γενικά προσπαθήσετε να βρείτε άμεσες λύσεις για το θέμα ενός ακινήτου που σας προβληματίζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι μια από τις πιο καλύτερες σας περιόδους, αφού θα έχετε αυτούσιες τις ιδέες και θα ξέρετε τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε. Επειδή θα είστε στο κέντρο των νοημάτων θα ευεργετηθείτε διπλά, αφού θα έχετε την σωστή κατάσταση για να έχετε το δούναι και λαβείν σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Η προσωπική σας έκφραση αλλά και γνώμη θα μετρήσει περισσότερο τώρα και κυρίως εσείς οι ίδιοι θα πάρετε αποφάσεις που θα είναι πιο κοντά στην ψυχοσύνθεσή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μπορεί να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας και να κάνετε κινήσεις είτε μέσω συζητήσεων είτε μέσω γνωριμιών τις οποίες δεν θα τις εμφανίζετε προς τα έξω αλλά τελικά θα είστε στην σωστή κατεύθυνση και αυτό μετράει. Με τους φίλους σας θα είστε λιγότερο απαιτητικοί και κατά κάποιο τρόπο θα γίνετε ίσως και περισσότερο συζητήσιμοι και εύκολοι στην επικοινωνία κι αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και στην προσωπική σας ζωή.

 

ΛΕΩΝ

leo

Νέες γνωριμίες και κανάλια επαφών και κοινωνικών συνδέσεων όπου εκεί θα αναρριχηθείτε πιο εύκολα και ίσως να κάνετε και επαγγελματικές κινήσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν μια ευελιξία. Γενικά θα νιώθετε καλύτερα, αφού δεν θα υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες θα σας ξεμπλοκάρουν και θα αποφύγετε να είστε δογματικοί ή απόλυτοι σε θέσεις και κινήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Επειδή είστε και εσείς τύποι του Ερμή σίγουρα θα σας ευνοήσει και θα αυξήσει κατά κάποιο τρόπο την επικοινωνιακή και μαθησιακή σας δυνατότητα. Αυτό θα σας φέρει μια υπερβολή αλλά μερικές φορές χρειάζεστε να έχετε και τη σωστή γνώση ή πληροφόρηση για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε κάποιες ψευδαισθήσεις πάνω σε ένα προσωπικό θέμα και τουλάχιστον ένα μέρος από την κουρτίνα αν το θέλετε θα το σηκώσετε. Με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η συναισθηματική φόρτιση και η παραπληροφόρηση.

 

sunastria

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σας να κάνετε καλύτερες συναλλαγές, ευέλικτες επικοινωνίες με μεγαλύτερη γνώση, βασισμένη σε σωστά μοντέλα χωρίς να σας απομακρύνει από την δική σας πραγματικότητα η οποία έχει να κάνει με την επικοινωνία και την ισορροπία μέσα από αυτή. Το εσωτερικό σας ένστικτο θα αυξηθεί και θα πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν πιθανόν και το εξωτερικό ή μια νέα επέκταση σε γνώση η οποία θα σας κάνει πολύ καλό.

  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ακόμα και τον μυστηριώδη τύπο σας ο Ερμής στους Διδύμους θα ξεκλειδώσει και γενικά θα σας δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για υποστήριξη από άτομα που είναι πιο ανοικτά και έχουν και αρκετή πληροφόρηση να σας δώσουν. Ίσως κάποιες συμφωνίες που θα κάνετε και θα σχετίζονται με πληρωμές υποχρεώσεων όπως Τράπεζες, δάνεια ή εφορία θα γίνουν με ένα πιο ανάλαφρο τρόπο και μπορεί να ανακουφιστείτε από ένα βάρος. Γενικά αν ανοιχτείτε θα κερδίσετε πολύ περισσότερα πράγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Νέα περίοδο γνωριμιών και επαφών με στόχο την επέκταση και την διεύρυνση των ήδη υπαρχόντων. Γενικά είστε πιο άνετοι και θα χειρίζεστε τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις με μια διπλωματία χωρίς απαραίτητα να μην είστε αληθινοί. Σίγουρα θα προσπαθήσετε να κλείσετε τις τρύπες του παρελθόντος και να κατακτήσετε νέους στόχους που πιθανόν να σας φέρει και πιο εύκολες ευκαιρίες για συνεργασίες και κατ' επέκταση και οικονομική ανάκαμψη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε έτοιμοι να κάνετε ανακατατάξεις και προσαρμογές σε νέα δεδομένα και νέους ορίζοντες κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Από αισθαντικοί θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και όχι ότι σας αρέσει ιδιαίτερα αλλά δεν θα μπορείτε να βρείτε καλύτερη φόρμουλα για αυτή την περίοδο. Είστε γενικά λιγότερο επιφυλακτικοί αλλά και συζητήσιμοι σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Ο ερχομός ενός παιδιού πιθανόν να σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς. Γενικά θα έχετε την ευελιξία να πάρετε νέες γνώσεις και να τις επικοινωνήσετε πιο εύκολα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε γενικά πιο άνετοι και πιο απελευθερωμένοι στο να εκφράσετε την γνώμη σας αλλά και να παίξετε ερωτικά. Φλερτάροντας με άνεση και μεγαλύτερη διάθεση για ρίσκο. Ίσως να επικοινωνείτε πιο εύκολα και σε δυο ταμπλό δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σας. Η σχέση και η επαφή με ένα παιδί θα είναι πολύ καλύτερη, αφού θα ανοιχτούν γέφυρες επικοινωνίας . Γενικά σας πηγαίνει πολύ το να είστε διαθέσιμοι, άνετοι και απόλυτα ενημερωμένοι από τις σωστές πηγές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα είναι μια περίοδος για σας πολύ ωφέλιμη αφού θα επικρατήσει κατά κάποιο τρόπο η λογική αλλά παράλληλα με γνώση και αυτό θα σας δώσει αν θέλετε την δυνατότητα να ξεφύγετε και από το υπερβολικό συναίσθημα. Όταν επικρατεί η λογική και γενικά ο αέρας της επικοινωνίας είναι άμεσος, εσείς μπορεί να χάνετε ένα κομμάτι από την αισθαντικότητά σας αλλά τουλάχιστον επικοινωνείτε πιο σωστά και ξέρετε ακριβώς τι σας γίνεται. Αποφύγετε τις υπερβολές σε επαφές και επικοινωνίες και τις διασκορπισμένες γνώσεις.

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved