Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 58' 44" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 24' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 01° 47' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 26' 22" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 16° 08' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 08' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 20' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 47' 21" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 59" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 57' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 09' 29" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο δογματικός Άρης στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης στον Ταύρο θα ξεκινήσει την πορεία του από τις 20/4 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 30/5.

Ο δογματικός Άρης στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης στον Ταύρο θα ξεκινήσει την πορεία του από τις 20/4 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 30/5.

Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια σε οτιδήποτε κάνετε γιατί ο Άρης στον Ταύρο προσδίδει μια δόση ξεροκεφαλιάς και ισχυρής απόφασης προς μια κατεύθυνση. Από την στιγμή που θα αποφασιστεί μια πορεία δράσης μετά είναι δύσκολο να αλλάξει ή να παρεκκλίνει. Βέβαια οι αντοχές θα είναι πολύ μεγάλες αλλά ίσως η ευελιξία να απουσιάζει τελείως.

Θα επηρεάσει θετικά πρωτίστως αλλά με δόση υπερβολής τους Ταύρους. Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες θα έχετε κατά κάποιο τρόπο μια σταθερότητα και ίσως και μεγαλύτερες δυνάμεις να πολεμήσετε για τα κεκτημένα σας. Θα δυσκολέψει Λιοντάρια, Σκορπιούς και Υδροχόος επειδή θα είναι αμετακίνητοι σε θέσεις και στάσεις όπου εκεί θα παίξει ρόλο και το σύστημα αξιών του κάθε ατόμου. Η φιλοχρηματία και ίσως και η αδικία σε θέματα ύλης μπορεί να φέρουν κάποια γεγονότα κάπως πιο δύσκολα.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

  

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα επιδοθείτε με μανία στο να κερδίσετε χρήματα ή να βάλετε κάποια πράγματα σε μια τάξη. Σίγουρα θα αγχωθείτε από κάποιες υποχρεώσεις που σας έχουν επιβάλλει χωρίς εσείς να μπορείτε να τις αλλάξετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση από το παρελθόν η οποία θα σας δημιουργήσει στρες και άγχος γιατί θα αφορά τα κεκτημένα σας. Επειδή θα μείνετε πιο εύκολα σε μια κατάσταση και αναγκαστικά δεν θα μπορείτε να βιάζεστε πάρα πολύ, κάτι θα εμπεδώσετε περισσότερο από την άποψη της ποιότητας και του τρόπου της υλοποίησης. Πάντως είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά για να ένα οικονομικό κέρδος. Θα έχετε ανάγκη από μεγαλύτερη εξασφάλιση σε όλα τα επίπεδα και ίσως και οι σκηνές ζηλοτυπίας να είναι μέσα στην καθημερινότητά σας. Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που θα σας ταρακουνήσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας αλλά εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες νιώθετε ήδη μια μεγάλη πίεση να σας ασκείται γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με το αν θα τα καταφέρετε ή όχι και μπορεί να γίνονται εναλλαγές απάθειας και επιθετικότητας. Από την άλλη όμως βρίσκονται λύσεις ταυτόχρονες με το πρόβλημα, αρκεί να παραμείνετε πιστοί και σταθεροί στα πιστεύω σας και τις αξίες σας και γενικά στο καλό κομμάτι του εαυτού σας. Η επαφή με Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο στο χέρι σας είναι αν θα χαλάσει ή θα δημιουργηθεί κάτι καλύτερο, ανάλογα με το πώς θα διαχειριστείτε την ενέργεια που μπορεί να αφορά και ένα οικονομικό θέμα ή ένα ακίνητο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Θα αποσυρθείτε για λίγο αντλώντας ενέργεια από τις υπάρχουσες δυνάμεις σας. Επειδή θα νιώθετε περιορισμό μπορεί να αφήσετε τις έντονες δραστηριότητές σας. Από την άλλη μπορεί να φτάσετε σε φάση υπερβολών όσον αφορά σε ασκήσεις και γυμναστική με το σώμα σας και την εμφάνισή σας γιατί θα θέλετε να αγγίξετε την τελειότητα με έναν πολύ πιεστικό τρόπο. Μια σχέση μπορεί εκ των πραγμάτων να παραμείνει κρυφή. Η έλλειψη ικανοποίησης μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα σας προβληματίσει. Η επαφή με τον Σκορπιό μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη αλλά μέσα από όλο αυτό το δύσκολο έργο σας μπορεί μια νότα προσωπικής δημιουργίας να διατηρήσει τις δύσκολες ισορροπίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα σταθεροποιήσετε τους στόχους σας και θα δουλέψετε σκληρά για να τους φέρετε εκεί που θα σας ικανοποιούν. Παρόλα αυτά θα βιώσετε μια επιτυχία είτε στο φιλικό περιβάλλον είτε μέσα σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Η ερωτική ανταπόκριση ενός ατόμου που μπορεί με τον τρόπο του να σας έχει ωριμάσει θα είναι άμεση και πολύ παθιασμένη. Από εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί να λυθεί ένα συναισθηματικό σας θέμα. Η ενέργειά σας μπορεί να διοχετευτεί ακόμα και σε ομάδες που θα εμπεριέχουν πολιτικό ή οικολογικό στόχο. Επειδή μπορεί να εφαρμόζετε πιο εύκολα οποιοδήποτε σχέδιο έχετε μέσα στο μυαλό σας και θα το ελκύσετε με μεγάλη άνεση αυτό δεν σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα γιατί αυτό ίσως να είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να προσέξετε.

 

ΛΕΩΝ

leo

Μπαίνετε σε φάση που θα ασχοληθείτε πολύ με την καριέρα σας αλλά με ένα τρόπο υπερβολικά πιεστικό γιατί θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε αξία και ότι μπορείτε να τα φέρετε εις πέρας και κυρίως να καλύψετε ακόμα πιο πολύ τις οικονομικές σας ανάγκες οι οποίες μπορεί και κάποιους από εσάς να σας έχουν πνίξει. Όσο πιο θετικοί είστε τόσο θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Αλλά επειδή η τάση είναι να παραμείνετε αμετακίνητοι σε ιδέες και απόψεις που δεν θα είναι δημιουργικές, το σωστό είναι να καταβάλετε προσπάθειες που θα σας οδηγήσουν σε λύσεις ειρηνικές και όχι επιθετικές και ανταγωνιστικές. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψετε σκληρά αλλά αν επιμείνετε και δεν κλονιστείτε από τις εξωτερικές κρίσεις θα πετύχετε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή η επαφή με Ταύρο, Σκορπιό και Υδροχόο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Σε οτιδήποτε κάνετε θα έχετε ένα είδος εύνοιας, αφού θα συνοδεύεται και έστω και από μια μικρή υλική επιτυχία ή απόλαυση. Μπορεί να γίνετε αυτοδίδακτοι σε μια συγκεκριμένη γνώση η οποία λόγω της περιέργειας και της μανίας με την λεπτομέρεια που έχετε θα την κατακτήσετε σε μεγάλο βαθμό. Μερικοί θα ονειρευτείτε πιο έντονα ταξίδια και μεγάλες αποστάσεις. Μπορεί και να τα κάνετε, αν βοηθάει και το υπόλοιπο ωροσκόπιο σας. Σίγουρα θα γίνετε ενθουσιώδεις και ίσως το παρατραβήξετε με μια θεωρία την οποία εσείς πιστεύετε ότι είναι πολύ καλή και σχετίζεται ακόμα και με ηθικές ή οικονομικές αξίες και αρχές. Η σχέση με μια δουλειά στο εξωτερικό μπορεί τώρα ξαφνικά να βγει και πάλι στην επιφάνεια και να γίνει πιο εύκολα από ό, τι τις προηγούμενες ημέρες.

  

ΖΥΓΟΣ

libra

Είναι σημαντικό πλέον να μπείτε από την σκέψη και την ιδέα στην υλοποίηση στόχων και μάλιστα οικονομικών υποθέσεων και συνεργασιών γιατί τώρα θα διαπιστώσετε και ίσως με έναν δύσκολο τρόπο ότι πρέπει να κάνετε αναπροσαρμογή των στοιχείων που μέχρι τώρα έχετε περισυλλέξει και να αποφασίσετε, αν τελικά μπορείτε να το κάνετε ή όχι. Επίσης θα δείτε πιο εύκολα αν θα κερδίσετε και πόσο γιατί δεν είχατε σαφή εικόνα της υπόθεσης. Αν περιμένετε χρήματα από ένα συνεργάτη ή τον σύντροφο θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν κάποιες εντάσεις και μπερδέματα που δεν σας αφήνουν να ξεκολλήσετε. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος που κατά κάποιο τρόπο θα θερίσετε οτιδήποτε έχετε σπείρει. Ίσως να εκπλαγείτε γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο τι ακριβώς θα είναι αυτό που θα εισπράξετε. Μπορεί να είναι παραπάνω των προσδοκιών σας. Η σεξουαλική ζωή θα είναι πολύ σημαντική για σας. Ίσως να μπείτε πιο βαθιά σε διεργασίες ψυχικές. Η επαφή με Ταύρο Σκορπιό θα είναι σημαντική.

  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θα φανεί έντονα η προσωπικότητά σας αλλά με έναν τρόπο πολύ δυναμικό γιατί θα έχετε ανάγκη να επιδείξετε τον εαυτό σας με κάθε μέσο. Αυτό απαραίτητα δεν είναι πάντα πολύ χρήσιμο γιατί δημιουργείτε έντονες αντιπαραθέσεις ή ανταγωνισμό τον οποίο δεν μπορείτε εύκολα να καταλάβετε και ίσως να δείχνετε πολύ επιθετικοί και δύσκολοι. Χρειάζεται να πάρετε ιδιαίτερες προφυλάξεις στο θέμα του συνεταιρισμού ή ακόμα και του γάμου σας γιατί μπορεί να κινηθείτε πολύ βιαστικά και να δημιουργήσετε εντάσεις ή ακόμα και απότομο χωρισμό. Επειδή μπορεί να μοιράζετε την προσωπική σας δύναμη θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και συνειδητοί με τις κινήσεις σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα περάσετε ένα μικρό στρίμωγμα και καλό είναι να είστε όσο μπορείτε πιο ψύχραιμοι και χωρίς φόβο. Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος είναι σημαντικά άτομα αλλά χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε πολύ ψύχραιμοι και προσπαθείτε να αλλάξετε κάπως τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Η τάση για αδράνεια ή η έλλειψη δράσης μπορεί να σας κολλήσει υποθέσεις σας που είναι αναγκαίο να τρέξουν. Επειδή μπορεί να περιμένετε πολλά από αυτούς που συνεργάζεστε και να μην μπορούν να ανταποκριθούν, καλό είναι να μην τους πιέζετε αλλά ούτε και εσείς να πιέζεστε γιατί τείνετε για ψυχοσωματικά θέματα. Ο θυμός σας ίσως να χρειαστεί κοντρόλ και για αυτό να μην αφήνετε να ξεσπάει αδικαιολόγητα. Ένα θέμα που σας έχει απασχολήσει και αφορά ένα κομμάτι από το παρελθόν σας μπορεί να βγει και πάλι στην επιφάνεια και να έχετε στεναχώρια για μια απώλεια. Ο Ταύρος που είναι μέσα κυρίως στον εργασιακό σας χώρο θα σας δείξει ιδιαίτερη συμπεριφορά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες σας και κυρίως τις ερωτικές και αυτό θα σας δώσει το έναυσμα να κινηθείτε πιο παθιασμένα αλλά και με φλόγα. Με τα παιδιά θα δημιουργήσετε μια καλύτερη σχέση η οποία θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και αυθόρμητα. Η κοινωνικότητά σας θα ανέβει και μπορεί να κάνετε και νέες παρέες. Μια νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένατε μπορεί να μπει σαν σίφουνας στην ζωή σας και να σας τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα και από μια παλιά σχέση την οποία την έχετε μέσα στο μυαλό σας. Ο Ταύρος ή ένα πρόσωπο που του αρέσει η καλοπέραση να είναι το ιδανικό πρόσωπο για σας. Θα ρισκάρετε σε θέματα δουλειάς αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί στον τζόγο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Επειδή θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για ασφάλεια και για σιγουριά ίσως να νιώσετε ότι τα δεδομένα που έχετε δεν είναι και τόσο σπουδαία και θα προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερο μερίδιο ή υλικά αγαθά για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Αυτό βέβαια μπορεί να σας δημιουργήσει αίσθημα τσιγκουνιάς ή μιζέριας ή από την άλλη ανάλογα από το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ατόμου να σας σπρώξει ώστε να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα ακίνητο που θα χρειαστεί επιδιορθώσεις. Αυτό βέβαια μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερικό άγχος ή καταπίεση. Οι ανάγκες της οικογένειας επίσης μπορεί να σας δημιουργήσουν καταπίεση και να κάνετε κατά καιρούς ξεσπάσματα. Χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι να μην κάνετε υπερβολές με το σώμα σας γιατί θα το ωθήσετε πολύ σκληρά σε δουλειές και πίεση. Οι σχέσεις σας μπορεί να περάσουν κρίση και καλό είναι να μην βάλετε σαν κριτήριο τα χρήματα ή οικονομικές υποθέσεις.

  

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε σε μια περίοδο γενικής αναβάθμισης αλλά και παρορμητικών αντιδράσεων. Θα είστε αρκετά ανήσυχοι ως προς τις ιδέες σας και τα λεγόμενά σας. Επειδή γενικά δεν κάνετε επιθέσεις ίσως τώρα να φανείτε στα μάτια τρίτων πολύ οξύθυμοι και παρορμητικοί αλλά θα νιώθετε ότι είστε εν δικαίω γιατί πρέπει να προασπιστείτε τα συμφέροντα σας. Πλήθος ιδεών θα σας κατακλύσουν και θα χρειαστεί να βάλετε μια τάξη με το τι μπορείτε να κάνετε και τι όχι. Όσοι ασχολείστε με δουλειά που θα έχει μετακίνηση θα κάνετε αρκετά ταξίδια που θα σας δώσουν ακόμα και μια επαγγελματική επιτυχία. Ίσως να πιέσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε για να είναι τυπικό και σωστό. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα βγει στην επιφάνεια με στόχο να το αλλάξετε ή να προλάβετε μια βλάβη. Οι σχέσεις με αδέλφια ή συγγενείς θα γίνουν πιο έντονες.

 

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved