Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 03° 09' 29" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 29' 42" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 12' 37" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 27' 02" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 19° 31' 13" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 47' 04" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 43' 36" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 44' 48" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 04' 40" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 01' 13" ΚΡΙΟΣ R

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες και πως τον αντιμετωπίζουμε

Ο Ερμής είναι ο πιο γνωστός ανάδρομος πλανήτης, αφού αλλάζει πορεία κάθε 4 μήνες, και και μένει ανάδρομος επί τρεις εβδομάδες περίπου κάθε φορά.

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες και πως τον αντιμετωπίζουμε

Ο Ερμής που είναι στους Ιχθύες θα γίνει ανάδρομος και θα μείνει μέχρι και τις 18.3 οπότε θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές αλλά μπορεί να είναι και για καλό σας αρκεί να το συνειδητοποιήσετε.


Καλό είναι να καθορίσουμε τι είναι ο ανάδρομος πλανήτης:

Είναι ο πλανήτης ο οποίος ενώ τον παρατηρούμε από την γη δείχνει σαν να κινείται προς τα πίσω στο ζωδιακό από ανατολικά προς τα δυτικά αντίθετα με την σειρά των ζωδίων. Στην πραγματικότητα η κίνηση προς τα πίσω είναι μια οφθαλμαπάτη η οποία δημιουργείται εξ αιτίας της διαφορετικής ταχύτητας περιστροφής των πλανητών και της Γής στις ομόκεντρες τροχιές τους γύρω από τον Ήλιο.

 

Ο Ερμής είναι ο πιο γνωστός ανάδρομος πλανήτης, αφού αλλάζει πορεία κάθε 4 μήνες, και και μένει ανάδρομος επί τρεις εβδομάδες περίπου κάθε φορά.


Ο Ανάδρομος Ερμής δηλώνει συνήθως αλλαγή η καθυστέρηση ενός σχεδίου, αλλά ίσως και την αναβολή του. Αυτό μπορεί να φέρει εκνευρισμό, ταλαιπωρία, καθυστέρηση και ίσως και να νομίζετε ότι έχετε χάσει τον χρόνο σας σε κάτι που δεν έπρεπε να είχατε καν ασχοληθεί. Όμως η πραγματικότητα δεν είναι έτσι γιατί μπορεί να γίνεται κάτι για το καλό σας και εσείς να μην έχετε την ευχέρεια να το δείτε άμεσα. Που σημαίνει ότι είτε εσείς δεν έχετε ψάξει αρκετά το θέμα που σας καθυστερεί, δηλαδή δεν έχετε κάνει την αναγκαία μελέτη η έρευνα ή δεν έχετε δώσει την δέουσα προσοχή και έχετε ξεχάσει τις λεπτομέρειες λόγω αφηρημάδας η υποκειμενισμού και αφηρημάδας.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε γενικά πιο προσεκτικο,ί αλλά να σταματήσετε να φοβόσαστε, γιατί ακόμα και οι δυσκολίες που μπορεί να σας έρθουν θα σας βγάλουν από πιθανή μελλοντική ταλαιπωρία.


Επειδή στους ο Ερμής στους Ιχθύες μπορεί να φέρει ονειροπόληση και πιθανόν χάσιμο της τρέχουσας πραγματικότητας πιο πολύ θα επηρεάσει και θα δημιουργήσει δυσκολίες σε πρακτικό επίπεδο σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες. Για αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και επίμονοι με θέματα λεπτομερειών για να μην γίνουν λάθη.

Θα φέρει όμως εμπνεύσεις και ιδέες σε επίπεδο δημιουργικό και όσοι ασχολείστε με την τέχνη η με συναφή θέματα θα έχετε μεγάλη εξέλιξη κυρίως οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες. Αρκεί να κινηθείτε και να μην χαλαρώσετε, γιατί τότε θα υπάρξουν προβλήματα και ψευδαισθήσεις που δεν θα σας αφήσουν να δείτε την πραγματικότητα.


Από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει κατά καιρούς με τον Ανάδρομο Ερμή ίσως να χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο στα κάτωθι:

 

- Σχεδιασμός ενός πολύ σημαντικού ταξιδιού

- Αποστολή σημαντικής αλληλογραφίας

- Υπογραφές συμβολαίων η εγγράφων

- Μετακόμιση σε καινούργιο σπίτι η σε επαγγελματική στέγη

- Νέα ξεκινήματα

- Αγορά νέου μεταφορικού μέσου

- Νέα τηλεφωνική σύνδεση η εγκατάσταση μηχανημάτων.

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved