Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 25' 58" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 05° 38' 30" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 53' 16" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 16' 47" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 26° 59' 24" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 13' 20" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 51' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 52' 08" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 17' 34" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο Ερμής στους Ιχθύες και τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο

Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες σήμερα, 6.2 και θα μείνει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το ζώδιο, μέχρι και τις 13.4

Ο Ερμής στους Ιχθύες και τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο

 

Ο Ερμής που μπαίνει στους Ιχθύες από σήμερα στις 6.2 θα μείνει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το ζώδιο μέχρι και τις 13.4 και θα επηρεάσει άμεσα τον τρόπο σκέψης μας και γενικά όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με επικοινωνία. Μπορεί να χαθεί ένα κομμάτι της πρακτικότητας αλλά και της λογικής γιατί θα λειτουργήσει περισσότερο το υποσυνείδητο. Θα υπάρχει τάση για ονειροπόληση και αφηρημάδα αλλά συγχρόνως θα έχετε μεγαλύτερη διαίσθηση, ρομαντισμό και τάση για τις τέχνες. Στις 23.2 γυρίζει ανάδρομος όπου εκεί σίγουρα θα γίνουν πολλά μπερδέματα και θα υπάρχουν διαστρεβλωμένες αντιλήψεις και υπερβολές. Θα παραμείνει μέχρι και τις 16.3 ανάδρομος και μετά θα πάρει και πάλι την ορθή του πορεία. Σε όλο αυτό το διάστημα που θα χαλαρώσουν οι αντιστάσεις και οι ορθολογιστικές σκέψεις χρειάζεται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε οτιδήποτε ακούτε ή πάτε να κάνετε όπως π.χ υπογραφή συμβολαίων. Θα ευνοήσει περισσότερο τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες και κυρίως οικονομικά και ερωτικά. Το καλό είναι ότι θα αναπτυχθεί περισσότερο η σύνδεση με τον πνευματικό και θρησκευτικό κόσμο και αυτό θα δημιουργήσει κατάνυξη και εσωτερική ευλάβεια.

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

  

ΚΡΙΟΣ

aries

Οι σκέψεις σας θα παραμείνουν πολύ κρυφές και γενικά θα κάνετε κινήσεις που δεν θα τις αναφέρετε πουθενά και σε κανέναν. Σίγουρα θα γίνετε λιγότερο πρακτικοί και θα ονειροπολείτε συχνά. Αν έχετε συγγραφικό ταλέντο θα βγει στην επιφάνεια και θα εκφράσετε τον εαυτό σας με ένα πιο δημιουργικό η ρομαντικό τρόπο. Σίγουρα κάποιον θα αναλάβετε να βοηθήσετε και γενικά θα είστε πιο ευαίσθητοι στα προβλήματα και τις ανάγκες των γύρω σας. Πιθανών να ξεκινήσετε και μια μυστική επαφή με ένα άτομο που μπορεί να παραμείνει η σχέση σας μόνο σε συζητήσεις και κυρίως με Παρθένο ή Ιχθύ.

 

  

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα γίνετε περισσότερο αισθαντικοί και ρομαντικοί. Θα επιδιώξετε να κάνετε περισσότερους φίλους γιατί θα είστε πιο ανοικτοί αλλά και έτοιμοι να συγχωρήσετε τα τυχόν παραπτώματα κάποιων. Η επικοινωνία μέσα από μουσική θα σας φέρει κοντά με άτομα που είναι πολύ καλλιτεχνικά ή δημιουργικά. Θα είστε περισσότερο προσανατολισμένοι σε ομάδες που θα έχετε κοινό στόχο. Παρότι ντροπαλοί θα ανοιχτείτε φιλικά με ένα άτομο που σίγουρα σας ενδιαφέρει άμεσα. Κυρίως ένας Παρθένος θα σας συγκινήσει. Θα έρθετε πιο κοντά σε επίπεδο συναισθηματικό με τα παιδιά σας ή θα τεθεί θέμα για ένα παιδί. Γενικά θα υπάρξει μια καλυτέρευση με τα οικονομικά σας.

 

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Είναι μια εποχή ελαφρά δύσκολη την οποία όμως δεν θα την καταλάβετε έτσι επειδή δεν θα ζοριστείτε ή θα στεναχωρηθείτε, απλά μπορεί να χάσετε την απόλυτη αίσθηση της πραγματικότητας και να αποτραβηχτείτε ή να πέσετε θύματα αυτολύπησης και να οικτίρετε συνέχεια τον εαυτό σας για κάτι που έχετε πάθει. Θα υπάρξει αδυναμία δυναμικών αποφάσεων και ίσως να γίνετε ευάλωτοι και περισσότερο ευεπηρέαστοι από τις επαφές με τους γύρω σας. Ο Ιχθύς θα παίξει ένα ρόλο στην ζωή σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη είτε στην δουλειά σας είτε μέσω αποφάσεων που θα πάρετε.

 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είναι μια καλή περίοδος για σας αφού θα έχετε εμπνεύσεις και θεϊκή καθοδήγηση. Θα ηρεμήσετε και θα είστε αρκετά αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Όλες οι καλές τέχνες αλλά και γενικά οτιδήποτε δημιουργικό θα σας κάνει πολύ καλό. Σπουδές που αφορούν ακόμα και το εξωτερικό σε ναυτιλιακά, ξένες γλώσσες, διαφήμιση θα σας ελκύσουν. Ένα συγγενικό πρόσωπο που μπορεί να ζει μακριά θα σας προσεγγίσει και πάλι και θα κάνετε στενό δεσμό μαζί του. Γενικά θα γίνετε πιο ευαίσθητοι με τον ανθρώπινο πόνο που μπορεί να αποφεύγετε ακόμα και κάποιες επαφές γιατί ίσως να μην αντέχετε να αντιμετωπίσετε κάτι δύσκολο. Οικονομικά θα έχετε βελτιώσεις αρκεί να κάνετε σωστή διαχείριση.

 

  

ΛΕΩΝ

leo

Είναι μια πολύ περίεργη και αντιφατική περίοδος για σας. Αν είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σίγουρα θα επηρεαστείτε περισσότερο και ίσως γίνετε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Αν ασχολείστε με Χρηματιστήριο ή άλλου είδους επενδύσεις να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί θα γίνουν σημαντικά λάθη ή παραλείψεις. Θα έχετε μεγαλύτερη ενόραση και θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο τα θέματα του αποκρυφισμού. Αν ασχολείστε με την πολιτική ή τα κοινά θα έχετε μια έξτρα πλεονεκτική θέση. Μπορεί να κερδίσετε χρήματα μέσα από τρίτους αλλά χρειάζεται συνέχεια να φέρνετε την λογική σας σαν κριτήριο για τις αποφάσεις σας. 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ξεκινάει μια περίοδος για σας που θα αφεθείτε περισσότερο στους γύρω σας αλλά χρειάζεται να είστε πολύ σίγουροι πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού. Αν πάρετε απόφαση για γάμο σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη χροιά πνευματικότητας. Οι άνθρωποι και οι σχέσεις θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας και δεν θα απομονώνεστε τόσο συχνά όσο παλιά. Είναι αναγκαίο να μελετάτε τα συμβόλαια και οτιδήποτε είναι να υπογράψετε από πριν. Να προσέχετε επίσης τις ψευδείς ειδήσεις γιατί μπορεί να πέσετε θύματα μιας τέτοιας κατάστασης. Γενικά θα παίξετε τον ρόλο του διαιτητή και δεν θα έχετε καθόλου διάθεση να είστε εριστικοί ή επιθετικοί. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες χρειάζεται αυτόν τον καιρό να είστε αρκετά προσεκτικοί.

 

  

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα χαλαρώσετε αρκετά μέσα στην καθημερινότητά σας και μπορεί να αφήσετε να σας ξεφύγει και ένα μεγάλο κομμάτι της πραγματικότητας. Σίγουρα θα έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να μην εκτελείτε όπως παλιά τόσο συστηματικά το πρόγραμμά σας. Η επαφή με έναν Ιχθύ μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να σας συγκινήσει αλλά και να σας παραπλανήσει. Επειδή θα σας βγουν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα καλό είναι να κινητοποιήσετε μηχανισμούς ώστε να κάνετε πράγματα. Μην πέσετε στην αυτολύπηση μέσα από σκέψεις που σας κάνουν να νιώθετε αδύναμους. Το διαιτολόγιο σας και γενικά το πρόγραμμα της διατροφής σας μπορεί να χαλαρώσει για λίγο.

  

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας αφού θα γαληνέψετε και θα χαλαρώσετε και θα μπορέσετε να απολαύσετε ακόμα και έναν πλατωνικό έρωτα. Γενικά επειδή είστε πολύ ενεργοποιημένοι στον ερωτικό και δημιουργικό τομέα μέσα από εκεί θα δείτε την ζωή με ένα άλλο μάτι. Και επειδή είστε πολύ δραστήριοι και ελεγκτικοί και έχετε ένα μόνιμο στρες τώρα θα ηρεμήσετε και θα περάσετε όμορφα όσο βέβαια το επιτρέψετε στον εαυτό σας. Θα κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για σας. Θα έχετε μεγαλύτερη γονιμότητα. Για αυτό το θέμα ενός παιδιού θα σας ικανοποιήσει. Η διασκέδαση θα είναι πιο εύκολη αυτό το διάστημα για σας γιατί εσείς θα το επιτρέψετε.

 

  

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σίγουρα θα χαλαρώσετε αλλά θα γίνουν λάθη ή σοβαρές παραλείψεις. Για αυτό επειδή δεν είστε έτσι και αλλιώς και πολύ γειωμένοι τώρα θα γίνετε περισσότερο φευγάτοι πιστεύοντας ακόμα και σε θαύματα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αρκεί να προσέξετε και να αποφύγετε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες ή ακόμα και απάτες. Κυρίως μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα, καθυστερήσεις και αναβολές στο θέμα ενός σπιτιού ή ενός οικογενειακού ακινήτου. Σίγουρα θα γίνετε πιο προστατευτικοί με τα άτομα της οικογενείας σας. Θα τεθεί το θέμα μιας μετακόμισης και εκεί μπορεί να πελαγώσετε για λίγο. Γενικά να είστε προσεκτικοί με τα κλειδιά σας και πράγματα που κουβαλάτε μαζί σας. Θα προσέχετε αρκετά τις πληροφορίες που μπορεί να πάρετε για μια υπόθεση που σας απασχολεί. Καλό είναι να τσεκάρατε το οτιδήποτε ακούτε ή λαμβάνετε. Θα υπάρχει τάση να βγάλετε χρήματα αλλά ίσως να μην ξέρετε που ακριβώς τα χαλάτε.

 

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα παίρνετε γενικά πιο γρήγορες αποφάσεις αλλά οι περισσότερες θα απέχουν από την λογική και θα είναι βασισμένες στο συναίσθημα. Γενικά θα γίνετε πιο ευαίσθητοι, ρομαντικοί και ευάλωτοι. Θα έχετε όμως γενικά εύνοια και θα γίνετε και το επίκεντρο κάποιων καλών επαγγελματικών καταστάσεων. Επειδή θα σας βγει το ευαίσθητο πρόσωπο και θα έχετε ανάγκη να προστατεύετε τα δικά σας πρόσωπα θα έρθετε πιο κοντά και συναισθηματικά και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί δεν θα είστε μόνοι σας. Η επαφή με έναν Παρθένο θα γίνει πιο καλή γιατί θα ρέει περισσότερο συναίσθημα. Οι υποθέσεις των συγγενών σας θα σας αναγκάσουν με τον καλό τρόπο να ασχοληθείτε αρκετά μαζί τους. Ο χορός, η μουσική και γενικά οτιδήποτε σας χαλαρώνει και σας κάνει καλό να το επιδιώξετε. Ταξίδια ή γνώσεις που θα σας αυξήσουν την πνευματικότητα. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας.

 

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα κινηθείτε να κερδίσετε χρήματα αλλά χρειάζεται να είστε πολύ σίγουροι για τις κινήσεις σας και τις αποφάσεις σας γιατί θα έχετε και μερικές φορές μεγάλη απόκλιση από τον στόχο σας. Θα δώσετε μεγαλύτερη αξία σε υποθέσεις ακινήτων ή οικονομικών αλλά μπορεί να χάσετε την πρακτικότητά σας. Για αυτό όσο μπορείτε να βάζετε την υπάρχουσα λογική για να βγάζετε συμπεράσματα γιατί θα υπερτιμήσετε την αξία κάποιων πραγμάτων ή υπηρεσιών. Δεν θα είστε πάντως καθόλου σφιχτοί ή συγκρατημένοι με τα έξοδά σας και μάλλον θα κάνετε σπατάλες που όμως τις θεωρείτε αναγκαίες για να είστε καλά.

 

  

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ο Ερμής στο ζώδιό σας και τόσο μεγάλο διάστημα σίγουρα θα σας φέρει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά μπορεί και αν κάνετε λάθος διαχείριση να έχετε περισσότερο έξοδα ή χασούρα παρά κέρδος. Ενώ θα σας δώσει εμπνεύσεις και ευφράδεια ή αισθαντικότητα στα λόγια σας και στην έκφρασή σας από την άλλη και ειδικά αυτές τις ημέρες για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα σας φέρει ένα μεγάλο χάσιμο με την πραγματικότητα και πολλοί επειδή έχετε βαθιά ανάγκη να ξεφύγετε να βλέπετε όλα τα πράγματα ροζ ή με έντονο χρώμα. Αυτό σίγουρα θεραπεύει μέχρι ένα βαθμό αλλά αν το παρακάνετε μάλλον δεν θα σας κάνει καθόλου καλό. Χρειάζεται όσο μπορείτε να μην αποφεύγετε την αλήθεια και κυρίως με τον σύντροφό σας ή με τις πολύ κοντινές σας σχέσεις. Γενικά όμως θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας και κυρίως αν έχετε έντονη ανάγκη από πνευματικότητα ή θρησκευτικότητα.

 

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved