Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 17' 57" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 43' 36" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 41' 42" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 06' 35" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 26° 54' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 13' 48" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 52' 08" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 01" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 52' 19" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 29" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 18' 24" ΤΑΥΡΟΣ R

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο από τις 2.2 και θα παραμείνει έως και 25.2.2013

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

 

H Αφροδίτη και πάλι αλλάζει πόστο και θα πάει να δώσει το γόητρο και την ομορφιά της στους φιλικούς Υδροχόους. Επειδή πάντα από το πέρασμά της βοηθάει και δημιουργεί καλύτερο περιβάλλον ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες καλό είναι να ανοίξουμε την καρδιά μας και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι σε σχέση με την κοινωνία και τις αρχές της. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο από τις 2.2 και θα παραμείνει έως και 25.2.2013. Ευνοεί περισσότερο πρωτίστως τους Υδροχόους, και μετά Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς, Τοξότες.

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

  

ΚΡΙΟΣ

aries

Το φιλικό σας στυλ θα βοηθήσει και θα ανεβάσει τις μετοχές σας πολύ ψηλά. Είναι πιο εύκολο όταν είστε χωρίς μεγάλα πάθη γιατί στην πίεση κάνετε λάθη. Θα έρθετε πιο κοντά με το Λιοντάρι γιατί θα γίνετε πιο ανεκτικοί στο προσωπικό του στυλ. Σίγουρα θα αναζητήσετε την ποιότητα ακόμα και σε ομάδες, γκρουπ ή οργανισμούς που θα εκφράζουν απόλυτα την δική σας ιδεολογία. Ένας φίλος πάντως μπορεί να μετατραπεί σε εραστή ή το αντίθετο.

 

  

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχετε ανάγκη να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε πράγματα ακόμα και με άλλα άτομα που παλιά δυσκολευόσασταν αν δεν ήταν απόλυτα σύμφωνοι με τις απόψεις σας. Η μόδα και γενικά οι νέες τάσεις θα σας απασχολήσουν και θα είστε πιο φιλικοί με συνεργάτες και τον κόσμο που έρχεστε σε επαφή. Μπορεί να πάρετε μια βοήθεια από την οικογένεια σας. Η επιρροή ενός Υδροχόου θα σας δημιουργήσει αντιφάσεις αλλά και διάθεση για απελευθέρωση από ταμπού και προλήψεις.

 

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Θα ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα που θα διαφέρουν σε απόψεις και θα είναι πιο πρωτοποριακά ή έχουν εναλλακτική άποψη. Αυτό θα σας βοηθήσει και στην καριέρα σας αλλά και γενικά στο να αλλάξετε κοσμοθεωρία. Επειδή σας αρέσει η μελέτη σίγουρα θα κάνετε και κάτι καινούργιο ακόμα και στον λιγοστό χρόνο που σας μένει. Η καλή σχέση με συγγενείς στο εξωτερικό ή πεθερικά θα σας βοηθήσει στο να διατηρήσετε τις διπλωματικές σας ισορροπίες. Τα μακρινά ταξίδια σίγουρα θα είναι πρόκληση για σας.

 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Οι κοινωνικές συνθήκες μπορεί να σας επιβάλλουν να είστε ψύχραιμοι και κύριοι του εαυτού σας, παρά πολύ συναισθηματικοί και ευάλωτοι. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο μπορεί να σας δώσει μια χροιά διανόησης και μεγαλύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος χωρίς όμως να υπάρχουν μεγάλες εξάρσεις και διακυμάνσεις. Μια σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό σίγουρα θα είναι πιο άνετη αλλά μπορεί να μην παίρνετε το συναίσθημα που έχετε ανάγκη. Μπορεί πάντως να είστε χαλαροί σε θέματα οικονομικών που αφορούν όμως συνεργασίες ή χρήματα τρίτων. Σίγουρα όμως θα έχετε την υποστήριξη των άλλων.

 

  

ΛΕΩΝ

leo

Είστε γενικά ευνοούμενοι γιατί θα έχετε δημοφιλία και συμπάθεια από τον κόσμο γύρω σας. Αν και οι υπόλοιπες συνθήκες ευνοούν τότε μπορεί να πάρετε απόφαση συμβίωσης και γάμου. Γενικά θα νιώθετε άνετα μέσα σε ομάδες και φίλους και θα είστε πιο προσιτοί και αεράτοι με τον γύρω κόσμο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού θα αφαιρέσετε από πάνω σας τις αποστάσεις που σας χωρίζουν από τους γύρω σας. Ο Υδροχόος είναι το άτομο που σας γεμίζει με τις διαφορετικές του ιδέες και απόψεις αν και μερικές φορές τον βρίσκετε απόμακρο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μέσα στον εργασιακό σας χώρο θα αλλάξει κάπως η κατάσταση και θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τα άτομα που είναι γύρω σας ή μαζί σας στην καθημερινότητα. Θέματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής, γνώσεις εναλλακτικών θεραπειών και γενικά αυτοβελτίωση στην εμφάνιση και σε οτιδήποτε σας κάνει καλό θα το επιδιώξετε. Θα σας τραβήξουν άτομα που σίγουρα θα είναι πιο διαφορετικά από εσάς και ίσως δεν άπτονται της απόλυτης λογικής σας. Αλλά θα τα βρείτε ενδιαφέροντα. Το καλό είναι ότι θα κάνετε οτιδήποτε για να προσαρμοστείτε.

 

  

ΖΥΓΟΣ

libra

Μπορεί να γίνετε και πάλι παιδιά αφού θα νιώσετε ότι ελευθερώνεστε από τα πολλά πρέπει και τους κανόνες που είχαν επιβληθεί τον προηγούμενο καιρό. Τρυφερότητα, αγάπη και φιλικότητα το κύριο συστατικό για να είστε καλά και υγιείς. Γενικά θα δημιουργήσετε γύρω σας και κυρίως οι ελεύθεροι και ωραίοι ένα σμήνος από άτομα που θα σας θαυμάζουν και θα φλερτάρουν μαζί σας. Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα κάνετε νέες γνωριμίες πολύ ενδιαφέρουσες και θετικές. Θα πάρετε ικανοποίηση από τα παιδιά σας και μπορεί να ασχοληθείτε και επαγγελματικά με παιδιά ή με δημιουργικές απασχολήσεις που ίσως να συμπεριλαμβάνουν θέατρο ή άλλες επιχειρήσεις.

  

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο ανεκτικοί και ανοικτοί. Η ένταση με ένα Λιοντάρι θα χαμηλώσει. Το σπίτι σας θα είναι πολύ σημαντικό για σας αφού θα έχετε την διάθεση ή να φτιάξετε την διακόσμηση με απλά πράγματα και να αλλάξετε κάπως την ατμόσφαιρα ή θα γίνετε πολύ φιλόξενοι και θα υποδέχεστε πολλούς φίλους σας. Θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας και θα αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες για ένα ακίνητο. Οι φίλοι θα είναι σημαντικοί για σας και θα επιδιώξετε επαφές με ομάδες και άτομα που σας δίνουν νέα πληροφορία και γνώση.

 

  

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού θα μπορέσετε να γίνετε αγαπητοί στον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεστε και είστε σε συνεχή επαφή. Μπορεί να γράψετε ερωτικά κείμενα ή γράμματα και γενικά θα ασχοληθείτε με το καλλιτεχνικό ή δημιουργικό γράψιμο. Τα ταξίδια σε συνδυασμό με επαγγελματικούς λόγους θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας. Ίσως να γνωρίσετε ένα πρόσωπο μέσα από μηνύματα ή φορείς κοινωνικής δικτύωσης.

 

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα απελευθερωθείτε από κάποια ταμπού και μπορεί να ρίξετε νερό στο κρασί σας ακόμα και σε ρούχα ή πράγματα που εσείς θέλετε να αγοράζετε χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη φίρμα. Αντίθετα μπορεί να είναι πρωτότυπα και πολύ μοντέρνα. Θα έχετε την επιθυμία να βγάλετε χρήματα με ευχάριστους τρόπους και σίγουρα θα έχετε υποστήριξη από γυναίκες. Μπορεί βέβαια να σας πιάσει και μεγάλη σπατάλη και να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για δώρα για φίλους ή κάτι που τελικά μπορεί να μην σας είναι αναγκαίο. Το Λιοντάρι θα σας ρίξει τα δίκτυα του.

 

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι. Από όπου περνάει η Αφροδίτη δίνει ένα άνοιγμα και μια μεγαλύτερη γοητεία οπότε σίγουρα κάτι θα πάρετε αρκεί να είστε ανοικτοί και θετικοί και γενικά εύκολοι στην συγχώρηση. Θα ασχοληθείτε με ωραία ρούχα, με καλυτέρευση της εμφάνισής σας και γενικά με το να περνάτε καλά και ξέγνοιαστα. Σαν προσωπικότητες θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα δίνετε ένα μεγαλύτερο προβάδισμα στις ανάγκες του εαυτού σας με άλλα λόγια μπορεί να αρχίσετε κάπως να τον αγαπάτε δημιουργικά.

 

  

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα χρειάζεστε μεγαλύτερο χρόνο για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και ίσως ένα μέρος της προσωπικότητάς σας ή των κοινωνικών επαφών σας να μειωθεί αφού θα στοχεύσετε μόνο σε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Βέβαια το φιλικό σας στυλ θα βοηθήσει και εκεί που είχατε πόρτες κλειστές θα τις ανοίξει. Μερικοί επειδή σαν άτομα δεν σας είναι άγνωστη αυτή η λειτουργία μπορεί να απομονωθείτε στον κόσμο της φαντασίας σας ή θα ονειρεύεστε μια πλατωνική σχέση η οποία θα είναι κρυφή αλλά ιδιαίτερη. Τα εμπόδια καμιά φορά που μπαίνουν μπορεί να είναι για το καλό σας.

 

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved