Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 23° 12' 04" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 29' 28" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 59' 16" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 15' 34" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 27° 28' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 10' 34" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 47' 55" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 51' 04" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 44' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 13' 41" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο Άρης στους Ιχθύες και τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες το Σάββατο στις 2.2. και θα παραμείνει μέχρι και τις 11.3.2013

Ο Άρης στους Ιχθύες και τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο

 

Ο Άρης που μπαίνει στους Ιχθύες από το Σάββατο στις 2.2. και θα παραμείνει μέχρι και τις 11.3.2013 θα επηρεάσει με έναν διαφορετικό τρόπο όλα τα ζώδια. Κυρίως θα αυξήσει την συναισθηματική δεκτικότητα και την ευαισθησία των ατόμων και κυρίως θα είναι πολύ καλός για Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες. Ίσως δημιουργήσει μια μικρή αδράνεια αλλά και μια τάση αδυναμίας που μπορεί να κάνει υπερβολικά ευαίσθητους και συμπονετικούς κυρίως Διδύμους, Παρθένους και Τοξότες. Γενικά θα αυξηθεί η συμπόνια και η διάθεση όλων μας για υποστήριξη και φιλανθρωπία αλλά και μια τάση για μεγαλύτερη απομόνωση και επαφή με τα θεία.

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

  

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα βγείτε για λίγο έξω από το παιχνίδι και κατά κάποιο τρόπο από δικές σας φαντασιώσεις ή ψευδαισθήσεις θα απομονωθείτε ή θα διαλέξετε ένα χόμπι ή ένα κομμάτι επαγγελματικό που δεν σας φέρνει αντιμέτωπους με την σκληρή πραγματικότητα. Μερικοί από εσάς θα καταφύγετε σε πιο πνευματικά θέματα αρνούμενοι όμως να δείτε αλήθειες και θα έχετε την διάθεση να είναι όλα μέσα σε ένα ροζ σύννεφο. Μπορεί να μην έχετε καλή αίσθηση του χρόνου και ίσως χάνετε τον καιρό σας είτε ξαπλώνοντας και χαζεύοντας είτε σαν παροπλισμένοι χωρίς να καταλαβαίνετε πως περνάει ο χρόνος. Ενδιαφέρον για τον χορό και γενικά για την μουσική και τα δημιουργικά θέματα. Επίσης θα σας απασχολήσουν φίλοι που μπορεί να είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο και θα έχουν όμως υπερβολικές ευαισθησίες. Το φιλικό ενδιαφέρον για ένα Παρθένο θα εξελιχτεί σε ερωτικό αυτές τις ημέρες. Θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς και ίσως και ντέντεκτιβ για τις ανάγκες μιας περίεργης σχέσης.

 

  

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για σας αφού θα είστε πιο κοινωνικοί και δεχτικοί σε όλες τις προκλήσεις και τις αλλαγές. Ευτυχώς θα γίνετε πιο ευέλικτοι και δοτικοί και αυτό θα βοηθήσει την τάση του χαρακτήρα σας που μερικές φορές χάνετε την μπάλα από την απολυτότητά σας. Νέοι φίλοι ή ανανέωση των φιλιών σας και των επαφών σας μέσω της δικής σας διάθεσης θα αλλάξουν και θα γίνετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί και θα γίνετε ακόμα πιο δοτικοί απέναντι στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Στην δουλειά σας θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα και θα υπάρχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες γιατί εσείς θα τις τραβήξετε πάνω σας. Το ενδιαφέρον σας θα αυξηθεί περισσότερο για να κερδίσετε χρήματα και θα γίνετε πιο πειθαρχημένοι. Αν κάνετε υπομονή τα νεύρα σας και η ενέργεια σας που χαλάει εύκολα θα αλλάξουν και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα γιατί θα αγχώνεστε με λιγότερα πράγματα.

 

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Μπαίνετε σε μια φάση που θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Για αυτό μπορεί να χαλαρώσετε υπερβολικά στα θέματα της δουλειάς σας ή της καριέρα σας και θα κάνετε μάλλον κινήσεις οπισθοχώρησης παρά επίθεσης. Ίσως να σας παρασύρουν άτομα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν κάνουν και πολλές κινήσεις. Θα είναι κάπως δύσκολο να επεκταθείτε γιατί δεν είναι πολύ καθαροί οι στόχοι σας. Ξεκαθαρίστε και βγάλετε και κάποιες αυταπάτες από μέσα σας σε σχέση με το τι θέλετε τι όχι. Η ευαισθησία σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πράγματα που ίσως να μην μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Γενικά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί ακόμα και με την διάθεση δοσίματος που θα έχετε. Μέσα στον χώρο της καριέρα σας μπορεί να κωλυσιεργούν ορισμένες υποθέσεις και αυτό ίσως να σας μπλοκάρει. Το θέμα του εξωτερικού και ίσως κάποιες νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν πιο έντονα. Θα έρθετε πιο κοντά με έναν Σκορπιό και θα λυθούν κάποιες διαφορές σας πιο εύκολα.

 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Θα σας ανοίξουν νέοι δρόμοι και αυτό θα σας δώσει ισχυρή αυτοπεποίθηση. Οι συνθήκες θα αλλάξουν και θα σας βάλουν σε μεγαλύτερη δράση. Για αυτό μπορεί να έχετε μια μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό ή από μια συνεργασία με συγγενικά σας πρόσωπα. Γενικά θα κινηθείτε πολύ δυναμικά χωρίς να χάνετε όμως τον ανθρωπισμό σας και την ευαισθησία σας. Αν θέλετε να κινηθείτε νομικά γιατί έχετε αδικηθεί θα κάνετε κάποια κίνηση τώρα που μπορεί να σας δικαιώσει. Οι ρυθμίσεις με τρίτους σε θέματα χρεών θα είναι πιο ευνοϊκές. Γενικά θα κινηθείτε με ένστικτο και όσοι ασχολείστε με υποθέσεις μιας κληρονομιάς ή ενός ακινήτου σε νερό θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Καλό είναι βέβαια να μην εξαντληθείτε από μεγάλη ευαισθησία αλλά να είστε όσο περισσότερο μπορείτε προστατευμένοι από συναισθήματα που έχουν ψευδαισθήσεις και πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικά.

 

  

ΛΕΩΝ

leo

Μπαίνετε σε μια δύσκολη φάση που ίσως να χρειαστεί να αναλωθείτε με πράγματα που δεν θα έχουν τόση μεγάλη σημασία για σας. Αλλά εκ των πραγμάτων μπορεί να μπερδευτείτε και να μην αφήσετε περιθώριο στην λογική να σας οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα. Οι καλλιτεχνικές σας όμως βλέψεις θα είναι πολύ δημιουργικές αρκεί να κάνετε συνεργασίες συγκεκριμένες. Η μυστική επιρροή ενός Ιχθύ σίγουρα θα σας συγκινήσει και θα βρεθείτε πάρα πολύ κοντά είτε από συνθήκες τις οποίες θα πρέπει να τις περάσετε από κοινού είτε από μοιραία έλξη. Σίγουρα είναι μια εποχή που θα χρειαστεί να κρατήσετε την ταυτότητά σας και να μην χαθείτε μέσα στην αυτολύπηση ή σε προβλήματα άλλων και κυρίως μέσα στα θέματα που αφορούν οικονομικές συνεργασίες. Ο σεξουαλισμός σας όμως θα είναι έντονος και θα ζητάτε παράφορα να αγαπηθείτε ή να βιώσετε ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο ακόμα και σε κρυφό επίπεδο. Να είστε προσεκτικοί γενικά και να μην αφήνεστε σε πράγματα τα οποία δεν αποδεικνύονται με την λογική.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας και ίσως να φανείτε προς τα έξω σαν μια εκρηκτική προσωπικότητα. Κάποιες δυσκολίες στις συνεργασίες ή ακόμα και νομικές δοκιμασίες. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποια άτομα σας προδίδουν γιατί δεν είναι δίπλα σας όπως είχατε πιστέψει. Επειδή η κοινή γνώμη θα είναι για σας πολύ σημαντική ίσως να κάνετε υποχωρήσεις που δεν θα σας αρέσουν. Από την άλλη να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ενέργειά σας γιατί μπορεί να την σπαταλάτε από εδώ και από εκεί ελπίζοντας σε μια αναβάθμιση μέσω των τρίτων. Ένας Ιχθύς σίγουρα θα σας απασχολήσει και ίσως σας συμπαρασύρει στα δικά του μονοπάτια. Να είστε προσεκτικοί με την διατροφή, και το ποτό γιατί μπορεί να το ρίξετε έξω. Επειδή θα κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως καλό θα ήταν να ξεκουράζεστε πιο συχνά. Γενικά να αποφύγετε να είστε εριστικοί και επίμονοι με την προσωπική σας σχέση αλλά και τους συνεργάτες σας.

 

  

ΖΥΓΟΣ

libra

Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για σας αφού θα αναλωθείτε σε πράγματα που μπορεί να μην σας ταιριάζουν και ίσως να κάνετε ένα πισωγύρισμα σε μια σχέση η οποία το μόνο που έκανε ήταν να σας προσφέρει μπέρδεμα και τίποτε άλλο. Γενικά θα ασχοληθείτε με έναν Ιχθύ είτε με μια σχέση που κρατάτε σε κρυφό επίπεδο. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να υπάρχουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή να κωλυσιεργείτε σε θέματα πρακτικά. Για αυτό φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τα πράγματά σας και τα χαρτιά σας. Χρειάζεται για να ξεκολλήσετε να αναλάβετε δράση και να είστε πολύ συνειδητοί για αυτό που θέλετε. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ενέργειά σας με λάθος διατροφή αλλά και ποτό. Το τσιγάρα επίσης θα είναι καλό να το περιορίσετε. Επειδή δεν αντέχετε να είστε πολύ αναβλητικοί μπορεί να έχετε ξεσπάσματα από νεύρα ή εντάσεις με κλάματα και στεναχώριες. Η τέχνη και η βοήθεια προς ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας μπορεί να είναι πιο ωφέλιμο από όλα.

  

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ξεκινάει μια καλή περίοδος για σας και κυρίως μετά τις 15.2 θα μπείτε σε μια πολύ καλή φάση χωρίς αντιθέσεις, ανταγωνισμούς και εντάσεις. Μάλλον θα συγχωρήσετε τους εχθρούς σας και αυτό είναι το καλύτερο για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε καλύτερο κανάλι και από εκεί να έχετε θετικά αποτελέσματα. Γενικά αν απελευθερωθείτε από καταστάσεις που είναι για σας πολύ βαριές σε συναισθηματικό επίπεδο θα κάνετε θαύματα. Το ξέρετε ότι έχετε δύναμη όπως επίσης ξέρετε ότι την μπλοκάρετε εσείς οι ίδιοι λόγω κάποιων εσωτερικών απαιτήσεων που έχετε από τους άλλους για τον εαυτό σας. Σίγουρα θέλετε να ελέγχετε τα πράγματα γιατί νιώθετε ανασφάλεια. Αλλά αυτό αν το σταματήσετε συνειδητά και κάνετε ένα βήμα προς την απελευθέρωση θα σας βοηθήσει πολύ. Ερωτικά θα έχετε πολλές ευκαιρίες και ίσως ένας Καρκίνος, Παρθένος ή Ιχθύς σας σαγηνεύσει. Με τον Δίδυμο μπορεί να γίνουν μπερδέματα αλλά τουλάχιστον θα είναι κοντά σας. Απλά χωρίς να πιέζετε να διαπιστώσετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο αν αυτά που λέει μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η καριέρα σας μπορεί να πάει πολύ καλύτερα γιατί εσείς θα έχετε τα κέφια σας. Θα έχετε πάντως μια επιτυχία στο θέμα ενός παιδιού και γενικά θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και γονιμότητα.

 

  

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είναι μια περίοδος που μπορεί να μπερδευτείτε και να γίνουν λάθη άθελά σας ή από συναισθηματική αδυναμία και αδράνεια. Ίσως να επαναπαυτείτε και δεν το έχετε και για πολύ να το ρίξετε έξω σε διασκεδάσεις και ποτά. Να αποφύγετε την ζάχαρη και γενικά τα λιπαρά γιατί μπορεί να πάρετε βάρος. Αν έχετε συναισθηματική φύση αυτή θα ενισχυθεί και ίσως να καλλιεργηθούν από την πλευρά σας ψευδαισθήσεις. Το θέμα ενός σπιτιού θα το καθυστερήσετε για θα πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό ή κάπου θα βολεύεστε και δεν θα κινηθείτε να το λύσετε. Αποφύγετε τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια. Σίγουρα θα συγκινηθείτε από έναν Καρκίνο, Παρθένο ή Ιχθύ αλλά μπορεί να μην υπάρχει σταθερότητα ή μεγάλο σκαμπανέβασμα. Με τον Δίδυμο θα περάσετε σε αμοιβαία αδράνεια ή λύπηση και αν είναι να κάνετε μαζί μια συνεργασία όλο δεν θα βρίσκετε χρόνο για να συναντηθείτε. Μερικοί από εσάς θα κλειστείτε για τα καλά στο σπίτι σας και μπορεί να ξεκινήσετε από εκεί μια υποτυπώδη εργασία. Γενικά θα έχετε δράση συνοδευόμενη από υπερβολικό συναίσθημα, διάθεση συγχώρησης και συμφιλίωσης αλλά και θρησκευτικότητα.

 

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Εκ των πραγμάτων θα έχετε μια καλυτέρευση και στα οικονομικά σας αλλά και σε κάποια θέματα επικοινωνίας όπου μπορεί να γίνετε πιο συναισθηματικοί αλλά και μοιραίοι. Το πρόσωπο του Αιγόκερω που είναι πολύ στημένο και στυλιζαρισμένο θα εξαφανιστεί και θα βγει η μεγάλη σας ευαισθησία που κρύβετε πολύ καλά γιατί φοβόσαστε ότι οι άλλοι μπορούν να σας επιβληθούν. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ θα καλυτερεύσει ακόμα και ένα κομμάτι της δουλειά σας. Όσοι ασχολείστε με θέματα Ναυτιλίας ή παρεμφερή θέματα θα αναζητήσετε την επέκταση της γνώσης σας για καλυτέρευση της θέσης σας. Πολλά ταξίδια και επαφές θα διοχετεύσουν την ενέργεια σας κατάλληλα. Όλο το καλλιτεχνικό σας κομμάτι θα βγει πιο εύκολα στην επιφάνεια.

 

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα γίνετε γενικά πιο ευαίσθητοι και οι κεραίες σας θα είναι πιο ισχυροποιημένες απέναντι στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Θα θέλετε να κάνετε περισσότερες κινήσεις για τα θέματα των οικονομικών σας αλλά θα χρειαστεί για να έχετε επιτυχία να έχετε ξεκάθαρο τον στόχο σας. Καλό είναι να μην συμπαρασυρθείτε από συναισθήματα λύπης γιατί δεν θα είναι η πραγματικότητα αυτή. Θέματα με ένα ακίνητο κοντά στο νερό θα προκύψουν ξαφνικά και εσείς θα πρέπει να το διαχειριστείτε κατάλληλα. Αποφύγετε τα πολλά γλυκά, το ποτό και γενικά υδατάνθρακες. Μια τάση για περισσότερο ύπνο και ραχάτι μπορεί να σας βγει στην επιφάνεια.

 

  

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ο Άρης στο ζώδιο σας σίγουρα θα ενδυναμώσει τις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητές σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνετε και τις καλύτερες κινήσεις στον κόσμο. Χρειάζεται να είστε πολύ ξεκάθαροι και πολύ σίγουροι για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή να ξεκινήσετε γιατί είναι αναγκαία η καθαρότητα του στόχου σας. Η προσωπικότητά σας θα παίξει σπουδαίο ρόλο αυτή την περίοδο και επειδή θα είναι ενισχυμένη θα κερδίσετε κάποια πράγματα με τον προσωπικό μαγνητισμό και την πειθώ. Η διάθεσή σας να φτιάξετε το σώμα σας και να ξεκινήσετε ακόμα και γυμναστική ή και κολύμπι θα σας κάνει πολύ καλό. Η ενέργεια σας θα σας σπρώξει κατευθείαν στο κέντρο των εξελίξεων και των προσωπικών επιδιώξεων αρκεί να είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε.

 

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved