Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 28' 51" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 22' 14" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 40' 40" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 45' 04" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 21° 18' 14" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 02° 38' 29" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 18° 52' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 15' 13" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 32' 46" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 07' 13" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 49' 47" ΤΑΥΡΟΣ R

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει από σήμερα το πρωί στον Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι και στις 1.2 του 2013.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

 

Σίγουρα η επαφή μέσω των προσωπικών σχέσεων αλλάζει και σοβαρεύει, αναζητώντας την ποιότητα αλλά και την συγκράτηση κυρίως στην δημόσια συμπεριφορά. Θα ευνοήσει πάνω από όλα τους Αιγόκερους, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύες. Θα συμμαζέψει Κριούς και Ζυγούς. Γενικά η επιρροή της στην κοινωνική, ερωτική και οικονομική ζωή του τόπου θα φέρει ένα συμμάζεμα και μια τάση για απονομή δικαιοσύνης και ισορροπίας. Οι φιλοδοξίες βέβαια θα ανέβουν και ίσως το συναίσθημα να πάει στην άκρη για να επιτευχθεί ο σκοπός.

 

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


  

ΚΡΙΟΣ

aries

Η συνολική σας εικόνα προς την κοινωνία θα αλλάξει άρδην, αφού θα μεταφραστεί η επιρροή της Αφροδίτης σαν ένα γενικό συμμάζεμα προς όλους και όλα. Σίγουρα θα αναζητήσετε το κύρος και την επιτυχία και η επιρροή ενός Αιγόκερου ή ενός Καρκίνου θα είναι πολύ άμεση. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας θα σας κάνουν να ανεβάσετε τον πήχη και θα δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας. Ίσως να βάλετε φρένο σε ένα Ζυγό και μπορεί να απαιτήσετε να σας αποκαταστήσει ή να σας βάλει στην θέση που πρέπει. Γενικά πάντως θα έχετε εύνοια επαγγελματική και κοινωνική, αν ακολουθήσετε κανόνες που ίσως κατά την γνώμη σας καταργούν την δική σας ουσία.

 

  

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με θέματα πολιτιστικά, με φιλοσοφία και ίσως και σπουδών που αυτό θα σας βοηθήσει να καλυτερεύσετε και το μορφωτικό σας επίπεδο αλλά και την εσωτερική σχέση με τον εαυτό σας γιατί θα πιστέψετε σε κάτι πολύ καλύτερο. Μια πιθανή γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή μέσω της παρέμβασης ενός φίλου πιθανόν να ευδοκιμήσει και θα προχωρήσετε μέσα σε αυτή την σχέση εύκολα και αβίαστα κυρίως αν είναι Καρκίνος, Παρθένος ή Αιγόκερως. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα νομικό θέμα και να ευνοηθείτε ιδιαίτερα.

 

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

 Νιώθετε κάπως περίεργα γιατί όλη αυτή την περίοδο θα μπείτε αναγκαστικά σε πλαίσιο και κυρίως μέσα στην ερωτική σας ζωή όπου εκεί θα νιώσετε ίσως μια απομόνωση ή θα υπάρχει κριτήριο από την πλευρά σας, αν αγαπιέστε για οφέλη που προσφέρετε ή όχι. Όλα αυτά μπορεί να σας κουράζουν και να παίρνετε επί πόνου τις σχέσεις σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω ο οποίος μπορεί να είναι απόμακρος ή να σας πιέζει με ένα δικό του τρόπο να αλλάξετε κάποια κακώς κείμενα που έχετε κατά την γνώμη του. Πάντως, αν δεν το πάρετε επί πόνου θα μπορέσετε να δείτε και την καλή πλευρά των πραγμάτων αλλά και την στήριξη που ίσως αναζητήσετε από ανθρώπους που είναι δυνατοί και είναι μέσα στα πράγματα.

 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ήρθε η εποχή που θα συνεργαστείτε με άτομα που σας ταιριάζουν αλλά και σας διευκολύνουν το προσωπικό σας έργο. Θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε πιο όμορφο περιβάλλον για τους άλλους και θα γίνετε γενικά πιο δημοφιλείς και αρεστοί στον κοινωνικό χώρο. Μπορεί να γίνετε πιο ντροπαλοί και συνεσταλμένοι και γενικά να φροντίζετε περισσότερο για τις παραδόσεις και τις σχέσεις που είναι επιβεβλημένες κατά κάποιο τρόπο από την οικογένεια ή τον κοινωνικό νόμο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί γιατί μπορεί να κάνετε κάποια εσωτερική ανατροπή ή να βρείτε μια ξαφνική σχέση σε κρυφό επίπεδο που να μην συμφωνεί με τον περίγυρό σας.

 

  

ΛΕΩΝ

leo

Είστε αρκετά συγκρατημένοι και προσπαθείτε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο πιο τυπικό αλλά και καλά βαλμένο στην κοινωνία. Υπάρχει περίπτωση μέσα στον εργασιακό σας χώρο να γνωρίσετε ένα σιωπηλό Αιγόκερω και να ξεκινήσετε μια σχέση που σίγουρα θα πρέπει να καταλήξει σε κάτι πολύ σοβαρό. Ίσως να γίνετε πιο τυπικοί με κάποια πράγματα που παλιά να μην δίνατε και μεγάλη σημασία. Επίσης, μπορεί να μην εκδηλώνεστε τόσο πολύ και τα συναισθήματά σας να είναι αρκετά συγκρατημένα. Το ενδιαφέρον σας για τους άλλους μπορεί να το εκδηλώσετε μέσα από προσφορά και υπηρεσία και κυρίως άτομα που αποτελούν το συγγενικό σας περιβάλλον.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας που κατά κάποιο τρόπο θα ξεπαγώσει για λίγο η καρδιά σας και θα είστε πολύ πιο επιεικείς μέσα στην προσωπική σας σχέση. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να κάνετε κάποιες ξαφνικές τρέλες και ίσως να βγάλετε ένα πολύ αναρχικό χαρακτήρα, αν διαπιστώσετε ότι κάτι πάει να σας επιβληθεί. Γενικά είστε διατεθειμένοι είτε να ασχοληθείτε με το θέμα της δημιουργίας ενός παιδιού είτε να επανακάμψετε σε μια σχέση στην οποία θα προχωρήσετε πλέον πιο σοβαρά. Το ρίσκο σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι πολύ μικρότερο από άλλες φορές και από αυτό εσείς θα έχετε μια πολύ σοβαρή εύνοια σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

  

ΖΥΓΟΣ

libra

Παρόλο που δυσκολεύεστε αυτή την εποχή λόγω πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών θα δείτε ότι το χάπι θα χρυσώσει κάπως και οι σχέσεις είτε μέσα στην οικογένεια είτε οι επαγγελματικές ή οι φιλικές θα διορθωθούν κάπως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν θαύματα, απλά θα βρείτε μια μεγαλύτερη ισορροπία. Στο χέρι σας είναι όσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να κάνετε, τόσο θα τα παίρνετε πάνω σας και θα βάζετε πλώρη για μεγαλύτερα και περισσότερο φιλόδοξα σχέδια. Κάποια αλλαγή σε θέματα σπιτιού θα γίνει με μεγαλύτερη ευκολία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά αντιμέτωποι με τις ευθύνες σας μέσα σε μια σχέση και κυρίως με έναν Κριό. Με τον Αιγόκερω θα έρθετε πιο κοντά αλλά καλό είναι να δείτε ποια είναι τα αληθινά σας συναισθήματα.

  

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε έτοιμοι να δεχτείτε θετικές επιρροές οι οποίες θα είναι χρήσιμες είτε για την επαγγελματική σας ανέλιξη είτε για την προσωπική σας μόρφωση και εξέλιξη. Η καλή σχέση με συγγενείς και πρόσωπα γειτονικά θα αυξήσει την σιγουριά και την σταθερότητα στους στόχους σας γιατί αυτό σας βοηθάει ψυχολογικά. Παρόλο που μερικές φορές αυτή την εποχή θα νιώθετε ότι θα υπάρχουν αιφνίδιες ανατροπές από ξαφνικές εμφανίσεις ατόμων, εσείς τελικά θα παραμείνετε σταθεροί. Είναι πιο εύκολο για σας να μπείτε στα παπούτσια του άλλου και να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Πιθανό ταξίδι ή νέα γνώση που θα ανεβάσει τον πήχη των φιλοδοξιών σας. Οικονομικά θα πάτε καλύτερα αυτό το διάστημα.

 

  

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Θα δουλέψετε πιο οργανωμένα και περισσότερο πειθαρχημένα για να επιτύχετε την οικονομική σας καλυτέρευση. Μπορεί αυτή την περίοδο το κοινωνικό στάτους να είναι πολύ σημαντικό για σας και μερικές φορές να χάνετε τον αληθινό σας εαυτό παρασυρόμενοι από τα εξωτερικά φώτα αλλά είναι και αυτό μια εμπειρία που θα σας πάει λίγο παρακάτω. Προσέξτε τα ξαφνικά έξοδα και κυρίως αυτά που μπορεί να γίνουν για κοινωνικούς λόγους. Ένας Καρκίνος μπορεί να σας γοητεύσει αλλά να ζητάει μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο.

 

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είναι η σειρά σας να πάρετε πίσω πολλά πράγματα και να σταματήσετε να νιώθετε μελαγχολία και την διάθεση να κλειστείτε μέσα. Η Αφροδίτη θα σας δώσει και τη λάμψη και τη γοητεία που είναι απαραίτητη για να κάνετε την προσωπική σας σχέση περισσότερο κοντινή και πετυχημένη. Ευτυχώς θα έχετε πιο χαρούμενη διάθεση προς όλους και αυτό θα σας ανοίξει ιδιαίτερο κανάλι και θα μπορείτε να απολαύσετε με την ησυχία σας τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Η προσωπική έλξη για έναν Κριό μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε τρέλες. Είστε πάντως σίγουροι ότι θα πετύχετε σε οτιδήποτε βάλετε και θα γίνει με ευκολία. Ακόμα και οικονομικά θα έχετε βελτίωση γιατί μπορεί να κάνετε μια επιτυχημένη συνεργασία.

 

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα μείνετε για λίγο στο περιθώριο αλλά θα δουλέψετε και εκεί για το κοινωνικό καλό. Μερικοί μπορεί να δουλέψετε με μεγαλύτερο ζήλο για ένα φιλανθρωπικό έργο και άλλοι θα αποσυρθείτε ή θα έχετε την διάθεση να κρατήσετε την σχέση σας κρυφή από τα μάτια των άλλων. Κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο θα έχετε μεγάλη ανάγκη να είστε μόνο εσείς και αυτός. Ίσως όμως να δεσμευτείτε και με ένα άτομο που δεν είναι ελεύθερο και αυτό να σας μπλοκάρει αλλά γρήγορα θα το ξεκαθαρίσετε τουλάχιστον μέσα σας. Καλό είναι να μην παρατήσετε τον εαυτό σας, προφασιζόμενοι μια φανταστική λύπη γιατί σίγουρα θα είναι όλα μέσα σας πιο διευρυμένα από την ευαισθησία που θα σας διέπει. Βέβαια υπάρχει και ο Άρης στο ζώδιό σας που ό, τι και να συμβαίνει δεν θα σας αφήσει για πολύ καιρό σε μεγάλη αδράνεια.

 

  

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε περισσότερες φιλίες ή να διευρύνετε τον κύκλο σας περισσότερο με άτομα που κατά τη γνώμη σας είναι επιτυχημένα στον κοινωνικό χώρο. Από εκεί, ίσως να κάνετε και κάποια γνωριμία που μπορεί να μην είναι ο τρελός έρωτας αλλά θα υπάρχει μια σοβαρότητα και ποιοτική κατάσταση που σίγουρα όλο αυτό θα σας κάνει πολύ καλό. Είστε γενικά από τους ευνοούμενους αυτής της περιόδου και καλό είναι να διαφυλάξετε την ισορροπία σας αλλά και να δεχτείτε να μπείτε σε πλαίσια τα οποία θα σας διαμορφώσουν μια καλύτερη πραγματικότητα. Γενικά, μπορείτε να κερδίσετε πιο εύκολα χρήματα ή να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αφού θα έχετε και μια υποστήριξη άλλων ατόμων.

 

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved