Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 37' 26" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 02' 08" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 00° 12' 55" ΖΥΓΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 45' 28" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 25° 15' 48" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 03' 45" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 16' 00" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 31' 39" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 50' 44" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 57' 49" ΚΡΙΟΣ

O Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Ερμής ξαναμπαίνει στον Τοξότη από τις 11.12 και θα μείνει έως και το τέλος της χρονιάς.

O Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

 

Επειδή ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που φέρνει αισιοδοξία και χαρά σίγουρα θα αυξηθεί το κέφι αλλά και το χιούμορ, σίγουρα δεν θα μας κάνει πρακτικούς και η λογική μας μάλλον θα πάει περίπατο. Αυτό γενικά για λίγο μπορεί να μας κάνει καλό γιατί θα είμαστε πιο αισιόδοξοι που μετά από την δύσκολη επίδραση του Ερμή στον Σκορπιό τώρα θα ελαφρύνει η κατάσταση αλλά και θα κινηθεί περισσότερο το χρήμα και η διάθεσή μας θα ανέβει περισσότερο. Καλό είναι να μην βασίζεστε σε πράγματα που μπορεί να ακούσετε, αν δεν διασταυρωθούν από σοβαρές πηγές.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


  

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα αναζητήσετε περισσότερο την μάθηση αλλά και την φιλοσοφία. Η διαίσθησή σας θα αυξηθεί. Έχετε διάθεση να κάνετε ταξίδια και γενικά να κάνετε σχέδια ακόμα και για τις διακοπές του καλοκαιριού. Επειδή είστε άτομα με ανοικτό μυαλό μπορεί να συζητάτε ακόμα και θέματα που για άλλους είναι απαγορευμένα. Ίσως επικοινωνήσετε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό.

 

  

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα τα καταφέρετε σε θέματα λογαριασμών που αφορούν τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες και όλων των ειδών τις υποχρεώσεις προς τρίτους. Επίσης μπορεί να συνεργαστείτε με κάποια άτομα που μπορεί να είναι γενναιόδωρα. Σίγουρα θα χειριστείτε υποθέσεις κάποιων συνεργατών σας με μεγαλύτερη επιδεξιότητα. Να είστε προσεκτικοί όμως γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσετε κάποια πράγματα και να ξεφύγετε από την άποψη των εξόδων σας.

 

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί με τα πολύ στενά σας άτομα ή με συνεργάτες. Η επιστροφή ενός Τοξότη στην ζωή σας θα σας κάνει καλό. Οι συζητήσεις σας μπορεί να έχουν όλων των ειδών τα θέματα από φιλοσοφία μέχρι και για την απλή καθημερινότητα. Οι ανθρώπινες σχέσεις θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσάς και κυρίως οι διαπροσωπικές. Μπορεί να κάνετε μια καλή συνεργασία αλλά χρειάζεται να βάλετε τα όριά σας και να μην υπερτιμήσετε τις δυνάμεις των άλλων. Έχετε κι εσείς την δική σας αξία και δεν πρέπει να το ξεχνάτε.

 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Χαρούμενη διάθεση και ευχάριστες συζητήσεις στον χώρο της καθημερινής σας εργασίας. Μπορεί να διασκορπιστείτε από ποικιλία ενδιαφερόντων και τελικά να μην καταλήξετε πουθενά. Ίσως να έχετε ένα λανθασμένο τρόπο σκέψης που μπορεί μεν να είναι αισιόδοξος αλλά όχι ρεαλιστικός. Αυτό από την μια σας κάνει καλό αλλά από την άλλη υπολογίζετε ακόμα και σε λάθος άτομα. Χρειάζεται να είσαστε περισσότερο οργανωμένοι αυτό το διάστημα μέσα στην καθημερινότητά σας.

 

  

ΛΕΩΝ

leo

Επιτέλους, θα χαλαρώσετε για λίγο και θα ασχοληθείτε παραπάνω με την διασκέδασή σας ή με θέματα που είναι πιο πολύ καλλιτεχνικά. Μπορεί να παρακολουθήσετε περισσότερο κινηματογράφο ή θέατρο και γενικά θα επιδιώξετε να μην σκοτίζεστε πολύ και να έχετε χρόνο και για τον εαυτό σας. Ίσως ξαναθυμηθείτε κάποια χόμπι σας κι ασχοληθείτε με αυτά. Υποθέσεις με παιδιά θα είναι πιο εύκολες και ίσως έχετε ανάγκη να παίξετε και κάποιο τυχερό παιχνίδι για να ξεσκάσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Θα έχετε μεγαλύτερη επαφή με τα άτομα της οικογένειάς σας. Στο σπίτι σας μπορεί να μεταφέρετε ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς σας ή θα ασχοληθείτε με θέματα διδασκαλίας. Οι υποθέσεις ενός ακινήτου που σας απασχολεί θα ξαναεμφανιστούν και πάλι πιο έντονα αλλά χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε λεπτομέρειες. Μπορεί πάντως να χαλάσετε κάποια χρήματα για τον χώρο του σπιτιού σας και να κάνετε μικρές μεταβολές μέσα σε αυτό. Χρειάζεται να είστε πιο συγκεντρωμένοι και να μαζεύετε τα πράγματά σας γιατί μπορεί να έχετε τάση για αφηρημάδα.


  

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία και επαφή. Μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με Τοξότη και θα είσαστε γενικά πιο αισιόδοξοι και θετικοί. Η σκέψη σας δεν θα είναι τόσο πρακτική και λογική. Μια δουλειά που είχατε στα σκαριά θα την κλείσετε αλλά χρειάζεται να τσεκάρετε περισσότερο τους όρους και τα μικρά γράμματα. Ίσως αποκτήσετε μια νέα συσκευή τηλεφώνου. Γενικά, θα είσαστε πιο περίεργοι και θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για κίνηση και για μικρά ταξίδια.

  

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στα χρήματα και γενικά τις συναλλαγές σας. Θα πάρετε βοήθεια από τρίτους και θα ξεπληρώσετε πιο εύκολα κάποιες υποχρεώσεις σας. Επειδή θα σας πιάσουν οι γενναιοδωρίες σας μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα είτε για τον εαυτόν σας από βιβλία μέχρι και κομπιούτερ είτε για δικά σας άτομα. Θα πάρετε απόφαση για το πώς θα διαχειριστείτε ένα ακίνητο. Ίσως κάνετε υπερβολές μέσα σε μια συνεργασία για αυτό θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί.

 

  

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας αυξήσει τη διαίσθηση αλλά και τη θετική σκέψη. Σίγουρα δεν θα σας οργανώσει παραπάνω γιατί μπορεί να καταφύγετε για λίγο σε υπερβολές αλλά αυτή την περίοδο το έχετε ανάγκη. Επειδή έχετε περάσει δύσκολα θα ανασηκωθείτε γιατί οι ελπίδες σας θα αναπτερωθούν υπερβολικά. Μπορεί να βάλετε στόχους που θα σας βάλουν να οραματίζεστε αλλά ίσως να μην είναι και τόσο ρεαλιστικοί. Θα εκφράζετε πάντως πιο εύκολα τον εαυτό σας και θα μιλάτε πιο συχνά για εσάς ή για τα επιτεύγματά σας. Ο καλός σας λόγος θα είναι πάντως αρκετός για να έχετε καλές σχέσεις. Οι πόροι σας πάντως μπορεί να αυξηθούν.

 

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα σας αρέσει να δουλεύετε στην απομόνωση. Ίσως να σκέφτεστε κρυφά κάποιο πρόσωπο ή και να έχετε μυστική επικοινωνία μαζί του. Από την άλλη η φαντασία σας θα είναι πολύ δυνατή. Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να είναι μειωμένη αλλά επειδή θα έχετε αισιοδοξία άνετα μπορεί να το κρύβετε ή να μην το αντιλαμβάνεστε πολύ έντονα. Το ενδιαφέρον για την μεταφυσική θα σας κάνει καλό και θα σας δώσει μια πολύ εσωτερική διέξοδο η οποία θα σας βοηθήσει στο ψυχικό σας κομμάτι.

 

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα έχετε νέες ιδέες και ίσως γίνετε περισσότερο διαισθητικοί. Θα μοιράζετε πιο εύκολα τις γνώσεις σας και θα είσαστε πιο επικοινωνιακοί με τους φίλους σας. Ίσως να βάλετε στόχους μαζί με φίλους ή μια ομάδα. Μπορεί να είναι βέβαια πολύ αισιόδοξοι και υπερβολικοί αλλά τουλάχιστον θα είστε ευχαριστημένοι ότι κάτι καλό μπορείτε να κάνετε ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο. Θα αρχίσετε να φλερτάρετε με άτομα που παλιά είχατε και μια φιλική σχέση και ίσως πείτε αλήθειες που μπορεί να σοκάρουν.

 

  

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Θα μπερδευτείτε για λίγο και δεν θα είσαστε και πολύ πρακτικοί. Δεν είναι καλή εποχή για να επενδύσετε γιατί σίγουρα δεν θα έχετε σφαιρική άποψη του θέματος. Πάντως θα γίνετε αρκετά αισιόδοξοι και διασκεδαστικοί,. Θα έρθετε κοντά με έναν Τοξότη και μπορεί να σχεδιάσετε από κοινού ένα ταξίδι. Η ζωή σας θα είναι πολύ γεμάτη και θα έχετε μεγάλη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες. Σίγουρα θα το ρίξετε και λίγο έξω και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα ξεφύγετε από το προβλήματά σας. Θα κάνετε συζητήσεις με έναν Δίδυμο και ίσως σας αποκαλύψει και κάποια πράγματα.

 

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις του Ερμή σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved