Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 08° 29' 08" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 12° 33' 01" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 42' 17" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 16' 50" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 23° 07' 51" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 21' 13" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 25' 35" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 36' 51" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 55' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 54' 18" ΚΡΙΟΣ

Η Είσοδος του Άρη στον προσγειωμένο Αιγόκερω

Στις 17/11 ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και θα μείνει μέχρι και τις 25/12

Η Είσοδος του Άρη στον προσγειωμένο Αιγόκερω

O Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της σεξουαλικής ορμής και γενικά δείχνει με ποιο τρόπο δαπανάμε την ενέργειά μας. Στις 17/11 ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και θα μείνει μέχρι και τις 25/12. Θεωρείται ότι είναι σε πολύ καλή θέση στο συγκεκριμένο ζώδιο, αφού είναι στην «έξαρσή του». Δηλαδή ο πλανήτης μέσω του ζωδίου του Αιγόκερω μπορεί να εκδηλώσει τις πολύ καλές του ιδιότητες. Ο Άρης εδώ είναι μαγνητικός, περήφανος, γήινος και καλά συντονισμένος. Η επιτυχία έχει μεγάλη σημασία και τα άτομα που τον έχουν σε αυτή την θέση έχουν διάθεση να δουλέψουν για αυτή. Στις πρώτες ημέρες κατά την είσοδο του μπορεί να συνοδευτεί από εντάσεις, φασαρίες, πιθανή κοινωνική έκρηξη, επιθετικότητα αλλά και πολιτικές δυσκολίες. Χρειάζεται να προσέχουν ιδιαιτέρως τουλάχιστον μέχρι και στο τέλος Νοεμβρίου οι γεννημένοι κυρίως του πρώτου δεκαήμερου Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Εντάσεις και δυσκολίες με άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας είτε από οικογενειακής πλευράς είτε από κοινωνικής. Σίγουρα θα βγουν μεγαλύτερες επιθετικές τάσεις σε οποιονδήποτε σας πάει κόντρα ή σας ανταγωνίζεται. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι, προστατεύοντας τη σωματική σας ακεραιότητα από ακραίες συμπεριφορές. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο τουλάχιστον μέχρι και 29/11/2012. Η οδήγησή σας πρέπει να είναι προσεκτική και τα νεύρα σας κάτω από σοφή διαχείριση. Ο Αιγόκερως ίσως να είναι ένα πρόσωπο που σας προκαλεί προβλήματα για αυτό φροντίστε να βρείτε λύση χωρίς όμως εκρήξεις και καυγάδες. Αν κοντρολάρετε αυτή την επιθετική ενέργεια και την στρέψετε υπέρ σας, θα κάνετε θαύματα σε όλα τα επίπεδα.

 

  

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να πετύχετε τους στόχους σας και κυρίως να κάνετε νέα φιλόδοξα ανοίγματα ακόμα και στο εξωτερικό. Οι δοκιμασίες σας είναι πολύ σύντομες και από αυτό θα αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, αφού σε πολλά πράγματα θα είστε πρωτοπόροι. Τα ταξίδια θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον αλλά αν δεν σας αρέσει από φύση σας να ταξιδεύετε, μπορείτε να οργανώσετε για άλλους. Η ενασχόλησή σας με θέματα πνευματικά ή φιλοσοφικά θα σας ενθουσιάσει. Η σεξουαλικότητά σας θα είναι πολύ έντονη και θέματα οικονομικής διαχείρισης μέσω των άλλων θα σας απασχολήσουν αρκετά.

 

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα ασχοληθείτε αρκετά με την ενέργεια των άλλων και θα διαθέσετε τον χρόνο σας, ακόμα και σπαταλώντας πολλά πράγματα από σας για να τα μοιραστείτε. Ίσως να νιώσετε εξαρτημένοι από πρόσωπα και καταστάσεις. Γενικά, θα έχετε ανάγκη να περνάει το δικό σας και ίσως να γίνετε αρκετά απαιτητικοί και δύστροποι. Το ενδιαφέρον για ψυχικά θέματα αλλά ακόμα και για προσωπική ψυχοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε βαθιά αδιέξοδα. Έντονη σεξουαλικότητα και ενδιαφέρον για απολαύσεις και υλικά αγαθά μέσω συνεργασιών ή συντρόφου.

 

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και μέχρι στις 29/11 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα θέματα καριέρας και μέσα στον εργασιακό σας χώρο με συνεργάτες και γενικά με όλες σας τις επαφές. Ο ανταγωνισμός θα σας αναγκάσει να είστε συνέχεια επί των επάλξεων και να ανεβάσετε ψηλά τον πήχη με τις φιλοδοξίες σας. Σίγουρα, θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη τις στενές σας σχέσεις. Η διάθεση για οργάνωση και πειθαρχία θα σας ωφελήσει σε όλα τα επίπεδα. Επειδή θα περιμένετε από τους άλλους να ανταποκριθούν στους δικούς σας τους ρυθμούς που θα είναι έντονοι και δραστήριοι, μπορεί να δημιουργηθούν κόντρες στον εργασιακό σας χώρο. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις και τις εκρήξεις γιατί μπορεί να έχετε και ψυχοσωματικά προβλήματα.

 

  

ΛΕΩΝ

leo

Ο ανταγωνισμός σας αρέσει αλλά δεν θέλετε να χάνετε και αυτό ίσως να είναι ένα δύσκολο σημείο να διαχειριστείτε μέσα στις σχέσεις σας και κυρίως τις ερωτικές. Η κοινωνικότητα που θα αναπτύξετε είναι πολύ έντονη και κυρίως με άτομα που έχουν ισχυρή θέση στον κοινωνικό χώρο. Πιθανές δυσκολίες με παιδιά θα σας ανατρέψουν την σταθερότητά σας. Να είστε προσεκτικοί με τον τζόγο και γενικά με το ρίσκο. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας επηρεάσει αρκετά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μπαίνετε σε μια πολύ καλή περίοδο από την οποία θα κερδίσετε αρκετά πράγματα και κυρίως για το θέμα ενός σπιτιού αλλά και μέσα από την δουλειά σας. Η καριέρα σας θα έχει στήριξη και γενικά μπορεί να ασχοληθείτε με το στήσιμο μιας νέας επιχείρησης. Είστε τα άτομα που θα τα καταφέρετε αυτή την περίοδο και θα απολαύσετε κάποιες επιτυχίες. Σημαντική βοήθεια από την οικογένεια ή από ένα πρόσωπο που ταιριάζει με την ιδέα της οικογενείας σας. Ο Καρκίνος μπορεί να έρθει πιο κοντά σας αυτή την περίοδο.

 

  

ΖΥΓΟΣ

libra

Θα έχετε διάφορες δυσκολίες με οικογενειακά θέματα τα οποία ίσως να πάρουν κάποια δύσκολη διάσταση μέχρι και τις 29.11. Η διαχείριση μετράει πάνω από όλα. Αν λειτουργήσετε με σοφία και όχι με σπασμωδικές κινήσεις, θα καταφέρετε πολλά πράγματα και θα φέρετε εσείς εκεί που θέλετε τις καταστάσεις. Όσο πιο πολύ διαχειριζόμαστε την κρίση τόσο πιο πολύ αλλάζουμε τη μοίρα μας. Σίγουρα μια διένεξη με πρόσωπα αγαπημένα δεν είναι εύκολη. Βάλτε όμως και εσείς τα όριά σας και δουλέψτε σκληρά για την επιτυχία. Ευκαιρίες πάντα θα σας παρουσιάζονται και κυρίως αυτή την περίοδο. Να είστε προσεκτικοί με την οδήγηση και γενικά με το σώμα σας.

  

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά, αφού θα ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας μέσα από αυτά. Έχετε ανάγκη να καθιερωθείτε πλέον μετά από πολύ κόπο και αγωνία. Η σιγουριά που θα σας δώσει θα είναι πολύ εποικοδομητική για όλα τα θέματά σας. Γενικά, η ζωή σας μπαίνει σε μεγαλύτερη τάξη. Πολλές και καλές ιδέες μπορεί να υλοποιηθούν τώρα και αυτό θα σας φέρει και κάποια κέρδη. Η υπόθεση ενός αμαξιού θα σας απασχολήσει και μερικοί μπορεί να ξεκινήσετε μαθήματα οδήγησης.

 

  

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Σίγουρα, πρώτα τα οικονομικά σας θα βάλετε σε τάξη και μετά τα υπόλοιπα. Θα ασχοληθείτε και με δικά σας προσωπικά θέματα γιατί θέλετε πλέον να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Ιδανικές συνθήκες βέβαια δεν υπάρχουν και ίσως γίνετε περισσότερο ρεαλιστές γιατί θα καταλάβετε ότι γρήγορος πλουτισμός δεν υπάρχει και χρειάζεται να δουλέψετε σκληρά και με πειθαρχία. Πρέπει βέβαια να αναπτύξετε παραπάνω την υπομονή σας για να δείτε τα σχέδια σας να ολοκληρώνονται.

 

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σας και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να μαζέψετε και πάλι τις δυνάμεις σας και να κάνετε focus στις πολύ δικές σας ανάγκες. Σίγουρα θα γίνετε πιο μαχητικοί και δραστήριοι. Χρειάζεται όμως να κοντρολάρετε την ανυπομονησία σας και κυρίως να είστε πολύ προσεκτικοί μέχρι και 29.11 και περισσότερο οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Επειδή μερικοί μπορεί να προπονήστε σκληρά για να έχετε ωραίο σώμα, να είστε πιο συντηρητικοί γιατί θα κάνετε υπερβολές και μπορεί να καταπονηθείτε. Γενικά αυτή την περίοδο θα είστε ατρόμητοι και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε αυτά που πιστεύεται ότι σας ανήκουν.

 

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Μερικοί από εσάς θα κλειδώσετε για λίγο την ενέργειά σας γιατί νιώθετε κουρασμένοι και μια μοναχικότητα η οποία θα σας κατακλύσει θα σας δώσει μεγαλύτερη διάθεση να απομονωθείτε. Μπορεί να ασχοληθείτε με τα άτομα που έχουν προβλήματα και έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας. Η μυστικοπάθειά σας θα είναι πολύ έντονη και κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ενδιαφέρον για έναν Καρκίνο, χωρίς όμως να τολμάτε να το φανερώσετε. Ενθουσιώδεις με τους φίλους σας, θα προσπαθήσετε να τους εντάξετε σε μεγαλύτερη κοινωνική συμμετοχή και ίσως να γίνετε οπαδοί ή να είστε μέσα σε μια ομάδα που αγωνίζεται για την αλήθεια και την κοινωνική δικαίωση και να εντείνετε την συμμετοχή σας.

 

  

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε αποφασίσει να δουλέψετε σκληρά για τους στόχους σας και θέλετε να πετύχετε, κυρίως σε υλικό και κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί ένας φίλος σας να σας εκδηλώσει τον έρωτά του και εσείς να ανταποκριθείτε έντονα. Γενικά, θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και στη ζωή σας και οι φιλοδοξίες σας θα είναι πιο συγκεκριμένες και σταθερές για αυτό θα προσπαθήσετε να περάσετε τις δικές σας γραμμές στον επαγγελματικό τομέα και δεν θα κάνετε πίσω από τις ιδέες σας. Αυτό το διάστημα ευνοείται πάντως η καριέρα στον στρατό και όσοι ασχολείστε και με διοίκηση επιχειρήσεων.

 

 

 

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις του Άρη σας, πατήστε εδώ

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved