Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 58' 36" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 19' 57" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 03° 14' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 28° 40' 20" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 45' 51" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 11' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 24' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 45' 21" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 09" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 59' 10" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 04' 30" ΤΑΥΡΟΣ R

Η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό

Από τις 6/10 ο Κρόνος αποχαιρετά το Ζυγό και εισέρχεται στο Σκορπιό. Στόχος είναι να αναμορφώσει τη ζωή μας, δίνοντάς μας ένα μάθημα μέσα από εμπειρία...

Η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό

 

Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό γίνεται στις 6/10/2012, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 23/12/2014. Μετά κάνει ένα εξάμηνο διάλλειμα και μπαίνει στον Τοξότη από τις 24/12/2014 έως τις 15/6/2015. Τελικά, φεύγει οριστικά από αυτό το ζώδιο στις 18 Σεπτεμβρίου του 2015.

Ο Κρόνος έχει τη φήμη του δασκάλου γιατί είναι ο αναμορφωτής της ζωής μας. Είναι αυτός που μας δίνει το μάθημα μέσα από εμπειρία. «Το πάθημα που έγινε μάθημα» λέει η λαϊκή σοφία για αυτό αντιπροσωπεύει την αρχή της μάθησης.

Είναι το μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανένας.                                                                                                          

O Kρόνος περιλαμβάνει τρείς μορφές του χρόνου: το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Για αυτό λέγεται ότι μέσα από τον Κρόνο εκδηλώνεται και το κάρμα ενός ατόμου, ανάλογα με τα πεπραγμένα του πάνω στις τρεις διαστάσεις του χρόνου. Επίσης, λέγεται και δίκαιος γιατί, αν το άτομο αντέξει τις δοκιμασίες και χρησιμοποιήσει τα χαρίσματά του με τον καλύτερο τρόπο, θα του προσθέσει προνόμια - αλλιώς θα του τα αφαιρέσει. Επίσης, συνδέεται με δυο λέξεις: εξέλιξη και ωριμότητα. Κι αυτό γιατί δημιουργεί την υπευθυνότητα στο άτομο, αλλά και την αίσθηση του ρεαλισμού.

Τίποτε δεν κουκουλώνει ο Κρόνος – Χρόνος. Όλα βγαίνουν στην επιφάνεια.                                                              


Τι φέρνει στα 12 ζώδια

Τώρα, αναλύοντας τι σημαίνει Κρόνος στο Σκορπιό θα δείτε ότι θα γίνουν κινήσεις με σκοπιμότητα και κυρίως για την επίλυση θεμάτων πάνω σε οικονομικό επίπεδο. Θα υπάρχει μεγάλη δύναμη για αναμόρφωση και τεράστια επιθυμία για επιτυχία και οικονομική άνοδο. Οπότε, εκ των πραγμάτων, θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο στίγμα σε όλα τα οικονομικά θέματα, όπου θα δώσει νέα μορφή στα πράγματα και στις στάσιμες καταστάσεις. Το σύνθημα πάντως είναι σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα.

Η τάση για μεταφυσική κι απόκρυφη ή μυστικιστική γνώση θα είναι μεν στην πρώτη γραμμή, αλλά θα υπάρχει τάση για ποιοτική εξερεύνηση. Το συναίσθημα δε θα ρέει ανεξέλεγκτα και θα υπάρχει διάθεση ελέγχου τέτοιων καταστάσεων. Θα αναβαθμιστούν περισσότερο οι ποιοτικές αλλά και οι σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

Το σύνθημα πάντως είναι σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα. Οι Σκορπιοί θα έχουν την πρωτοκαθεδρία σε πολλά θέματα και μάλιστα κάποιοι που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, θα ανέβουν πολύ ψηλά στην ιεραρχία.

Παρακάτω θα δούμε σε ποιο σημείο θα ωριμάσει το κάθε ζώδιο, υποχρεώνοντας το άτομο να αναλάβει τις ευθύνες του. Αλλά και πού θα ανταμειφτεί, βάσει του νόμου του κάρμα που εκφράζεται από τον Νόμο του αντιπεπονθότος ή του Νόμου της δικαιοσύνης.           

Θέλω να τονίσω ότι σε αυτό το άρθρο γίνεται μια γενική ανάλυση για το θέμα του Κρόνου (τα υπόλοιπα τα δείχνει ο προσωπικός χάρτης του κάθε ατόμου).

  

ΚΡΙΟΣ

ariesΟι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, κυρίως, θα γίνετε πιο υπεύθυνοι απέναντι στους άλλους και θα προσπαθήσετε να μπείτε σε τάξη σε όλα τα επίπεδα. Θα αναλάβετε την διαχείριση ακόμα και των οικονομικών μιας συνεργασίας ή του/της συντρόφου σας. Τα χρήματα θα σας έρχονται μετά από σκληρή δουλειά αλλά θα ακονίσετε υπερβολικά όλα τα ταλέντα σας και από αυτό θα βγει το δυναμικό σας στην επιφάνεια. Θα λάβετε εκπαίδευση, αν βέβαια το επιδιώξετε, σε θέματα διαχείρισης των οικονομικών ή οτιδήποτε εσείς κρίνετε ότι σας προοδεύει. Το ενδιαφέρον για την μετά θάνατο ζωή σίγουρα θα διεγείρει αρχικά την περιέργεια σας αλλά μετά θα σας σπρώξει να εμβαθύνετε. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα αντιληφθείτε ότι τα πράγματα δεν θα είναι πλέον τόσο επιφανειακά όσο παλιά. Το παρορμητικό σας στοιχείο θα εκπαιδευτεί καλύτερα, αυξάνοντας την κρίση σας για την καταλληλότητα του χρόνου που θα αναγνωρίζετε εκ των προτέρων για να κάνετε τις επιθέσεις σας ή τις αλλαγές σας. Μπορεί να γίνετε περισσότερο μονογαμικοί και πιστοί. Θέματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας θα σας αναπτύξουν περισσότερο. Γενικά θα ασχοληθείτε με τις πιο άγνωστες πτυχές του εαυτού σας. Θέματα επίσης ασφαλειών ή κληρονομιών θα σας απασχολήσουν.

  

ΤΑΥΡΟΣ

taurusΟι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα καταλάβετε ότι ήρθε η εποχή που θα βάλετε φρένο και όριο κυρίως με τις σχέσεις σας τις πιο στενές και ουσιαστικές. Θα ζητήσετε γενικά μια ποιοτική αναβάθμιση της προσωπικής σας σχέσης και αν δεν το πετύχετε αυτό σίγουρα θα περάσετε κρίση. Οι συνεργάτες σας θα απαιτήσετε να έχουν και ηθικά ή ποιοτικά κίνητρα και δεν θα δεχτείτε καθόλου συμβιβασμούς σε οικονομικά θέματα ή σε θέματα που έχετε δουλέψει σκληρά και δεν έχετε καλή αμοιβή. Θα βάλετε πολλά όρια και θα θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων αλλά και των στενών σας σχέσεων. Μερικές φορές μπορεί να είστε απόλυτοι και υπερβολικοί στα όρια σας. Ίσως αν δεν δουλέψετε σωστά με τον εαυτόν σας να έχετε οικονομικές φοβίες ή ανεξέλεγκτες τάσεις ελέγχου και επιβολής. Τα ωριμότερα άτομα θα σας τραβήξουν και μερικοί από εσάς θα καταλήξετε με έναν πολύ μεγαλύτερο σύντροφο για γάμο ή συμβίωση. Επειδή θα δραστηριοποιηθείτε αρκετά, χρειάζεται να βρείτε χρόνο για τον εαυτόν σας και κυρίως για να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε. Για αυτό οι επαφές σας και τα πολλά πάρε-δώσε θα γίνουν περισσότερο ποιοτικά και με όρια. Πάντως αν έχετε πρόβλημα πάχους, σίγουρα θα χάσετε κιλά και θα αλλάξει η εμφάνισή σας προς το καλύτερο. Η σχέση με Σκορπιό και Υδροχόο θα σας βάλουν σε προβληματισμό γιατί θα υπάρχει περιορισμός στην επικοινωνία και στην επαφή. Χρειάζεται να δουλέψει η καρδιά για να καλύψετε τα τυχόν θέματα διαφωνίας αλλά και απομόνωσης. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο καλό είναι να τροποποιήσετε περισσότερο, αν μπορείτε, την διατροφή σας και τις κακές συνήθειες που έχετε, γιατί η ζωτικότητά σας χρειάζεται τόνωση. Θέματα καθημερινότητας μπορεί να μπουν σε μεγαλύτερη τάξη και οργάνωση.

  

ΔΙΔΥΜΟΙ

geminiΟι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βάλετε όρια και κανόνες στην καθημερινότητά σας. Μπορεί ξαφνικά να γίνετε εργασιομανείς και απόλυτοι. Θα θέλετε να ελέγχετε τα πάντα και να περνάνε όλα από εσάς για να είστε σίγουροι ότι δεν έγινε κάποιο λάθος. Η τάση να είσαστε οργανωμένοι και τυπικοί στα θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε χρόνιες ασθένειες και δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις. Η αίσθηση της μοναξιάς που θα έχετε θα είναι από το γεγονός ότι μπορεί εσείς να απομακρυνθείτε από πολλούς φίλους σας, γιατί θα γίνεται επιλεκτικοί και ποιοτικοί. Θα σας ενδιαφέρουν τα άτομα με ποιότητα και βάθος και η αλλαγή σας θα είναι τόσο εμφανής που μερικοί από εσάς μπορεί να γνωρίσετε μέσα στον χώρο της δουλειάς σας άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα από εσάς και να κάνετε παρέα μόνο μαζί τους. Γενικά χρειάζεστε να αποκτήσετε εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα και τώρα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να το μάθετε και αυτό. Ένας Σκορπιός μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Οι γεννημένοι του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου θα γίνεται πιο εκλεκτικοί στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να σας τραβήξει ένα μεγαλύτερο πρόσωπο. Εμπόδια, καθυστερήσεις και πιθανά όρια μέσα στην ερωτική σας ζωή σας αλλά και στην επαφή με τα παιδιά σας, θα σας κάνουν να διαπιστώσετε τα κενά που μπορεί να υπάρχουν και αναγκαστικά θα γίνετε βαθύς και ουσιαστικοί.

  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancerΚυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ανεβάσετε τον πήχη της ερωτικής σας ζωής σας σε μεγάλα ύψη, γιατί είστε σίγουροι πλέον ότι θέλετε ένα άτομο δίπλα σας να είναι πολύ σοβαρό και υπεύθυνο και -γιατί όχι;- και πολύ μεγαλύτερό σας. Η δημιουργική σας έκφραση θα μπει σε μεγάλο κόσκινο γιατί εσείς θα επιλέγετε πλέον και πολύ συνειδητά τι ακριβώς θα δημιουργήσετε και τι θα απορρίπτετε. Οι ευθύνες των παιδιών θα μεγαλώσουν γιατί ίσως μπορεί και να το παρακάνετε, αλλά θα θέλατε να είναι αρκετά πράγματα στην εντέλεια. Ίσως να σας πιάσει και άρνηση ή να είστε πολύ αυστηροί στην δημιουργία ενός παιδιού, μέχρι να βρείτε τις ιδανικές προϋποθέσεις και συνθήκες. Επίσης μπορεί να αναλάβετε ακόμα και την ευθύνη άλλων παιδιών και αυτό να σας προσθέσει επιπρόσθετες ευθύνες. Δεν θα είστε τόσο εύκολοι στο ρίσκο και δεν θα δίνετε τόσο απλόχερα την προστασία σας και το συναίσθημά σας. Θα διασκεδάζετε πιο δύσκολα και ίσως αλλάξετε και τα ενδιαφέροντα σας ή τα χόμπι που σας φαίνονται ελαφρά ή χωρίς ποιότητα. Επίσης οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να αλλάξετε κάποιους κανόνες και κώδικες μέσα στο σπίτι σας για να νιώσετε ότι ελέγχετε περισσότερο τα πράγματα. Πιθανή κούραση από εμπλοκή με ηλικιωμένα πρόσωπα.

  

ΛΕΩΝ

leoΟι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νιώθετε ότι εκ των πραγμάτων αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες από παλιά και τελικά αυτοπεριορίζεστε. Η τάση σας όμως να απομονωθείτε θα σας δημιουργήσει μια προσωπικότητα βαριά και με λιγότερο κέφι ή διάθεση επίλυσης προβλημάτων, γιατί θα κινδυνεύσετε από απολυτότητα και αυτό θα πρέπει να το διαχειριστείτε κατάλληλα πριν απομονωθείτε. Χρειάζεται να κάνετε διπλές διασταυρώσεις για να καταλήξετε σε απόλυτα συμπεράσματα. Σίγουρα τα θέματα τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά. Μερικοί από εσάς θα κινηθείτε για να κερδίσετε χρήματα και θα αλλάξετε τις αρνητικές ιδέες που είχατε για τα χρήματα από παλιά. Πιθανή προσκόλληση στην οικογένεια και τάση για αναπόληση αναμνήσεων που σχετίζονται με το παρελθόν σας: Καλό είναι να μην εξαρτηθείτε από την οικογένειά σας, γιατί θα κολλήσετε και ίσως αποκτήσετε προσκολλήσεις που δεν θα σας εξελίξουν. Θα έχετε ανάγκη από μεγαλύτερη υλική ασφάλεια και ίσως ένα γηραιότερο πρόσωπο σας απασχολήσει. Θα προσφέρετε υπηρεσίες που μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε εγκλωβισμό. Αλλά να θυμάστε ότι υπάρχουν και οι πρακτικές λύσεις τις οποίες συνέχεια πρέπει να χρησιμοποιείτε για να φεύγετε από τα αδιέξοδα που θα δημιουργούνται. Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά ακίνητα και ένα πιθανό ενδιαφέρον για τις ρίζες σας μπορεί να σας κάνει να ασχοληθείτε και με την ιστορία. Οι αντίκες ή τα παλιά αντικείμενα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας. Καλό είναι να πετάξετε πράγματα και να μην κρατήσετε σαβούρες προφασιζόμενοι ότι είναι κειμήλια. Μπορεί να ξεκινήσετε μια δουλειά από το σπίτι σας. Χρειάζεται να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να είστε ευέλικτοι σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση. Πάντως, σε όποια ηλικία και να είσαστε, ο Κρόνος θα σας ωριμάσει στο σημείο που έχετε ανωριμότητα. Όσοι έχετε θέμα με υπερβολικό βάρος θα κόψετε πιο εύκολα το φαγητό ή κάποια άλλη συνήθεια που δεν σας κάνει καλό. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό ή Υδροχόο θα δοκιμαστείτε για να δείτε αν αξίζει να είστε με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον όλα θα λυθούν αρμονικά και όμορφα. Οι γεννημένοι δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα γίνετε προσεκτικοί στα λόγια σας και στις επαφές με τα αδέλφια σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgoΘα γίνετε υπομονετικοί αλλά δεν θα πιστεύετε εύκολα το οτιδήποτε σας λένε. Μπορεί να αναλάβετε τις ευθύνες νεωτέρων αδελφών σας ή συγγενών σας. Τα λόγια σας θα είναι λιγότερα και μετρημένα. Θα προσέχετε πολύ τι θα μεταφέρεται εσείς σαν πληροφορίες και γενικά θα γίνεται πιο μετρημένοι στα λόγια σας. Το μυαλό σας θα γίνει διεισδυτικό και υπεύθυνο. Σίγουρα θα ωριμάσετε και θα καλυτερεύσετε τον τρόπο της ομιλία σας. Θα αναζητήσετε οι συζητήσεις σας να μην είναι επιφανειακές ή ανούσιες. Ίσως να χρειαστεί να πάρετε γνώση που να σας καλυτερεύσει το επαγγελματικό σας επίπεδο, αλλά δεν θα είναι εύκολο να πάρετε πτυχίο αν δεν δουλέψετε σκληρά και υπεύθυνα. Ο γραπτός σας λόγος μπορεί να βελτιωθεί, μετά όμως από υπερπροσπάθεια. Μπορεί με το μυαλό σας να βάζετε εμπόδια τα οποία να μην σας βοηθάνε να βελτιώσετε την κατάστασή σας , ή να κάνετε αρνητικές σκέψεις οι οποίες να σας κρατάνε σε ένα επίπεδο που να μην προοδεύετε για αυτό χρειάζεται να κρατήσετε την ελευθερία της σκέψης σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσετε να βάλετε μια μεγαλύτερη τάξη στα οικονομικά σας και μερικοί από εσάς μπορεί να περάσετε στο άλλο το άκρο με τα θέματα της διατροφής σας, δηλαδή μπορεί να γίνετε χορτοφάγοι ή να ακολουθήσετε γενικά αυστηρούς όρους διαχείρισης όλων των πραγμάτων που έχετε στα χέρια σας και κυρίως ακίνητα και οικονομικά.

  

ΖΥΓΟΣ

libraΤα χρήματα μπορεί να μην σας λείψουν, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε πολύ προσεκτικές επιλογές σε οτιδήποτε αφορά αυτά που εξοικονομάτε με τον ιδρώτα του προσώπου σας. Για αυτό πολλοί από εσάς πέραν της οικονομικής κρίσης θα πάρετε αποφάσεις για να κάνετε αποταμίευση έστω και ενός μικρού ποσού. Με αυτόν τον τρόπο θα ικανοποιήσετε την βαθιά σας επιθυμία για εξασφάλιση και ευημερία. Σκληρή δουλειά και προγραμματισμός θα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να βάλετε για να εξελιχθείτε, αλλά και να ακούσετε το σοβαρό μήνυμα του Κρόνου. Μερικοί από εσάς θα βάλετε αυτοσκοπό μόνο την απόκτηση χρημάτων και αποκλειστικότητας με οτιδήποτε ασχολείστε αλλά και σχετίζεστε. Αν έχετε ταλέντο στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα ασχοληθείτε με ακίνητα. Γενικά θα αναζητήσετε καλύτερη και ποιοτική τροφή που μπορεί να σημαίνει και τάση  υπερβολής για βιολογικά ή εναλλακτικά προϊόντα. Πολλοί από εσάς μπορεί να κόψετε και το κρέας. Η σεξουαλικότητα σας θα είναι περισσότερο ελεγμένη και γενικά θα κάνετε κινήσεις που δεν θα σας εκθέτουν. Ο έλεγχος των κακών συνηθειών, π.χ. ποτών ή βεβαρυμμένων τροφών από λίπη και ζάχαρης, θα γίνει με υπερβολικό ζήλο. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα κλειστείτε περισσότερο στον εαυτόν σας γιατί θα θέλετε να υπάρχει μόνο ποιοτική επαφή στην ζωή σας. Μάλλον θα το παρακάνετε γιατί η τελειομανία σας θα θέλει να αγγίξει το ιδανικό.

  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpioΟ Κρόνος στο ζώδιο σας σίγουρα θα φέρει αλλαγές και στην προσωπική σας ζωή αλλά και στις συνεργασίες σας ή τις στενές σας σχέσεις. Μερικοί από εσάς (παίζει ρόλο και το ατομικό σας ωροσκόπιο) μπορεί να απομονωθείτε και να νιώθετε κάπως ότι έχετε απόσταση από τους άλλους. Το καλό είναι ότι θα βάλετε τα όρια σας προς όλους και όλα. Η καταπίεση που μπορεί να είχατε υποστεί, τώρα θα πάρει τέλος και στην θέση της θα μπει μια νέα ενέργεια που είναι περιορισμός σε οτιδήποτε δεν σας κάνει καλό. Οπότε οποιαδήποτε συνήθεια που δεν σας εξελίσσει θα την κόψετε και θα γίνετε πιο αυστηροί όπου είσαστε χωρίς όρια ή έστω είχατε ελαστικότητα και δίνατε με ευκολία και χωρίς διάκριση. Σίγουρα θα αναζητήσετε την προσωπική δύναμη γιατί από εκεί θα αντλήσετε όλη σας την ενεργητικότητα και την δράση. Θα είσαστε βέβαια συγκρατημένοι αλλά πιο ώριμοι και σίγουροι για το επόμενο σας βήμα. Ο Κρόνος θα σας φέρει κάποιες αλλαγές και μπορεί να σας δοκιμάσει σε πολλά πράγματα αλλά κυρίως σε σχέσεις. Θα ξέρετε τουλάχιστον αν αυτοί που είναι δίπλα σας αξίζουν ή όχι. Αν είσαστε νεώτερα άτομα μπορεί να αναλάβετε ευθύνες ή μια δουλειά που θα χρειαστεί μεγάλη υπευθυνότητα. Η πίεση θα σας φέρει μια μεγάλη ωριμότητα αλλά και μεγάλη δόση συνείδησης. Η ζωή γενικά σας θέλει μπροστά αλλά μπορεί να νιώσετε και την μοναξιά γιατί δεν θα είστε πλέον εύκολοι στις επαφές και τις ανάλαφρες γνωριμίες. Σίγουρα θα αναζητήσετε, μερικοί από εσάς, και την εξωτερική τελειότητα, οπότε μπορεί να μην αποφύγετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Πάντως αν η προσωπική σας σχέση δεν είναι τελικά όπως θέλετε, δεν θα διστάσετε να κάνετε απότομες διακοπές. Ίσως να σας χαρακτηρίσουν ακόμα και ότι διακατέχεστε από σκληρότητα. Το ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό ή την μεταφυσική θα σας δώσουν το βάθος που αναζητάτε αλλά θα το κάνετε με μέτρο. Οι σχέσεις με τον Ταύρο θα μπουν στο μικροσκόπιο και θέματα περιουσιακών στοιχείων θα σας κάνουν να διαφωνήσετε σε κάποια θέματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο επιπρόσθετα θα αναλάβετε κάποιες ευθύνες ατόμων που ίσως δεν είναι ενταγμένοι απόλυτα στο κοινωνικό σύστημα ή θα περάσετε κρίση αξιών με όλα τα άτομα που μέχρι τώρα έχετε γνωρίσει. Να θυμάστε ότι ο Κρόνος φέρνει και την δικαίωση και μερικοί από εσάς -αν βέβαια το υπογράφει και το υπόλοιπο ωροσκόπιο σας, καθώς επίσης και η παρελθοντική σας συμπεριφορά- μπορεί να ανέβετε πολύ ψηλά σε όλα τα επίπεδα και να έχετε μεγάλες ανταμοιβές.

  

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittariusΘα αποκτήσετε ευαισθησίες και θα έχετε την τάση να απομονωθείτε ή να αποσυρθείτε από πολλές ασχολίες που έχετε, γιατί υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη μεταφυσική και εσωτερική αναζήτηση. Θα διαπιστώσετε ότι όταν δουλεύετε μόνοι σας μπορεί να έχετε μεγαλύτερη δημιουργικότητα, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε. Πολλοί από εσάς δεν θα είναι πλέον τόσο αυθόρμητοι και θα κρατάτε πολλά από τα προβλήματά σας για σας. Αυτό από την άλλη θα σας δυναμώσει γιατί θα κάνετε προσπάθειες για ατομική επίλυση των θεμάτων σας. Χρειάζεται να κρατήσετε το αισιόδοξο πνεύμα σας και μια θετική προοπτική για την ζωή και να μην πέσετε σε παγίδες πικρίας και παλιών λογαριασμών. Θα γίνετε περισσότερο προσεκτικοί και τυπικοί στα θέματα υγείας σας. Μερικοί από εσάς θα σταματήσετε να κάνετε πράγματα τα οποία σας βλάπτουν κυρίως σωματικά και θα μπείτε σε έναν δρόμο που θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ευεξία και υγεία. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τελείως τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας και επιτέλους μπορεί να σκεφτείτε τι θα γίνει με εσάς στο μέλλον και πόσο έχετε φροντίσει για αυτό. Μπορεί να θεωρήσετε ότι τίποτε δεν είναι πλέον δεδομένο σε αυτή την ζωή και να σταματήσετε να κάνετε με τέτοια μεγάλη ευκολία τα χατίρια ατόμων που δεν έχουν αγωνιστεί για κάτι. Γενικά θα εκτιμήσετε περισσότερο τα προσόντα του εαυτού σας και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό. Η σχέση με Ταύρο ή Λιοντάρι θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια και ενδιαφέρον μέσα από την καρδιά σας για να υπάρχει αποδοχή, τουλάχιστον από την πλευρά σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε κρίση με κάποιους φίλους σας ή μια σχέση που την είχατε μέσα στο μυαλό σας σαν πλατωνική μάλλον - θα την απομυθοποιήσετε.

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricornΟι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε τις φιλίες σας πολύ διαφορετικά από παλιά και πολλοί από εσάς θα κόψετε ξαφνικά μεγάλες και μακροχρόνιες σχέσεις με φίλους. Μπορεί μέσα σας να νιώθετε ότι σας έχουν αδικήσει και με αυτόν τον τρόπο θα περάσετε την δική σας την διαμαρτυρία χωρίς όμως να τους δώσετε την ευκαιρία να σας απολογηθούν για τα κατά την γνώμη σας λάθη τους. Καλό είναι να μην είστε τόσο απόλυτοι γιατί σίγουρα πάντα γίνονται λάθη και μετά δεν διορθώνονται εύκολα. Θα αποφασίσετε πλέον όλα τα πράγματα να τα βλέπετε με μια σοβαρή ματιά. Γενικά θα σας είναι εύκολο να αναλάβετε ευθύνες και κυρίως επαγγελματικές. Οι μεγάλες υπευθυνότητες που θα προκύψουν, είτε μέσω ενός γονέα είτε μέσω της καριέρα σας, αντί να σας ενοχλούν αντίθετα από τους άλλους εσάς θα σας αρέσουν. Όταν βάζετε τα όρια σας νιώθετε καλύτερα και έχετε επιτυχία. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με τις οικογενειακές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Χρειάζεται να κάνετε και εύκολα πράγματα για τον εαυτόν σας όπως να το ρίχνετε έξω χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας. Ένας Σκορπιός μπορεί να επανέλθει και να σας ζητάει δέσμευση σοβαρή. Επειδή θέλετε να κάνετε κουμάντο σε όλα τα θέματα και να έχετε το γενικό πρόσταγμα, θα σας φανεί κάπως αλλόκοτο αν κάποιος ακόμα και από το κοντινό σας περιβάλλον θελήσει να σας πάρει ένα μέρος των ευθυνών σας. Καλό είναι να μην ωθείτε τόσο σκληρά τον εαυτόν σας. Η επιτυχία μπορεί να έρθει και πιο χαλαρά. Να αποφεύγετε επαφές με άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε πολύ καλά ή σας τάζουν πράγματα τα οποία δεν φαίνονται και τόσο σόι, γιατί μπορεί να βρεθείτε έναντι ενός επαγγελματικού σκανδάλου. Σίγουρα η βοήθεια από ένα πρόσωπο που είναι ώριμο και εσείς το βρίσκεται ακόμα και σοφό θα είναι πολύτιμη.

  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquariusΟι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βάλετε πολλά όρια και φραγμούς σε θέματα ιδεών, αξιών και αρχών. Όσοι περνάτε κάποιο θέμα με την καριέρα σας τώρα αυτό θα μεγαλώσει με στόχο να λυθεί οριστικά ή μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά για να αποδείξετε στους γύρω σας ότι αξίζετε. Ένα άτομο από την οικογένεια σας μπορεί να σας απασχολήσει. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, ακόμα και οι θρησκευτικές σας πεποιθήσεις μπορεί να μπουν στο στόχαστρο. Ίσως γίνετε αυστηροί και απόλυτοι με θεολογικές θεωρίες. Μια νομική υπόθεση που μπορεί να σας απασχολήσει ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερα διπλωματικά μέσα, γιατί θα γίνετε στάσιμοι με την διέλευση του Κρόνου και θα βρεθείτε προ αδιεξόδου αν δεν το διευθετήσετε από τώρα. Τα οικονομικά σας θα περάσουν από το μικροσκόπιο με στόχο να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που κάνατε μέχρι τώρα και έχετε διαπιστώσει ότι δεν σας συμφέρουν. Τα θέματα διδασκαλίας , ανώτερης εκπαίδευσης ή εξωτερικού θα σας απασχολήσουν. Μια συνεργασία που υπάρχει στο εξωτερικό μπορεί να περάσει κρίση. Αν θα μείνει τότε αξίζει αληθινά να συνεργάζεστε. Μπορεί να αναζητήσετε ξαφνικά την τέλεια γνώση ακόμα και στην ψυχολογία σε συνδυασμό με εσωτερισμό. Γενικά θα γίνεται πιο κλειστοί και ποιοτικοί αλλά καλό είναι να μην το παρακάνετε. Το διάβασμα, οι γνώσεις γενικά τα ενδιαφέροντά σας, ή η φιλοσοφία σας απέναντι στην ζωή θα αυτοπεριοριστεί αρκετά , γιατί θα αναζητάτε πάντα την ποιότητα και το βάθος και τότε μπορεί να κινδυνεύσετε από δογματισμό και ίσως και αρνητικότητα. Ο σκοπός πάντως είναι να μην περιοριστείτε και να μην χάσετε το φιλελεύθερο πρόσωπό σας γιατί τότε θα κλειστείτε υπερβολικά στον εαυτόν σας και αυτό δεν θα σας κάνει καλό. Γιατί είστε πολύ ελεύθερα άτομα και φιλικά και δεν σας πηγαίνουν οι ακραίες αλλαγές . Η σχέση σας με Σκορπιό ή Λιοντάρι θα δοκιμαστεί και αν υπάρχει αληθινή αγάπη θα κρατήσει και θα προχωρήσει. Οι σχέσεις με πεθερικά μπορεί να δοκιμαστούν και αυτές από αλλαγές οι οποίες βέβαια θα προκύψουν από την πλευρά σας.

  

ΙΧΘΥΕΣ

piscesΟι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αποκρυσταλλώσετε τελείως κάποιες απόψεις που μέχρι τώρα τις είχατε κάπως να αιωρούνται και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις για κάποια σχέδια του εξωτερικού. Μια σοβαρή εργασία σε πανεπιστήμιο ή ανώτερες σπουδές θα σας δώσει την δυνατότητα να εξελιχθείτε αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Ο Κρόνος θα σταθεροποιήσει το υπερβολικό σας συναίσθημα και ίσως να σας δώσει και την ευκαιρία να ωριμάσετε παραπάνω κυρίως συναισθηματικά. Μπορεί ξαφνικά να καταλάβετε ότι αλλάζετε απότομα απέναντι στην ζωή και ίσως να κλειστείτε για λίγο στον εαυτόν σας. Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν και θα βάλετε τα όρια σε συνεργάτες αλλά και σύντροφο σε σχέση με τις οικονομικές απολαβές. Κάνοντας τον απολογισμό σας ,θα δείτε ότι έχουν γίνει λάθη από την πλευρά σας από το παρελθόν και θα χρειαστεί να τα διορθώσετε άμεσα. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα γιατί θα γίνετε αληθινά ρεαλιστές λόγω της απότομης γείωσής σας. Θα είσαστε βέβαια πιο σοβαροί και μαζεμένοι. Στα θέματα που υπάρχει χάος και δεν έχετε βάλει ακόμα τάξη, θα αλλάξετε και θα κινηθείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα ή προς το συμφέρον σας. Πάντως αν το θελήσετε αληθινά και μπορείτε να παραβλέψετε την μεγάλη πίεση που μπορεί να νιώθετε, θα κάνετε θαύματα γιατί θα βγουν τα ταλέντα σας και επιτέλους θα ξέρετε πιο είναι το δυναμικό σας. Οπότε ευκαιρία είναι για σας να κερδίσετε χρήματα γιατί θα πετύχετε τον διπλό συνδυασμό, την τύχη με την δουλειά. Αν σχετίζεστε με Λιοντάρι μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στον τρόπο ζωής και στην ιδεολογία σας και αυτό να σας φέρνει σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να φέρουν χωρισμό. Αν σας ενδιαφέρει να είστε μαζί του το φάρμακο είναι να μην το αμφισβητείτε και να μην του πηγαίνετε κόντρα τουλάχιστον αυτή την περίοδο.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις του Κρόνου σας, πατήστε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved