Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 17' 19" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 34' 23" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 40' 46" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 05' 46" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 26° 53' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 13' 50" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 52' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 01" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 52' 20" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 30" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 18' 28" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 12/12 έως και 14/12

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Χρειάζεται να ξεκολλήσεις από όλες τις αρνητικές σκέψεις, να κάνεις «κάθαρση», ώστε να γίνει κάτι καλό στην ζωή σου. Η περιπέτεια με Ταύρο ή Παρθένο μπορεί να είναι πιο εύκολη αυτές τις ημέρες, γιατί θα βρεθείτε να αναλύετε διάφορα πράγματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να τα καταλάβεις (όλο κάτι σου ξεφεύγει...). Η καρδιά σου, πάντως, μερικές φορές σου μιλάει και θέλει να σου πει να φερθείς διαφορετικά – αυτή τη φορά θα πρέπει να την ακούσεις αν θέλεις να απελευθερωθείς από τις παλιές σου συνήθειες. Έχεις διαπιστωμένα μεγάλη δυναμικότητα και σίγουρα θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που σου προκύπτουν. Τα θέματα της υγείας σου θα σε απασχολήσουν πάρα πολύ, αλλά και γενικά θα έχεις μια πιο υγιή συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα.

 

Ταύρος

Θα βρεθείς με άτομα με τα οποία ταιριάζεις και θα μπορέσεις με ευκολία να ανταλλάξεις μαζί τους κάποιες απόψεις σου, με τις οποίες διαπιστώνεις ότι συμφωνούν. Το σκεπτικό σου πάντως θεωρείται πολύ ιδιαίτερο και σίγουρα θα βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου – έτσι, για αλλαγή, θα δουλέψεις για σένα με ένα πολύ θετικό τρόπο. Η εσωτερική σου φωνή που και παροτρύνει να τα χαλάσεις όλα και να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου πιθανόν να μην σε καθοδηγεί σωστά - ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, υπάρχει μια τάση για αναρχία... Θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από την πλευρά σου. Επίσης, ενδέχεται να μην είσαι έτοιμος/η να είσαι μαζί με τον Τοξότη ή τον Υδροχόο – σκέψου το.

 

Δίδυμοι

Αναλώνεσαι σε αναλύσεις και σε κινήσεις που ίσως να μην είναι εύκολες για σένα, αλλά το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσεις να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και τελικά θα καταφέρεις να έχεις μια εξέλιξη στην ζωή σου. Ίσως να φρενάρεις για λίγο την αισιόδοξη στάση σου, αλλά αυτό θα είναι για το καλό σου. Το μυαλό σου θα ασχοληθεί και λίγο με την πραγματικότητα, η οποία είναι εντελώς απαραίτητη για να έχεις καλά αποτελέσματα σε μια πολύ αισιόδοξη συνεργασία. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να περάσει μια κρίση, αλλά τουλάχιστον θα ανοιχτούν όλα τα ζητήματα που έχετε μεταξύ σας και τα προβλήματα θα λυθούν. Διάφορες δουλειές που μπορεί να έχεις να κάνεις μέσα στο σπίτι σου, καλύτερα να μην τις μεταθέσεις για αύριο: χρειάζεται να επιλύσεις τα θέματά σου στην ώρα τους, ώστε να μην έχεις άγχος.

 

Καρκίνος

Μπαίνεις σε κάποιες συζητήσεις και θα κάνεις πολλές αναλύσεις ή ίσως και να ανοίξεις παρτίδες με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Το ότι καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις ή με τι να ασχοληθείς για να περάσεις όμορφα τον καιρό σου, αυτό θα σε ευχαριστήσει επειδή θα η συγκεκριμένη απασχόληση θα είναι δημιουργική και θα έχεις απτά αποτελέσματα. Μπορεί ακόμα και να παρασυρθείς από τη μαγειρική ή την παρασκευή γλυκών, ενώ και η υγιεινή διατροφή θα αποτελεί κομμάτι των ενδιαφερόντων σου. Επίσης, θα διαπιστώσεις ότι θα σου κάνει καλό ακόμα και το να κατασκευάσεις κάτι με τα χέρια σου, αφού θα βγάλει όλη την καταπιεσμένη ενέργεια και θα χαλαρώσεις - θα ηρεμήσει το πνεύμα σου και η ψυχή σου.

 

Λέων

Αναλαμβάνεις δουλειές οι οποίες δεν σου αρέσουν και πάρα πολύ γιατί χρειάζεσαι να κάνεις μια υπερανάλυση και να χρησιμοποιήσεις χαρτί και μολύβι. Ίσως να νιώθεις ότι περιορίζεσαι για λίγο, αλλά θα διαπιστώσεις είτε ότι θα μάθεις πράγματα που θα σου κάνουν καλό (και τα οποία μπορεί να σχετίζονται ακόμα και με θεραπείες), ή θα αφομοιώσεις τη λογική μιας πράξης, η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις πολλά πράγματα. Αν αφήσεις τις άμυνες και τις αντιστάσεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί και αφορά ένα ακίνητο, θα δεις ότι κάτι πάει να γίνει. Αρκεί να αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις και με εμπιστοσύνη να αφεθείς στην πεποίθηση ότι θα αλλάξει αυτή η συνθήκη που σε βασανίζει. Η επαφή με τον Δίδυμο ή Τοξότη χρειάζεται αλήθειες και κυρίως καθαρή καρδιά.

 

Παρθένος

Έχεις χαρίσματα και πλούτο και θα πρέπει επιτέλους να εμπιστευτείς τον εαυτόν σου και να πιστέψεις ότι τα έχεις. Έτσι, θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να είσαι καλά ακόμα και χωρίς πολλά πράγματα - αρκεί να είσαι καλά μέσα σου. Αν εκπαιδευτείς πάνω σε αυτό, θα δεις ότι αυτή η μελαγχολία που έχεις και κυρίως η ανασφάλεια που σε πιάνει για την μοναχικότητά σου θα αλλάξει και θα εμπιστευτείς ακόμα και άτομα που σε φοβίζουν. Το ενδιαφέρον σου για να βρεις κάποια σημεία στον εαυτόν σου αξιόλογα, θα είναι η ευκαιρία σου για να τονώσεις τα στοιχεία της ατομικότητάς σου. Αν αυτές τις ημέρες κάνεις δουλειά με τον εαυτόν σου, θα δεις ότι θα επιτύχεις τα μέγιστα.

 

Ζυγός

sunastriaΊσως να σε απασχολούν θέματα που δεν θέλεις να τα μοιραστείς. Το ζητούμενό σου είναι να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου για να αναγνωρίσεις τις αυταπάτες που σε περιτριγυρίζουν, οπότε αφήνεσαι. Αν επιτρέψεις σ' έναν Ιχθύ να σε επηρεάζει, μπορεί τα μηνύματα που λαμβάνεις να μην είναι τόσο σωστά σε σχέση με εσένα. Θεωρείς ότι έχεις το ρόλο του θύματος και αυτό δεν σε εξυπηρετεί πλέον - θέλεις να το αφήσεις πίσω σου, αφού το σκεφτείς όμως και το επεξεργαστείς συνειδητά. Η παροχή βοήθειας προς ένα άλλο άτομο που μπορεί αυτή την στιγμή να έχει την ανάγκη σου, ίσως να σε πιέζει αλλά δεν θα την στερήσεις από κανέναν. Η επαφή με τον Παρθένο ίσως να ξεκινήσει να γίνεται σιγά-σιγά πιο αληθινή και να διευκρινίζονται κάποιες ασάφειες που υπήρχαν μεταξύ σας.

 

Σκορπιός

Η δοτική σου φύση θέλει με κάθε τρόπο να εκφραστεί, γι' αυτό μπορεί να αναλάβεις το ρόλο του παρηγορητή ενός φίλου σου ή μιας ομάδας στην οποία νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Αν ασχολείσαι με την διατροφή σου και κάνεις δίαιτα για τις γιορτές, αυτό σε κάνει και νιώθεις ότι δεν πας κόντρα με τις αρχές σου και γενικά σε ανανεώνει. Η επαφή με τον Ιχθύ μπορεί να είναι ως ένα σημείο ονειρική, όμως μετά ξαφνικά να δεις πως κάπου υπάρχει κενό και «μπάζει» το σύστημα. Ευτυχώς, θα το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και με έτοιμες λύσεις στο τσεπάκι σου. Με τον Παρθένο θα είσαι πολύ καλύτερα, αφού θα καταλάβεις πλέον ότι δεν θέλει το κακό σου ή ακόμα περισσότερο τον έλεγχό σου.

 

Τοξότης

Μπορεί να βρεθείς με κόσμο με τον οποίο θα αποκτήσετε μαζί γνώσεις που πιθανόν να αφορούν θέματα υγείας, θεραπείας και, γενικώς, ξεκαθαρίσματος σε όλα τα πεδία και αυτό θα συμβεί μέσα από τις κοινωνικές σου συναναστροφές, ή ίσως να συνδυάζεται και με τη δουλειά σου. Η επιχειρηματολογία σου θα είναι πολύ ισχυρή και σίγουρα θα έχεις μια θετική σκέψη για όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάποιες αισιόδοξες καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις όλα τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν γύρω σου. Η γνώση για σένα είναι πολύ σημαντική, και τώρα ίσως να βάζεις σε πρακτική εφαρμογή οτιδήποτε έχεις μάθει. Η σχέση με τον Παρθένο χρειάζεται να γίνει πιο καθαρή για να νιώσετε και οι δυο ανεβασμένοι και μελλοντικά ασφαλείς.

 

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να περάσεις καλά αλλά ταυτόχρονα και να αναβαθμίσεις τη ζωή σου από μια κατάσταση σε μια άλλη, καλύτερη, που μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις και τα τρέχοντα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα είναι η αναβάθμιση της ψυχικής σου κατάστασης - με αυτόν τον τρόπο θα οραματιστείς και θα πιστέψεις στην επιτυχία. Επίσης, θα σταματήσεις να φοβάσαι, γιατί καταλαβαίνεις πως όταν έχεις αυτοπεποίθηση και δεν φοβάσαι, κανένας δεν μπορεί να σε απορρίψει. Η διάρκεια μιας σχέσης μπορεί πλέον να μην σε ενδιαφέρει αν δεν είναι ποιοτική και αυτό σίγουρα θα αποτελεί τη μεγάλη αλλαγή που σου συμβαίνει αυτή την εποχή: Θέλεις ποιότητα και όχι ποσότητα. Τα σχέδιά σου για το εξωτερικό μπορεί να συμπέσουν με κάποιων φίλων σου, και σίγουρα θα βρεις μια φόρμουλα που θα σε κάνει να περάσεις καλά μαζί τους.

 

Υδροχόος

Βρίσκεσαι στη φάση της προσφοράς και του δοσίματος, όμως αν πιστεύεις ότι χάνεις τον χρόνο σου με λεπτομέρειες και με πράγματα που μπορεί να μην σε εκφράζουν, ίσως και να μην σου αρέσει, τελικά, αυτός ο ρόλος. Θα τον υποστηρίξεις, βέβαια, μέχρι τέλους, γιατί είτε έχεις υποχρέωση, ή θα νιώθεις ότι αν δεν βοηθήσεις το πρόσωπο που σε έχει ανάγκη, το αποτέλεσμα θα είναι μια κατάσταση που δεν θα σε ωφελήσει. Τα θέματα υγείας, οργάνωσης αλλά και καλυτέρευσης της διατροφής σου θα είναι στην πρώτη γραμμή. Η σχέση σου με ένα Ιχθύ μπορεί να μην είναι και τόσο ξεκάθαρη, αλλά σίγουρα τώρα θα φανεί που ακριβώς οδηγείται και με ποιο τρόπο μπορείτε να είστε μαζί.

 

Ιχθύες

Βλέπεις ότι οι άλλοι σου είναι αναγκαίοι και κατά κάποιο τρόπο σε υποχρεώνουν να βάλεις σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες που έχεις σε επίπεδο ιδεολογίας και από μια ασαφή μορφή και κατάσταση να τις φέρεις σε πρακτική εφαρμογή, στο εδώ και τώρα. Ίσως όμως να αρχίσεις να κρίνεις αυστηρά κάποια άτομα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κουτσομπολιό, το οποίο με τίποτε δεν θα σε ωφελήσει. Μερικές φορές χαλάς τη ζωή σου από δική σου άγνοια: Άσε, λοιπόν, τους δισταγμούς και πίστεψε ότι μπορεί να γίνει ένα θαύμα και να είσαι με ένα καλό άνθρωπο. Ο Παρθένος μπορεί να είναι ένα άτομο που θα σε συντροφεύσει και θα σου βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σου εαυτό.

 

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved