Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 54' 06" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 42' 32" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 32' 52" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 12' 45" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 54' 26" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 32' 08" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 59' 52" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 14' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 27' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 08' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 21" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 21/4 έως και 25/4;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

ariesΈχεις στο μυαλό σου να κάνεις πολλές τρέλες και πιθανόν να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα σου δώσει φτερά για να πετάξεις. Το παρελθόν θέλεις να το αφήσεις πίσω σου και να μην μείνει κάτι να σε πονάει. Ο ιδιαίτερος τρόπος που θέλεις να επικοινωνήσεις θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα. Και θα είναι καλύτερη από ότι νόμιζες. Στη σχέση με έναν Ζυγό, που μπορεί να έχει φύγει και να θέλει να γυρίσει πάλι πίσω, χρειάζεται να σκεφτείς καλά πριν αποδεχτείς οτιδήποτε. Αν υπάρχει οικονομικό αλισβερίσι χρειάζεται να το ξεκαθαρίσεις γιατί μπορεί να κάνεις υποχωρήσεις που τελικά να μην σου πηγαίνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να κερδίσεις τη χαμένη σου δύναμη για αυτό μην αφήνεις να σε κατατρέχουν ιδέες που μπορεί να μην είναι και τόσο χρήσιμες. Το ζητούμενο είναι η σχέση η οποία σε αφορά και σε καίει. Ο Ιχθύς θα σου προσφέρει απλόχερα αυτό που θέλεις αρκεί να κρατήσεις καλά τις ισορροπίες που αυτόν τον καιρό το βλέπεις ότι δεν υπάρχουν και δεν είναι και πολύ εύκολες. Η σχέση με Σκορπιό θα γίνει καλύτερη και θα έρθετε πιο κοντά, αλλά καλό είναι να αφήσει ό ένας στον άλλον χώρο να αναπνέει και έτσι θα δημιουργήσετε μεταξύ σας καλύτερες συνθήκες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η κεντρική ιδέα είναι ότι εσύ μέσα σου έχεις έναν μεγαλύτερο συναισθηματισμό από ότι παλιά και αυτό πιθανόν να σε εμποδίζει να βλέπεις ακριβώς τις ανάγκες σου. Κυρίως ο Ιχθύς θα σε πυρπολήσει με τον έντονο συναισθηματικό του κόσμο και θα σου δώσει λαβές να μην έχεις μεγάλη σταθερότητα από την πλευρά σου. Αν βέβαια έχεις αποφασίσει συνειδητά να είσαι σε μια σχέση χρειάζεται να ξαναδείς τον Σκορπιό ο οποίος όλο και σε τριγυρνάει αλλά δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα σου δώσει αυτό που ζητάς. Το βάθος ψυχής και η σταθερότητα θα είναι ένα από τα μαθήματα που χρειάζεται να πάρεις για να δημιουργήσεις καλύτερες σχέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ξεκινάει μια περίοδος σταθερότητας και μεγαλύτερης ασφάλειας η οποία θα σου δώσει μια πιο εύκολη σχέση. Έτσι και αλλιώς μπαίνεις σε μια φάση αποσαφήνισης πολλών πραγμάτων που συνυπάρχουν μέσα στη μεταξύ σας επαφή. Αν βέβαια νιώθεις ότι έχεις δυσκολίες με το Ζυγό τώρα θα χρειαστεί να κάνεις διπλή προσπάθεια για να σταθείτε μαζί, επειδή θα μπει και ένας επιπλέον παράγοντας δυσκολίας από την πλευρά του. Καλό είναι να αποδεχτείς τη δημιουργικότητα και την κοινωνική άνεση που έχει και να μην γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι σκηνές ζήλειας από την πλευρά σου. Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθύς είναι τα άτομα που θα σε συγκινήσουν περισσότερο. Αν έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες θα χρειαστεί να προσέχεις τα λόγια σου και τις υποσχέσεις σου σε έναν Αιγόκερω.

 

ΛΕΩΝ

leo

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο απαιτητική και ειδικά για σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα μικρύνουν με κάποιο τρόπο τα όρια σου και μπορεί να νιώθεις ένα πνίξιμο γιατί δεν θέλεις με τίποτε να σε καταπιέζει κανένας. Επίσης ο Ταύρος μπορεί να σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας ή να υπάρχει το θέμα ενός ακινήτου που σας χωρίζει. Μερικές φορές τα δύσκολα σε μια σχέση είναι και εποικοδομητικά γιατί μπορεί να υπήρχαν και να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια. Για αυτό είναι πιο σωστό να υπάρχουν και διαφωνίες για να εξελίσσεστε από κοινού. Ο Ιχθύς διαπραγματεύεται μαζί σου κάποια πράγματα αλλά εσύ μπορεί να μη δείχνεις πλέον την εμπιστοσύνη που είναι αναγκαία για τη μεταξύ σας επαφή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Γειώνεσαι με τον καλύτερο τρόπο και η προσωπική σου σχέση θα καλυτερέψει, επειδή θα γίνει μια σταθεροποίηση από την πλευρά σου σε συνειδητό επίπεδο και θα ξέρεις τι θέλεις. Αυτό θα βοηθήσει για να περάσεις καλά και να ελέγξεις ακόμα και τις ξαφνικές εντάσεις που βγαίνουν από το πουθενά. Οι θετικές δηλώσεις και τα σχόλια σίγουρα θα βοηθήσουν και το άλλο πρόσωπο θα νιώσει ότι δεν είναι κάτω από την τσιμπίδα της δικής σου κριτικής και ανάλυσης. Ο Κριός όσο προσπαθεί με τα δικά του μέτρα και σταθμά να σε κατακτήσει, τόσο κτυπάει το κεφάλι του. Δίδαξε του εσύ τον τρόπο που σου αρέσει να επικοινωνείτε.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Μπαίνεις σε μια φάση που θα πρέπει και από τις δυο πλευρές να δουλέψετε περισσότερο και σίγουρα να κάνετε πράξη την θεωρία και συναισθηματική πράξη την ιδεολογία. Αυτό σε δυσκολεύει γιατί υπάρχουν διαφορετικές ιδέες και απόψεις. Ο Ταύρος θα σε πλησιάσει και θα σου φερθεί με έναν τρόπο πολύ ξεχωριστό, αρκεί εσύ να καταλάβεις τις προθέσεις του. Η ανάγκη που έχεις για μοναχικότητα μαζί με την ελευθερία που θέλεις θα σου δημιουργήσει κάποια εμπόδια για να λειτουργήσεις από κοινού με έναν Καρκίνο. Φρόντισε πάντως καλύτερα τον εαυτόν σου παραβλέποντας όλες τις μεγάλες ευαισθησίες που μπορεί να υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Θα σου δημιουργηθεί διάθεση για μεγαλύτερη συντροφικότητα και για έντονη κοινή ζωή. Αυτό βέβαια προϋποθέτει καλή σχέση από πριν γιατί, αν δεν υπάρχει, θα δυσκολευτείς λόγω των διαφορών που θα παρουσιαστούν. Πιθανόν και από τις δυο πλευρές να υπάρχει μια εμμονή του καθενός στα δικά του πρότυπα και ίσως αυτό να είναι το στοιχείο σύγκρουσης. Κυρίως αν είσαι μαζί με Ταύρο, Λιοντάρι ή Υδροχόο. Βέβαια, αν το θέλεις, μπορείς να προχωρήσεις και να κάνεις σημαντικές τομές για το καλό και των δύο. Η ενέργεια της διαφορετικότητας και της αυτονομίας που σε έχει κατακλύσει θα ξαναβγεί στην επιφάνεια με μεγαλύτερη φόρα. Ο Κριός θα σου προκαλέσει έντονα αυτό το συναίσθημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Από την θεωρία στην πράξη και αυτό σίγουρα θα σε δυσκολέψει. Γιατί θα αναλάβεις από κοινού με έναν Ταύρο να διεκπεραιώσεις κάποια πρακτικά θέματα και μπορεί να νιώσεις ότι σε βγάζει εκτός παιχνιδιού. Φρόντισε πάντως να έχεις και μια εναλλακτική λύση στο τσεπάκι για να μην υπάρχουν κόντρες και συγκρούσεις κυρίως σε βουβό επίπεδο. Καλό είναι να βάλεις τα οικονομικά σου σε μεγαλύτερη τάξη γιατί μπορεί να έχεις κάποιες δυσκολίες που σου επιβαρύνουν την διάθεση και κατ' επέκταση την επαφή σου. Το καλό είναι ότι σου βγαίνει πολύ συναίσθημα και αυτό θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις κάποιες συμπεριφορές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις μια τάση να σταθεροποιήσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Και αν είσαι με ένα πρόσωπο ήδη μαζί θα νιώσεις ότι μπορείς να τον εμπιστεύεσαι και να δημιουργείς μαζί του πολύ καλά πράγματα. Υπάρχει βέβαια μια ιδιορρυθμία στην επιφάνεια από την συμπεριφορά ενός Κριού ο οποίος έρχεται και φεύγει. Γιατί κάτι αναζητά σε εσένα που πιθανόν να μην του το δίνεις. Αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ καλό είναι να ακούσεις και τα δικά του θέλω. Καλύτερη επαφή θα δημιουργήσεις με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό γατί θα έχετε κοινή πολιτική και ίδια γούστα. Τα δύσκολα είναι με σχέσεις που σου βγάζουν ένα έντονο μαγνητισμό και δεν μπορείς να τις έχεις του χεριού σου. Όχι απαραίτητα με την κακή έννοια. Ο Ζυγός μπορεί να επιστρέψει αλλά πάλι με δικούς του όρους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχεις μια διάθεση να κλειστείς και να μην βγάλεις στην επιφάνεια τα δικά σου πράγματα. Πιθανόν να σε απορροφήσει πολύ το σπίτι και οι υποθέσεις του και να προτιμήσεις να κάνετε κάτι από κοινού πάνω σε αυτό το θέμα. Μην μπεις στον πειρασμό της διαφορετικότητας κυρίως με έναν Ταύρο γιατί θα τα βρεις δύσκολα. Καλύτερα να τον αντιμετωπίσεις με μια πολύ λογική προσέγγιση για να βρείτε άκρη. Ο Κριός έχει για σένα κάποια απωθημένα και αυτή την περίοδο μπορεί να είναι πιο κοντά σου γιατί βλέπει κάποια κομμάτια δικά του πάνω σου. Ο Αιγόκερως δεν ταυτίζεται εύκολα παρόλο που προσπαθεί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σου και να σου δίνει ευκαιρίες για επαφές, επικοινωνία αλλά και για θεραπεία μιας χαλασμένης σχέσης. Γιατί το σύμπαν αυτή την περίοδο σε φροντίζει περισσότερο από όλους, άσχετα αν εσύ δεν μπορείς να το δεις εύκολα. Η φιλία από τη μεριά ενός ατόμου σε βοηθάει να αναπτύξεις μια ξεχωριστή σχέση με έναν Ταύρο και να καταλήξετε μαζί γιατί θα βρείτε ότι υπάρχουν κοινά σημεία. Το απαγορευτικό για έναν Ζυγό που επανέρχεται θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου αλλά και να δικαιωθείς για κάποια λάθη που έχουν γίνει σε βάρος σου. Ο Δίδυμος πάντως περιμένει να κάνεις εσύ κίνηση γιατί τον μπερδεύεις με τις εξαφανίσεις σου.

 

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

 * Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved