Κυριακή 2 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 19' 19" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 31' 19" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 27° 41' 16" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 35' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 52' 06" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 26' 31" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 51' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 51' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 46' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 11' 46" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 21/3 έως και 23/3

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

 

ΚΡΙΟΣ 

Μπήκε ο Ήλιος στο ζώδιό σας και μαζί του ξεκίνησε και η Εαρινή Ισημερία που θα σηματοδοτήσει νέες καταστάσεις που θα κρατήσουν μέχρι και το θερινό ηλιοστάσιο. Για αυτό εσείς ιδιαίτερα που σέρνετε τον χορό θα πρέπει να βρείτε τι ακριβώς είναι αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε για να βγείτε από την έντονη ανησυχία και την αίσθηση ότι κάτι θα γίνει και δεν ξέρετε τι. Το καλό είναι ότι αυτό που θα γίνει τελικά θα σας φέρει αισιοδοξία και ένα ιδιαίτερο άνοιγμα. Η πίστη και το να ασχοληθείτε με μεταφυσικά θέματα θα σας δώσει την δυνατότητα να βρείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Προς το βραδάκι της Κυριακής θα γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μαζεμένοι σε οτιδήποτε αφορά σε οικογενειακά θέματα και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Όταν είστε κλειστοί, δεν παίρνετε εύκολα γνώση όμως δεν έχετε και αισιοδοξία για το μέλλον σας. Η δική σας γνώμη θα μετρήσει πολύ περισσότερο αν είστε αληθινοί αν και υπερβολικοί και θα βγείτε προς τα έξω δυνατά και δεν θα δειλιάσετε να κάνετε κάτι πρωτοποριακό. Η σχέση με Κριό θα σας ανανεώσει αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες σας και κοινωνικές αναστολές οι οποίες ίσως να μην σας αφήσουν να κάνετε μαζί του πολλά πράγματα. Ο Τοξότης είναι μια νέα ελπίδα η οποία δίνει νότα στην ζωή σας. Αν δεν τον φοβηθείτε θα δείτε ότι θα ανοίξετε και θα έχετε καλύτερη οπτική για το μέλλον. Φροντίστε όσο μπορείτε να διασκεδάσετε και να μην βάζετε βαριά πράγματα μέσα σας. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πιο συγκροτημένοι και οργανωμένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Καλό είναι που θα αποκτήσετε εμπειρία μέσω άλλων ατόμων και κυρίως από ένα πρόσωπο που σας ταιριάζει πάρα πολύ. Η προσωπικότητά σας θα έχει μια ιδιαίτερη τάση για να έρθετε κοντά με πρόσωπα και καταστάσεις που ίσως να είναι περισσότερο ιδεολογικές και όχι τόσο πρακτικές. Αλλά το ζητούμενο είναι ότι κάτι θα γίνει και θα βρεθείτε σε πολύ καλή θέση και μέσα από αυτό θα βοηθηθείτε σε πολλά επίπεδα. Η επέμβαση που θα γίνει από ένα πρόσωπο ίσως να σας δώσει μια εκτίναξη αλλά χρειάζεστε προσοχή να μην ανακατευτείτε με λόγια και έχετε άλλα μπερδέματα, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Η σχέση με Τοξότη θα έχει μια σοβαρή εξέλιξη. Από το βράδυ της Κυριακής θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε τις επιταγές ενός Αιγόκερω ή της οικογένειας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η προσωπικότητά σας θα ανοίξει περισσότερο και σίγουρα θα φτάσετε σε ένα σημείο που θα κάνετε ακόμα και υπερβολές αλλά θα σας βοηθήσει για να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Αυτό μπορεί να γίνει και με την παρέμβαση ενός Κριού ή Τοξότη. Ίσως γίνετε περισσότερο δυναμικοί ή πιο μαχητικοί. Για αυτό οι πεποιθήσεις σας θα βοηθήσουν και θα σας εκτινάξουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο σε μια άλλη κατάσταση την οποία επιζητάτε εδώ και καιρό. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με την καινούργια σας ενέργεια γιατί θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας μεν αλλά θα γίνετε επιθετικοί και πιθανόν πολύ παρορμητικοί με νέους στόχους και καταστάσεις. Από την Κυριακή το βράδυ και μετά θα χρειαστεί να βάλετε φρένο και να υπολογίσετε όλα όσα υπάρχουν γύρω σας για να κάνετε μια ισορροπημένη σύνθεση ώστε να μην βγει κανένας χαμένος.

 

ΛΕΩΝ 

Η Εαρινή Ισημερία σας πηγαίνει πάρα πολύ γιατί ανακτήσετε τη δύναμή σας και αυτές τις τρείς ημέρες θα νιώσετε πολύ καλά γιατί θα γίνει κάτι που θα νιώσετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να πάρετε πίσω οτιδήποτε έχει χαθεί από κινήσεις λανθασμένες. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε να γίνεται κάτι πολύ σημαντικό στην ζωή σας και πιθανόν να πάρετε φόρα για να κερδίσετε κάτι το οποίο σας ανήκει εδώ και πολύ καιρό. Η επαφή με Κριό, Τοξότη ή Υδροχόο θα ενδυναμώσει τις απόψεις και τις θέσεις σας. Αν περιμένετε κάτι από το εξωτερικό μπορεί να έχετε ειδοποίηση αυτές τις ημέρες ότι τελικά η υπόθεση έκλεισε και από εδώ και πέρα θα χρειαστείτε να σηκώσετε τα μανίκια ψηλά για να δουλέψετε. Από την άλλη μπορεί να κάνετε μια γνωριμία ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένετε και πιθανόν να είναι πολύ καλή για τα δικά σας μέτρα. Επίσης ήδη εσείς που είστε σε σχέση θα πάρετε αποφάσεις που θα είναι πολύ δυνατές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Εαρινή Ισημερία θα σας φέρει κάτι ξαφνικά και μπορεί να κάνετε κινήσεις που θα ξαφνιαστείτε και εσείς οι ίδιοι γιατί δεν έχετε μάθει τον εαυτό σας να κάνει δυναμικές κινήσεις. Τώρα θα κάνετε κάτι πολύ ανατρεπτικό και θα ηγηθείτε μιας κατάστασης η οποία θα σας ξεμπλοκάρει από κάποια προβλήματα μια και καλή. Η αναβολή κάποιων συνηθισμένων σχεδίων, θα σας κάνει να τα ανατρέψετε και δεν θα σας ενοχλήσει γιατί αν δεν ξεκόψετε από κάτι που ενοχλεί πιθανόν να συνεχίσετε κάτι που δεν σας κάνει και πολύ καλό. Η νέα ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ δυνατοί και συγχρόνως να έχετε και μια απορία αν μπορείτε να ακολουθήσετε όλα αυτά τα καινούργια πράγματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει και ίσως να πάρετε αποφάσεις να ξεκολλήσετε από κάποιες καταστάσεις που σας έχουν μπλοκάρει. Να θυμάστε ότι όλα είναι μέσα σας. Αν θέλετε αν κάνετε την αλλαγή σας αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε.


 

sunastriaΖΥΓΟΣ

Είστε με την καλή έννοια στο μάτι του κυκλώνα και ο λόγος είναι ότι η Άνοιξη θα μπει για σας με ένα πολύ δυναμικό τρόπο και θα βρεθούν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε αρκεί να σκεφτείτε ότι θα πάρετε τα πάνω σας και μια υπόθεση που σας έχει ταλαιπωρήσει ή σας έχει αδικήσει θα δείτε ότι θα λυθεί σαν να έχει μπει στην ζωή σας ο από μηχανής Θεός. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε την συμπαντική ροή η οποία θα καθαρίσει την ζωή σας εν μια νυκτί. Κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε ότι θα γίνουν αλλαγές και εσείς θα πρέπει να σηκώσετε την κουρτίνα η οποία μπορεί να έχει πέσει ακόμα και από ένα Ιχθύ και ίσως αν δεν το κάνετε να σας βάλει σε μπελάδες και σε λόγια που δεν σας χρειάζονται αυτές τις ημέρες. Μην πτοηθείτε αν κατηγορηθείτε από κάποια άτομα και κυρίως από Παρθένο γιατί δεν θα είναι αληθινά. Από την άλλη να προσπαθήσετε να είστε καθαροί και να μην το ρίξετε στα ποτά για να ξεχάσετε γιατί θα χάσετε τον χρόνο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε κατά κάποιο τρόπο πολύ χαρούμενοι γιατί μπορεί η Άνοιξη να μπαίνει στο ζώδιο του Κριού αλλά εσείς θα δείτε ότι θα αποφορτιστείτε από κάποια θέματα που σας είχαν πιέσει και θα στραφείτε σε οικονομικά θέματα με ένα πιο ευχάριστο τρόπο. Ίσως να κάνετε υπερβολές σε αγορές ή να είστε με το παραπάνω γενναιόδωροι αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Ο Υδροχόος θα σας δώσει αισιοδοξία και πιθανόν να σας παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο που δεν το περιμένατε καν. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μια νότα έκπληξης και νέας ενέργειας σαν να ξεκινάτε κάτι καινούργιο. Ο Ζυγός μπορεί να είναι σημαντικός για σας παρόλο που μερικές φορές δεν μπορείτε να καταλάβει ό ένας τον άλλον. Η συναισθηματική σας επαφή θα είναι πιο ισχυρή και θα πιάσετε τις λεπτές αποχρώσεις των άλλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι σημαντικό θα γίνει με την Ανοιξιάτικη Ισημερία. Σαν να αναγεννηθήκατε και να έχετε μεγαλύτερη διάθεση αλλά και δυναμικό να αντιμετωπίσετε όλες τις εμπλοκές που υπάρχουν στην ζωή σας και μέσα από αυτό να διαχειριστείτε όλα σας τα θέματα πολύ πιο δραστικά από άλλες φορές. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα καταλάβετε σε ποια κομμάτια είστε μοιραίοι και δεν έχετε την δύναμη να ανατρέψετε τα καθιερωμένα. Αλλά τώρα θα το αντιληφθείτε περισσότερο γιατί θα δείτε κάτι βαθύ μέσα σας. Η σχέση με Κριό ή Λιοντάρι μπορεί να γίνει πολύ σημαντική γιατί θα καταλάβετε τι προσφέρει ο ένας στον άλλον. Μην σταματάτε το έργο σας και παραμείνετε σταθεροί στον στόχο με πίστη και θετική εσωτερική κατάσταση και θα δείτε να γίνονται θαύματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Νιώθετε ότι είστε στα καρφιά και αυτό είναι από την μια πολύ καλό γιατί η Άνοιξη μπαίνει με πολύ δυναμικό τρόπο και ίσως να μην μπορείτε να αλλάξετε κάτι που πάει να γίνει. Θα χρειαστεί να ακολουθήσετε το ρεύμα χωρίς να κάνετε κάτι να το σταματήσετε γιατί θα δείτε ότι χρειάζεστε κάθαρση. Σε σημεία που μπορεί να μην έχετε καταλάβει θα γίνετε περισσότερο ευάλωτοι αλλά εκεί θα είναι που θα ξεπεράσετε την δυσκολία και θα κάνετε υπέρβαση. Οτιδήποτε φοβόσαστε ίσως ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε με ένα τρόπο πολύ δυναμικό και γενναίο. Μην σας νοιάζει τι θα πουν οι γύρω σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε εξαρτώμενοι από τους γύρω σας. Αν έχει πέσει στο τραπέζι για συζήτηση το θέμα ενός χωρισμού ίσως να χρειαστεί να πάρετε τώρα αποφάσεις γιατί αργότερα δεν θα είναι εύκολο να το αποφασίσετε. Από την Κυριακή το βράδυ θα δυναμώσετε περισσότερο αλλά η ένταση με Κριό ή Καρκίνο θα συνεχίζετε να υπάρχει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική σας ενέργεια θα είναι το δώρο που θα λάβετε για την Εαρινή Ισημερία γιατί θα ξεκινήσει καλά για σας και θα δείτε ότι όσο προχωράνε οι ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις και θα είναι υπέρ σας. Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία επίσης να κάνετε χώρο στην ψυχή σας για να συγχωρήσετε οπότε να χωρέσετε ακόμα περισσότερο άτομα τα οποία ίσως άλλες φορές να τα είχατε απέναντί σας αντί δίπλα σας. Αν σας έχει παρουσιαστεί μια δουλειά που σχετίζεται με το εξωτερικό αλλά με βάση εδώ, μην περιμένετε και μην σκέφτεστε τι θα γίνει. Μερικές με την βία αρπάζουμε τις ευκαιρίες χωρίς να περιμένουμε να μας χτυπήσουν την πόρτα. Το πιο εύκολο θα είναι η θετική στάση απέναντι σε ένα Λιοντάρι που θα καταλάβετε επιτέλους και κάποια μηνύματα που έχει να σας πει. Η αλλαγή είναι πολύ σημαντική και για σας αλλά και για την οικογένεια σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε όλα τα φόντα να εκμεταλλευτείτε με την καλή έννοια οτιδήποτε πέφτει στα χέρια σας. Καλό είναι να μην μείνετε αδρανείς και να φορτώσετε στους άλλους κάποιες ευθύνες γιατί το βλέπετε ότι ναι μεν είστε αναγκασμένοι να αποδεχτείτε κάποιες συνεργασίες οι οποίες δεν είναι και τόσο υπέρ σας αλλά είναι σαν να παραδίνετε την δύναμη σας γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Να θυμάστε ότι πάντα έρχεται μια λύση άνωθεν που μπορεί να μην σας συμφέρει απόλυτα αλλά για να μην εγκλωβιστείτε τελείως το σύμπαν κάτι σας στέλνει αρκεί να το αντιληφθείτε άμεσα. Ο Ζυγός έχει κάτι να σας πει αρκεί να τον ακολουθήσετε χωρίς να γκρινιάζετε ή να κλαίγεστε ότι δεν σας καταλαβαίνει. Πάντως μπορεί να είναι αναγκαία η δυναμική απόφαση σε προσωπικά θέματα. Πιθανόν ξαφνικά να δείτε ένα Τοξότη το πιο ιδανικό άτομο για σας. Καλό είναι αυτό αλλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν ιδανικά άτομα, όλα έχουν και τα καλά και τα κακά τους. Αν ακολουθήσετε αυτή την αρχή ίσως αποφύγετε τα λάθη.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved