Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 37' 23" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 59' 07" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 22° 41' 44" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 20' 56" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 30' 15" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 47' 05" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 34' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 43' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 40' 00" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 07' 05" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 19' 38" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με την Πανσέληνο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 14/3 έως και 16/3

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με την Πανσέληνο;

 

ΚΡΙΟΣ 

Έχετε περιθώρια ακόμα και την Παρασκευή να γίνετε περισσότερο δοτικοί, δημιουργικοί αλλά και πολύ ερωτικοί. Για αυτό μην αφήνετε την μάχη χωρίς να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Καλύτερα να είστε απαιτητικοί παρά στο περιθώριο. Από το Σάββατο και μετά θα αναγνωρίσετε την ανάγκη της υπηρεσίας και της προσφοράς προς άτομα που είναι δικά σας ή ακόμα και αν δεν τα γνωρίζετε γιατί θα το φέρουν έτσι οι περιστάσεις που αναγκαστικά θα βοηθήσετε και θα υπηρετήσετε ακόμα αν υπάρχει ανάγκη. Να προσέξετε από κρυώματα και λάθος διατροφή για να μην χαλάσετε τις ημέρες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Διαθέτετε όλα τα στοιχεία για να ξεχωρίσετε και να κάνετε τα δικά σας με μια πίεση βέβαια γιατί όταν γίνεστε απόλυτοι κανένας δεν μπορεί να σας αλλάξει την ροή. Κυρίως αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα είστε πνεύμα αντιλογίας. Μετά όμως που θα περάσουν όλα αυτά θα γίνετε πιο ήρεμοι, θα προσγειωθείτε περισσότερο και θα είστε ικανοποιημένοι με απλά και εύκολα πράγματα. Η ανάγκη του ανταγωνισμού θα σταματήσει και την θέση του θα πάρει μια γαλήνη. Παρόλο που μπορεί να θέλετε να το αποφύγετε γιατί δεν είστε τέτοιοι τύποι ίσως αναλωθείτε σε αναλύσεις, κριτική και ένα είδος αποστροφής σε πολύ μοντέρνα πράγματα που πιθανόν να τα πρεσβεύει ένας Υδροχόος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Εκεί που θα είστε χαρούμενοι για την καλή έκβαση μιας κατάστασης και πλέον σίγουροι για τα αποτελέσματα πολλών θεμάτων, θα δείτε ότι ακόμα και με τον τρόπο που σκέπτεστε ή συμπεριφέρεστε θα έρθουν τα πάνω κάτω. Πιθανόν να αρχίσετε να σκέφτεστε πρακτικά προβλήματα που δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα και με την αγωνία αυτή να χαθείτε μέσα σε λεπτομέρειες και απορίες που δεν θα έχουν τελειωμό. Η φαντασία ενός Ιχθύ μπορεί να βοηθήσει στο να είστε πιο ήρεμοι, χωρίς να σημαίνει ότι θα λήξει οριστικά ένα θέμα που υπάρχει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποδέχεστε οποιαδήποτε μεταβολή μπορεί να γίνει και να μην χαλάτε όλες τις δουλειές λόγω άγχους ή μεγάλης νευρικής έντασης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Θα χρειαστεί να αποδεσμευτείτε από την πίεση που έχετε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ίσως αυτό να σας βοηθήσει να είστε πιο ελεύθεροι. Η αυτογνωσία σε θέματα ψυχολογίας θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε θέματα προσωπικά που δεν έχετε ακόμα καταλάβει. Κυρίως η απελευθέρωση από τις εξαρτήσεις πιθανόν να είναι ένα πολύ καίριο κομμάτι που θα κτυπήσετε για την εξέλιξή σας. Θα περάσετε κάποια κρίση με φίλους γιατί θα έχετε διαφορετικές ιδέες αλλά τελικά με την δική σας την ανοχή θα συμφωνήσετε να κάνετε κάποια πράγματα από κοινού. Μερικές φορές πρέπει να δεχτείτε ότι θα γίνουν λάθη και να τα δείτε με άλλο μάτι γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχετε κοινή αντιμετώπιση. Η σχέση με Ιχθύ πιθανόν να σας κάνει καλό, αρκεί να νιώθετε ότι είστε ο άνθρωπός του.

 

ΛΕΩΝ 

Είστε δυνατοί για αυτό από την μια ό, τι κάνετε έχετε την αυτοπεποίθηση ότι θα πετύχει και από την άλλη θα δώσετε και την δική σας μάχη για οτιδήποτε θέλετε. Η πιθανή πρωτιά σε ένα θέμα που έχετε βάλει στοίχημα με τον εαυτό σας θα σας δώσει το έναυσμα να τοποθετήσετε όλα τα καλά κομμάτια της ζωής σας σε ένα κοινό παρανομαστή. Ο διχασμός μερικές φορές μπορεί να έρθει κάτω από πιεστικές συνθήκες και ανάγκες οι οποίες σας επιβεβαιώνουν το να γίνετε πρακτικοί, γήινοι και αποδοτικοί σε πρακτικά θέματα. Η σχέση με τον Ιχθύ εκεί που είναι δύσκολη μπορεί ξαφνικά να γίνει πολύ ανταποδοτική γιατί θα έχετε κάτι από κοινού να αντιμετωπίσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που θα γίνει την Κυριακή στον άξονα σας θα δημιουργήσει στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο κάποιες ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο που ίσως να μην θέλετε να γίνουν από εγωιστικούς λόγους. Αλλά όσο και να αγωνίζεστε να κρατηθείτε μετά θα γυρίσει ο χρόνος και αναγκαστικά θα δώσετε εκεί την προσοχή σας. Ο Παρθένος και ο Ιχθύς θα δημιουργήσουν για εσάς κάποιες αναφορές που είναι αρκετά κοντά σας αλλά θα δείτε ότι δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε γιατί υπάρχουν ασάφειες. Η συμπεριφορά σας θα είναι πολύ ευαίσθητη και πολύ τρυφερή και ίσως να νιώσετε αδύναμοι από κάποιες καταστάσεις που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Το καλό για σας είναι να συζητάτε και να βρίσκεστε με άτομα που έχουν κάποιες ιδέες και απόψεις πολύ προχωρημένες ή φιλικές.


 

sunastriaΖΥΓΟΣ

Είστε σε φάση που θέλετε να είστε το επίκεντρο αλλά δεν έχετε την επίγνωση του τι θέλετε να κάνετε. Οι επαφές σας είναι πολλές με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κυρίως με αυτούς που μοιράζεστε κοινή πολιτική και στόχους. Η διαφορετικότητα που σας ζητάει ένας Παρθένος είναι κάπως δύσκολη γιατί δεν ταυτίζεστε σε ζητήματα ιδεών και κοινής πολιτικής. Η επίσκεψη σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας πιέσει γιατί θα πρέπει να τα βρείτε μεταξύ σας αλλιώς θα υπάρχει διάσταση απόψεων, μπορεί να σας στεναχωρήσει γιατί θα ειπωθούν πράγματα που δεν αξίζει να ακούσετε. Αφήστε τις κρίσεις γιατί δεν θα βρεθεί άκρη μεταξύ σας. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να αδικηθείτε και δεν σας αρέσει γιατί πιστεύετε ότι έχετε προσφέρει σε μια ιστορία και το άλλο πρόσωπο δεν το παραδέχεται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμφισβήτητα έχετε πολύ έντονη προσωπικότητα η οποία θεωρείται πολύ μαγνητική, έντονη και πληθωρική. Για αυτό το Λιοντάρι μπορεί να σας κάνει σκηνή ζήλειας επειδή θα νιώσει κάπως ότι το έχετε υποτιμήσει. Ίσως χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερο βάρος σε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι κάπως δύσκολες γιατί δεν θα τις αποδεχτείτε επειδή βλέπετε ευθύνες μπροστά σας. Σίγουρα θα κάνετε κάτι πολύ δυνατό αυτό τον καιρό γιατί το συναίσθημα ρέει μαζί με τη δημιουργικότητά σας. Έχετε πάντως πολλές δουλειές να φροντίσετε και σίγουρα θα ανακατευτείτε με πολλά πράγματα. Για αυτό θα καθορίσετε από εδώ και πέρα το μελλοντικό σας όραμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καρδιά σας είναι πολύ ανοικτή και για αυτό θα έρθετε πολύ κοντά με άτομα που ακόμα και στο παρελθόν σας είχαν βλάψει. Η διακριτικότητα είναι αναγκαία για τις προσωπικές σας σχέσεις. Η εχεμύθεια με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι καλή γιατί αλλιώς θα υπάρχουν ανακατέματα κι ίσως ειπωθούν πράγματα που εσείς δεν έχετε αναφέρει καθόλου. Η σχέση με Παρθένο μπορεί να δυσκολέψει αν εσείς δεν έχετε κατανόηση. Το πιο θετικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τακτοποιήσετε οτιδήποτε χρειάζεστε για να γίνετε και πάλι αυτάρκεις και επαρκείς. Η οργάνωση του φαγητού αλλά και των προσωπικών σας χαρτιών σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα ξέρετε που πατάτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε ότι ό, τι και να κάνετε χαλάει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μαζί και την σοφία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχετε ακόμα κάποιες αμφιβολίες για πιθανά αποτελέσματα τα οποία δεν αφορούν άμεσα εσάς αλλά δικά σας πρόσωπα. Όμως αν έχετε για εγωιστικούς λόγους πεισμώσει γιατί έχετε βάλει σαν στόχο να κερδίσετε ένα στοίχημα που μπορεί να αφορά στο θέμα ενός παιδιού, πιθανόν να βρεθείτε κάπως εκτεθειμένοι αλλά όχι χαμένοι. Από το Σάββατο και μετά θα δείτε να σας ανοίγεται μπροστά σας κάτι καινούργιο σαν προοπτική που αναγκαστικά θα ακολουθήσετε. Η πρακτική σας εφαρμογή θα είναι τελικά η τέλεια λύση για όλα τα προβλήματα γιατί θα δείτε από κοντά αυτά που χρειάζεστε. Ο Παρθένος ίσως να σας κάνει μια φιλική κρούση χωρίς όμως να σας δίνει το αληθινό του στίγμα. Από την άλλη ο Ιχθύς είναι πιο φιλικός και συναισθηματικός και σίγουρα θα σας χαρίσει πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι περιμένατε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί βλέπετε ότι ενεργείτε χωρίς να το έχετε επιλέξει προσωπικά και αυτό σίγουρα θα σας δώσει το προβάδισμα ότι κάτι έχετε καταφέρει. Θα αποδεχτείτε την διαφορετικότητα που έχετε και την εκπέμπετε και στους γύρω σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πλέον κάτι πολύ κακό για σας και τους άλλους. Όμως όταν έρθει η ώρα να είστε απίκο σε μια σχέση, μπορεί και να αρνηθείτε γιατί πιθανόν να μην έχετε καταλάβει τις ανάγκες της, εκτός αν είναι Παρθένος, οπότε πιο πολύ θα σας ενώσει η υποχρέωση παρά το φλερτ και η έντονη συναισθηματική ανάγκη. Αυτή θα έρθει μετά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο οπότε θα κληθείτε να ενώσετε το παλιό με το καινούργιο και μάλιστα να κάνετε πράγματα που σας φαίνονται αρκετά δύσκολα. Μην αμφισβητείτε τις δυνάμεις σας. Όσες δυσκολίες και να υπάρχουν θα τα καταφέρετε γιατί κουβαλάτε ένα τυχερό άστρο μαζί σας. Η αγάπη σας κάνει να υπερτερείτε των άλλων και η ευαισθησία σας είναι η αφετηρία πολλών και καλών πραγμάτων στην ζωή σας. Μόνο να μην δείτε στραβά τις υποθέσεις σας ή τα άτομα που τις εκπροσωπούν γιατί σίγουρα κάνετε λάθη που έχουν έλλειψη αντικειμενικότητας. Η διαφορετικότητα που μπορεί να έχετε ίσως να βοηθήσει στο να κάνετε κάποιους ισχυρούς αλλά έξυπνους συμβιβασμούς για το καλό όλων όσων έχουν κοινό στόχο και σκοπό με σας.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved