Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 22' 02" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 58' 04" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 48' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 09' 18" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 37' 03" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 12' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 26' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 44' 35" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 13" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 59' 47" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 02' 11" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 11/10 έως και 13/10.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Η ενέργεια αυτού του τριημέρου από την μια θα έχει μια ευχάριστη νότα η οποία θα σας βγάλει από τον φόβο και την αγωνία ότι κάτι πάει να αλλάξει και από την άλλη θα κρατηθούν κάποιες αποστάσεις από τα άτομα που είναι με τον τρόπο τους συντηρητικά και κάπως εξαρτημένα με καταστάσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή με κάτι που σας κρατάει σε μια ηθική κατάσταση. Όμως τα σημάδια του ουρανού είναι άλλα και θα πρέπει να τα ακούτε γιατί ίσως κάτι θα σας πουν από το Σάββατο το βράδυ και μετά όπου θα έχετε την διάθεση να επαναστατήσετε ή να εκφράσετε με πιο μεγάλη ευκολία την αλήθεια σας.

 

ΚΡΙΟΣ 

Από σήμερα και μέχρι και το Σάββατο το βράδυ θα έχετε πολλές ανακατωσούρες και θα πρέπει αναγκαστικά να μπείτε σε τάξη γιατί η πίεση είναι μεγάλη και θα πρέπει να σκεφτείτε για το μέλλον σας. Μπορεί κάτι να έχει διαλυθεί και να χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε μεγαλύτερο αγώνα για να συντονίσετε και πράγματα από την αρχή. Να θυμάστε κάθε αρχή και δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Όταν θα περάσουν αυτές οι δυσκολίες θα συντονιστείτε περισσότερο με φίλους και με επικοινωνία οπότε θα νιώσετε πολύ δυνατοί και σίγουροι να κάνετε κάτι καινούργιο. Η νέα γνωριμία με έναν Υδροχόο θα σας βγάλει από ένα μικρό αδιέξοδο ή την μοναξιά που μερικές φορές εσείς την διαλέγετε από απόλυτη επιλογή.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για αυτό δεν έχετε αμφιβολίες ή ενοχές ότι κάτι δεν γίνεται σωστά. Σίγουρα ο λόγος σας είναι συμβόλαιο για αυτό μερικές φορές προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε όλα τα δεδομένα για να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Θα έχετε και κάποιες επιτυχίες αλλά και θα πάρετε πίσω κάποια πράγματα που έχετε δώσει. Όμως από το Σάββατο και μετά αλλάζει το παιχνίδι και θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα πράγματα. Κυρίως μπορεί να βρεθείτε με φίλους ή με ομάδα όπου εκεί θα πρέπει να κρατήσετε μια στάση ανοικτή και όχι να κλειστείτε στον εαυτό σας πιστεύοντας ότι δεν επικοινωνείτε. Καλό είναι να κρατηθείτε μακριά από αρνητικά σχόλια και σκέψεις γιατί μάλλον θα χαλαστείτε χειρότερα. Η επικοινωνία με Υδροχόο θα δυσκολέψει και ίσως να μην υπάρχει αντικειμενικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Έχετε σοβαρέψει σε κάποια πράγματα και ίσως επιθυμείτε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο το οποίο δεν είναι το δικό σας αλλά χρειάζεστε να βάλετε κάποια όρια για να δείτε μέχρι που θα φτάσετε. Επειδή πιέζεστε από υποχρεώσεις πολύ τυπικές για τις οποίες θα κριθείτε κατά κάποιον τρόπο ίσως αυτό να εμποδίζει τον αυθορμητισμό σας. Παρόλα αυτά υπάρχει κάποιος που είναι δίπλα σας και σας υποστηρίζει. Η σχέση με τον Αιγόκερω ίσως να είναι τυπική αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι θέλει τελικά από εσάς. Επειδή μερικοί δεν δείχνετε την ευαισθησία σας ίσως να μην γνωρίζετε ότι καλό θα ήταν να την ήξεραν και οι άλλοι για να δράσετε πολύ καλύτερα. Όμως το παιχνίδι γυρίζει και σας βρίσκει καθόλα έτοιμους να ανοίξετε τα φτερά σας και να περάσετε πιο όμορφα αλλά και περισσότερο δημιουργικά. Η παρέα σας θα σας υποστηρίξει και θα ευχαριστήσετε που έχετε και πέντε φίλους για να σας καταλαβαίνουν και να σας δέχονται όπως είστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι υποχρεώσεις μέσω τρίτων σας δημιουργούν μια έντονη επιθυμία να προσφέρετε και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ίσως να υπερβάλετε γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά ή όπως τα περιμένατε. Πολλές ισορροπίες έχουν αλλάξει και μαζί με αυτές και συμπεριφορές ατόμων. Για αυτό καλό είναι να κάνετε διάκριση σε ποιον θα δώσετε και με ποιον θα σχετιστείτε γιατί αν δεν πάρετε τα ανάλογα πίσω ίσως να μην νιώθετε καλά. Για αυτό σε αυτές τις εποχές το οτιδήποτε δίνετε, έστω και κάτι μικρό, πρώτα πρέπει να είστε συνειδητοί και άνετοι μέσα σας για να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Ο Υδροχόος σίγουρα είναι μια νότα διαφορετική τουλάχιστον στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να διαφωνείτε γιατί δεν υπάρχει μεγάλη συμβατότητα μεταξύ σας αλλά σίγουρα κάτι σας κάνει και σας αρέσει υπερβολικά. Προσπαθήστε να μην υπάρχει ανάμιξη όμως μεταξύ εσάς, ενός Σκορπιού και ενός Υδροχόου γιατί θα γίνει μπλέξιμο.

 

ΛΕΩΝ 

Είστε απορροφημένοι σε πράγματα που ίσως να μην σας ενδιαφέρουν και πολύ αλλά θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες οι οποίες όμως θα σας αυξήσουν τις πιθανότητες για επιτυχία και κυρίως μέσα στην δουλειά σας. Το σίγουρο είναι ότι ο Αιγόκερως ή το σύστημα που είστε και απασχολείστε θα σας δημιουργήσει μια έντονη πίεση αλλά ίσως χρειάζεται να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες μέσα σας για να καταλάβετε πως παίζεται το παιχνίδι αυτό τον καιρό. Το ότι θα χρειαστεί να έρθετε κοντά σε έναν Υδροχόο ίσως θα σας κάνει να αντιληφθείτε ότι το μυαλό σας χρειάζεται να είναι πιο ανοικτό αλλά και με έναν τρόπο θετικό γιατί μερικές φορές παρεξηγείτε την συμπεριφορά του επειδή δεν είναι ζεστή λόγω της ψυχρότητας ή του απόμακρου ύφους που έχει. Κυρίως την Κυριακή για να αποφύγετε παρεξηγήσεις, να πείτε αυτά που νιώθετε με καταδεκτικό τρόπο ή να τα αφήσετε να πάνε στο καλό γιατί θα πικραθείτε και θα πικράνετε Ταύρο, Σκορπιό, Υδροχόο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε εξασκηθεί στο να τα βάζετε όλα στην θέση τους, κυρίως συναισθήματα αλλά και ιδέες που μερικές φορές σας μπερδεύουν ή σας βάζουν σε μπελάδες. Σήμερα όμως και αύριο θα έχετε πολύ δουλειά και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο που είχατε χάσει. Μια ευκαιρία σε επίπεδο οικονομικό αλλά και σε προσωπικό θα σας δώσει την δυνατότητα τουλάχιστον να ανταμειφθείτε και να έχετε και την ηθική δικαίωση. Καλό είναι να κλείσετε κάποιες πληγές που σας τρώνε χρόνο και χώρο μέσα στην καρδιά σας. Επειδή προσπαθείτε να είστε πολύ καθαροί άνθρωποι μην χαλάσετε την φήμη σας ή την προσωπικότητα σας με επιπόλαιες συμπεριφορές. Η αισιόδοξη συμπεριφορά από έναν Τοξότη ίσως να σας δημιουργήσει εσωτερική ελπίδα και να σας κάνει να φερθείτε περισσότερο μεγαλόκαρδα. Ο Υδροχόος έχει μεγάλη πίστη στο πρόσωπό σας και σας εμπιστεύεται απόλυτα για αυτό να μην χαλάσετε κάποια συμφωνία η οποία έχει δοθεί προ καιρού.


 

sunastriaΖΥΓΟΣ
Αν θέλετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων προσώπων καλό είναι να έχετε κατά νου ότι μερικές φορές τα πράγματα θα χρειαστεί να είναι περισσότερο συστηματοποιημένα και με μεγάλη συγκράτηση. Αυτό σας δεσμεύει και σίγουρα σας δημιουργεί ένα συναίσθημα είτε ματαίωσης είτε μεγάλης υπευθυνότητας γιατί εσείς μπορεί να θέλετε να κάνετε πράγματα από τα οποία θα εξαρτηθούν κάποια μελλοντικά σας σχέδια αλλά τελικά να μην σας στηρίζουν ή να σας φέρνουν εμπόδια. Ο Αιγόκερως είναι ένα πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες μέχρι να φτάσετε στον δικό σας στόχο. Δεν πρέπει για κανέναν και για τίποτε να χαλάτε τις δικές σας επιθυμίες. Όταν ειδικά αυτές είναι για την πρόοδό σας. Από την Κυριακή τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα γιατί θα μοιραστείτε με ομάδες ή με φίλους κοινά ενδιαφέροντα και θα περάσετε πολύ όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς στα δύσκολα περνάτε μια χαρά γιατί όταν έχετε πολλά να κάνετε τότε ενεργοποιήστε περισσότερο. Ίσως να πετύχετε κάτι πολύ καλό με την δουλειά σας και να έχετε ένα αποτέλεσμα πολύ δυνατό. Κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Η υποστήριξη που θα έχετε από κάποια πρόσωπα θα είναι μη αναμενόμενη. Γενικά ότι βάλετε στο μυαλό σας μπορεί να γίνει, με κάποιες δυσκολίες αλλά τουλάχιστον θα δείτε κάτι. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα πάρει τον δρόμο της και ίσως να βρεθείτε προ μιας ευχάριστης έκπληξης. Από το Σάββατο το βράδυ και μετά θα έχετε μεγαλύτερο άγχος γιατί κάποιοι φίλοι σας ή γενικά ο περίγυρός σας θα σας πιέζει για να πάρετε κάποιες αποφάσεις, ακόμα και σε ποιο μέρος θα πάτε για να διασκεδάσετε. Ίσως να υπάρχει διαφωνία ακόμα και εκεί. Με έναν Υδροχόο ή Κριό μπορεί να βρεθείτε σε μια ένταση αλλά αν δεχτείτε να συζητήσετε ίσως να γίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε υποχρεώσεις που σας δημιουργούν μια πίεση αλλά τουλάχιστον θα αναγνωρίσετε ότι υπάρχουν κάποιες τεχνικές που αν τις ακολουθήσετε θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα βγείτε από τα οικονομικά αδιέξοδα. Όχι τελείως αλλά τουλάχιστον στον ορίζοντα θα δείτε κάτι καλό να έρχεται, κόντρα στα σκοτάδια του μέλλοντος και στην απαισιοδοξία. Όταν υπάρχουν δυσκολίες μπορείτε πιο εύκολα να βλέπετε την όμορφη πλευρά του μέλλοντος και να καθιερωθείτε σαν το άτομο που μπορεί να ελέγχει την δική του μοίρα χωρίς τις τόσο έντονες εξωτερικές επεμβάσεις. Η απόσταση που έχετε από έναν Καρκίνο και ίσως να σας έχει δυσαρεστήσει με τον τρόπο που σας έχει συμπεριφερθεί. Ίσως τώρα να σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε και να λύσετε ένα μέρος των προβλημάτων σας. Από το Σάββατο και μετά θα βρεθείτε με μια καλή παρέα και θα συμπεριφερθείτε άνετα και με μεγαλύτερη ελευθερία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχετε ανοίξει τα φτερά σας και προσπαθείτε να βάλετε τις δυνάμεις σας ώστε να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ο ιδιαίτερος χειρισμός που θέλετε να γίνει από την πλευρά κάποιων ατόμων ίσως να σας ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα βρεθείτε μπροστά σε μια έκπληξη η οποία θα σας ευχαριστήσει γιατί θα πάρετε μια απάντηση μια αναμενόμενη. Επειδή έχετε βάλει σαν στόχο να ανοιχτείτε και να κάνετε καινούργια πράγματα τα οποία σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα κακώς κείμενα η επαφή με τα άτομα της οικογένειας σας ίσως να είναι καλύτερη από άλλες φορές. Η απόφαση να έρθετε πιο κοντά ή να τους προστατεύσετε περισσότερο ίσως να σας οδηγήσει να κάνετε κάτι από κοινού και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Από την Κυριακή και μετά ίσως να θέλετε να βγάλετε κάποια χρήματα αλλά με κάποιους συνεργάτες. Κάποιος μπορεί να είναι Λιοντάρι και μερικές φορές θα πρέπει να έχετε ένα ιδιαίτερο χειρισμό μαζί του γιατί θίγεται εύκολα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μια φάση που έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και ίσως να νιώθετε αρκετά κουρασμένοι ή ακόμα και απογοητευμένοι από κάποια άτομα. Το καλό είναι ότι λύνονται πιο εύκολα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε και ίσως αυτό να σας ομορφαίνει την κατάσταση. Τώρα καλό είναι να εξερευνήσετε αυτές τις ημέρες τις δικές σας δυνάμεις και να φερθείτε περισσότερο ανοικτά αλλά και με εμπιστοσύνη. Όταν κλείνει κάτι από το παρελθόν σίγουρα το έχετε επιδιώξει αλλά υπάρχει και ένα μέρος στην καρδιά σας που μπορεί να μην είναι τόσο ανοικτό και να σας πονάνε πολύ οι αλλαγές, κυρίως αν γίνονται με πρόσωπα που έχετε περάσει πολλά χρόνια μαζί. Από το Σάββατο και μετά οι συνθήκες θα είναι περισσότερο ιδανικές και ίσως να γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που σας εκπροσωπεί καλύτερα σαν ψυχισμός. Η σχέση με τον Σκορπιό μερικές φορές σας ενοχλεί για αυτό ίσως έχετε μια ψιλή κόντρα η οποία όμως θα αποκατασταθεί γιατί θα βάλετε τον διπλωματικό σας τρόπο.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Είστε αρκετά αφοσιωμένοι και σίγουρα αυτό σας βοηθάει στο να συγκρατήσετε μια αλλαγή η οποία θα έρθει από ένα πρόσωπο. Αν δεν κάνετε έτσι δεν θα μπορέσετε να περισώσετε την οποιαδήποτε μετακίνηση θα κάνει. Στη σχέση με Καρκίνο θα σας πάρει πολύ χρόνο να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτά που θα κάνετε και με ποιο τρόπο θα χρειαστεί να του συμπεριφερθείτε. Το καλό είναι ότι έχετε βαθιά συναισθήματα και αυτά σας βοηθάνε τις πιο πολλές φορές να έχετε συμπόνια για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε κάτι το τελείως διαφορετικό για να ξεφεύγετε από τα τετριμμένα και ίσως αυτό να το πετύχετε αν εξαφανιστείτε για λίγο με φίλους ή με πολύ συγκεκριμένα άτομα που θα σας καταλαβαίνουν. Πιθανόν μια νέα γνωριμία να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πολλά πράγματα που αφορούν τον εαυτό σας, κυρίως με Λιοντάρι ή Υδροχόο.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved