Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 33' 05" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 26° 46' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 04° 31' 24" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 25' 16" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 04' 01" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 35' 53" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 35' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 18' 12" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 19' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 57' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 20' 43" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 27/9 έως και 29/9.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Το τριήμερο αυτό θα σας δώσει την απόλαυση της επιλογής και μπορεί να είστε αγχωμένοι και προβληματισμένοι για το τι θα κάνετε και πως θα πορευτείτε. Είναι σημαντικό όμως να μπορείτε έστω και μικρά απλά θέματα να τα επιλέξετε και μέσα από αυτή την επιλογή να περάσετε όμορφα, χωρίς να περιμένετε τρανταχτά αποτελέσματα. Η χαρά και η ευτυχία είναι στιγμές και χρειάζεται να τις βρίσκουμε για να παίρνουμε ενέργεια και δύναμη.

 

ΚΡΙΟΣ 

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν στην προστασία των συναισθημάτων σας γενικά με τα άτομα της οικογενείας σας. Είναι σημαντικό να αφουγκράζεστε τον βαθύ σας εαυτό και να τον ρωτάτε συνέχεια τι είναι αυτό που θέλει για να νιώσετε ασφάλεια. Και αυτό θα κάνετε. Μπορεί βέβαια να κοντράρετε σε κάποια θέματα σχετικά με την δουλειά σας και ίσως να θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας δίνει την πρωτοβουλία και την αρχηγία. Φερθείτε διπλωματικά για να έχετε καλό αποτέλεσμα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα αλλάξει τελείως το τοπίο και έχετε ανάγκη να εκφραστείτε βασιλικά και με γενναιοδωρία. Φροντίστε να περάσετε καλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Είναι σημαντικό για σας να κρατάτε τις ισορροπίες σας και τα ιδανικά σας για αυτό δεν θα παρεκκλίνετε καθόλου από όλες τις αρχές σας. Η δική σας αντίδραση απέναντι στα πράγματα είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να είστε πολύ κοντά σε φίλους και σε άτομα που παίζουν τον ρόλο της οικογενείας σας. Είναι σημαντικό να μπορείτε να καταλαβαίνετε και τις ανάγκες των άλλων και ίσως τώρα να έρθετε πιο κοντά. Από την Κυριακή και μετά θα σας βγει από μέσα ένα βαθύ πάθος και ίσως να θέλετε να υπερισχύσετε πάνω σε όλους και σε όλα. Κυρίως θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα Λιοντάρι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Έχετε ανάγκη την ιδιαίτερη μεταχείριση από ένα πρόσωπο που θα επιβεβαιώσει κατά κάποιο τρόπο τις πράξεις σας. Ίσως να φαίνεστε εξαρτημένοι και να μην μπορείτε να κάνετε κάτι αποκλειστικά δικό σας. Ο Αιγόκερως μερικές φορές σας επιπλήττει με τον τρόπο που σκέφτεστε και χειρίζεστε τις καταστάσεις. Ένα ταξίδι ή μια απόφαση ίσως να σας βγάλει από την διαδικασία να σκέφτεστε και να χάνεστε σε λεπτομέρειες που δεν σας αρέσουν. Το καλό είναι ότι οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή ευκαιρία που θα σας βοηθήσουν να έχετε γίνει κάτι πολύ θετικό. Από την Κυριακή και μετά θα σταθεροποιηθείτε σε μια κατάσταση που θα είναι υπέρ σας για αυτό φροντίστε να ξέρετε ακριβώς τα θέλω σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Είστε σε φάση που θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ίσως να χρειαστείτε να δείξετε επιείκεια σε ένα πρόσωπο που μερικές φορές είστε πολύ απόλυτοι μαζί του. Η συνεργασία για τους γεννημένους του τρίτου δεκαήμερου θα σας δώσει μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και να είστε πιο κοντά στα πράγματα. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε την επιθυμία να ευχαριστηθείτε με ένα κατά κάποιο υπερβολικό τρόπο για αυτό θα είστε πολύ γενναιόδωροι σε όλα τα ζητήματα. Το καλό είναι ότι ο Δίας σας δίνει μια βαθιά αισιοδοξία η οποία θα σας ξεκουνήσει να βγείτε έξω από τα γνωστά σας τα λημέρια.

 

ΛΕΩΝ 

Είστε ευαίσθητοι και ίσως να μείνετε κάπως απομονωμένοι από την ενεργό δράση αλλά μέσα από αυτόν τον τρόπο θα λύσετε κάποια συναισθηματικά θέματα τα οποία σας κάνουν να είστε απομονωμένοι. Καλό είναι να μείνετε για λίγο μόνο σας για να δείτε τι ακριβώς θέλετε. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και χρειάζεται να κρατήσετε την δύναμή σας για να τα λύσετε καθοδηγούμενοι από το ένστικτό σας. Από την Κυριακή και μετά θα πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα σας δώσουν διεξόδους τις οποίες μπορεί και να μην περιμένατε. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσετε την εσωτερική σας δύναμη και να μην οπισθοδρομήσετε κυρίως αν μπαίνετε σε διαδικασία με ένα Σκορπιό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε καλή φάση για αυτό θα έχετε την ευκαιρία ή να χαλαρώσετε ή οτιδήποτε κάνετε να έχετε το πάνω χέρι. Οι φίλοι σας είναι άτομα που δεν έχουν σκοπιμότητα. Αν θέλετε να επιλύσετε ένα θέμα που αφορά κάποιους συνεργάτες σας οι οποίοι δεν σας φέρονται καλά είναι σημαντικό να μην κάνετε πίσω γιατί με αυτόν τον τρόπο εσείς θα ξεκαθαρίσετε μια και καλή όλα συμβαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι. Η οικογένεια μπορεί να σας στηρίξει. Από την Κυριακή και μετά θα θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας γιατί ίσως να επικοινωνήσετε με έναν Υδροχόο ο οποίος κάπως σας τα λέει μπερδεμένα και χρειάζεστε και εκεί ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Το να βρείτε την ταυτότητά σας σε ένα συναισθηματικό θέμα είναι κάτι που αν το κάνετε θα είναι τόσο σημαντικό που θα σας ξεμπλοκάρει άμεσα.


 

sunastriaΖΥΓΟΣ
Είστε πλέον πιο σίγουροι για τα θέλω σας. Η οικογενειακή κατάσταση είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας ένα κομμάτι προστατευτικό. Ο Καρκίνος αν τον διαχειριστείτε καλά θα σας επιτρέψει να μπείτε μέσα στην καρδιά του. Γενικά πάντως υπάρχει μια τάση που θα σας απελευθερώσει από ένα δύσκολο προσωπικό γεγονός το οποίο μερικές φορές δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να το διαχειριστείτε. Είναι σημαντικό να δείτε την προσωπική σας δύναμη. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με πολύ μεγαλύτερη άνεση και τελικά ίσως να βρείτε και κάποιες λύσεις που τις προηγούμενες ημέρες δεν σκεφτόσαστε καν. Από την δράση σας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα. Το Λιοντάρι είναι πάντως έτοιμο να αποδεχτεί τους όρους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την προστασία που σας επιτρέπει να νιώθετε ασφαλείς. Το θέμα ενός σπιτιού θα κλείσει με λιγότερη ταλαιπωρία από ό, τι φαντάζεστε. Είναι σημαντικό να ξέρετε με ποιο τρόπο θα δείξετε την εσωτερική σας δύναμη γιατί μερικές φορές άλλο δείχνετε και άλλο τελικά είστε. Καλύτερα να δείχνετε πόσο σημαντικοί είστε και να μην αφήνετε να το μαντέψουν οι άλλοι γιατί με αυτόν τον τρόπο περιορίζετε την δύναμή σας. Το θέμα με το εξωτερικό είναι πολύ ανοικτό και σίγουρα αν το κυνηγήσετε θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Από την Κυριακή να μετριάσετε τον εγωισμό σας γιατί μπορεί να υπάρχουν εμπλοκές οι οποίες θα σας δυσκολέψουν με τον τρόπο που θα γίνει η επαφή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν ακόμα σκοπιμότητες οι οποίες σας ταλαιπωρούν. Τα χρήματα και οι λογαριασμοί μιας οικογενειακής υποχρέωσης σας ζορίζουν γιατί πιθανόν να μην τα έχετε βρει ακόμα. Αν δεν σας πιάσει πανικός μπορεί να κάνετε κάτι που θα σας ξεμπλοκάρει. Είναι σημαντικό να αφαιρέσετε από την νοοτροπία σας τον φόβο γιατί εσείς όταν νιώθετε αυτό το συναίσθημα δεν κάνετε τελικά τίποτε. Από την Κυριακή και μετά θα ορθοποδήσετε και θα γίνετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Η επαφή με το Λιοντάρι θα γίνει καλύτερη γιατί θα έχετε την δυνατότητα να επενδύσετε πάνω σε αυτό χωρίς να χρειάζονται ανταλλάγματα. Η αγάπη που θα εισπράξετε από κάποια άτομα θα είναι σαν ανταπόδοση στην καλή σας συμπεριφορά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχετε σημαντικές δουλειές να διεκπεραιώσετε και ο λόγος είναι ότι θέλετε να είστε κοντά στα δικά σας πρόσωπα. Η προστασία που θα δείξετε μπορεί να είναι υπερβολική γιατί με τον τρόπο σας θέλετε και εσείς ανταπόδοση. Τα συναισθήματά σας δεν θα σας προδώσουν αλλά θα υπάρχει η διάθεση να κάνετε και κάποιες τρελές κινήσεις για να νιώσετε πιο νέοι ή ακόμα και παιδιά. Ίσως το σπάσιμο μιας σχέσης με έναν Κριό δεν θα σας τρομάξει. Αντίθετα θα σας δυναμώσει γιατί θα σηκώσετε το ανάστημά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είναι αναγκαίο να κρατήσετε τις σχέσεις σας σε διπλωματικό επίπεδο. Από την Κυριακή μπορεί να συζητήσετε με ένα Λιοντάρι τις προσωπικές σας απόψεις. Γενικά να προσπαθήσετε να πάρετε ενέργεια για να μπορείτε να κρατήσετε τις ανάλογες ισορροπίες την επόμενη εβδομάδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το νιώθετε μέσα σας ότι γίνονται αλλαγές για αυτό δεν σας μένει κανένα περιθώριο να μην κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από τον εαυτό σας. Όσο τα πράγματα αλλάζουν γύρω σας τόσο περισσότερο θα βλέπετε ότι εσείς θα χρειαστεί να βρείτε μέσα σας την αλήθεια σας αλλά και την αγάπη. Σίγουρα ζορίζεστε αλλά αυτό θα σας φέρει σε μια κατάσταση που θα επιθυμήσετε μια συνολική αλλαγή. Και ίσως είναι καλύτερα πριν ξεκινήσετε να το συνειδητοποιήσετε 100% αυτές τις ημέρες όπου θα είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις. Ο Καρκίνος και η οικογένεια είναι ένα κομμάτι του μαθήματός σας. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να νιώσετε ότι θα χαρίσετε την δύναμή σας σε τρίτους και ίσως να νιώσετε ότι είστε μοιραίοι. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν κυρίως τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Αφού εξαντλήσατε όλα τα περιθώρια με τους τρίτους τώρα ξαναμαζεύεστε στο καβούκι σας και προσπαθείτε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητά σας. Η οικογενειακή θαλπωρή αυξάνει τα συναισθήματά σας και δημιουργείται μέσα σας μια ηρεμία και γαλήνη. Αν έχετε χρόνο κάντε και ένα περίπατο με φίλους, στην φύση ή στην παραλία. Αφήστε πίσω σας για λίγο τα προβλήματα. Αν τα μεταφέρετε μαζί σας τίποτε δεν λύνεται. Το Λιοντάρι μπορεί να σας προτρέπει να κάνετε κάτι που εσάς θα σας φαίνεται ρίσκο αλλά ίσως και να μην είναι. Το ένστικτό σας έχει δύναμη οπότε σίγουρα θα ακολουθήσετε αυτό που νιώθετε αρκεί να μην είστε μπερδεμένοι σε οράματα που δεν είναι για σας.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved