Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 23° 12' 18" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 32' 49" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 59' 37" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 05° 15' 52" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 27° 28' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 10' 33" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 47' 54" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 53' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 51' 04" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 44' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 13' 40" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 13/9 έως και 15/9.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Ο δρόμος μερικές φορές μας φαίνεται δύσκολος και ανηφορικός. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι με την σκέψη σας μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα; Ίσως είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας αυτές τις ημέρες αφού θα σας δοθεί η πλανητική ευκαιρία. Το ξέρετε ότι η ενέργεια του έρωτα που δεν αφορά μόνο την θέαση προς ένα πρόσωπο αλλά γενικά στο να δημιουργήσουμε και να πιστέψουμε ότι είναι θεραπευτική αρκεί για να μπορούμε να την έχουμε συνέχεια κοντά μας; Όλη αυτή η θεωρία μπορεί να αλλάξει την οπτική σας και να γίνουν όλα πιο φωτεινά. Γι' αυτό, όποια προβλήματα και αν έχετε, αφήστε τα για λίγο αλλάζοντας τις εικόνες του μυαλού σας.

 

ΚΡΙΟΣ 

Έχετε να διαλέξετε μεταξύ των υποχρεώσεων και της προσωπικής έκφρασης και καλοπέρασης. Σίγουρα θα σπάσετε κάτι μέσα σας ξαφνικά και θα απαλλαχτείτε από τα βάρη μιας κατάστασης. Χρειάζεται βέβαια κότσια για να το κάνετε αυτό και από την άλλη απόφαση ότι μπορεί να κτυπηθείτε με καταστάσεις που είναι πλέον κατεστημένο στην ζωή σας. Όλα βέβαια θα φτιάξουν και θα επεκταθείτε περισσότερο από την Κυριακή και μετά αφού θα αναλάβετε τα αληθινά σας καθήκοντα και αυτά που τελικά σας χρειάζονται για να πορευτείτε καλύτερα. Η σχέση με τον Καρκίνο μπορεί να γίνει πιο κοντινή.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Είστε σε φάση υλοποίησης πολλών πραγμάτων και ίσως αφορούν και σε κοινές οικογενειακές συγκεντρώσεις που το οργανώνατε εδώ και καιρό. Η σκοπιμότητα μερικές φορές των κινήσεών σας μπορεί να μην έχει το αποτέλεσμα που περιμένατε γιατί εσείς είστε αυτοί που έχετε βάλει φρένο και έχετε γίνει πολύ αυστηροί σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Ίσως η έλξη για ένα μεγαλύτερο πρόσωπο να σας ενθουσιάσει και να σας βάλει σε προβληματισμό τι θα πρέπει να κάνετε. Μην αφήνετε εγωιστικές και προσωπικές προβολές να σας επηρεάζουν. Η ισορροπία και η επικοινωνία με έναν Ζυγό μπορεί να είναι απαραίτητη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Έχετε κατά νου το καθήκον και μια συμπεριφορά που θα πρέπει να την εγκρίνουν οι γονείς ή ακόμα και κάποιοι από τους φίλους ή μια ομάδα που παίζουν τον ρόλο της κοινωνίας και του «πρέπει». Είστε σε ένα κομβικό μονοπάτι και δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς από το να προχωρήσετε παρακάτω. Όπου μπαίνει φόβος να θυμάστε ότι ακυρώνετε και την παραμικρή σας δύναμη. Επιλέξτε άφοβα τις επιλογές σας και μπορείτε θαυμάσια να τις στηρίξετε. Τώρα υπάρχει και ένα κομμάτι λογικής το οποίο συνηγορεί στο να μην κάνετε λάθος αλλά τελικά εσείς χρειάζεται να περνάτε καλά. Ο Αιγόκερως μπορεί να έχει μαζί σας κάποια έντονα θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Είστε κατά κάποιον τρόπο πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και διαθέτετε τον χρόνο σας σε αυτούς για να καλύψετε κάποια κενά. Επειδή μερικές φορές είστε μακριά από τα δικά σας πρόσωπα, τώρα θέλετε να δείξετε και σε πρακτικό επίπεδο τα συναισθήματά σας. Είναι καλό όμως να είστε περισσότερο διπλωμάτες και ισορροπιστές, κυρίως με Ζυγό γιατί έχετε ανάγκη να καλλιεργήσετε περισσότερο την σχέση μεταξύ σας. Η επανάσταση και η ξαφνική αλλαγή μέσα από μια άλλη οπτική γωνία όλης σας της ζωής, σπώντας κάποια δεσμά, θα είναι δύσκολη αλλά πολύ αληθινή. Ο Κριός θα είναι πιθανή αιτία της αλλαγής σας.

 

ΛΕΩΝ 

Έχετε κατά κάποιο τρόπο επιβαρυνθεί με περισσότερα κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να μην σας καλύπτουν απόλυτα αλλά τουλάχιστον θα εκφράσετε ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σας το οποίο είναι πολύ ουσιαστικό και ίσως να μην το έχετε καταλάβει. Δηλαδή η κοινωνία και η οικογένεια παίζει ένα σπουδαίο ρόλο για σας και μερικές φορές ενώ νιώθετε ότι είστε δυνατοί κάτι τέτοιες ιστορίες σας αποδυναμώνουν. Είναι καλύτερα να βρείτε τι είναι αυτό που σας κλέβει την δύναμή σας και δεν σας αφήνει να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας. Τώρα που έχετε τον Άρη στο Λιοντάρι σίγουρα θα βρείτε ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμής σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καλές ημέρες για σας αφού θα οργανώσετε όλα σας τα αρχεία και θα κάνετε καλύτερο προγραμματισμό είτε κοινωνικό είτε υποχρεώσεων. Η επαφή με έναν Αιγόκερω είναι πολύ δυνατή και ίσως να τα βρείτε για να συνεχίσετε και παραπάνω. Είναι μοναδική η δημιουργική εμπειρία που έχετε αυτό το διάστημα γιατί απελευθερώνεται το ταλέντο σας με ένα τρόπο πολύ εκφραστικό. Ίσως στην αρχή να σας φαινόταν πολύ περίεργο να είστε αυτοδύναμοι αλλά και από εκεί που δεν το περιμένατε έχετε υποστήριξη ακόμα και από την οικογένεια σας.


 

sunastriaΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να ανασάνετε και είναι καλύτερα να τα πάτε όλα σιγά παρά να βιάζεστε γιατί μπορεί να υπάρχουν μπλοκαρίσματα. Θα είναι πάντως οι ημέρες που θα δείτε ένα θέμα που σας απασχολεί πολύ σφαιρικά και αν αντιληφθείτε πως πρέπει να δράσετε ίσως να θεωρήσετε ότι είναι πολύ σπουδαίο το επίτευγμά σας. Σίγουρα θα αναμειχθείτε με πολύ κόσμο ο οποίος μπορεί και να σας μπερδέψει, κυρίως με έναν Ιχθύ που είναι όλο ήξεις-αφήξεις αλλά εσείς αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας και αποφασίσετε με το χέρι στην καρδιά θα δείτε ότι και την αλλαγή θα κάνετε και τα χρήματα που σας ανήκουν θα πάρετε αλλά και θα γίνει η δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σοβαρεύετε γιατί έχετε δοκιμάσει πολλές μεθόδους και διαπιστώνετε ότι μόνο αν αναλάβετε κάτι πολύ υπεύθυνα θα είναι αυτό που θα σας φέρει την σταθερότητα και την βιωσιμότητα σε διάφορες καταστάσεις. Το πείσμα σας πάντα σας κάνει να κερδίζεται αρκεί να μην σας γίνει εμμονή και στεναχώρια. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αλλά τα βλέπετε όλα προς το παρόν κάτω από το πρίσμα της σοβαρότητας και της ωριμότητας. Για αυτό μπορεί να απαιτείτε από την σχέση σας συμπεριφορά υπερβολική ώριμη και απόλυτη. Καλό είναι να χαλαρώσετε λίγο και να δείξετε σε ό, τι κάνετε μεγαλύτερη αγάπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό και δουλεύετε σκληρά για να δείξετε ότι αξίζετε. Μπορεί να έχετε φάει απόρριψη από κάποιες δουλειές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσετε πιο κάτω ή δεν θα έχετε επιτυχίες. Στο χέρι σας είναι να διαλύσετε το σκοτεινό παρόν και να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις. Το ότι θα βάλετε το στυλό και το χαρτί για να οργανώσετε κάποια πράγματα για να δείτε τι έχετε να εισπράξετε και τι έχετε να δώσετε είναι σημαντική κίνηση και θα έχετε την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Η επαφή με Καρκίνο είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά τουλάχιστον θα έχετε όλη την ευχέρεια να έρθετε πιο κοντά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Οι ημέρες είναι δικές σας αφού έχετε την προτεραιότητα παντού. Μπορεί βέβαια να σας φαίνονται κάπως δύσκολα τα πράγματα γιατί θα πιθανόν να έχετε εκρήξεις και επανάσταση σε κάποια θέματα που νιώθετε ότι σας καπελώνουν. Είναι προτιμότερο να υπάρχουν αυτά για να βρείτε τον εαυτό σας παρά να σας παραμερίζουν και να μην μιλάτε. Θα βρείτε το δίκιο σας και θα έχετε και το πάνω χέρι, αρκεί να έχετε την δύναμη να είστε υπεράνω κάποιων καταστάσεων. Το Λιοντάρι θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε την πίστη σας και το ηθικό σας για αυτό μην αντιστέκεστε σε κάποιες ιδέες του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε στην φάση που θέλετε να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις ή αποστάσεις από κάποια θέματα που σας απασχολούν και μπορεί να είναι και οικογενειακά. Τα χαρτιά σας προς το παρόν τα κρατάτε κλειστά σε μια υπόθεση που πιέζεστε και ίσως αυτό να είναι το μεγάλο σας ατού. Από την άλλη έχετε δει ότι χρειάζεται να είστε χαμηλών τόνων για να μπορείτε να κατορθώσετε να μην βγείτε τελείως έξω από το παιχνίδι. Η εποχή είναι περίεργη και χρειάζονται και οι αποστάσεις αλλά και να βάζετε με τρόπο τους δικούς σας όρους. Επειδή νιώθετε ότι εξαρτάστε από τους άλλους αυτό μπορεί να είναι παράγοντας υποχώρησης και εκεί να γίνουν λάθη.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Έχετε αναλάβει υποχρεώσεις που ίσως να σας βάζουν σε ένα πρόγραμμα με μεγαλύτερη πειθαρχία. Είναι σημαντικό να καταλάβετε και τις ανάγκες των άλλων και ίσως μέσα από αυτό να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε έναν Καρκίνο περισσότερο με κατανόηση. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα και μερικές φορές πληγώνεστε από τους γύρω σας γιατί δεν υπάρχει ανταπόκριση. Όμως πρέπει να αποποιηθείτε τον ρόλο του θύματος γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν περνάτε καλά. Οι συμφωνίες με κάποια πρόσωπα είναι πιο δύσκολες από άλλες φορές. Ίσως να πρέπει να γίνετε περισσότερο φιλικοί και επικοινωνιακοί για να υπάρχει πιο εύκολη πρόσβαση.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved