Παρασκευή 27 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 57' 34" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 53' 40" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 47' 44" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 28° 24' 38" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 01° 42' 13" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 02° 57' 47" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 11' 29" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 02' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 09' 57" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 25' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 32' 12" ΤΑΥΡΟΣ

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 14/6 έως και 16/6.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Η ενέργεια του τριημέρου θα πιέζει κατά κάποιο τρόπο να σταθείτε όσο μπορείτε καθαροί και εκλεπτυσμένοι σε όλες τις κινήσεις σας. Είναι σημαντική η κάθαρση, η εξωτερική και η εσωτερική, με στόχο την καλυτέρευση της προσωπικής σας σχέσης με τον εαυτό σας και κατ επέκταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Ο έρωτας πάντα παραμονεύει να μπει στην καρδιά σας αλλά κάθε φορά θέλει το δικό του το κλειδί για να μπει και να φωτίσει τα πάντα. Μπορεί να τον βρείτε την ώρα που θα βγάλετε το σκυλάκι σας βόλτα ή σε μια δουλειά κάπως άχαρη που θα έχει και μορφή αγγαρείας. Στο γυμναστήριο ή σε μαγαζί που αγοράζετε λουλούδια. Ανοίξτε τις κεραίες σας και θα δείτε ότι θα βρείτε αυτό που αναζητάτε. Κυρίως Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι θα έχετε την τιμητική σας.

 

ΚΡΙΟΣ 

Είστε αποφασισμένοι να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και ίσως τελικά αυτό να σας κάνει πολύ καλό γιατί θα γίνουν όπως πρέπει. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα διατροφής και μεγαλύτερης οργάνωσης της καθημερινότητάς σας. Επειδή μερικές φορές έχετε ένταση από την υπευθυνότητα που νιώθετε απέναντι σε κάποιες καταστάσεις χρειάζεται να είστε πιο ψύχραιμοι σε οτιδήποτε μπορεί να γίνει μέσα στην καθημερινότητα σας. Καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες με όλες σας τις σχέσεις. Η σχέση με τον Ζυγό θα γίνει πιο συνειδητή.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Είστε πολύ πιο πρακτικοί και ουσιαστικοί και αυτό σας βοηθάει στο να χαλαρώσετε περισσότερο. Έχετε πάντως αναλάβει να φτιάξετε τις σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα που ανήκουν στην οικογένεια σας ή με ένα πρόσωπο που μπορεί να μην είναι κοντά σας. Είναι σημαντικό να αναβαθμίσετε την ζωή σας με μεγαλύτερη ποιότητα και φροντίδα και προς το πρόσωπο σας και προς τους άλλους. Για αυτό ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να κάνετε τις αλλαγές σας. Έτσι και αλλιώς η ζωή σας σάς ανήκει και μην την αφήνετε να φεύγει χωρίς την προσωπική σας παρέμβαση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Νιώθετε πολύ δυνατοί ακόμα αφού ο Δίας στο ζώδιό σας προσφέρει τα δώρα του απλόχερα και μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη σας ενεργοποιούν με στόχο να κάνετε πράγματα. Επειδή γενικά είστε άνθρωποι της ιδέας και μερικές φορές δυσκολεύεστε στην πράξη από σήμερα μπορεί να δεχτείτε πιέσεις ώστε να κάνετε τουλάχιστον πράξη αυτά που λέτε ή να δείτε τελικά πόσο απέχει η πραγματικότητα από τις ιδέες σας. Είναι σημαντικό να επισημάνετε αυτές τις διαφορές και κυρίως πάνω σε μια συνεργασία ή πάνω σε μια προσωπική σχέση που μπορεί να παίζει ρόλο ένας Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς. Πάντως η δράση είναι η μόνη λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ήδη νιώθετε ότι κάτι καλό έρχεται για αυτό προετοιμάζεστε και εσωτερικά αλλά και εξωτερικά και βλέπετε την ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ακόμα και αν κάτι δύσκολο να σας συμβεί, μπορεί να το χαρακτηρίσετε ότι είναι για καλό σας. Αν το αντιμετωπίσετε με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε ότι τελικά όλα θα αλλάξουν και τα πράγματα θα μπορέσουν να έρθουν με το μέρος σας. Οι σχέσεις σας πάντως εξομαλύνονται γιατί εσείς έχετε μέσα σας την διάθεση να λύσετε τις διαφορές σας με όλους και όλα. Αυτό γενικά σας δίνει μια πρωτοπορία και ένα άνοιγμα. Γιατί όταν γενικά είστε χαλαροί και ασφαλείς μέσα στα δικά σας μέτρα και σταθμά τότε είστε χαρά Θεού. Όπως θα είστε αυτές τις ημέρες λόγω κάποιων σημαντικών συζητήσεων και επαφών που θα κάνετε.

 

ΛΕΩΝ 

Αντιμετωπίζοντας κάποια πρακτικά θέματα ίσως να βρεθείτε σε αντίθεση με τις επιθυμίες σας που ευτυχώς είναι αρκετά ρεαλιστικές. Επίσης θα πρέπει να ψωνίσετε με λίστα και πρόγραμμα γιατί η ανάγκη σας να είστε μαζεμένοι θα σας προσγειώσει και από μεγαλοψυχία και την μεγαλοπρέπεια που δείχνετε σε όλες σας τις κινήσεις θα πρυτανεύσει η λογική και η ανάγκη για την επιβίωση. Όταν κάθεστε με χαρτί και μολύβι όλα μπορούν να συμβούν γιατί εσείς όταν μπαίνετε σε πρόγραμμα θριαμβεύετε. Η επαφή σας με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας φέρει κάποια δουλειά καλή η οποία όμως δεν θα έχει τις οικονομικές απολαβές που περιμένατε. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα γίνει πιο πραγματική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλύοντας κάποια δεδομένα με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που πιθανόν να είναι και Καρκίνος ξεκινάτε και πάλι μαζί του κάνοντας μια νέα αρχή. Έχετε ανάγκη από ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα γιατί θέλετε να βάλετε νέες βάσεις πιο ξεκάθαρες. Με τον Κριό θα το κάνετε πιο εύκολα γιατί μπορεί και να σας σπρώξει να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και τι αποζητάτε αυτή την περίοδο. Πάντως ακολουθήστε τα πρωτοποριακά συστήματα γιατί θα διαπιστώσετε ότι είναι ότι καλύτερο για σας. Επειδή γενικά δεν εκφράζεστε εύκολα και περιμένετε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα, αυτές τις ημέρες θα εκδηλώσετε όσα έχετε μέσα σας και ίσως να κάνετε και παράτολμες δηλώσεις.

 

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Έχετε προς το παρόν κάνει πίσω γιατί βλέπετε ότι θα πρέπει για λίγο να απομονωθείτε και να δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Ίσως αυτό να σας δυσκολεύει αλλά μερικές φορές είναι καλό να δείτε κατάματα τι είναι ακριβώς αυτό που δεν σας αφήνει να κάνετε την τελική κίνηση σε όλες σας τις υποθέσεις και τις πιο πολλές ενώ δεν σας αρέσει αν δεν έχετε την συγκατάβαση ή την πίεση από τους άλλους μένετε πίσω. Καλό είναι να ασχοληθείτε με κάποια πράγματα που σας φαίνονται ταμπού ή δύσκολα στο να τα εκφράσετε γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσετε κατά πόσο είστε έτοιμοι να κάνετε τομές σε όλα τα επίπεδα. Η επαφή με έναν Ιχθύ σας προδιαθέτει πολύ θετικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να αναπνεύσετε με μεγάλη ευκολία τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες. Αυτό που σας πίεζε και έπρεπε να αποδείξετε τον εαυτό σας σε τόσες ημέρες τώρα δεν υπάρχει και την θέση του έχει αντικαταστήσει μια επιτυχία η οποία θα σας βάλει στο να προχωρήσετε και άλλο αυτό που έχετε ξεκινήσει, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Η επαφή σας με έναν Παρθένο θα σας δώσει νέο νόημα γιατί μπορεί να υπάρχει και στα σπάργανα ένα ερωτικό κομμάτι το οποίο εσείς προς το παρόν, παρόλο που έχετε μαγνητικές κεραίες, δεν το έχετε πιάσει ακόμα. Φίλοι και νέα ενδιαφέροντα σίγουρα θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και κυρίως αν εμπεριέχει και την μορφή προσφοράς θα είναι ότι καλύτερο για σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Κινείστε μέσα σε καταστάσεις οι οποίες ζητάνε από εσάς να τους δώσετε πράγματα ή θέλουν την συνεργασία σας και αυτό από την μια είναι καλό αλλά από την άλλη σας ζορίζει αρκετά γιατί βλέπετε ότι αυτά που σας ζητάνε ίσως να μην είναι και τόσο εύκολα από την πλευρά σας. Τώρα θα δείτε και μια πραγματικότητα την οποία δεν την είχατε αντιληφτεί σε όλο της το μεγαλείο γιατί είχατε μεγαλύτερα σχέδια για σας τα οποία για να γίνουν χρειάζονται άλλου είδους συνθήκες από αυτές που νομίζατε όχι όμως ότι είναι ακατόρθωτο. Είναι σημαντικό πάντως να πετάξετε πράγματα ακόμα και από τον χώρο εργασίας σας και να κρατήσετε μόνο όσα είναι λειτουργικά. Και όχι μόνο. Δηλαδή επειδή μπορεί να έχετε διάφορες προτάσεις για συνεργασίες και επαφές αυτές τις ημέρες με την βοήθεια της λογικής και των αναγκών σας θα βάλετε προτεραιότητες. Δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Φροντίστε περισσότερο για την σχέση σας με Δίδυμο, Παρθένο και Ιχθύ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά είναι η περίοδος που περνάτε μια βαθιά μετάλλαξη με στόχο την αναγέννηση. Πριν όμως από αυτήν στριμώχνεστε και το δείχνετε γιατί υπάρχουν διάφορες υποθέσεις στην ζωή σας που ίσως να αφορούν και στον τομέα της οικογένειας σας ή την δημιουργίας που βλέπετε ότι με τα μέσα που διαθέτετε δεν λύνονται τα προβλήματα αντίθετα πολλαπλασιάζονται. Για αυτό χρειάζεται να πάρετε ψύχραιμες αποφάσεις και να απομακρύνετε από μέσα σας κάποιες ιδέες ή πεποιθήσεις που μπορεί να σας βασανίζουν. Επειδή ήδη έχει ξεκινήσει μια αναβάθμιση σε επίπεδο συνεργασίας ή ακόμα και προστασίας μέσα στις σχέσεις σας καλό είναι αυτές τις ημέρες που θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε πιο θετικά για σας χωρίς να συμπεριλαμβάνετε τον τομέα των άλλων. Μόνο για τον εαυτό σας να πάρετε αποφάσεις και μετά θα δείτε ότι όλα τα άλλα θα ρέουν πιο εύκολα. Η πίστη σας δίνει την ευκαιρία της ενδυνάμωσης αλλά και του ξεκάθαρου στόχου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε να βλέπετε τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά. Αυτό το τριήμερο καλό είναι να το αφιερώσετε στο να καθαρίσετε και να εξυγιάνετε είτε τον χώρο σας είτε τα χαρτιά σας και τα πράγματά σας ή να κάνετε μια επιβεβλημένη αποχή από λάθος διατροφή. Τουλάχιστον θα ξεκουράσετε τον οργανισμό σας και θα βάλετε καλύτερες βάσεις για τις επόμενες ημέρες. Περνάτε μια φάση ανάτασης και καλό είναι να μην την διακόψετε επειδή θα δείτε κάποια πράγματα που δεν θα είναι τέλεια όσο πιστεύατε. Η σχέση με έναν Παρθένο εξελίσσεται αλλά όταν εσείς είστε ανοικτοί και έτοιμοι θα δεχτείτε και μια άλλη άποψη της ζωής που μπορεί να νομίζετε ότι σας δημιουργεί μιζέρια. Η λεπτομέρεια σε οτιδήποτε κάνετε θα είναι αυτό που θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Αναγκαστικά προσγειώνεστε γιατί σας χρειάζονται τα δικά σας άτομα ή θα πρέπει να είστε συνεπείς στον λόγο σας που μερικές φορές δεν είναι ότι δεν σας αρέσει να τον κρατάτε αλλά μεταβάλλεται η διάθεσή σας και αυτό σας κάνει να ανατρέπετε τα πράγματα. Σίγουρα θα μοιράσετε την προστασία σας και γενικά την ενέργειά σας στους άλλους αλλά με αυτόν τον τρόπο φεύγουν από το κεφάλι σας κάποιες ιδέες που δεν είναι ξεκάθαρες και τώρα επισημαίνετε τις κύριες ανάγκες τις δικές σας και των άλλων. Θα εκτιμήσετε δηλαδή κατά πόσο μπορείτε να κάνετε κάτι και κατά πόσο είναι ιδεατό και τότε θα είστε πιο ήρεμοι και σίγουροι. Σίγουρα η επαφή με Παρθένο θα σας προσγειώσει αλλά για καλό σας.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved