Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 22° 03' 45" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 18' 16" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 21' 04" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 03° 48' 29" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 26° 45' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 14' 37" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 53' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 52' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 52' 39" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 45' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 20' 02" ΤΑΥΡΟΣ R

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 31/5 έως και 2/6.

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Το ερωτικό στοιχείο για αυτό το τριήμερο θα είναι ελαφρά απατηλό γιατί θα υπάρχει η μεγάλη παγίδα του ξεγελάσματος και ίσως να βλέπετε τα πράγματα μέσα από προσωπικές προσδοκίες και όχι όπως πραγματικά είναι. Δηλαδή μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο να το φανταστείτε όπως ακριβώς θέλετε εσείς, χωρίς όμως πραγματικά να είναι έτσι. Θα υπάρχει έντονος μαγνητισμός όμως που από μερικούς θα χαρακτηριστεί σαν στοιχείο ενδιαφέροντος. Χρειάζεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες πρώτου δεκαημέρου. Η αγάπη δεν είναι μακριά αλλά χρειάζεται μεγαλύτερο ενδιαφέρον, συγχώρεση και αποδοχή όλων των στραβών κομματιών του άλλου. Αποδοχή δεν σημαίνει συμβιβασμό, αντίθετα είναι ενεργητική στάση ζωής. 

 

ΚΡΙΟΣ 

Είστε πολύ χαλαροί γιατί έχετε είτε απομονωθεί για να πάρετε δυνάμεις είτε έχετε αφεθεί και θέλετε για λίγο να περάσετε καλά, βγαίνοντας έξω από την έντονη δράση. Μπορεί ο οργανισμός σας να έχει ανάγκη από ξεκούραση και ύπνο γι' αυτό καλό είναι να του τα προσφέρετε. Το αντιφατικό είναι ότι θα έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε αλλά μάλλον θα το κάνετε μεμονωμένα. Πιθανόν μια ευκαιρία για αλλαγή πάνω σε θέματα δουλειάς να σας αναστατώσει αλλά θα χρειαστεί πριν πείτε το ναι, κυρίως αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, να είστε σίγουροι ότι είναι αυτό ακριβώς που θέλετε να κάνετε. Από την Κυριακή το πρωί και μετά θα έχετε σούπερ διάθεση και ενεργοποίηση. Οι προσωπικές σας πρωτοβουλίες θα αυξηθούν ιδιαίτερα αλλά αποφύγετε τις προστριβές.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Ξεκινάτε με πολύ καλές προοπτικές γιατί θα έχετε σημαντική εύνοια και γενικά καλή διάθεση. Όταν δεν αγχώνεστε για την βιοτική μέριμνα και αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο, τότε περνάτε όμορφα και δεν διακατέχεστε από το δύσκολο συναίσθημα του άγχους και της ανασφάλειας. Χρειάζεστε γαλήνη για αυτό καλό είναι να την προσφέρετε στον εαυτό σας και στους γύρω σας. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας και γενικά σε πράγματα που σας φέρνουν χαρά και ευχαρίστηση. Επειδή ήδη έχετε κάνει κάποια ανοίγματα σε οικονομικό επίπεδο γιατί έχετε γίνει πιο ευέλικτοι και συζητήσιμοι, θα ήταν ωφέλιμο να μην αφήσετε τώρα τις προσπάθειές σας γιατί σίγουρα μπορεί να μείνει κάτι στην μέση είτε από αδράνεια είτε από έλλειψη συγκέντρωσης. Να θυμάστε πως οτιδήποτε καλό για να κτιστεί θέλει τον χρόνο του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Σίγουρα θα χαλαρώσετε και με το παραπάνω και ίσως εγκαταλείψετε τις προσπάθειες που κάνετε για να κινηθείτε σε άλλα επίπεδα ή να κάνετε κάτι το πολύ δραστικό μέσα στις συνεργασίες σας και τις επαφές σας. Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας φέρει δράση ίσως όμως να σας διχάσει σε κάποιες αποφάσεις και γενικά κινήσεις που θέλετε να κάνετε, επειδή θα έχετε αγκαζάρει δυο θέματα να δουλέψετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα το ρίξετε και λίγο έξω γιατί βαριέστε γενικά να κάνετε πράγματα που σας φέρνουν πίεση και ίσως να διασπαστείτε σε πολλά κομμάτια, κάνοντας πράγματα ή μένοντας αναποφάσιστοι τι πρέπει να κάνετε. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο δραστήριοι και κινητικοί και θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για ζωή και για επικοινωνία. Η σχέση σας με την τέχνη, την μουσική αλλά και το ποτό ή τα γλυκά θα είναι μεγάλη αυτές τουλάχιστον τις ημέρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Μια χαρά νιώθετε, αφού θα καταφέρετε να κερδίσετε την εσωτερική σας γαλήνη και να περάσετε ένα πολύ καλό τριήμερο μέσα σε χαλάρωση, έντονη χαρά αλλά και πολύ ισχυρή πίστη και καλή διάθεση για όλους και όλα. Σίγουρα θα βοηθήσει και ο Ερμής που μπήκε στο ζώδιό σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε πολύ καλά από τον περίγυρό σας αλλά και από μέσα σας. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα έχει χροιά ρομαντισμού και ίσως και μιας αφαιρετικής αφέλειας σε συνδυασμό με διάθεση για να διασκεδάσετε με φίλους και όχι μόνο και θα σας κάνει πολύ καλό. Χρειάζεστε και εσείς ξεκούραση αλλά και σίγουρα θάλασσα και καλή παρέα. Όμως μπορεί να γίνουν αρκετές υπερβολές και, αντί να ξεκουραστείτε, να κουραστείτε διπλά γιατί θα έχετε και πολλές προτάσεις αλλά και πολλά διλλήματα πως θα κινηθείτε εδώ ή εκεί. Αφήστε το ένστικτό σας να μιλήσει και μην βάζετε πολλά πάνω στο κεφάλι σας. Η σχέση με Δίδυμο ή με Τοξότη θα γίνει έντονη αλλά θα έχει μια ρευστότητα.

 

ΛΕΩΝ 

Είστε αρκετά κοινωνικοί αλλά και άνετοι στο να χειρίζεστε με μεγαλύτερη ευελιξία τις δημόσιες και φιλικές σχέσεις σας. Σίγουρα θα κάνετε ένα ταξίδι ή θα έχετε πολλές μετακινήσεις όπου θα υπάρξει ποικιλία επαφών είτε επαγγελματικού είτε ερωτικού επιπέδου. Από την άλλη θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε ένα σχέδιο που ετοιμάζετε και αφορά τις πολύ προσωπικές σας καταστάσεις και κυρίως οικονομικές συνεργασίες. Η πίστη είναι η δύναμή σας σε οτιδήποτε κάνετε. Πάντως επειδή τελειώνει μια δύσκολη κατάσταση μέσα στον χώρο του σπιτιού σας είτε από το θέμα ενός ακινήτου ή ακόμα και οικονομικών κάπως θα ανασάνετε και θα γίνετε πιο άνετοι και με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα πολύ έντονη για σας, αφού θα βρεθείτε πιθανόν να έχετε τα ηνία μιας κατάστασης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σίγουρα επηρεασμένοι από τους άλλους και αυτό κατά κάποιο τρόπο θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε βαθιά στον ψυχισμό αλλά και στις ευαισθησίες τους. Για αυτό αν μπορέσετε να κρατήσετε αποστάσεις θα ήταν πολύ καλό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε αντί να χάσετε. Διαφορετικά, θα αλλάξει πολύ η δική σας κατεύθυνση και θα ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε διάθεση για να κάνετε ή να μάθετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα από τα οποία θα βγείτε κερδισμένοι, μόνο αν κρατήσετε μια σταθερή γραμμή. Αποφύγετε τα σχόλια και τα κουτσομπολιά γιατί μπορεί να σας αναμίξουν άδικα. Πάντως έχετε εύνοια και ανοίγματα αλλά χρειάζεστε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό.

 

sunastria

ΖΥΓΟΣ

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και αναζητάτε έναν ώμο ίσως να ακουμπήσετε για να ανακουφιστείτε. Σίγουρα μέσα από αυτό σας βγαίνουν και τα ταλέντα σας τα οποία είναι πάρα πολλά. Αναγκαστικά θα βρεθείτε βέβαια προ εκπλήξεως και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ που μπορεί να σας είχε δώσει άλλη εντύπωση από αυτή που θα έχετε τώρα. Ξεκινάει μια πολύ δυναμική περίοδος για σας και συγχρόνως πολύ επικοινωνιακή αλλά θα έχετε κάποιες ευαισθησίες και αναστολές που θα σας βάλουν σε προβληματισμό και κυρίως με θέματα οικογένειας. Καλό είναι να απολαύσετε όσο μπορείτε μικρά και απλά πράγματα και να μην ζητάτε πολυσύνθετες καταστάσεις. Από την Κυριακή και μετά, θα γίνετε άκρως επιθετικοί και δραστήριοι και ίσως να έχετε και μια συζήτηση πολύ αληθινή και έξω από τα δόντια με έναν Κριό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκετε μέσα σας τις ισορροπίες που θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ πιο ασφαλείς και σίγουροι για οτιδήποτε έχετε κάνει ή έχετε δημιουργήσει μαζί με άλλους. Επιτέλους, τα λόγια κάποιων ατόμων θα πιάσουν τόπο και θα σας δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη αλλά και καλύτερη επαφή με το περιβάλλον. Τα μέλη της οικογένειάς σας θα σας κάνουν πολύ καλό γιατί θα λειτουργήσετε από κοινού. Χαλαρώστε και εσείς και αφήστε για λίγο τις έννοιες πίσω. Το σπίτι σας, σημαντικός πνεύμονας για σας θα σας δώσει την ηρεμία και τη γαλήνη που αναζητάτε. Μην αφήνετε καμία έγνοια να σας χαλάσει τις στιγμές. Οφείλετε στον εαυτό σας να του δώσετε όμορφα πράγματα. Έτσι θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Είστε πολύ χαλαροί και άνετοι όμως μπορεί να παρασυρθείτε από ιδέες οι οποίες ίσως φαίνονται ωραίες αλλά σας βγάζουν έξω από την πραγματικότητα. Για αυτό πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή της δράσης μαζί με την χαλάρωση και την εμπιστοσύνη. Αν το ψάξετε, θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο γιατί δεν θα έχετε καμία μετά αμφιβολία ότι έχετε πετύχει με το σπαθί σας πράγματα. Το νερό και γενικά οτιδήποτε ξεκουράζει το κουρασμένο σας νευρικό σύστημα είναι πολύ ωφέλιμο. Αλλά ακόμα και μουσική η οποία θα σας δημιουργεί χαρά και ευεξία είναι αναγκαία. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε κατά κάποιο τρόπο πιο δυναμικοί αλλά και ευχάριστοι και στην παρέα σας αλλά και στους γύρω σας γιατί θα είστε πολύ αισιόδοξοι και θα ξεσηκώσετε με το κέφι και το τέμπο την παρέα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αναζητάτε την ηρεμία και τη γαλήνη και με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας. Καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο σε εξομολογήσεις και σε όμορφα λόγια και κυρίως σε ένα πρόσωπο που ίσως να έχετε απομονωθεί και να είστε κάπως απομακρυσμένοι. Ο λόγος σας πάντως είναι συμβόλαιο και αυτό είναι μερικές φορές που σας κάνει να αγχώνεστε. Ένα ταξίδι κοντά στην φύση ίσως σας απελευθερώσει από τις πολλές έγνοιες που μπορεί να σας δημιουργεί ένας Δίδυμος με την πιθανή ανεμελιά ή ρηχότητά του. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε γιατί θα πάρετε φόρα και ίσως κάνετε υπερβολές με την δύναμη που θα νιώσετε. Ο Κριός μπορεί να έρθει πολύ κοντά σας αλλά με έναν τρόπο πολύ αυταρχικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Eίστε πολύ έντονα προσανατολισμένοι στο να κάνετε συμφωνίες ή αγορές οι οποίες τελικά μπορεί και να μην έχουν καμία χρησιμότητα για σας. Για αυτό να είστε ξεκάθαροι στο τι ακριβώς θέλετε για να στοχεύσετε σε κάτι καλό. Η ευαισθησία και η αισθαντικότητα θα παίξουν ρόλο σε μια σχέση με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ με τους οποίους θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα κατανοήσετε πιο πολύ τον εσωτερικό τους κόσμο. Να είστε όμως προσεκτικοί με τα πορτοφόλια σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα κυρίως Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο δραστήριοι και περισσότερο εκδηλωτικοί μέσω επικοινωνίας ή καλύτερης σχέσης με μια ομάδα ή με φίλους που μπορεί να βρίσκονται ακόμα και εκτός.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι για αυτό προσεγγίζετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο και αντιλαμβάνεστε καλύτερα τις προσωπικές σας ανάγκες. Η απομόνωση δεν σας ωφελεί, οπότε θα γίνετε αναγκαστικά πιο κοινωνικοί και εκδηλωτικοί. Η σχέση με έναν Παρθένο μπορεί να περάσει σε άλλη φάση. Ο χορός ή άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα που θα σας βγάζει μπροστά ίσως σας αρέσει υπερβολικά και μέσα από αυτό να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί αλλά να κουραστείτε γιατί δεν θα μπορέσετε εύκολα να πείτε όχι σε τίποτε και σε κανέναν. Προσέξτε τις υπερβολές γιατί θα βρεθείτε ακόμα και εκτεθειμένοι από υπέρ-αισιοδοξία. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε την προσωπική σας γραμμή και να μην την χάσετε μέσα από άλλες επιρροές, γνώμες και κατευθύνσεις κυρίως αν έχετε να κάνετε με Δίδυμο και Τοξότη.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

 

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας; 

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας; 

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved