Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 21° 04' 50" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 48' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 54' 24" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 02° 33' 23" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 26° 08' 13" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 17' 54" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 57' 51" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 52' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 53' 59" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 47' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 28' 21" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 18 έως και 22 Φεβρουαρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Το φιλικό σας στυλ μπορεί να προσεγγίσει ένα άτομο που ίσως μετά, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε, να κάνετε σχέση που θα έρθει αβίαστα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας. Μερικοί όμως μπορεί να έχετε εγκλωβιστεί μέσα σε πεποιθήσεις και σε σχέδια για μια σχέση που ίσως τελικά να μην γίνει ποτέ όπως την θέλετε. Κυρίως να είστε πιο ξεκάθαροι με έναν Ζυγό γιατί γίνονται πολλά μπερδέματα αυτή την περίοδο και άλλα μπορεί να σας πει και άλλα να έχετε καταλάβει. Αν κάτι αυτή την στιγμή δεν ξεκινάει και αυτό σας φέρνει στεναχώρια χρειάζεται να αποκτήσετε το μάθημα της υπομονής και μετά όλα θα αλλάξουν. Από την Τετάρτη και μετά θα γίνετε σίγουρα πιο συναισθηματικοί και τρυφεροί αλλά να είστε προσεκτικοί με τις εκρήξεις σας. Πιθανή γνωριμία με νεώτερο πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα μπείτε σε μια φάση που θα γνωρίσετε πολύ κόσμο. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία αλλά και την αυτοπεποίθηση ότι τα καταφέρνετε καλά και έχετε την δύναμη να ξεκινήσετε μια σχέση αλλά και να την κρατήσετε σε πολύ καλό επίπεδο. Γενικά το συναίσθημα ρέει στην ζωή σας και κυρίως αν θέλετε να διορθώσετε μια σχέση με Σκορπιό είναι καλή περίοδος για να γίνουν διορθώσεις αλλά και προσπάθειες. Επίσης είναι μια καλή εποχή για την απόφαση ενός παιδιού. Από την Τετάρτη θα χαλαρώσετε περισσότερο και θα αναζητήσετε ακόμα και μια παλιά σας σχέση που την θυμόσαστε με αγάπη και νοσταλγία. Προσέξετε μόνο μην χαθείτε στις αναμνήσεις και ξεχάσετε το τώρα.

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε πολύ ενεργοποιημένοι αλλά και μπερδεμένοι κυρίως αν έχετε το ένα σας πόδι σε μια σχέση που δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη. Δηλαδή όλα θα είναι φλου και τίποτε δεν θα είναι σίγουρο και σταθερό. Από την άλλη αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ θα γίνουν πολλά μπερδέματα τα οποία χρειάζεται να είστε πολύ ψύχραιμοι και σίγουροι για αυτό που κάνετε για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Προσέξετε την απιστία και την αλλαγή συναισθημάτων από την μια στιγμή στην άλλη γιατί εκεί μπορεί να την πατήσετε. Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του από την Τετάρτη και μετά και να είσαστε πολύ καλά γιατί δεν θα υπάρχουν εντάσεις που να σας χαλάνε την επαφή. Υπάρχει πάντως ένα άτομο στην δουλειά σας που έχει ενδιαφέρον αλλά έχει φιλικότητα προς εσάς και αυτό να σας μπερδεύει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ξεκινάει μια περίοδος για σας που είναι πολύ καλή για να φτιάξετε την σχέση σας αλλά χρειάζεται να είστε ενεργοί και όχι αδρανείς ή απαθείς. Ο λόγος είναι ότι θα χαλαρώσετε αρκετά και αυτό ίσως να μη βοηθάει στην εξέλιξη μιας σχέσης ή να φοβόσαστε να είσαστε παρορμητικοί ότι δήθεν θα παρεξηγηθείτε. Για αυτό καλό είναι να κάνετε συζητήσεις και να μην αφήνετε πράγματα ανομολόγητα. Κυρίως την Τετάρτη που θα νιώσετε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας και θα κάνετε περισσότερες κινήσεις. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ή με ένα άτομο που δεν είναι πολύ κοντά σας και έχει πάρει αποστάσεις τώρα μπορεί να δουλευτεί καλύτερα και να έχετε περισσότερη άνεση χρόνου. Ο Κριός μπορεί να είναι αυτό το άτομο που σας ενδιαφέρει απόλυτα αλλά να είναι δύσκολο να τον πλησιάσετε.

 

ΛΕΩΝ

leo

Μερικοί από εσάς είστε απόλυτα μπλεγμένοι και μπερδεμένοι και αν σας ρωτήσει κάποιος δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Για αυτό να προσπαθήσετε να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι με τα συναισθήματά σας τουλάχιστον και τι θέλετε εσείς. Επίσης για να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτή την περίοδο χρειάζεται να κάνετε κινήσεις πηγαίνοντας προς την πλευρά του άλλου καταργώντας τον εγωισμό και την αρνητικότητα. Αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο την σχέση σας αλλά και την προσωπική σας εξέλιξη η οποία είναι πολύ βασική για να προχωρήσετε μέσα σε μια σχέση. Το εγώ σας χρειάζεται περισσότερο δουλειά γιατί η παραμικρή διαφωνία με το άλλο πρόσωπο σας φαίνετε σαν απόρριψη από την πλευρά του και όμως δεν είναι έτσι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Από αυτή την εβδομάδα και μετά θα γίνετε σούπερ δραστήριοι και θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Ακόμα μπορεί να καταλήξετε σε απόφαση για γάμο ή συμβίωση. Χρειάζεστε όμως έναν δυναμικό άτομο να σας σπρώξει στο να κάνετε πράγματα γιατί αλλιώς μπορεί να χαθείτε μέσα σε πολλές υποθέσεις και μπερδεμένες ιστορίες. Ο Κριός και ο Τοξότης μπορούν να σας ξεμπλέξουν το κουβάρι αλλά χρειάζεται και από την πλευρά σας να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας πηγαίνει και τι σας κάνει για να νιώσετε καλύτερα και να βγείτε από την μοναξιά σας. Ο Ιχθύς σίγουρα μπορεί να σας κάνει περισσότερο από άλλη φορά γιατί θα ξυπνήσει μέσα σας συναισθήματα και ανάγκη για περισσότερο προσωπική επαφή.

.

sunastria

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε αρκετά μπερδεμένοι μέσα σε συναισθηματικούς δαιδάλους που μπορεί να χαθείτε. Για αυτό κρατείστε όσο μπορείτε ανάλαφρα μέσα σας τα συναισθήματά σας και μην υποκύπτετε σε υποθέσεις που έχουν λύπη και μπέρδεμα. Κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Ιχθύς που ίσως να σας κάνει να ξεχάσετε τον ρόλο σας μέσα στην σχέση. Μην πέσετε στην αυτολύπηση και την κατάκριση του εαυτού σας γιατί μετά θα χάσετε την ενέργεια σας. Το μόνο που επιτρέπεται να κάνετε είναι να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί ώστε να το μεταδώσετε τίποτε άλλο αυτό το διάστημα. Μια καρμική σχέση πάντως μπορεί να ξεκινήσει και κυρίως από μια επαφή μέσα από ένα περιβάλλον επαγγελματικό. Το ενδιαφέρον σας για έναν Καρκίνο μπορεί να αυξηθεί και ίσως να μπορέσετε αυτό το διάστημα να επικοινωνήσετε καλύτερα. Από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη θα έχετε ευκαιρία και με έναν Υδροχόο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Καλό είναι να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί γιατί θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν συμβεί. Γενικά για να δημιουργήσετε καλύτερο περιβάλλον καλό είναι να γίνετε πιο φιλικοί και λιγότερο απόλυτοι γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απομονωθεί ο σύντροφός σας και ίσως να μην ακούσετε τα προβλήματα που θέλει να σας πει. Για αυτό βγείτε από τον μικρόκοσμό σας και πλησιάστε όσο μπορείτε τον άλλον. Από την Τετάρτη και μετά υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσετε οι αδέσμευτοι ένα καινούργιο άτομο που ίσως να σχετίζετε με το εξωτερικό. Η δημιουργία ενός παιδιού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτό το διάστημα για μερικούς από εσάς. Ο Δίδυμος σας προκαλεί αλλά ίσως να μην επικοινωνείτε όπως πρέπει και ο Υδροχόος θέλει μεγαλύτερη κατανόηση από εσάς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε ιδιαίτερα επιφορτισμένοι αυτή την εβδομάδα και μπορεί να απομακρυνθείτε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό καλό είναι να αφιερώσετε έστω λίγο χρόνο αλλά ουσιαστικό στον σύντροφό σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί την Δευτέρα γιατί θα γίνουν λάθη και κυρίως παρεξηγήσεις και παρατυπίες. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ. Ίσως να παραμείνετε και κάπως αδρανείς και αυτό να σας κουράζει ή να κουράζει και την σχέση σας γιατί θα έχετε μια μεγάλη υπερευαισθησία. Γενικά όμως ανεβαίνει σε υπερβολικό βαθμό η φιλανθρωπική σας τάση αλλά και η διάθεση να συγχωρήσετε και να κοιτάξετε μπροστά. Μόνο καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας από την αρχή γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με μια σχέση που ίσως να ξεκινήσει αυτό τον καιρό.

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Επειδή θα κάνετε πράγματα πολλά και θα προσπαθήσετε να φτιάξετε και τα οικονομικά σας ίσως να παραμελήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να πέσετε σε μια αδράνεια που να θεωρηθεί παραίτηση. Καλό είναι να συμμετέχετε περισσότερο μέσα στην σχέση και να είστε πιο δραστήριοι και ενεργοί αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που να φαίνονται ότι εσείς έχετε ενδιαφέρον και όχι παθητικότητα. Ο Υδροχόος είναι ένα πρόσωπο που ξαφνικά μπορεί να σας κάνει κάτι και να ξεκινήσετε μια σχέση χωρίς να το περιμένετε. Επίσης ο Παρθένος μέσα από φιλικό περιβάλλον μπορεί να γίνει γνωριμία που μετά να δέσει και να προχωρήσετε για κάτι πολύ σοβαρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η Αφροδίτη συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να σας δίνει λάμψη αλλά και ένα μεγαλύτερο εσωτερικό άπλωμα όπου από εκεί εσείς θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και θα μειώσετε τον φόβο της τυχόν απόρριψης. Κυρίως το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας αλλά υπάρχουν προστριβές λόγω της μη κατανόησης μερικές φορές των κοινών προβλημάτων. Ένας Δίδυμος μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και να σας ξελαφρώσει από τα πολλά προβλήματα και τα βάρη. Από την Τετάρτη και μετά θα χρειαστεί να γίνετε πιο συναισθηματικοί και μπορεί να γνωρίσετε ή να συγκινήσετε έναν Παρθένο. Γενικά ακόμα κρατάτε την εύνοια πάνω σας οπότε καλό είναι να έχετε τις κεραίες σας ανοικτές και πάνω από όλα αν έχετε έναν εσωτερικό σαμποτέρ που σας υπενθυμίζει ότι δεν έχετε αξία ή ότι θα μείνετε μόνοι να τον κάνετε να σταματήσει.

 

 ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ξεκινάει μια εβδομάδα που εσείς είστε πολύ περισσότερο έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι καλό γιατί έχετε εσωτερική παρόρμηση να δώσετε συναισθηματικά χωρίς να αδειάσετε ή να σας ενδιαφέρει πως θα είναι ο άλλος απέναντί σας. Χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί αν σχετίζεστε με Δίδυμο, Παρθένο, ή Τοξότη γιατί εκεί θα γίνουν λάθη, παραλήψεις αλλά και παρεξηγήσεις από αυτά που πιθανόν να πείτε ή να κάνετε. Δηλαδή επειδή μπορεί να βλέπετε τα πράγματα μέσα από την δική σας οπτική γωνία που είναι ίσως πολύ διαφορετική, να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα. Από Δευτέρα έως και Τετάρτη θα βρεθείτε να κάνετε πολλές επαφές και νέες γνωριμίες. Ίσως να μιλήσετε και κάπως παραπάνω και εκεί χρειάζεται επίσης να είστε πολύ φειδωλοί με τα λόγια σας και κυρίως το τι θα τάξετε με την συμπεριφορά σας. Από το απόγευμα της Τετάρτης θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε όμορφες συναισθηματικές επαφές. Μπορεί μερικοί να πάρετε και απόφαση για γάμο ή να ενδυναμώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας.

 

 *Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

 

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

 

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved