Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 18' 07" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 31' 04" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 20° 51' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 19' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 03' 16" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 42' 19" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 15' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 31" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 42' 11" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 23" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 05' 08" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 21 έως 25 Ιανουαρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο εύκολη για σας αφού θα ξεμπλοκάρετε με μεγαλύτερη ευκολία και οι συνθήκες θα είναι περισσότερο ευνοϊκές για σας. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας βασανίζει και επειδή έχετε γίνει κάπως καχύποπτοι ίσως αυτό να είναι αφορμή για καβγάδες και εντάσεις. Από τις 22.1 έως και 23.1 θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας και θα εκφραστείτε με μεγαλύτερη ελευθερία. Επειδή η μεγάλη πίεση σχεδόν έχετε περάσει τώρα επιτέλους μπορείτε και να ονειρεύεστε μέλλον μαζί με το άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί οι συνθήκες άλλαξαν. Ένας υποτιθέμενος φίλος που δεν κάνετε όμως πολύ παρέα μπορεί να αλλάξει απέναντί σας και να σας δείξει άλλα συναισθήματα εκτός από τα φιλικά. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας και αν παραμερίσετε τους εγωισμούς ταιριάζετε πάρα πολύ. Ο Σκορπιός που είναι για σας μοιραίο πρόσωπο εάν έχετε αποφασίσει να συμμαζευτείτε τελείως και να γίνετε πιο αισθαντικοί και με βαθιά συναισθήματα τότε είναι το ιδανικό άτομο για να σας ξεναγήσει στο νέο βυθό. Καλές ημέρες για σας από 22.1 έως 23.1.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αφήνετε πίσω σας τα παλιά συναισθήματα που μπορεί και να σας κούρασαν κιόλας και ξεφορτώνεστε όλα τα κακές πεποιθήσεις. Αν θέλετε να κάνετε κάθαρση και να ξεφύγετε από τα όρια σας τότε καλό είναι να ακολουθήσετε το πλανητικό ρεύμα που αυτή την στιγμή σας δείχνει ότι μπορείτε και μέσα στην σχέση να είστε και φίλοι και να ακουμπήσετε περισσότερο στον δικό σας άνθρωπο χωρίς να φοβάστε ότι θα χαθεί η μαγεία μεταξύ σας. Αναγκαστικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να είστε πιο ανοικτοί σε όλα τα πράγματα και να αποδεχτείτε ακόμα και κάποια διαφορετικότητα από παλιά. Έτσι θα επιβιώσετε καλύτερα και αντί να απομακρυνθείτε θα γίνετε ένα με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είναι βέβαια Ταύρος, Λιοντάρι, Σκορπιός ή Υδροχόος σίγουρα θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας αλλά οι αληθινές σχέσεις θέλουν θυσίες και διατήρηση στις δυσκολίες των χρόνων. Τότε η αγάπη ανθίζει σαν το λουλούδι που δεν μαραίνετε ποτέ.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Γενικά μπαίνετε σε μια καλύτερη φάση. Γιατί νιώθατε ότι είχατε γίνει μουγκοί και μερικοί δείχνατε άλλο πρόσωπο από αυτό που έχετε. Τώρα θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας και θα αναγκαστείτε να δώσετε ακόμα και παραπάνω πράγματα για να ισορροπήσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί εδώ και καιρό. Κυρίως με έναν Αιγόκερω δεν τα είχατε πει με το όνομά τους τα πράγματα φοβούμενοι μήπως θα φύγετε από την μέση. Τώρα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Με τον Σκορπιό όμως για να έρθετε πιο κοντά θα χρειαστεί να γίνουν από την μεριά του μεγαλύτερες προσπάθειες επειδή τώρα εσείς μπορεί ήδη να βλέπετε αλλιώς τα πράγματα. Και δεν θέλετε και πολύ να αλλάξετε. Οι ανεμόμυλοι του ζωδιακού θεωρείστε και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε πιστοί αλλά μπορεί μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας να αλλάζετε συνέχεια συναισθήματα και να περνάτε από τα πάνω κάτω και ούτω καθεξής. Τώρα θα είστε πιο σταθεροί και θα επηρεάζεστε λιγότερο. Πολύ καλές ημέρες θα είναι από 22.1 έως και 23.1.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Παρόλο που υπάρχει εύνοια και κυρίως από την πλευρά του συντρόφου σας. Εσάς μπορεί να σας χαλάνε κάποια πράγματα και να μην διαθέτετε την υπομονή που χρειάζεστε για να διατηρήσετε μια κατάσταση σε καλό επίπεδο. Για αυτό να είστε προσεκτικοί από τις επιρροές που μπορεί να σας βαραίνουν και να σας αλλάζουν την διάθεση. Κυρίως η ψυχολογία σας μπορεί να είναι διαφορετική από παλιά και να έχετε ανάγκη περισσότερο ανάγκη την απελευθέρωση από ταμπού και ψυχολογικές δεσμεύσεις. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάρετε απόφαση ότι χρειάζεται να κάνετε κάπου αυτογνωσία και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ την ατομική σας σχέση γιατί θα δείτε τα πράγματα τελείως διαφορετικά από παλιά. Ο αέρας της ανανέωσης βασικά είναι απαραίτητος για σας για αυτό πολλοί από εσάς φοβούμενοι τις εσωτερικές αλλαγές θα αποκτήσετε πιο νεανική εμφάνιση και θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να γνωρίσετε άτομα με πολύ μοντέρνες ιδέες. Ο Υδροχόος σίγουρα θα σας απασχολήσει αλλά και ο Αιγόκερως θα είναι αυτός που θα κρατάει τις ισορροπίες. Ο Κριός είναι πολύ δυναμικός για τα γούστα σας αλλά αν αποφασίσετε να είστε μαζί του χρειάζεται να είστε διπλωμάτες και όχι τόσο πολύ ευαίσθητοι.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθετε περίεργα γιατί περνάτε σε λημέρια που μπορεί να μην παίρνετε καθόλου θαυμασμό ή ζεστασιά από τον σύντροφό σας και αυτό να σας ξενίζει πάρα πολύ. Επειδή όμως δεν είστε διατεθειμένοι να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα μπορεί να σηκώσετε μπαϊράκι και να γίνουν αρκετοί καβγάδες και φασαρίες τουλάχιστον από την πλευρά σας. Ίσως να είστε παραπάνω εριστικοί από ότι πρέπει και αυτό να σας δημιουργήσει μπελάδες και προβλήματα. Φροντίστε να βάζετε που και που και νερό στο κρασί σας γιατί θα παρουσιαστείτε πολύ απόλυτοι και άκαμπτοι. Η επαφή με Ταύρο, Σκορπιό και Υδροχόο θα δυσκολέψει για λίγο εκτός αν αποφασίσετε να πάτε με την συμπαντική ροή το εγώ σας να το μικρύνετε και να ακολουθήσετε τα πράγματα. Τότε μπορεί να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι και ανοικτοί. Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο που σας κάνει και νιώθετε καλά για αυτό στις 22.1 έως και 23.1 μπορεί ή να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να ξαναζεσταθεί η σχέση σας.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθετε περίεργα αφού μπορεί να σας αρέσει ένα άτομο από μια ομάδα φιλική και να μην έχετε ακόμα εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας από τον φόβο ότι θα σας απορρίψει. Η φιλία είναι το ασφαλέστερο μονοπάτι προς τον έρωτα έλεγε ο Βίκτωρ Ουγκώ και μπορεί τώρα να ακολουθήσετε την συμβουλή του. Γενικά επειδή θα αρχίσετε σιγά σιγά να ευνοείστε υπερβολικά θα χρειαστεί να γίνετε πιο συνειδητοί και σίγουροι για αυτό που θέλετε για να πάρετε ολόκληρη την πίτα. Μην αφήνετε κάποιες άσχημες σκέψεις να σας επηρεάζουν αλλά ούτε και να είστε πολύ χαλαροί και αδιάφοροι. Ο Καρκίνος είναι κοντά σας αλλά μπορεί να νιώθει πληγωμένος από την συμπεριφορά σας. Φροντίστε να δείχνετε τις ευαισθησίες σας τις οποίες τις καλύπτεται με το πλέγμα της λογικής σας. Από τις 22 έως και 23 μπορεί να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και τότε να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας φανεί ότι δεν είναι στα μέτρα σας αλλά για δώστε και λίγο μεγαλύτερη σημασία στους αταίριαστους με εσάς μπορεί όντως να γνωρίσετε κάτι πολύ καλό. Ο χρόνος μερικές φορές δείχνει την ποιότητα του άλλου. Ισχυρή επιρροή ένας Τοξότης στην ζωή σας.

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 ΖΥΓΟΣ

libra

Επιτέλους θα ξελαφρώσετε από βάρη οπότε θα συμπεριφερθείτε πιο ανάλαφρα και αεράτα. Οι δυσκολίες σιγά σιγά απομακρύνονται και μαζί με αυτή τα προβλήματα και η πίεση. Καλό είναι αυτό γιατί θα βρείτε δρόμους διαφυγής. Μπορεί να κρατάτε ακόμα ένα συγκεκριμένο πλάνο για την σχέση σας με έναν Αιγόκερω αλλά θα απελευθερωθείτε και θα νιώσετε πιο ήρεμοι και ασφαλείς. Το πρόβλημα με τον Καρκίνο σιγά σιγά θα λυθεί με την δική σας παρέμβαση και μάλλον θα αποφασίσετε να απομακρυνθείτε γιατί δεν θέλετε άλλη στεναχώρια. Ο Υδροχόος μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει στην αρχή φιλικά αλλά μετά μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική. Από τις 21 το βράδυ και μετά θα έχετε την ευχέρεια και την άνεση να κάνετε πολύ καλή επαφή και να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας όρους κυρίως με Δίδυμο, Λέοντα, Τοξότη και Υδροχόο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε έτοιμοι να εκραγείτε αλλά κρατιέστε γιατί δεν θέλετε να χαλάσει η εικόνα σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό ή Υδροχόο. Τελικά όμως έχετε μεγάλη ανάγκη να προχωρήσετε και να αψηφήσετε σχέσεις οι οποίες δεν σας καλύπτουν και σας αφήνουν εκτεθειμένους ή δεν ταιριάζει η χημεία σας. Επειδή αλλάζει τελείως μέσα σας το μοντέλο του ερωτικού τύπου που σας έλκει θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι και ίσως και φιλελεύθεροι. Αρκετοί από εσάς πλέον θα λέτε αυτά που σας ενοχλούν και από την σιωπή θα περάσετε στην επικοινωνία. Οι εξωτερικές συνθήκες σας ζητάνε να γίνετε περισσότερο φίλοι με το πρόσωπο που σχετίζεστε και αυτό ίσως να σας ξενίζει γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας σας. Αλλά από την συμπεριφορά σας θα εξαρτηθεί όλη η εξέλιξη της σχέσης σας. Από τις 24.01 θα νιώσετε καλύτερα συναισθηματικά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μπαίνετε σε καλύτερη φάση αφού το πλανητικό σύστημα σας βοηθάει να εκδηλώσετε την άλλη πλευρά του χαρακτήρα σας και να βγάλετε το επικοινωνιακό σας κομμάτι. Γι αυτό προσπαθήστε να έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει απελευθερωμένοι από τα πρέπει . Επειδή πάντα σας ενδιαφέρει η αλήθεια θα πέσουν στο τραπέζι προτάσεις που θα βοηθήσουν να γίνει η σχέση σας πιο λειτουργική. Από τις 22 μέχρι και τις 23.1 θα έχετε την ευκολία αλλά και την εύνοια να έρθετε πιο κοντά και να μιλήσετε ακόμα πιο αληθινά και ανοικτά. Δεν θα σας δεσμεύουν αρνητικά συναισθήματα οπότε έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας να είστε ο εαυτός σας και να το δείξετε. Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο που μπορεί να είναι το άλλο σας μισό αλλά για να διατηρηθεί η σχέση χρειάζεται μεγάλη ωριμότητα και από την πλευρά των δυο ατόμων. Ένα ταξιδάκι ή μια καλή επικοινωνία θα σας κάνει πολύ καλό. Μια νέα γνωριμία με Υδροχόο ή άτομο πολύ προοδευτικό και πρωτότυπο μπορεί να προστεθεί στο καρνέ των γνωριμιών σας.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας οπότε σας βοηθάει να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να κάνετε πράγματα που άλλες φορές δεν θα τολμούσατε λόγω της μεγάλης συστολής ή ντροπής που νιώθετε. Η γνωριμία με Καρκίνο θα σας κάνει να καταλάβετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό και σίγουρα θα θέλετε να κάνετε οικογένεια μαζί του. Βέβαια από εδώ και πέρα θα νιώσετε μια ανακούφιση που δεν θα πρέπει να είστε τα καλά παιδιά και να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Δώστε μεγάλη σημασία στο εσωτερικό παιδί που κουβαλάτε μέσα σας γιατί αυτό πολλές φορές καθορίζει την σχέση σας. Φροντίστε να το ικανοποιήσετε και μην το αφήνετε κάθε λίγο και λιγάκι παραπονεμένο. Η γνωριμία με Δίδυμο μπορεί να σας ανοίξει σαν χαρακτήρες και να σας κάνει να νιώσετε καινούργια συναισθήματα που παλιά δεν τα είχατε υπολογίσει αλλά τελικά αν δεν σταθεί στο ύψος του θα τον κρίνετε πολύ αυστηρά. Γιατί πολλές φορές είστε οι κριτές και με αυτόν τον τρόπο απομονώνεστε μέσα στην σχέση σας. Από τις 24 και μετά θα γίνετε πιο συναισθηματικοί και θα πλησιάσετε περισσότερο το άτομο που σας ενδιαφέρει ή θα κάνετε κινήσεις που θα δείξουν την μεγάλη σας ευαισθησία.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε αρχίσει και μπαίνετε πλέον στα δικά σας τα νερά και αυτό σας βοηθάει να εκφράσετε πιο εύκολα αυτό που τελικά είστε. Οι τρεις πλανήτες στον Υδροχόο σας κάνουν να κινείστε με μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση οπότε θα αντλήσετε από εκεί όλη σας την έμπνευση αλλά και θα γίνετε περισσότερο προσιτοί και εύκολοι στην επαφή και επικοινωνία. Μπορεί να γνωρίσετε ένα Λιοντάρι ξαφνικά και να ενθουσιαστείτε ή να αναζωπυρωθεί η σχέση με έναν Δίδυμο που είχατε διακόψει από παλιά και κυρίως από 22 έως 23/1 το βράδυ. Γενικά είστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Ο Σκορπιός μπορεί να έχει αρχίσει να σας βαραίνει και να προσπαθείτε να κάνετε το οτιδήποτε για να μην νιώθετε εγκλωβισμένοι στην σχέση. Μια σχέση που δεν έχει βγει στην επιφάνεια και πιθανόν να αφορά έναν Καρκίνο θα σας δημιουργήσει ερωτηματικά για το τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Σιγά σιγά μπορεί να βγείτε από το καβούκι σας και να δείξετε έναν άλλο εαυτό περισσότερο αυτόνομο και λιγότερο ευαίσθητο. Ίσως αυτό να σας βοηθήσει και να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί. Επειδή πολλές φορές δεν μαρτυράτε τα συναισθήματά σας τώρα που σας είναι πιο εύκολα αφεθείτε ελεύθεροι και πείτε και πράγματα που δεν τα είχατε αναφέρει ποτέ στον σύντροφό σας είτε από δειλία είτε από έλλειψη της αντίληψης της πραγματικότητας. Επειδή πολλές φορές αλλιώς περιμένατε την σχέση και αλλιώς σας εξελίχθηκε αυτό σας φέρνει σε απόγνωση και στεναχώρια λόγω του μεγάλου ρομαντισμού που διαθέτετε. Η ζωή όμως σας φέρνει αντιμέτωπους και με την πραγματικότητα και χρειάζεται να δείτε μια σχέση σφαιρικά και όχι μόνο το ροζ συννεφάκι που επιθυμείτε. Τώρα είναι η ευκαιρία χωρίς να πληγωθείτε να διαπιστώσετε όλα αυτά που δεν έχετε δει χωρίς απαραίτητα να πάρετε αποφάσεις που θα βλάψουν την σχέση σας αλλά καλό είναι να γίνετε πιο φιλικοί με τον πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ένα Λιοντάρι που υποφέρει κρυφά από καιρό για σας μπορεί τώρα να εκδηλωθεί. Ο Δίδυμος παραμένει σε πεδίο ενδιαφέροντος αρκεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Αυτό μπορεί να γίνει από 22 έως 23 και θα βοηθήσει την σχέση σας. Από τις 24 θα νιώσετε γεμάτοι συναισθηματικά και κυρίως με Καρκίνο και Σκορπιό.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved