Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 37' 37" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 54' 08" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 13' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 55' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 44' 27" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 28' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 59' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 13' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 27' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 08" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 27" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 14 έως 17 Ιανουαρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Μπορεί να νιώθετε στριμωγμένοι αν συνεχίζετε να μην προσαρμόζεστε σε νέες συνθήκες που ανεβάζουν τον πήχη στην σχέση αλλά συγχρόνως αναλαμβάνετε και μεγαλύτερες υπευθυνότητες. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί και με αυτά που θα πείτε και με τις επιλογές σας γιατί μπορεί να νιώσετε ένα πάγωμα λόγω των καταστάσεων και αυτό να μεταφραστεί σαν αδιαφορία. Καλό είναι να μην κρίνετε το άτομο που είστε μαζί και να βγάζεστε συμπεράσματα μετά από προσεκτική μελέτη. Οι βιασύνες και η παρόρμηση δεν ωφελούν τίποτε προς το παρόν. Μάλλον θα σας εκθέσουν παρά θα σας βοηθήσουν. Κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Αιγόκερω όπου η συγκρατημένη συμπεριφορά και οι τύποι παίζουν σημαντικό ρόλο για αυτούς. Οι ευαισθησίες μπορεί να σας παρασύρουν από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά αλλά μερικές φορές σας πηγαίνει και μαλακώνει την δυναμική σας φύση. Από την Τετάρτη και μετά θα πάρετε και πάλι δυναμικές πρωτοβουλίες και μπορεί να έχετε διάθεση να τα σαρώσετε όλα γιατί αρκετά έχετε καταπιεστεί. Καλό είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί με αυτά που θα πείτε η θα κάνετε κυρίως με Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μπορεί να νιώθετε εκτεθειμένοι και ότι χρειάζεται να κάνετε αλλαγές για να συντονιστείτε με τις ανάγκες του περιβάλλοντος και των συνθηκών αλλά υπάρχουν σταθερές αξίες στην ζωή σας που βοηθάνε στην κατανόηση πολύπλοκων συμπεριφορών κυρίως αν σχετίζεστε με Υδροχόο. Έχετε την στήριξη και την εύνοια από ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται και στο εξωτερικό και να σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μαζί του μια καλύτερη σχέση. Πάντως μπορεί να μην το έχετε νιώσει 100% αλλά έχετε προστασία υψηλού επιπέδου και οι κινήσεις σας εξ ενστίκτου σας δίνουν το προβάδισμα. Ο Αιγόκερως είναι σημαντικό πρόσωπο για σας αλλά και ο Σκορπιός που υπάρχει μόνιμη έλξη μέσα σε αυτή την σχέση. Μπορεί να περνάτε από δυσκολίες αλλά γενικά σπάνια χαλάτε εύκολα μια σταθερή κατάσταση που έχετε με ένα άτομο. Θεωρείστε από τα πιο πιστά και σταθερά άτομα του ζωδιακού αυτό σας ανεβάζει τις μετοχές γιατί γενικά έχει αλλάξει η νοοτροπία και τα πρότυπα και όλοι και πάλι αναζητούν την σταθερή σχέση και την πίστη. Από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά θα έχετε την εύνοια να κάνετε μια νέα σχέση που μπορεί να γνωριστείτε μέσα από κοινούς φίλους η ομάδα. Από την Τετάρτη μπορεί να απομονωθείτε κάπως αλλά ίσως οι ελεύθεροι να γνωρίσετε έναν Ζυγό.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νιώθετε περίεργα γιατί αναγκαστικά μπαίνετε μέσα σε ένα πλαίσιο που ίσως να μην σας αρέσει και πάρα πολύ κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω ο οποίος με τον τρόπο του σας υποχρεώνει να ενστερνιστείτε τον δικό του τρόπο ζωής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι προς το παρόν επειδή είστε πολύ ευέλικτοι να ακολουθήσετε τον νέο τρόπο και στην πορεία αν αντέξετε εσείς θα βγείτε κερδισμένοι γιατί επιβιώνετε παντός καιρού. Από την Δευτέρα το μεσημέρι μπορεί να είσαστε περισσότερο συναισθηματικοί και ίσως χάσετε την κρίση σας μέσα από την λύπη και δεν είσαστε καθόλου αντικειμενικοί αλλά ίσως μερικές φορές αυτό να σας χρειάζεστε για να δείχνετε και το ευαίσθητο πρόσωπο σας κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Παρθένο και Σκορπιό που έχουν ανάγκη από τέτοιους είδους εκδηλώσεις. Από την Τετάρτη το απόγευμα και μετά θα κάνετε τις δικές σας τομές και ίσως και να ενοχλήσετε λόγω της φόρας που θα πάρετε αλλά μπορεί να είναι αναγκαίο και θα κάνει καλό γιατί θα ειπωθούν αλήθειες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαστε παραδομένοι και προσπαθείτε να ενεργήσετε μέσω των συνθηκών των άλλων. Αυτό αν το αναλύσετε βαθιά σας κάνει πολύ καλό αρκεί να μην μετατραπεί σε εξάρτηση. Και σας κάνει καλό γιατί συναισθάνεστε τις ανάγκες των άλλων και αυτό σας φέρνει ποιο κοντά. Ίσως πάρετε αποφάσεις πολύ καθοριστικές για την κοινή ζωή σας και το μέλλον σας και δεχτείτε η κάνετε εσείς πρόταση γάμου η συμβίωσης. Πάντως σε γενικές γραμμές προσπαθείτε πάρα πολύ αυτή την περίοδο και μπορεί να γίνει και κάτι που θα σας δικαιώσει πανηγυρικά. Αρκεί να έχετε την υπομονή γιατί όλα θα γίνουν για το καλό σας. Από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά θα είσαστε πάρα πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι και σίγουρα θα στηρίξετε την σχέση σας με μεγάλη θέρμη. Είστε ο εαυτός σας όταν κινείστε με το συναίσθημα αρκεί να μην γκρινιάζετε. Από την Τετάρτη όμως το απόγευμα και μετά εκεί χρειάζεστε να είστε πολύ προσεκτικοί και να κάνετε πολύ λεπτούς και διπλωματικούς χειρισμούς ακόμα και αν φάτε επίθεση εν αδίκω. Θα υπάρχει έντονη ανάγκη για ξεκαθάρισμα και θα ειπωθούν αλήθειες με ένα χοντροκομμένο τρόπο. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό η Αιγόκερω. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει με έναν Αιγόκερω.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθετε κάπως καπελωμένοι από τα πρέπει και το καθήκον. Από την άλλη είστε κάπως παραδομένοι στην κρίση και στην ενέργεια του άλλου και νιώθετε ότι μπορεί να σας κάνουν και ότι θέλουν οι άλλοι. Μπορεί να πάρετε από κοινού μια απόφαση και εσείς τελικά να μην συμφωνείτε και να μην έχετε την δύναμη να διαφωνήσετε και μετά να γκρινιάζετε η να συμπεριφέρεστε περίεργα. Καλύτερα να το λέτε έστω και αν διαφωνήσετε γιατί θα νιώσετε καλύτερα. Κυρίως από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά θα είσαστε περισσότερο συναισθηματικοί αλλά και ευεπηρέαστοι και αυτό μπορεί να σας κάνει ευάλωτους. Αν σχετίζεστε με Ιχθύ μπορεί να πέσετε στην αυτολύπηση και να μην είστε καθόλου ξεκάθαροι. Η επαφή με έναν Αιγόκερω είτε σε «φιλικό» επίπεδο είτε σε ερωτικό θα σας επηρεάσει πάρα πολύ και θα θέλετε κατά κάποιο τρόπο να τον μιμηθείτε. Κυρίως αν συνεργάζεστε σε κοινό επαγγελματικό χώρο η αν συνδέεστε στενά μέσα από φιλικό περιβάλλον. Από την Τετάρτη το απόγευμα και μετά θα είσαστε περισσότερο ανεξάρτητοι και δυναμικοί και σε μερικούς από εσάς που είσαστε μπερδεμένοι θα λάμψει η αλήθεια και θα μπορέσετε να πάρετε πιο ξεκάθαρες αποφάσεις.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Παρόλο που κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά σας ενδιαφέρει άμεσα ένα πρόσωπο και εκδηλώνεστε αρκετά απέναντί του αλλά κάπως συγκρατημένα γιατί υπάρχει το πρέπει και δεν σας αρέσει να καταργηθούν οι αποστάσεις γιατί νομίζετε ότι θα εκτεθείτε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η αλήθεια. Γενικά όμως έχετε εύνοια και θα τα καταφέρετε αν κινηθείτε με το συναίσθημά σας αλλά και γνώμονα την καρδιά σας. Η ζωή γενικά αυτή την εποχή σας βάζει να πέφτετε στα μαλακά και εσείς πρέπει να το αναγνωρίσετε. Η σχέση με έναν Καρκίνο χρειάζεται και ένα κομμάτι φιλίας για να εξελιχτεί. Ο Αιγόκερως τουλάχιστον σας σκέφτεται υπερβολικά και σας δείχνει έντονα την αγάπη του. Στο χέρι σας είναι αν θέλετε να κάνετε βήματα ακόμα και ποιο σοβαρά και ίσως δεσμευτείτε και με την επιθυμία ενός παιδιού. Καλό είναι να προσπαθήσετε να έχετε την δική σας γνώμη και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό η Υδροχόο.

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 ΖΥΓΟΣ

libra

Από την μια αναζητάτε την ελευθερία σας και κάνετε κινήσεις για να είστε ανεξάρτητοι. Ο Υδροχόος έχει πολύ φιλική διάθεση μαζί σας και από την άλλη είστε πολύ συγκρατημένοι ακόμα και στην επικοινωνία σας. Πάντως αναζητάτε την ποιότητα στην σχέση. Γενικά προσπαθείτε να είστε μετρημένοι με όλους και δεν έχετε πάρει ακόμα αποφάσεις για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε πάνω σε μια συγκεκριμένη σχέση. Κυρίως με έναν Αιγόκερω που θέλει να φανείτε απέναντί του πολύ συνεπείς. Από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά θα γίνεται ποιο συναισθηματικοί και ευεπηρέαστοι και κυρίως θα έρθετε πιο κοντά με έναν Ιχθύ. Από την Τετάρτη το απόγευμα να είστε περισσότερο προσεκτικοί με Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε ότι υπάρχει κάτι που σας χαλάει όλη την ηρεμία σας αλλά και την ησυχία σας. Υπάρχει μια εσωτερική αναστάτωση που σας κάνει να επαναστατείτε και να μην δέχεστε πολλά πολλά. Αυτό εν μέρει δεν βοηθάει την σχέση σας. Αλλά ευτυχώς υπάρχει και η τάση για ισορροπία μέσα σας οπότε κάπως κρατάτε την άκρη του σκοινιού. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σας και θα έρθει ακόμα περισσότερο αν εσείς το επιτρέψετε η αποδεχτείτε το κομμάτι του χαρακτήρα του που δεν αποδέχεστε. Από την άλλη έχετε αποφασίσει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να επιβάλετε με τον τρόπο σας την τάξη και την ποιότητα στην προσωπική σας σχέση. Από την Δευτέρα μεσημέρι και μετά το συναίσθημα θα ρέει άφθονα οπότε θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε πολύ περισσότερο. Πιθανή γνωριμία με Κριό αιφνίδια και συνταρακτική.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Θέλετε να κάνετε ανοίγματα και να δηλώσετε την δική σας θέση. Υπάρχουν έντονα θέματα είτε οικονομικά είτε αλλαγής διαφόρων πραγμάτων που σας κάνουν συγκρατημένους και στον τρόπο έκφρασης αλλά και στα λόγια σας. Κρατάτε αποστάσεις και αυτό ίσως τελικά να είναι πολύ καλό γιατί θα αξιολογηθείτε τελείως διαφορετικά. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο όμως έχετε ανάγκη να τα πείτε πολύ διαφορετικά μαζί του και ίσως να του αποκαλύψετε κάποια πράγματα. Αυτό θα σας ανακουφίσει και θα διατηρήσει την σχέση σε υψηλό επίπεδο. Πάντως τον τελευταίο καιρό αναζητάτε την ουσία στην σχέση και όχι την ποσότητα. Αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν που σας πονάει και κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά πράγματα και να φέρετε την ισορροπία στην ζωή σας. Από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά θα γίνεται περισσότερο συναισθηματικοί και ίσως επηρεαστείτε από τις ευαισθησίες των άλλων. Πάνω σε ένα ταξίδι η ένα σεμινάριο μπορεί να γνωρίσετε ένα Λιοντάρι η έναν Υδροχόο. Ο Καρκίνος είναι επίσης ένα πρόσωπο που μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Από την Τετάρτη το απόγευμα θα κινηθείτε πολύ δυναμικά και ίσως να κάνετε και αποκαλύψεις.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας και να σας ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Όσοι είχατε αδικηθεί εν μέρει θα δικαιωθείτε και ένα πρόσωπο θα γυρίσει κοντά σας τελείως αλλαγμένο και με διάθεση πολύ θετική για την μεταξύ σας σχέση. Να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς γιατί μπορεί να είστε κάπως απόλυτοι και αυστηροί. Καλό είναι να μην ανακατέψετε οικονομικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί θα γίνουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Από την άλλη ένας Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας γιατί εσείς είσαστε πλέον πολύ σίγουροι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό βοηθάει πάρα πολύ στην σταθερότητα της σχέσης σας. Η αυτονομία σας και η προσωπική σας αυτοεκτίμηση είναι πολύ σημαντική αυτό το διάστημα. Πατήστε καλά στα πόδια σας και θα δείτε ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν αυτόματα. Γιατί μερικές φορές δεν έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει μέσα στην σχέση και επηρεάζει πάρα πολύ. Από την Δευτέρα και μετά θα έρθετε πιο κοντά με έναν Παρθένο η Σκορπιό. Ο Δίδυμος επιμένει να σας θέλει και αν έχετε μόνο φιλική σχέση άλλες φορές το δείχνει και άλλες φορές είναι ποιο απόμακρος. Οι χειρισμοί σας από την Τετάρτη το απόγευμα χρειάζεται να είναι λεπτοί και προσεκτικοί γιατί προκειμένου να μάθετε η να ξεφορτωθείτε από πάνω σας πράγματα που σας βαραίνουν μπορεί να κάνετε σοβαρά λάθη.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Παρόλο που κάνετε κινήσεις για να φανείτε δυναμικοί και δραστήριοι μέσα στην σχέση και πολλοί από εσάς παίρνετε πρωτοβουλίες πολύ σημαντικές γιατί θέλετε να αποδείξετε τα αληθινά σας συναισθήματά δηλαδή ότι είστε εκεί και δεν είσαστε φευγάτοι όπως πολλές φορές μπορεί να το έχετε ακούσει. Παρόλο αυτά τελικά δεν καταφέρνετε να περάσετε το μήνυμά σας απόλυτα σωστά γιατί δεν ανοίγετε όλα τα χαρτιά σας και μένετε στο περιθώριο πολλές φορές αδρανείς και σιωπηλοί. Η συναισθηματική προσέγγιση που θα γίνει έτσι και αλλιώς από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά θα σας φέρει πιο κοντά με έναν Καρκίνο, Παρθένο η Σκορπιό που είναι σχέσεις πολύ ιδιαίτερες για σας αλλά αν σας τύχουν στον δρόμο σας χρειάζεται να προσπαθήσετε για αυτές γιατί μέσα από εκεί θα εξελιχτείτε. Σίγουρα για σας η φιλία είναι πολύτιμο αγαθό ακόμα και μέσα στην προσωπική σας σχέση. Για αυτό χρειάζεται να το εξηγήσετε καλύτερα σε έναν Λέοντα που μπορεί να σας κατηγορεί ακόμα και για αδιάφορο. Από την Τετάρτη το απόγευμα θα είστε περισσότερο ο εαυτό σας για αυτό κινηθείτε πιο ελεύθερα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Γενικά νιώθετε πολύ καλά γιατί πιστεύετε ότι δικαιώνεστε πανηγυρικά και έχετε την ανάλογη επιτυχία και απήχηση. Σίγουρα θα κάνετε καλές κινήσεις και θα προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε σταθερότητα, ισορροπία και ασφάλεια μέσα στην σχέση σας. Δηλαδή κάτι που γεμίζει τον άλλον και έρχεται πιο κοντά σας. Για αυτό μην αφήσετε λεπτό την προσπάθεια και αμελήσετε πράγματα γιατί τώρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία δηλαδή να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να αποκτήσετε ποιο ουσιαστική και βαθιά σχέση. Η φιλία πάντως και η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντικές για την διατήρηση της ποιότητας. Από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα αλλά και να δείξετε τις ευαισθησίες σας χωρίς να είστε στα πατώματα. Ο Παρθένος δείχνει να σας καταλαβαίνει και να θέλει να ξεκινήσει κάτι μαζί σας. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως σας ταιριάζουν αρκετά και ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από κοινό φιλικό περιβάλλον.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved