Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 15' 46" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 54' 38" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 48' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 33' 30" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 31' 13" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 23' 32" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 58' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 11' 60" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 26' 46" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 26" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 24" ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 31 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 


ΚΡΙΟΣ

aries

Μπαίνετε μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σας δεσμεύει και σας μπλοκάρει και κυρίως αν πρέπει να προχωρήσετε πιο σοβαρά. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δεν είσαστε έτοιμοι για μια τέτοια κίνηση γιατί η λογική λέει άλλα ενώ υπάρχει κάτι από μέσα σας που σας κάνει να επαναστατείτε σε κάθε είδους δέσμευση. Για αυτό να είστε ψύχραιμοι και πιο κοντά με τον εαυτόν σας. Από τν άλλη ένα Λιοντάρι είναι σταθερό δίπλα σας και μερικές φορές βέβαια έχετε κόντρα αλλά έχετε κοινούς στόχους και αυτό βοηθάει. Ο Αιγόκερως είναι αυτός που σας υποχρεώνει να αλλάξετε και να γίνετε πιο συμβατικοί η πιο υπεύθυνοι. Γενικά όμως έχετε την διάθεση να ανοιχτείτε σε μια σχέση που δεν σας βάζει σε πλαίσια αλλά αντίθετα σας απελευθερώνει και σας δίνει και πεδίο για φιλία και κατανόηση. Αυτό μπορεί να το κάνει ένας Υδροχόος η ένας Τοξότης.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχουν αρχίσει τα πράγματα να γίνονται κάπως περίεργα και εσείς να έχετε την ανάγκη να λειτουργήσετε κάπως διαφορετικά και ίσως ανατρεπτικά. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είσαστε κάπως πιεσμένοι από το περιβάλλον σας και αυτό σας εμποδίζει να σκεφτείτε και να δράσετε καθαρά. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο η Σκορπιό σίγουρα θα υπάρχουν εντάσεις αλλά και μεγάλη ανάγκη από την πλευρά σας να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να βάλετε ακόμα και τα όρια σας. Ο Τοξότης είναι δίπλα σας αλλά σας υποχρεώνει με τον τρόπο του η να γίνεται πιο αισιόδοξοι η περισσότερο ανάλαφροι. Πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα είναι πολύ διαφορετικό από εσάς δηλαδή σε τρόπο σκέψης και επικοινωνίας αλλά θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Να είστε προσεκτικοί την Δευτέρα γιατί μπορεί να υπάρχουν εντάσεις από εγωισμό και έντονες προσωπικές διαφωνίες. Από την Τετάρτη και μετά θα ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ξεκινάει μια περίοδος για σας που θα χρειαστεί να γυρίσετε όλο το ενδιαφέρον σας σε πολύ φιλικό και ελεύθερο στυλ για να επιβιώσουν κυρίως οι σχέσεις που είναι δύσκολες και σας ταλαιπωρούν και εσάς. Με τον Ιχθύ πάντως τα πράγματα έχουν γίνει καλύτερα γιατί μπαίνει κάπως σε ένα καλούπι η σχέση και οριοθετείτε. Θα έρθετε κοντά με έναν Υδροχόο ο οποίος πολλές φορές είναι απόμακρος και θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε πολύ καλύτερα από παλιά. Είσαστε πάντως σε μια φάση που νιώθετε ότι πολλά πράγματα αλλάζουν και δεν πρόκειται να επανέλθουν όπως ήταν παλιά απλά χρειάζεται να το αντιληφθείτε γρήγορα και να μην επενδύσετε σε λάθος καταστάσεις. Γενικά λόγω του Δία ότι γίνεται ακόμα και κάτι που δεν πάει καλά ενώ εσείς το θέλετε πάρα πολύ είναι μόνο για το καλό σας γιατί έχετε υψηλού επιπέδου προστασία και κάλυψη. Πολύ καλές ημέρες η Δευτέρα και η Τρίτη από την Τετάρτη πρακτικά θέματα μπορεί να χαλάσουν για λίγο την ατμόσφαιρα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Γενικά οι εξωτερικές καταστάσεις δεν σας εκφράζουν απόλυτα γιατί ίσως να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Πιθανόν να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που δεν έχει καμιά διάθεση να ακολουθήσει τους δικούς σας ρυθμούς και την νοοτροπία σε σχέση με την οικογένεια και τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχετε εσείς. Πιθανόν ένας Υδροχόος να έρθει πιο κοντά σας και παρόλο που διαφωνείτε σε πολλά πράγματα θα σας αρέσει πάρα πολύ. Επίσης ο Τοξότης και αυτός είναι κάπως διαφορετικός από εσάς και δεν μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε για τα θέματα ελευθερίας που μιλάει αλλά κάτι σας κάνει και συνεχίζετε να τον θέλετε. Εσείς ταιριάζετε με Σκορπιούς, Παρθένους και Αιγόκερους και δεν συγκρούεστε μαζί τους και είναι πιθανή μια νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένατε από την Τετάρτη και μετά.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είναι η περίοδος που αναγκαστικά θα κινηθείτε προς τον άλλον γιατί οι συνθήκες θα σας φέρουν ποιο κοντά και κυρίως αν σχετίζεστε με Υδροχόο. Βέβαια θα είστε κάπως ανταγωνιστικοί και ιδιαίτερα νευρικοί μερικές φορές γιατί δεν θα ανέχεστε αυτή την ελευθερία που έχει ο Υδροχόος η την πιθανή αδιαφορία γιατί έτσι μεταφράζετε στα δικά σας μάτια η ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του. Από την άλλη η ερωτική σχέση με έναν Τοξότη θα σας βγάλει από την απραξία και θα σας δώσει μεγαλύτερη αισιοδοξία αρκεί να μην γίνεται απόλυτοι και κυριαρχικοί μαζί του. Η σοβαρότητα πάντως δεν πρόκειται να φύγει από πάνω σας και κυρίως αυτό το διάστημα γιατί μέσα σας νιώθετε ότι αλλάζετε και μερικοί δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Για αυτό μπορεί και να σας ταιριάζει και ένας σοβαρός Αιγόκερως.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαστε αποφασισμένοι να το ρίξετε έξω και το κάνετε όποτε βρίσκετε ευκαιρία. Έχετε αλλάξει τον τελευταίο καιρό αφού οι ιδέες σας περί ελευθερίας είναι έντονες και συχνά μπορεί να έχετε αλλόκοτη συμπεριφορά ως προς το πρόσωπο που σας αφορά. Υπάρχει μέσα σας ένα βαθύς πόθος αναρχίας και απελευθέρωσης και με τον τρόπο σας μπορεί να πληγώσετε ένα πρόσωπο που είναι δίπλα σας. Κυρίως έναν Αιγόκερω ο οποίος μπορεί δύσκολα να αντιληφθεί την μεγάλη σας αλλαγή. Από την Τετάρτη βέβαια μπορείτε να τα βρείτε μαζί του και να βάλετε μια νέα βάση σε όλα τα πράγματα. Αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και κυρίως με τον Κριό και τον Υδροχόο όπου σας έχουν βγάλει από τον συνηθισμένο σας ρυθμό. Αυτό σας κουράζει αλλά συγχρόνως νιώθετε ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο εξέλιξης δικής σας και γενικά ενός νέου τρόπου ζωής απαλλαγμένη από τις πολλές υπηρεσίες και τα καθήκοντα. Για αυτό χαλαρώστε και αγαπήστε τον εαυτόν σας όσο ποιο δυνατά και αληθινά μπορείτε και όλα τα άλλα θα έρθουν πιο εύκολα.

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 ΖΥΓΟΣ

libra

Γενικά μπορείτε να εκφράζεστε καλύτερα και να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η φιλικότητα και το στυλ που έχετε θα προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ευκολία κυρίως οι ελεύθεροι και ωραίοι ένα Λιοντάρι η Υδροχόο. Γενικά ξεκινάει μια ερωτική ένταση στην ζωή σας και με την φόρα που θα πάρετε θα ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα. Βέβαια θα έχετε ένα γενικό κράτημα επειδή μια νέα κοσμοθεωρία σας επηρεάζει που έχει να κάνει με την νέα σας ταυτότητα η οποία είναι πιο αυστηρή και πιο συντηρητική. Από την άλλη οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε εύνοια σε όλα τα επίπεδα αλλά επειδή υπάρχει η ανάγκη της αυτονομίας και των ξεκαθαρισμάτων μπορεί να τα τσουγκρίσετε με έναν Καρκίνο η Αιγόκερω.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχετε γίνει ποιο ανοικτοί στην επικοινωνία και διαπιστώνετε ότι μπορείτε και συζητάτε ακόμα και θέματα που παλιά ήταν απαγορευμένα. Ο Υδροχόος σίγουρα σας συγκινεί παρόλο που έχετε απόψεις τελείως διαφορετικές αλλά κάπου υπάρχει ένα έντονο σημείο ταύτισης. Ένα ταξιδάκι μπορεί να ανανεώσει την σχέση σας ή να κάνετε μια νέα γνωριμία με την παρέμβαση ενός συγγενικού προσώπου. Θα υπάρχει βέβαια μια ένταση και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο επειδή έχετε αποφασίσει να βάλετε τα όρια σας και ίσως γίνεται αρκετά αυστηροί η ποιοτικοί στις επιλογές σας και στον τρόπο που εκφράζεστε. Το Λιοντάρι θα σας απασχολήσει αρκετά με τα καπρίτσια του και ίσως να μην βρεθεί εύκολα ένα σημείο για να επικοινωνήσετε γιατί μια θα τα βρίσκετε και μετά θα τα χαλάτε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε γενικά λαμπεροί και μαγνητικοί. Η Αφροδίτη που είναι πάνω σας δεν σας αφήνει να περάσετε απαρατήρητοι και να φύγετε άπραγοι από οπουδήποτε και αν είναι αυτό. Ο Έρωτας θα σας ξετρυπώσει και ας θέλετε εσείς να του κρυφτείτε γιατί σας αρέσουν τα παιχνίδια. Γενικά εσείς που είστε μέσα σε σχέση έχετε διάθεση να λύσετε με ευκολία τα θέματά σας και αυτό σας βοηθάει να στηρίξετε μια κατάσταση που ίσως από τις πολλές εκλείψεις που έχετε υποστεί στην ενέργεια σας να χάνει σαν βάρκα νερά. Θα κρατηθείτε όμως γιατί είστε άτομα που, παρόλο σας αρέσει η ελευθερία σας, θέλετε να έχετε και την αγάπη στο μαξιλάρι σας. Πάντως είναι η περίοδος των γνωριμιών και των περιπετειών. Τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες θα τις περάσετε πιο άνετα και πιο ευχάριστα, αφού εσείς θα έχετε πάρει απόφαση μέσα σας να είστε καλά. Το Λιοντάρι είναι ένας πιθανός υποψήφιος αλλά και ο Ιχθύς μπορεί να μην σας αφήσει ασυγκίνητους.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε ότι η δύναμή σας επανέρχεται σιγά σιγά αλλά έχετε και μια τάση επαναστατική, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες που θα γίνετε πιο ατίθασοι και δεν θα σας χωράει ο τόπος. Αυτό μπορεί να το μεταδώσετε και να δημιουργηθεί ένα μικρό αδιέξοδο. Την Δευτέρα θα νιώσετε έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και Σκορπιός και ίσως να του εκδηλωθείτε περισσότερο. Τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες θα έρθετε πιο κοντά με έναν Δίδυμο και αυτό θα σας κάνει πιο ανοικτούς και περισσότερο εύκολους στην προσέγγιση. Μερικοί από εσάς κρατάτε ένα μυστικό και αφορά την σχέση σας με έναν Τοξότη.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε γενικά σε καλύτερη φάση αλλά υπάρχει και ένα κομμάτι που σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να ξεκολλήσετε και ιδιαίτερα στις 24 όπου εκεί μπορεί να μουλαρώσετε και να κρατήσετε αποστάσεις και προσχήματα. Τα Χριστούγεννα και μετά θα σας δοθεί η ευκαιρία να είστε πιο κοντά στον εαυτό σας και να ανοιχτείτε περισσότερο και πιο εύκολα. Ο Δίδυμος θέλει να σας έχει κοντά του αλλά και το Λιοντάρι με το οποίο μπορεί να έχετε καλή επαφή αλλά κονταροχτυπιέστε θα είστε πιο εναρμονισμένοι και πιο άνετοι. Μέσα από τον κοινωνικό χώρο μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που ίσως στην αρχή να είναι πολύ φιλικό μαζί σας και μετά με τον καιρό θα βρει τρόπο να μπει και στην καρδιά σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε γενικά ανεβασμένοι, παρόλο που μερικοί δεν το παραδέχεστε γιατί δεν θέλετε να δείξετε όλα σας τα συναισθήματα και αυτά που υπάρχουν μέσα σας. Πάντως οι πιο τολμηροί το επιχειρείτε και έχετε στην διάθεσή σας μεγαλύτερη άνεση χώρου και χρόνου για να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και πιο χαλαρά. Επειδή θα το ρίξετε έξω αυτές τις ημέρες ίσως να τα παρακάνετε και κυρίως οι ελεύθεροι γιατί μπορεί να μπλεχτείτε σε φλερτ και σε δυο η τρείς καταστάσεις συγχρόνως και αυτό τελικά να σας διχάσει ή να μην σας αφήσει να βγάλετε τα συμπεράσματα που πρέπει. Όσοι σχετίζεστε με Δίδυμο και Τοξότη μπορεί να νιώσετε ότι τα πάντα είναι φλου και τίποτε δεν είναι δεδομένο και κυρίως αν η σχέση δεν έχει δέσει καλά. Γενικά όμως όσο περνούν οι ημέρες θα ηρεμήσετε περισσότερο και θα μπορέσετε να πάρετε επιτέλους αποφάσεις.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved