Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 19° 17' 48" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 09' 14" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 23' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 30' 41" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 12° 01' 37" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 05° 22' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 10' 00" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 42' 33" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 34' 26" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 00' 60" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 01' 42" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 17 έως 21 Δεκεμβρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

Αυτή την εβδομάδα έχουμε μια θετική αλλαγή γιατί μπήκε η Αφροδίτη στον Τοξότη από την Κυριακή στις 16.12 και θα μείνει έως και 9.1.2013. Επειδή και η Αφροδίτη σαν πλανήτης και ο Τοξότης σαν ζώδιο ανήκουν στην σφαίρα των καλότυχων επιρροών σίγουρα θα γίνει μια ανατροπή και στο κοινωνικό πεδίο όπου θα υπάρξει μεγαλύτερο άνοιγμα και πιο εύκολη εκδήλωση της αγάπης και των θετικών συναισθημάτων και από την άλλη θα ευνοήσει λίγο η περισσότερο όλες τις προσωπικές σχέσεις οπότε προβλέπονται καλύτερες γιορτές.


ΚΡΙΟΣ

aries

Θα υπάρξει μια ανάταση στην προσωπική σας σχέση αφού θα μεγαλώσει η εμπιστοσύνη σας στον εαυτόν σας και θα νιώθετε ότι έχετε μια μεγαλύτερη προστασία σε αυτό το θέμα. Επειδή σίγουρα βγαίνετε από μια δύσκολη κατάσταση σίγουρα θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας και να βάλετε νέες βάσεις με μεγαλύτερη επικοινωνία αλλά και αλήθεια. Μια νέα σχέση από το εξωτερικό η από χώρο διδασκαλίας και γνώσης θα σας ανεβάσει το πεσμένο ηθικό. Θα ευνοηθούν και θα ενισχυθούν περισσότερο οι σχέσεις με Κριό, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη και Υδροχόο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Παρόλα που θέλετε τα πάντα να είναι στην θέση τους και να μην υπάρχει καμία περίπτωση ανασφάλειας η έστω και ελαφριάς μετακίνησης των θέσεων και των συναισθημάτων του άλλου ατόμου που είστε μαζί αυτό το διάστημα θα είσαστε ποιο αισιόδοξοι και κατά κάποιο τρόπο περισσότερο ελεύθεροι και αποδεσμευμένοι από τα καλούπια σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να γνωρίσετε από εκεί που δεν το περιμένατε έναν ιδιαίτερο Τοξότη ο οποίος θα σας είναι και ο μεγάλος σας δάσκαλος.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα πετάτε από αυτή την εβδομάδα και μετά. Αρκετά είχατε τραβήξει και μεγάλη απομόνωση υπήρχε στην ζωή σας. Τώρα θα είσαστε πιο ελεύθεροι αλλά και θα είναι πιο εύκολο τουλάχιστον από την δική σας την πλευρά να είσαστε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα έχετε γενικά μία εύνοια σε επίπεδο προσωπικής σχέσης και θα νιώσετε τον θαυμασμό από το άλλο φύλο. Να είστε όμως προσεκτικοί αν σχετίζεστε με Παρθένο, Τοξότη η Ιχθύ γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην είστε σταθεροί η πιστοί απέναντί τους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Εκεί που κρατούσατε τους τύπους και είχατε ανεβάσει ψηλά τον πήχη και σας άρεσαν κυρίως οι σοβαροί και ώριμοι τύποι τώρα ξαφνικά μπαίνει μια νεανική νότα στην ζωή σας και αποφασίζετε ξαφνικά να το ρίξετε για λίγο έξω. Αυτό θα σας κάνει καλό και κυρίως αν συνεργάζεστε μέσα στον εργασιακό σας χώρο με έναν Τοξότη θα αλλάξει τελείως το κλίμα το βαρύ και το δύσκολο και θα γίνει πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο. Ένας Δίδυμος επίσης από φίλος μπορεί ξαφνικά αυτή την εβδομάδα να έρθει ποιο κοντά σας και να αλλάξει το φιλικό του ενδιαφέρον.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Ξεκινάει γενικά από σήμερα μια πολύ καλή ερωτική περίοδος η οποία θα σας φέρει ανάταση και θα επηρεάσει την εν γένει κατάστασή σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ανέβετε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο και αυτό θα σας κάνει να κάνετε ακόμα και εξομολόγηση σε ένα πρόσωπο χωρίς να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε η θα χαλάσει το image σας. Αν επενδύσετε πάντως τώρα ερωτικά δεν θα ρισκάρετε. Κριός, Δίδυμος, Λέων, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος θα είναι αυτοί που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από εσάς. Γενικά θα πάρετε πολύ αποδοχή και αυτό θα ανεβάσει το ηθικό σας. Ρίξτε το για λίγο έξω γιατί θα σας κάνει καλό.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Εσείς οι κύριοι της Λογικής και της εγκράτειας θα νιώσετε την ανάγκη να μοιράσετε την ζωή σας με ένα πρόσωπο που σας δημιουργεί μεν ένταση γιατί κάνει πράγματα που δεν τα θεωρείτε λογικά με τα καλούπια της δικής σας νοοτροπίας αλλά από την άλλη νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να είσαστε αισιόδοξοι αλλά και θετικά προσκείμενοι προς την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής. Ο Τοξότης θα είναι αυτός που θα σας ξεσηκώσει για να κάνετε τρέλες αλλά και ο Ιχθύς που θα σας βγάλει το κρυμμένο συναίσθημα στην επιφάνεια. Για αυτό οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο απολαύστε τουλάχιστον την ελευθερία σας αλλά φροντίστε να λέτε η να τάζετε αυτά που μπορείτε να κάνετε και τίποτε παραπάνω.

 

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 ΖΥΓΟΣ

libra

Επιτέλους θα ξεθυμώσετε και θα είσαστε λιγότερο ανασφαλείς για αυτό καμιά μνήμη από το παρελθόν δεν θα είναι ικανή να σας τραβήξει προς τα πίσω.. Οικονομικά αρχίζετε και βλέπετε προοπτική οπότε και εσείς θα είσαστε πιο ευχάριστοι σαν σύντροφοι αλλά και γενικά ποιο αισιόδοξοι. Κυρίως θα έχετε μια πολύ καλύτερη επαφή και συνεννόηση με Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Τα ταξίδια και η γνώση μαζί με πολλές πληροφορίες και επαφές θα είναι αυτά που θα σας φτιάξουν την διάθεση αλλά και θα σας κάνουν να τολμήσετε να κτυπήσετε την πόρτα ενός ποθητού στόχου σας. Πάντως η αλήθεια είναι αναγκαία να υπάρχει στην ήδη υπάρχουσα σχέση γιατί αυτό θα κάνει καλό και στους δυο σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας που σας έχει αφήσει κάποια καλά σημάδια τώρα είναι ευκαιρία να το ρίξετε έξω και να μην χάσετε την καλή ενέργεια. Η γενική ευδιαθεσία σας αλλά και η απελευθέρωση από ταμπού και κάποια δικά σας στεγανά θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά με έναν Κριό η έναν Δίδυμο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να γνωρίσετε ένα νεώτερο πρόσωπο και να ξεσηκωθείτε πάρα πολύ. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύζουν αλλά πάνω από όλα μην αφήνετε την καχυποψία σας να σας δηλητηριάζει την ψυχή σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαστε στα πάνω σας και γενικά θα κερδίσετε με το σπαθί σας όλα τα καλά από μια σχέση. Η γοητεία θα είναι το σπαθί που σας κάνει να ανοίξετε πόρτες ακόμα και με τον ποιο δύσκολο στόχο σας. Που μπορεί να είναι ένας Καρκίνος η ένα Λιοντάρι. Γενικά όμως μπορεί να γίνουν και υπερβολές από την πλευρά σας γιατί θα το ρίξετε έξω και ίσως να φλερτάρετε παραπάνω από το κανονικό. Για αυτό οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας και γενικά με τις πράξεις σας. Ο Δίδυμος μπορεί επίσης να είναι πολύ κοντά σας αλλά η σχέση αυτή για να διατηρηθεί χρειάζεται και από τους δυο σας μεγάλη ωριμότητα και αυτογνωσία.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Παρόλο που έχετε πάρει φόρα και έχετε μεγαλύτερη δράση από παλιά τώρα έχετε την ανάγκη να ηρεμήσετε για λίγο και μερικοί από εσάς ενώ μεν θα είσαστε αισιόδοξοι και θετικοί δεν θα έχετε ανάγκη να περιφέρεστε και πολύ στα κοινωνικά αλλά θα προτιμήσετε να κρατήσετε την σχέση σας σε ένα μυστικό επίπεδο. Επίσης μπορεί να ξεκινήσει να σας αρέσει κρυφά ένα άτομο που ίσως να είναι από μέσα από την δουλειά σας. Τουλάχιστον θα τον πλησιάσετε περισσότερο γιατί θα έχετε μεγαλύτερη άνεση και λιγότερο ντροπή.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα είστε στα πάνω σας αφού εύκολα θα αλλάξετε την πεσμένη σας διάθεση και θα αρχίσετε την δράση και τις επαφές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας φέρει και μια νέα γνωριμία η ακόμη και από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο θα γίνει μια έντονη επαφή. Η κοινωνικότητα θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε πολλά νέα πράγματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα γίνεται πιο αποφασιστικοί και έτοιμοι για να ανοίξει η καρδιά σας και να συγχωρήσετε ακόμα και κάποιες περίεργες η επιθετικές συμπεριφορές. Ο Σκορπιός θα σας αναστατώσει αλλά θα τον διαχειριστείτε ποιο εύκολα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαστε πολύ ανοικτοί και ίσως πολύ εύκολοι και αυτό από την μια είναι πολύ καλό αλλά από την άλλη μπορεί να παρεξηγηθείτε και να φανείτε πολύ χαλαροί η με ελαφρότητα και να μπερδευτεί ένας Παρθένος με την συμπεριφορά σας. Κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Θα αναγνωριστεί πάντως η αξία σας ακόμα και από μια σχέση η οποία για ένα διάστημα είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Ο Δίδυμος θα σας προσεγγίσει αλλά μπορεί και πάλι να μην σας πείσει και εσείς να χρειάζεται περισσότερο συναίσθημα.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved