Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 08' 53" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 22° 30' 41" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 32' 10" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 08' 48" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 18° 09' 41" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 55' 29" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 50' 56" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 47' 29" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 08' 02" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 57' 24" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 06' 22" ΚΡΙΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 3 έως 7 Δεκεμβρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Δοκιμάζετε η δύναμή σας αλλά και οι αντοχές σας αυτή την περίοδο. Επειδή όμως μέσα σας κάτι σας λέει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά για αυτό πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και αφήστε τον ανταγωνισμό έξω από την σχέση. Ο καθένας από εσάς είναι ξεχωριστός και δεν χρειάζεται να σας το αποδεικνύουν και μέσα στην σχέση. Έχετε την δική σας αυτοπεποίθηση οπότε δεν είναι απαραίτητο να αναλώνεστε με σκέψεις καχύποπτες που αφορούν την αξία σας σε σχέση με το άλλο άτομο. Δώστε εσείς στον εαυτόν σας τα δέοντα και όλα θα έρθουν μετά. Από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη η επαφή σας θα είναι ποιο ζεστή και θα μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματα αγάπης που θέλετε να φανούν από την πλευρά σας. Όταν γίνεστε ερωτικοί φλερτάρετε με όλον τον κόσμο γιατί είστε θετικοί με την ζωή και έχετε πίστη. Η δουλειά σας απαιτεί βέβαια πολλές ώρες ενασχόλησης και ίσως πειστείτε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποδείξετε τα συναισθήματά σας και με άλλους τρόπους. Από την Πέμπτη και μετά μπορεί να έρθετε πιο κοντά με έναν Παρθένο και κυρίως αν συνεργάζεστε σε εργασιακό περιβάλλον από κοινού.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Κρόνος έχουν στήσει μαζί σας χορό αφού είναι στο δικό σας ζώδιο. Από την μια πάτε να κάνετε κινήσεις που θα δείξουν ποιοι είστε και τι θέλετε και από την άλλη υπάρχει μια φωνή μέσα σας που σας λέει βάλτε τα όρια σας και γίνεται πολύ προσεκτικοί με αυτά που θα πείτε και θα κάνετε. Εδώ είναι η χρυσή τομή που πρέπει εσείς μόνοι σας να ανακαλύψετε για να τα πάτε καλά και να διαχειριστείτε υπέρ σας κάποιες καταστάσεις. Πάντως με το πρόσωπου που σχετίζεστε στενά χρειάζεται να κάνετε κάποιες θυσίες αλλά και υποχωρήσεις και πάνω από όλα να σταματήσετε να κοπανάτε κάποια κομμάτια του παρελθόντος. Αυτό θα σας γιατρέψει όλα τα τραύματα και θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες κινήσεις. Γενικά η επιθυμία σας πάντως να βάλετε σε μια τάξη όλα τα πράγματα θα σας βοηθήσει και θα σας φέρει πιο κοντά με Παρθένο και Αιγόκερω. Να είστε προσεκτικοί με το Λιοντάρι από την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη. Οικονομικά θέματα και παλιοί θυμοί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αυτή η περίοδος είναι η πιο μοιραία εποχή για σας. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας αλλά και στις αποφάσεις σας. Όσοι είσαστε ελεύθεροι και γνωρίσετε κάποιο άτομο αυτή την περίοδο θα αντιληφθείτε ότι δεν ήρθε τυχαία αυτό το άτομο στην ζωή σας. Κυρίως αν είναι Δίδυμος, Σκορπιός, Τοξότης η Αιγόκερως. Επειδή γενικά είναι δύσκολη περίοδος για σας λόγω διαφόρων εξωτερικών προβλημάτων και νιώθετε ότι σας έχουν πέσει όλα πάνω σας χρειάζεται να μην απομακρύνεστε καθόλου από τον εαυτόν σας παρασυρόμενοι από λόγια η αποφάσεις τρίτων για σας. Σταθείτε στο ύψος σας αναζητήστε την προσωπική σας αλήθεια και με αυτό να πορευτείτε. Επειδή μπορεί να είστε διχασμένοι ακόμα και μεταξύ δύο ατόμων τώρα θα πρέπει να δείτε το αντίκτυπο του κάθε ατόμου πάνω σας και όχι τι δίνεται εσείς αλλά τι παίρνετε. Αναγνωρίζοντας κάποιες αξίες και κυρίως το βάθος ενός ατόμου που σας πηγαίνει στον χαρακτήρα θα καταλήξετε σε απόφαση πολύ δυναμική.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε πολύ δοτικοί και γενικά ζεστοί με τα άτομα που είσαστε μαζί. Αν είστε μόνοι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσετε είτε Κριό, η Σκορπιό η Αιγόκερω. Γενικά είστε πολύ ερωτικοί και έτοιμοι να ζήσετε μια πολύ δυνατή και αισθησιακή σχέση. Η ζωή σας χαμογελάει και εσείς πρέπει να την πάρετε όπως σας έρχεται. Και με τα καλά και με τα δύσκολα. Μόνο έτσι θα ελιχθείτε και θα λύσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα προβλήματα που σας ακολουθούν κατά εποχές. Μερικοί μπορεί να είσαστε και κάπως εριστικοί γιατί νιώθετε ότι είστε εξαρτημένοι από γνώμες, συναισθήματα και καταστάσεις αλλά αν το πάρετε απόφαση και έχετε εσωτερική γενναιότητα θα ξεκολλήσετε από παντού.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η Εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά για σας αφού θα νιώθετε πολύ δυνατοί και σίγουροι για τις αποφάσεις σας και τα αισθήματά σας. Υπάρχουν βέβαια συνθήκες που μπορεί να σας πάρουν από κάτω αλλά χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και αποφασισμένοι για την προσωπική σας ευτυχία και χαρά και να μην σας την χαλάνε πράγματα που θα μπορούσατε να αποφύγετε. Ο Τοξότης είναι χαρούμενος δίπλα σας και θα ήταν ακόμα περισσότερο αν μπορείτε να τον κατανοήσετε και να του δώσετε μεγαλύτερη ελευθερία για να νιώθει απλόχωρα στην σχέση σας. Όσοι πάντως είσαστε απόλυτοι σε κάποιες θέσεις εσείς δυσκολεύεστε και κυρίως από έναν Σκορπιό ο οποίος είναι και αυτός αμετακίνητος και αμετάπειστος. Για αυτό εσείς κάντε το πρώτο βήμα αν βέβαια νιώθετε ότι δεν εκτίθεστε υπερβολικά. Να θυμάστε ότι κερδίζει γενικά στα θέματα των σχέσεων αυτός που ξέρει να ακούει και να μπορεί να αντιληφτεί και τα θέματα του άλλου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαστε σε καλή φάση αρκεί να είσαστε ψύχραιμοι στις προκλήσεις και όλα θα πάνε ρολόι. Γενικά έχετε αρχίσει και παίρνετε τα πάνω σας και σας ενδιαφέρουν πιο βαθιά οι προσωπικές σας σχέσεις. Αν ξεκινήσετε να μιλάτε και να δείχνετε διάθεση επικοινωνίας και επαφής τότε η σχέση σας θα φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο γιατί θα υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον και επικοινωνία. Η διάθεση πάντως για μεταφυσικά ενδιαφέροντα θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτόν σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να είστε πιο καλά βαθιά μέσα σας. Ο Καρκίνος μπορεί να παίξει ένα φιλικό ρόλο στην ζωή σας αλλά τελικά να εξελιχθεί σε μια πολύ συναισθηματική σχέση. Από την άλλη υπάρχει ο Τοξότης που σας βγάζει έξω από τα όρια σας με την αισιοδοξία του και την παράδοξη λογική του αλλά και ο Αιγόκερως που σας τσιγκλάει πολύ ερωτικά και θα έχετε ανάγκη να δημιουργήσετε μαζί του ακόμα και οικογένεια.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Επειδή τα οικονομικά σας σας απασχολούν ακόμα και αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να παραμελήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει η να μπλεχτείτε με θέματα οικονομικά ακόμα και μαζί του και να χαλάσετε την διάθεσή σας. Για αυτό να είστε ψύχραιμοι και όχι παράλογοι. Γιατί αυτή την περίοδο ενώ νιώθετε δυνατοί οι παράμετροι που σας περιβάλλον είναι κάπως αρνητικοί για την διατήρηση μιας καλής σχέσης και ίσως να απομακρυνθείτε η να γίνεται αρκετά πεσιμιστές η φιλόδοξοι και η αγάπη να πετάξει μακριά από εσάς. Βέβαια όταν υπάρχουν δυσκολίες τότε φαίνεται η αληθινή φύση μιας σχέσης. Και κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να στηρίζετε το πρόσωπο που είναι δίπλα σας. Σίγουρα αν σχετίζεστε με Αιγόκερω θα νιώθετε μια έντονη πίεση από την πλευρά του και κυρίως να αναλάβετε ευθύνες είτε κοινωνικές, είτε κοινωνικές απέναντι του. Αυτό σίγουρα θα σας ζορίζει και μερικούς θα κάνει έξω φρενών. Με ψυχραιμία θα λύσετε τα θέματα σας. Αν σχετίζεστε με Κριό περνάτε μια έντονη ερωτική φάση αλλά προσέξτε αυτά που του λέτε γιατί μπορεί να τα διασταυρώσει από πουθενά και να γίνεται άνω κάτω.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας δίνει την ανάλογη τύχη και εύνοια που έχετε ανάγκη για να τονώσετε μια σχέση η ακόμα και να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο. Αφού θα νιώθετε από μέσα σας ότι έχετε μεγάλη γοητεία και αυτοπεποίθηση. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Τα ερωτικά λόγια που θα πείτε θα μείνουν ανεξίτηλα γιατί θα έχουν μεγάλο βάθος αλλά και πάθος. Γενικά εκφράζεστε πολύ καλά και νιώθετε ότι μπορεί να ξεδιπλώσετε τον εαυτόν σας πιο εύκολα από παλιά. Από την Δευτέρα και μετά μπορεί να ρίξετε τον ενδιαφέρον σας σε ένα Λιοντάρι που ζει μακριά σας αλλά και από την άλλη δεν του είναι εύκολο να ανοίξει τα χαρτιά του και πρέπει εσείς να το βοηθήσετε με τον τρόπο σας. Ο Αιγόκερως σας στηρίζει στον επαγγελματικό σας τομέα και εσείς νιώθετε και με αυτόν τον τρόπο σας δείχνει το ενδιαφέρον του. Μην αφήνετε τυχόν εγωισμούς να χαλάσουν την όμορφη διάθεσή σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Δεν σας γεμίζει ο τρόπος που μπορεί να σας πλησιάζει το άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί είναι κάπως διαφορετικός από εσάς. Γενικά δεν έχετε και πολύ κέφι να διασκεδάσετε και να κάνετε υποχωρήσεις γιατί περνάτε μια κρίση ακόμα και με φίλους. Από την Δευτέρα μέχρι και την Tετάρτη το μεσημέρι θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή πολύ πιο έντονα από ότι άλλες ημέρες και θα ζητήσετε ακόμα και ασυνείδητα από τον δικό σας άνθρωπο να σας αποδείξει με τον δικό του προσωπικό και μοναδικό τρόπο ότι σας θέλει και σας αγαπάει. Ίσως να φανείτε υπερβολικοί αλλά έρωτας χωρίς υπερβολή δεν υπάρχει. Το Λιοντάρι σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και θα σας αποδείξει με πράξεις μεγαλοψυχίας ότι είστε το επίκεντρό του.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Προσπαθείτε να σταθείτε στα πόδια σας και τα καταφέρνετε. Είσαστε πολύ έντονοι και δραστήριοι και αυτό σας έχει ανεβάσει το σεξ απήλ. Ένα Λιοντάρι θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα σας δημιουργήσει έντονο πάθος. Αλλά είσαστε πολύ διστακτικοί να κάνετε βήματα. Η σχέση με έναν Ζυγό προχωράει αλλά μπορεί να υπάρχουν κοινωνικά κολλήματα που να παρεμποδίζουν την σχέση και να σας αλλάζουν τα βασικά σχέδια. Επειδή είσαστε όμως δυνατοί αυτή την περίοδο μπορείτε να πατήσετε πόδι και να γίνουν κάποια πράγματα που θέλετε εσείς. Ο Σκορπιός σας βοηθάει και σας στηρίζει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και στο κοινωνικό σας άνοιγμα.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Νιώθετε ότι σας απομονώνουν κάποιες καταστάσεις τρέχουσες και δεν είσαστε πολύ κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να έχετε και θυμό και να τον κρατάτε για αυτά που σας λέει η με τον τρόπο που διαχειρίζεται την σχέση σας. Καλό είναι να μην απομονώνεστε και να είσαστε ο εαυτός σας. Όταν υπάρχει η αλήθεια σίγουρα αυτό είναι καλύτερο για όλους. Από την Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη θα έρθετε πιο κοντά με ένα Λιοντάρι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα για αυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε να ακούσετε τα αιτήματά του. Γενικά είστε κάπως απομονωμένοι και μπορεί να αναπολείτε κάποιες όμορφες καλές στιγμές. Στο βάθος όμως ξέρετε ότι έχετε δύναμη αρκεί να διατηρήσετε την αγάπη μέσα στην καρδιά σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες και χρειάζεται να αποκτήσετε περισσότερο θάρρος για να διεκδικήσετε αυτά που χρειάζεστε από την σχέση σας. Γενικά είναι ποιο εύκολο για σας να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και για αυτό πρέπει να εκφράζεστε περισσότερο και επειδή είναι η περίοδος που βάζετε σε μια τάξη ακόμα και τα συναισθήματά σας αλλά και τις σκέψεις σας για αυτό καλό είναι να οργανωθείτε εντός σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και μέσα στην σχέση σας η να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που να ξέρει τι θέλει και να σας το εκδηλώνει. Η σχέση με έναν Δίδυμο μπορεί να έχει μπει στο ψυγείο από δικές σας όμως δηλώσεις και εκδηλώσεις που στην ουσία με τον τρόπο σας τον απομονώνετε από την ζωή σας. Η επαφή με το Λιοντάρι από την Δευτέρα έως και Τετάρτη θα είναι καλή αλλά χρειάζεται να υπάρχει ο αληθινός σας εαυτός για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved