Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 18' 38" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 14' 36" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 23° 59' 60" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 17° 10' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 50' 59" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 57' 07" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 39' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 45' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 41' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 07' 43" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 18' 10" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 19 έως 24 Νοεμβρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Γίνεστε αρκετά ανταγωνιστικοί ακόμα και στην σχέση σας. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις σας και κυρίως στις αντιδράσεις σας οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Γιατί μπορεί να σας πιάσει το ανατρεπτικό σας και να δημιουργήσετε τριγμούς και ρήγματα σε σχέση κυρίως με Αιγόκερω η Καρκίνο. Αν έχετε αποφασίσει να τελειώσετε μια σχέση τουλάχιστον κάντε το χωρίς μεγάλες εντάσεις και φασαρίες. Επειδή είσαστε ένα ζώδιο που όλες τις αποφάσεις τις παίρνετε με εκρηκτικό τρόπο γιατί κάτι φουντώνει μέσα στο κεφάλι σας η εξέλιξη σας θα είναι να είσαστε περισσότερο εγκρατείς και σοφοί. Από την άλλη ο Σκορπιός σας συγκρατεί και σας στηρίζει στα δύσκολά σας. Μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία σας από 19 έως και 20/11.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νιώθετε ότι είσαστε κάπως εξαρτημένοι συναισθηματικά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παρόλο που δεν σας αρέσει μερικές φορές υποκύπτεται στην βολή σας και αυτό δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε και μπορεί να γίνετε μικροί τύραννοι. Οικονομικά θέματα μπορεί να σας δένουν περισσότερο αλλά και να σας συγκρούουν ποιο πολύ. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να μην αποδεχτείτε την φιλικότητα αλλά και την περίεργη συμπεριφορά και να θέλετε περισσότερα πράγματα από έναν Υδροχόο. 19 και 20/11 μπορεί να έχετε φορτώσει με κάποια θέματα και να έχετε ένταση. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να υπάρχει ένας Ζυγός που σας δείχνει ενδιαφέρον. Καλές ημέρες για σας θα είναι από 21 έως 22/11.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μερικοί από εσάς γκρινιάζετε ότι δεν έχετε ενέργεια και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε ακόμα και μέσα στην προσωπική σας σχέση. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις η η καθημερινότητά σας σας ζορίζει γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει εσείς να επιλύσετε. Η ανάγκη σας για βαθειά σχέση και κατανόηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλετε και αγαπάτε εδώ και πολύ καιρό θα σας φέρει κάποια θλίψη γιατί θα διαπιστώσετε ότι δεν γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε εσείς και δεν υπάρχει και ευκολία επικοινωνίας. Εκτός αν είσαστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες οπότε θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να κάνετε διορθωτικές κινήσεις η μια νέα γνωριμία με Υδροχόο κυρίως από 19 έως 20/11 μπορεί να εξελιχτεί με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Νιώθετε έντονο πάθος για ένα συγκεκριμένο άτομο και αναζητάτε να βρείτε την άκρη σας γιατί νιώθετε ότι μπορεί να χάσετε ακόμα και τον εαυτόν σας. Ξεκινάει μια περίοδος για σας που θα γίνεται αρκετά ανταγωνιστικοί αλλά και ελαφρώς εξαρτημένοι από το άλλο πρόσωπο. Μερικοί θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε οικογένεια η να έρθετε ποιο κοντά με το άτομο που σχετίζεστε. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες γιατί μπορεί να γίνουν διάφορα αλλόκοτα και περίεργα ανατρεπτικά συμβάντα και να σας αναστατώσουν. Αν σχετίζεστε με Κριό μπορεί να βγάλετε τα απωθημένα σας στην επιφάνεια και να τα πείτε έξω από τα δόντια. Ο Υδροχόος μπορεί να σας απασχολήσει και να σας βάλει σε προβληματισμό από 19 έως 20/11. Ίσως η στάση του να μην σας δημιουργεί ασφάλεια. Το συναίσθημά σας θα εκδηλωθεί πιο έντονα και δεν θα είστε πιο χαλαροί από 21 έως 22.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είστε έντονα προβληματισμένοι και αγχωμένοι από εξωτερικά γεγονότα ίσως και οικονομικά και αυτό σας εμποδίζει να είστε ο εαυτός σας μέσα στην προσωπική σας σχέση. Μερικοί από εσάς δεν νιώθετε εμπιστοσύνη και ίσως να μην αφήνεστε και αυτό σας εμποδίζει για βαθιά και ποιοτική επαφή. Χρειάζεται να κάνετε στην άκρη όλα αυτά για να είστε ο εαυτός σας. Επειδή μπορεί να μην εκφράζεται τα αρνητικά σας συναισθήματα όπως ζήλεια και έντονο θυμό αλλά τα κρατάτε μέσα σας αυτό θα επηρεάσει σίγουρα την επαφή σας. Καλό είναι να είστε πιο ανεξάρτητοι αλλά και φιλικοί και κυρίως με έναν Υδροχόο από 19 έως 20/11 όπου εκεί μπορεί να παρεξηγήσετε τα λεγόμενα του ατόμου που σας ενδιαφέρει και να το δείτε σαν αδιαφορία η επίθεση. Μια νέα γνωριμία με Αιγόκερω θα σας αλλάξει κάποια δεδομένα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Απολαμβάνετε κάποιες επαφές και αυτό σας ξεκουράζει. Η γνώση επίσης σε προσωπικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε κάπως την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Από την άλλη μπορεί να έρθετε πιο κοντά με έναν Αιγόκερω και αυτό θα σας κάνει ποιο γήινους, και ερωτικούς. Χρειάζεται να αφήσετε κάπως τον εαυτόν σας και να δοθείτε σε κάποιο πρόσωπο περισσότερο συναισθηματικά παρά να τα εκλογικεύεται όλα. Η ζωή έχει και συναίσθημα και εσείς το αποφεύγεται γιατί πιστεύεται ότι θα είστε αδύναμοι. Αλλά τελικά είναι το δυνατό σας όπλο που είναι κρυμμένο μέσα σας. Στις 19/11 και 20/11 μπορεί να έρθετε κοντά με ένα Υδροχόο.

 

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Η Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιο σας προσπαθεί να σας δώσει όλα τα μαθήματα της ερωτικής συνταγής. Για αυτό οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε θέλετε δεν θέλετε διορθώσεις και αλλαγές για να καλυτερεύσετε την σχέση σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με έναν Κριό η Υδροχόο και κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η επαφή με τον Αιγόκερω μπορεί να σας δυσκολέψει γιατί εκ των πραγμάτων ανεβαίνουν οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες. Ο Καρκίνος είναι κοντά σας αλλά υπάρχει κόντρα και δυσκολία στην επαφή και την επικοινωνία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Επειδή θα είστε κάπως κλειστοί και απόμακροι μπορεί να προβληματίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να νομίζει ότι δεν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί του. Όταν δεν ανοίγεστε ό άλλος ότι θέλει μπορεί να σκεφτεί. Για αυτό κάντε μια προσπάθεια να είστε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Υδροχόος απαιτεί από εσάς κατανόηση και φιλικότητα και κυρίως οι 19 και 20/11 μπορεί να είναι δύσκολες ημέρες από δυσκολίες στην επικοινωνία. Ο Αιγόκερως θα έρθει και πάλι πιο κοντά σας και ίσως μέσα από κάποιες οικονομικές συναλλαγές γνωριστείτε καλύτερα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχετε αποφασίσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά για αυτό δεν εκδηλώνεστε εύκολα απέναντι σε έναν Ταύρο ο οποίος είναι κοντά σας αλλά εσείς μπορεί να είσαστε θυμωμένοι η απόμακροι. Καλό είναι κάποια στιγμή να πείτε τι σας στεναχωρεί. Με τον Δίδυμο νιώθετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά αλλά μερικές φορές φοβόσαστε να τον εμπιστευτείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να περάσετε πολύ καλά η να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω φίλων η κοινωνικής συνάντησης. Ο Κριός είναι ένα άτομο που ταιριάζετε αρκετά και μπορείτε να τον κάνετε να σας ανοιχτεί. Οι υποσχέσεις σας φροντίστε να είναι πολύ σταθερές και όχι κατόπιν από συναισθηματική ένταση και κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ από 21 έως 22/11.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιο σας θα σας φέρει ένα κλίμα διάθεσης και μεγάλης ενεργητικότητας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί γιατί μπορεί να έχετε νεύρα και να συγκρούεστε με το παραμικρό. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό η Καρκίνο. Σίγουρα το σώμα σας θα είναι ένα πολύ βασικό εργαλείο που θα σας κάνει να νιώσετε επιθυμητοί και άνετοι. Για αυτό μερικοί από εσάς θα ξεκινήσετε εντατική δίαιτα η γυμναστική. Η αυτοπεποίθηση βέβαια είναι κάτι που έρχεται από μέσα σας και σχετίζεται με την πεποίθησή μας αν μπορεί κάποιος να μας αγαπήσει η όχι. Επειδή γενικά προβληματίζεστε πάνω σε αυτό καλό είναι να ξεκινάτε να αγαπάτε τον εαυτόν σας για να μπορέσετε να μαγνητίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει η να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. 21 και 22/11 θα είναι καλές ημέρες για την σχέση σας με έναν Παρθένο η Ιχθύ. Θα μπορέσετε ποιο εύκολα να ανταλλάξετε τα συναισθήματά σας. Ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για την οικογένεια θα σας οδηγήσει σε απόφαση συμβίωσης, γάμου και παιδιού.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε ανάγκη να αναλάβετε πρωτοβουλίες και θέλετε να γίνεται ανεξάρτητοι ακόμα και μέσα στην σχέση σας. Προσπαθήστε να μην το παρατραβήξετε γιατί θα είναι δύσκολο κυρίως αν σχετίζεστε με Λέοντα η Σκορπιό. Να είστε πιο προσεκτικοί από 19 έως 20/11 γιατί θα γίνουν παρεξηγήσεις και θα ερμηνευτούν λάθος λόγια και σχόλια η σε περίπτωση οικονομικών συναλλαγών μπορεί να προκληθούν εντάσεις και κατηγόριες. Βέβαια έχετε ένα καλό άγγελο που σας φροντίζει και θα σας λάβετε το μήνυμα από το βαθύ σας εαυτό ότι δεν χρειάζεται να φέρετε τα πράγματα στα άκρα καλύτερα είναι να είστε με μεγαλύτερη κατανόηση και άνοιγμα προς την επικοινωνία. Η γνωριμία αυτή την εβδομάδα με ένα Καρκίνο στην αρχή μπορεί να ξεκινήσει πολύ φιλικά και τελείως τυχαία.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η εβδομάδα ξεκινάει κάπως χαλαρά για σας αφού συναισθηματικά έχετε κάπως αποσυρθεί και θέλετε την ελευθερία σας και την ησυχία σας. Ένα άτομο που ίσως να βρίσκετε μακριά σας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας αλλά δεν θα ανοίξει τελείως τα χαρτιά του γιατί περιμένει από εσάς πρώτα να ανταποκριθείτε. Ο Δίδυμος σας δείχνει ενδιαφέρον αλλά σας μπερδεύει για αυτό προσπαθήστε να εμπιστευτείτε το μέσα σας και όχι από τα εξωτερικά ερεθίσματα γιατί τουλάχιστον μαζί του θα χάσετε το παιχνίδι λόγω του τρόπου που κινείτε και επικοινωνεί. Από 21 έως 22/11 θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με έναν Καρκίνο η Σκορπιό.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved