Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 31' 10" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 46' 55" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 32' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 51' 22" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 07° 53' 18" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 53' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 02' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 19' 46" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 28' 56" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 07' 30" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 33' 58" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από τις 12/11 έως 16/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Ανακαλύπτετε τη συντροφικότητα και αυτό σας κάνει πολύ καλό. Βελτίωση της σχέσης σας και περισσότερο ουσιαστική επικοινωνία. Η καρδιά σας μπορεί να κτυπάει δυνατά για έναν Ζυγό αλλά και η επιρροή ενός Σκορπιού είναι σημαντική γιατί σας παίρνει από το χεράκι και σας οδηγεί στα άδυτα του ανεξερεύνητου εαυτού σας. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά πολύ γοητευτικό. Η μοιραία συνάντηση μπορεί να γίνει μαζί του ακόμα και την ημέρα της έκλειψης. Δεν πρέπει ποτέ να φοβάστε ότι θα μείνετε μόνοι σας γιατί βαθιά μέσα σας κρύβετε τη μεγάλη επιθυμία να είστε με ένα ταίρι για αυτό μην απομονώνεστε αλλά αναζητήστε και επικοινωνήστε. Η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για να μπείτε ακόμα και στον χώρο του άλλου, αφού θα είστε πιο δίκαιοι, αρμονικοί και αγαπησιάρηδες. Ένα άτομο από το εξωτερικό που ίσως να είναι Τοξότης σας κάνει ένα ωραίο παιχνίδι και μπορεί να τον ακολουθήσετε με κλειστά μάτια γιατί διαπιστώνετε ότι ταιριάζετε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ανακαλύπτετε την κρυμμένη σας δύναμη αλλά σας φέρνει δυσκολίες να την κρατήσετε γιατί έχετε φόβο να δείτε κατάματα την αλήθεια. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι, Σκορπιό, Υδροχόο. Η έκλειψη σας επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και του τρίτου για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί και να παρατηρήσετε το οτιδήποτε θα σας συμβεί και καλύτερα να είστε θεατές παρά πρωταγωνιστές. Μην μπερδευτείτε με λόγια και εντάσεις. Ο Τοξότης που επανέρχεται από το παρελθόν σας δίνει αισιοδοξία αλλά και πάντα θα σας δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες η ανοικτή του συμπεριφορά του. Για αυτό χρειάζεται να είστε πιο συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί. Ο Ζυγός πάντως είναι το καρμικό σας ταίρι και αν σας τύχει να γνωρίσετε αυτή την περίοδο ένα τέτοιο πρόσωπο, είναι οιωνός της μοίρας σας.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε σε φουλ ερωτική διάθεση και προσπαθείτε να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αναλύοντας κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος σας μπορεί να χωθείτε βαθιά και στην ανάμνηση ενός Σκορπιού μπορεί να πισωγυρίσετε αλλά καλό είναι να το ξανασκεφτείτε γιατί έχετε πληγωθεί. Ο Υδροχόος ενώ θέλει να είναι μαζί σας, όμως υπάρχει ένα κώλυμα το οποίο δεν σας το αναλύει γιατί τελικά είναι ο φόβος της απιστίας που μπορεί να του βγάζετε στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά είστε σε καλή φάση και έχετε όλες τις προϋποθέσεις να ανακαλύψετε ακόμα και το άλλο σας μισό, αν αφεθείτε και εμπιστευτείτε. Επειδή βαθιά μέσα σας είστε πολύ ρομαντικοί και ερωτικοί αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται προς τα έξω ίσως γιατί μιλάτε αρκετά και οι άλλοι σας βλέπουν ρηχούς ή συναισθηματικά αδιάφορους, καλό είναι να ξεδιπλώνετε πιο εύκολα και αυτό σας το κομμάτι και να ζητάτε από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν να σας καλύπτουν και συναισθηματικά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε σε πολύ βαθιά εσωτερική κατάσταση γιατί έχετε πιάσει τον εαυτό σας να αναζητάει ένα ταίρι πολύ ουσιαστικό και βαθύ. Αν είστε ήδη σε σχέση, προσπαθείτε να παρουσιάσετε και αυτή σας την πλευρά και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό, αφού θα δείξετε επιτέλους τι είναι αυτό που θέλετε. Ο Υδροχόος είναι ευκαιρία να έρθει πιο κοντά σας γιατί τώρα θα γίνετε πιο ανοικτοί και εύκολοι για αυτόν αλλά χρειάζεται να μην χάνετε την υπομονή σας μαζί του και να είστε πιο πολύ κοντά στις «τρέλες» του όπως σας αρέσει να λέτε. Από την άλλη, ο Ζυγός και ο Σκορπιός είναι σημαντικοί για σας αυτή την περίοδο. Το καλό είναι ότι έχετε αμέριστη κατανόηση και δεν έχετε διάθεση προς το παρόν να καβγαδίζετε. Αυτό σας κάνει πιο εύκολους και λιγότερο απαιτητικούς. Το σπίτι σας αυτή την περίοδο σας τραβάει υπερβολικά για αυτό καλό είναι να φτιάξετε και περισσότερο τον χώρο σας. Τα λόγια ενός Τοξότη σίγουρα έχουν χαραχτεί στην μνήμη σας και ίσως να σας ξεκολλήσουν από τα δικά σας στεγανά.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η εβδομάδα σας ξεκινάει πάρα πολύ δυνατά, αφού θα έχετε μια ισορροπημένη επικοινωνία και μέσα σας υπάρχει διάθεση ανοίγματος και κατανόησης. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχουν επιρροή από την ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 14.11 και θα αναγκαστείτε να έρθετε σε επαφή με τα πιο βαθιά τους και κρυμμένα συναισθήματα και με αυτόν τον τρόπο ίσως ξεφύγετε μέσα στη σχέση σας, επειδή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν, κυρίως αν συνδέεστε με έναν Ταύρο ή Σκορπιό που υπάρχει πάθος και ένταση. Προσπαθήστε να μην κάνετε καβγάδες για τα οικονομικά σας γιατί θα δημιουργηθούν αδιέξοδα. Πιθανή γνωριμία με Τοξότη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε περισσότερο αλλά η λογική σας για λίγο έχει πάει περίπατο και μπορεί να γίνετε υπερβολικοί ή να μεταφέρετε πράγματα που μπορεί να μην ευσταθούν. Ίσως η ενασχόληση με τα οικονομικά να μην σας δώσει μεγάλο περιθώριο χρόνου ή διάθεσης να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να έχετε παραπονάκια για αυτό. Γενικά ενώ κρύβετε μεγάλη ευαισθησία μέσα σας δεν το δείχνετε γιατί φοβάστε μην σας καταπατήσουν τα δικαιώματά σας ή βάζετε τη λογική σας να λύσετε τα προβλήματά σας. Ο Τοξότης παραμένει μέσα στα ενδιαφέροντά σας αλλά υπάρχουν στιγμές σύγκρουσης. Μερικοί από εσάς νιώθετε ότι αλλάζετε και έχετε ανάγκη από μια πιο βαθιά και ουσιαστική σχέση. Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως άνετα μπορούν να σας το προσφέρουν.


 


ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθετε καλά, αφού η Αφροδίτη σας βοηθάει να κάνετε πολλά πράγματα και να κινήσετε ακόμα και βουνά, προκειμένου να κερδίσετε την αγάπη του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Επειδή ανοίγει η καρδιά σας, είναι πιο εύκολο να νιώσετε εμπιστοσύνη και χαρά και με αυτόν τον τρόπο να προσεγγίσετε ακόμα και μια πιο δύσκολη κατάσταση η οποία τον τελευταίο καιρό σας ζορίζει. Επίσης μπορεί να πάρετε και αποφάσεις που να αφορούν την μελλοντική πορεία της σχέσης σας κάτω από ένα κλίμα αγάπης και όχι φόβου ή ενοχών. Ο Κριός είναι πολύ σημαντικός για σας, αφού σας βοηθάει και δυναμώνει κάποιες πλευρές σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε την τύχη να γνωρίσετε ένα νέο άτομο που ίσως να είναι και Δίδυμος και να δημιουργήσετε μαζί του κάτι πολύ καλό. Η επαφή με έναν Τοξότη που είχατε γνωρίσει πάνω σε ένα ταξίδι θα σας χαροποιήσει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 14/11 επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και του τρίτου για αυτό θα έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα τα οποία όμως μέσα σας δεν είναι τελείως διάφανα. Μπορεί να γίνουν λάθη, επειδή θα αναγκαστείτε να βουτήξετε σε πιο βαθιά κομμάτια του εαυτού σας που ενέχει να κρύβετε θυμό και απόρριψη. Για αυτό να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό ή Υδροχόο. Η επιρροή ενός Διδύμου σας κάνει καλό αλλά και δεν σας βοηθάει να διοχετεύσετε το συναίσθημά σας για αυτό μερικές φορές νιώθετε κενά μαζί του. Γενικά, είναι όμως μια περίοδος που επαναπροσδιορίζετε τις αξίες σας και θα πάρετε αποφάσεις ποιός σας κάνει και ποιός όχι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είστε ακόμα στην πρώτη γραμμή, αφού προσπαθείτε να κάνετε κάτι καλύτερο μέσα στην σχέση σας ή να κάνετε ανοίγματα για να έρθει κάτι καινούργιο στην ζωή σας. Αυτό σας δημιουργεί δημιουργική ικανότητα αλλά και ευκολία επικοινωνίας. Ένας Τοξότης μπορεί και πάλι να επανέλθει στην ζωή σας και αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε τι θα πρέπει να κάνετε γιατί η προηγούμενη συμπεριφορά του δεν σας δημιουργούσε ανασφάλεια. Από την άλλη, ένας Δίδυμος ή Λιοντάρι που εκ των πραγμάτων έχετε μια καλή επαφή μαζί του θα σας δημιουργήσει όμορφο κλίμα. Δικά σας κομμάτια χρειάζεται να παλέψετε για να είστε ξεκάθαροι αλλά και σταθεροί γιατί μερικές φορές η εσωτερική σας ανασφάλεια σας κάνει άπιστους και φευγάτους. Προσπαθήστε πάντως να βγάλετε το συναίσθημά σας και να ανταποκριθείτε ακόμα και στις πιο βαθιές ευαισθησίες του άλλου.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε εκ των πραγμάτων πολύ καλμαρισμένοι αλλά και αδρανείς στο να διεκδικήσετε. Προτιμάτε να είστε αποσυρμένοι και να ξεσπάτε είτε μόνοι σας είτε μέσα από το παρασκήνιο. Αρκετές φορές νιώθετε ακυρωμένοι και κυρίως με έναν Κριό που το ενδιαφέρον του είναι έντονο αλλά σας δημιουργεί εντάσεις. Ο Δίδυμος που έχει επανέλθει στη ζωή σας και σας δημιουργεί άνοιγμα κυρίως επικοινωνιακό σας φοβίζει αλλά έχετε πλησιάσει περισσότερο κοντά του. Η βοήθεια ενός φίλου είναι πολύτιμη, παρόλο που τον είχατε παρεξηγήσει γιατί πιστεύατε ότι ήταν υπεύθυνος για την έκβαση μιας σχέσης σας, τελικά θα διαπιστώσετε ότι είχατε κάνει λάθος. Η γνωριμία με Ζυγό θα σας κάνει καλό και θα σας βάλει σε δημιουργικό ή καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Ένας Σκορπιός που βρίσκεται στην δουλειά σας μπορεί να σας πλησιάσει και πάλι.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ανακαλύπτετε τον έρωτα και μαζί με αυτόν και τα βάσανα. Έχετε ανάγκη να προσεγγίσετε πλέον την προσωπική σας σχέση μέσα από το συναίσθημα και όχι μόνο μέσα από την στείρα επικοινωνία όσον αφορά στο συναισθηματικό σας κομμάτι που συνήθως λειτουργείτε. Η πίεση που μπορεί να υποστείτε από ένα άτομο που είστε μαζί να εκδηλώνεστε και να εκφράζεστε περισσότερο σίγουρα δεν σας κάνει να νιώθετε καλά αλλά θα σας προσφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Θα ταρακουνήσει την παγωμένη σας καρδιά και θα σας κάνει να νιώσετε εσωτερική ζεστασιά. Για αυτό να έχετε ανοικτά αυτιά αυτό το διάστημα και κυρίως με την έκλειψη που γίνεται στις 14.11 και θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου. Ο Σκορπιός σίγουρα προσφέρει πολλά πράγματα για την αλλαγή σας αλλά συγχρόνως σας βάζει και σε δίλλημα και ψυχικό και πρακτικό. Η κρίση που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ Ταύρου ή Λιονταριού θα σας βάλει να ψαχτείτε βαθιά και να πονέσετε αλλά σίγουρα θα σας εξελίξει.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Γενικά είστε στην τσίτα και ευτυχώς έχετε ξυπνήσει και βλέπετε και πράγματα του συντρόφου σας που τα κουκουλώνατε εδώ και καιρό. Αλλά έχετε την δύναμη να τα αντιμετωπίσετε και να τα φανερώσετε όλα στο εδώ και τώρα, χωρίς να φοβηθείτε ότι θα φύγει ή ότι θα σας απορρίψει. Έχετε πάρει γενικά φόρα και προσπαθείτε να γίνετε δυνατοί. Το καταφέρνετε γιατί αντλείτε από μέσα σας δύναμη και αυτό σας κάνει πιο ανεξάρτητους αλλά και ουσιαστικούς. Ο Τοξότης που μπορεί να έχει γυρίσει από το μακρινό παρελθόν σας και να έχει στοιχειώσει τη ζωή σας σίγουρα θα σας δώσει πολλά πράγματα πίσω και μερικοί θα ανταμειφθείτε για την υπομονή σας αλλά χρειάζεται να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα για να έχετε επιτυχία. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε και πάνω από όλα μην ντραπείτε. Καλυτερεύει η σχέση σας με ένα Ζυγό. Η αναπόληση ενός Λιονταριού σας βάζει στην πρίζα να το αναζητήσετε.

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved