Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 35' 56" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 10° 35' 30" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 18° 53' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 08° 14' 21" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 39' 35" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 22' 57" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 03' 26" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 59' 30" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 39' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 43' 11" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 27' 13" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 29/10 έως 2/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα μπείτε σε καλύτερη φάση, αφού θα έχετε την διάθεση να συνεργαστείτε αλλά και να ακούσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις ανάγκες των άλλων και κυρίως του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν και από αυτό θα αλλάξει και η διάθεσή σας απέναντι στην σχέση σας. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε να συζήσετε ή να μπείτε σε φάση γάμου. Αυτό θα σας κάνει καλό γιατί το βαθύ σας ιδανικό είναι να βρείτε το άλλο σας μισό και να ζήσετε μαζί. Αυτό σας απομακρύνει από τη μοναχικότητα που έχετε και σας κάνει πιο κοινωνικούς και φιλικούς. Καλές ημέρες για μεγαλύτερη επικοινωνία και ιδιαίτερη επαφή θα είναι 1η και 2/11.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα έχετε μια ιδιαίτερη εβδομάδα. Από την μια, η Πανσέληνος που γίνεται στις 29/10 που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, θα σας βγάλει κάποια προβλήματα στην επιφάνεια από το παρελθόν, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό αλλά από την άλλη, θα αρχίσετε να ηρεμείτε, αν βάλετε συνειδητά το χεράκι σας και συνδυάσετε τη σχέση σας με κάποιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή ταλέντα που έχετε και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ανάλαφροι και επικοινωνιακοί. Ο Ζυγός και ο Τοξότης θα συνεχίσουν να σας επηρεάζουν θετικά.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ιδιαίτερα καλή αυτή η εβδομάδα, αφού θα γίνουν πολλές επιδιορθώσεις στις χαλασμένες σχέσεις σας και η διάθεσή σας θα αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Αν σχετίζεστε με Τοξότη, από τον οποίον νιώθετε πίεση τώρα, θα ελαττωθεί και εσείς θα είστε πιο ελεύθεροι να δράσετε και να κάνετε τα δικά σας για να είστε καλά. Γενικά, ανοίγει η επικοινωνία σας με ένα ιδιαίτερο τρόπο και αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ. Πολύ καλές ημέρες για να κερδίσετε πράγματα και να έχετε μια καλύτερη έκβαση, κυρίως αν είχατε θέματα με έναν Κριό ή Σκορπιό, θα είναι η 1η και η 2/11.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Γενικά, τα πνεύματα ηρεμούν και εσείς βρίσκετε τον εαυτό σας να θέλει να κάνει κάποιους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που μπορεί να φαίνονται προς στιγμή στα μάτια σας υπερβολικές αλλά μερικές φορές είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε μέσα στην σχέση σας ή ακόμα και να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Είστε πάντως πολύ επιφορτισμένοι με πρακτικά θέματα και επειδή θέλετε να ηρεμήσετε, καλό είναι να φτιάξετε περισσότερο τον χώρο σας για να μπορείτε να περνάτε άνετα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο Τοξότης μέσα στον χώρο της δουλειάς σας επιδιώκει με κάθε τρόπο την παρέα σας. Καλή ημέρα για σας θα είναι η 30/10.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει μια αναστάτωση και, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε ότι σας φεύγουν κάποια πράγματα μέσα από τα χέρια σας. Καλό είναι να μην σας πιάσει κρίση ζήλειας και θυμού. Από την άλλη, έχετε ευκαιρίες επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο που είναι κάπως μακριά σας. Μέσα σας αναζητάτε το ιδανικό και ίσως καταφέρετε μέσω επικοινωνίας να βγάλετε από τον άλλον αυτά που θέλετε να ακούσετε. Η αισιοδοξία σας πάντως θα ανέβει περισσότερο από παλιά. Η σχέση με έναν Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να περάσει κρίση αξιών, αλλά έχετε περιθώρια να βρείτε την λύση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Αναγνωρίζετε ότι κάτι πάει να γίνει και επειδή θέλετε να είστε καλά με τον εαυτό σας θα αρχίσετε από την δική σας την αναδόμηση, ακόμα και ευχαριστώντας σας με αγορές που έχουν να κάνουν με θέματα ομορφιάς. Αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που αναζητάτε για να διεκδικήσετε, κατά αρχάς οι ελεύθεροι, έναν Δίδυμο ή Τοξότη, οι οποίοι με τον τρόπο που φέρονται σας φαίνονται άπιαστα πουλιά. Η επικοινωνία είναι το μυστικό και αν το καταφέρετε, θα έχετε κερδίσει εύκολα. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που μερικές φορές από τις πολλές υποχρεώσεις απομακρύνεστε και κοιτάτε μόνο τα πρέπει. Ιδιαίτερα καλή ημέρα η 30/11. Πιο δύσκολες η 1η και η 2/11.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα την δύναμη σας μέσω της ιδιαίτερης γοητείας που ασκείτε στα πλήθη. Έχετε πάντως ένα μεγάλο διάστημα να κερδίσετε όλα τα στοιχήματα ακόμα και τα πιο δύσκολα. Η επαφή με Κριό σας επαναπροσδιορίζει και σας βάζει σε δυναμική φάση. Το ξύπνημα είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας και να βρείτε αυτά που θέλετε να κάνετε για να είστε ευτυχείς και δημιουργικοί. Επιτέλους, θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πολύ θετικά γιατί θα θέλετε να έχετε αρμονία εξωτερική και εσωτερική. Το μεγάλο μυστικό είναι η συγχώρεση και η απελευθέρωση από θυμούς και εχθρότητες. Καλές ημέρες η 1η και η 2/11.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αντιλαμβάνεστε την ανάγκη για κοινωνικότητα και φιλίες γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα κλείνεστε στον εαυτό σας και θα γίνετε πιο ερωτικοί και προσεγγίσιμοι. Αυτό θα σας φέρει στην κυριολεξία νέες γνωριμίες, αφού δεν θα είστε κλεισμένοι στο δικό σας κόσμο αλλά θα κάνετε ανταλλαγή συναισθημάτων. Από την άλλη, ένας Κριός μπορεί να σας εκδηλώσει ενδιαφέρον και από φίλος να μετατραπεί σε αγαπημένο πρόσωπο. Ο έρωτας γενικά σας κυνηγάει γιατί χρειάζεται να κάνετε αλλαγές. Να είστε προσεκτικοί στις 29/10 και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να νιώσετε ότι δεν καλύπτεστε στην ήδη υπάρχουσα σχέση και έχετε παράπονα, οπότε θα βγουν όλα τώρα στην επιφάνεια και μπορεί να νιώσετε ακόμα και απόρριψη. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Πιθανή γνωριμία με Δίδυμο ή Ιχθύ.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για σας, και κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γιατί η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ζυγό και ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα. Εσείς θα πάρετε τα πάνω σας και θα μπορείτε πιο εύκολα να περιμένετε να δικαιωθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Ζυγό. Γενικά, η θετική στροφή στην καριέρα σας και η μεγάλη κοινωνικότητα που θα επιδείξετε θα σας δώσει νόημα ζωής και πνοή για να προχωρήσετε ακόμα και σε μια σχέση που δεν είναι τόσο εύκολη όπως με έναν Καρκίνο. Ο Άρης που είναι στον Τοξότη σας δυναμώνει αλλά να προσπαθήσετε να μην έχετε κάνετε υπερβολές και μεγάλα ανοίγματα.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε πάρει τέτοια φόρα που δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας για αυτό κάντε ένα διάλλειμα και κυρίως μην μπλέξετε φιλία και έρωτα γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε το λάθος και να την πατήσετε. Από την άλλη, αλλάζουν οι συνθήκες και γίνονται πιο ευνοϊκές με την προϋπόθεση να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες, ευγενικοί και κοινωνικοί. Δεν είναι μεγάλη θυσία αυτό που σας ζητιέται με στόχο να βρείτε τον έρωτα. Ο Ζυγός θα σας ενθουσιάσει αλλά χρειάζεται υπομονή για να έχετε μια καλή σχέση. Οι φιλοδοξίες σας μπορεί να μην συνδυάζονται με την ερωτική σας ζωή και αυτό μερικές φορές σας σκοτώνει γιατί το ιδανικό για σας θα ήταν αν είχατε σύντροφο που θα έδενε γάντι με τα επαγγελματικά σας ή με τις κοινωνικές επιδιώξεις σας. Αυτό μερικές φορές είναι δύσκολο και αυτό σας απογοητεύει. Θα βελτιωθεί η σχέση σας με ένα Λιοντάρι και θα γίνει καλύτερη επίσης με Κριό. Πιθανή γνωριμία με Δίδυμο από 1η έως 2/11.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Γενικά, οι συνθήκες αυτή την εβδομάδα είναι πολύ καλές για να κερδίσετε πράγματα τα οποία είναι απαραίτητα να πάρετε για να μπορέσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα που σας δίνουν συναίσθημα και εσείς θα μπορέσετε από εκεί να ανασηκωθείτε και να νιώσετε ότι αξίζετε. Συνήθως ένα αγαπημένο πρόσωπο θέλετε να είναι και φίλος σας και αυτό δεν μπορεί να γίνει με όλα τα ζώδια και κυρίως με Καρκίνο ή Σκορπιό, όμως τώρα θα υπάρχει μεγαλύτερη αρμονική και επικοινωνιακή συνύπαρξη και εσείς θα νιώσετε ότι αγαπιέστε με πάθος. Η σεξουαλικότητά σας θα είναι πολύ ανεβασμένη μόνο προσπαθήστε να μην συνδυάσετε σχέση με οικονομικά γιατί εκεί θα γίνει μπέρδεμα. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει και σας βγάζει στην επιφάνεια το δύσκολο κομμάτι σας που μπορεί να είναι η επιθυμία σας για έλεγχο και εξουσία αλλά και άλλα πρακτικά ή οικονομικά προβλήματα. Αυτό φρενάρει την πρόοδο, κυρίως σε εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αλλά θα τα καταφέρετε με την αγάπη να ξεπεράσετε τα πάντα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε γενικά στην πρίζα γιατί έχετε ξεκινήσει κάπως δυναμικά αυτή την εβδομάδα. Θέλοντας να αντικαταστήσετε τις δραστηριότητές σας σε περισσότερο καλλιτεχνικές και αισθαντικές, θα αυξήσετε την διάθεση για επικοινωνία και αυτό θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε περισσότερες γνωριμίες. Σίγουρα υπάρχει υπερβολή από την πλευρά ενός Τοξότη αλλά την χρειάζεστε για να κινηθείτε. Η διάθεση για απιστία μπορεί να υπάρχει από την πλευρά σας, όταν δεν καλύπτεστε. Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ρισκάρετε και έχετε αποφασίσει σωστά. Η συνεργασία με έναν Ζυγό μπορεί τελικά να εξελιχτεί χωρίς να το καταλάβετε σε ερωτική σχέση. Να είστε προσεκτικοί την 1η και 2/11 γιατί μπορεί να βρεθείτε μέσα σε πολύ κόσμο και να κάνετε υπερβολές.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved