Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 43' 22" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 01' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 08° 08' 27" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 00' 18" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 23° 20' 32" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 30' 05" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 18' 13" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 49' 27" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 59' 40" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 53' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 13' 28" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 8 έως 12 Οκτωβρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Τώρα επιτέλους αναπνέετε και νιώθετε και αρκετά ανακουφισμένοι. Η ζωή σας θα προχωρήσει κανονικά και η προσωπική σας σχέση θα είναι πιο ήρεμη και ανεξάρτητη, αφού τα εμπόδια που είχαν μπει μπροστά σας έφυγαν τελείως. Θα διαπιστώσετε τώρα που θα κάνετε τον απολογισμό σας ότι αρκετά άτομα έφυγαν από κοντά σας, αλλά τελικά έμειναν αυτά που άξιζαν. Καλό είναι αυτό, γιατί το τοπίο ξεκαθάρισε. Ο Παρθένος επιμένει με τον τρόπο του να σας πολιορκεί. Εσείς δεν είσαστε σίγουροι αλλά μάλλον θα το προσπαθήσετε γιατί μπορεί να σας έχει γίνει και απαραίτητος με την αφοσίωση στο πρόσωπο σας. Ο Σκορπιός σίγουρα σας γοητεύει και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας δείξει άλλα κομμάτια της ζωής.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ήρθε η ώρα που θέλετε να βάλετε όλα τα πράγματα που δεν είναι σωστά, κατά την γνώμη σας, στην θέση τους. Το ζητούμενο είναι να μην γίνουν λάθη ή να μην αποκόψετε κάποιο πρόσωπο από την ζωή σας από υπερβολική ευθιξία. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να περνάτε ήδη μια κρίση στην προσωπική σας ζωή και να το ερμηνεύετε διαφορετικά από την αλήθεια. Καλό είναι να κοιτάξετε κατάματα το πρόβλημα και να το παραδεχτείτε πρώτα στον εαυτόν σας. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Σκορπιό, μπορεί να σας απασχολήσουν και οικονομικά θέματα. Από την άλλη όμως, έχετε κρατήματα που δεν σας υποχρεώνουν να φέρετε τα πράγματα στα άκρα. Μια νέα γνωριμία με Παρθένο ή Ιχθύ θα σας γλυκάνει και θα σας φέρει ηρεμία.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Νιώθετε ένταση και προσπαθείτε να μην μπείτε σε ανταγωνισμό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρόλο αυτά, το πάθος υπάρχει και κυρίως με έναν Παρθένο ή Τοξότη τον οποίο όμως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Ο Ζυγός σας πηγαίνει καλύτερα γιατί δεν σας κοντράρει και επικοινωνείτε πιο εύκολα. Μην αναλώνεστε όμως σε πράγματα που δεν έχουν ουσία, γιατί μετά δεν θα έχετε ενέργεια για κάτι παραπάνω. Στις 12/10 μπορεί να υπάρξουν πρακτικές δυσκολίες οπότε διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και ένα άτομο σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να σας σαγηνέψει. Χρειάζεστε κάλυψη συναισθηματική αλλά μερικές φορές καταπιέζετε το πρόσωπο που σχετίζεστε, γιατί νιώθετε ότι δεν παίρνετε αυτό που σας ανήκει. Μια αιφνίδια γνωριμία μέσα στον εργασιακό σας χώρο, από άτομο όμως που είναι έξω από εκεί, θα κάνει την καρδιά σας και πάλι να κτυπάει τρελά και δυνατά. Έχετε την επιθυμία να ανοίξετε το σπίτι σας σε κάποιους εκλεκτούς λίγους φίλους σας.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Μετά την Αφροδίτη που ήταν στο ζώδιο σας, έχετε αδρανήσει και βρίσκετε όλο κουσούρια στον σύντροφό σας. Καλό είναι να σταματήσετε να δημιουργείτε καβγάδες ή να έχετε ένα πρόβλημα το οποίο δεν σας αφήνει να χαρείτε. Αφήστε τον εαυτόν σας ελεύθερο και μην τον κλείνετε μέσα σε πεποιθήσεις μοναχικές και απόλυτες. Ο Άρης που μπαίνει στον Τοξότη σας ενεργοποιεί θετικά και επιτέλους θα κινηθείτε περισσότερο ερωτικά αλλά και με διάθεση ελευθερίας. Σίγουρα ο Κριός, ο Σκορπιός, Τοξότης αλλά και ο Υδροχόος θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Πολύ καλές ημέρες για σας θα είναι από 9/10 έως και 11/10: θα πάρετε δύναμη και θα τακτοποιήσετε όλα τα κακώς κείμενα που σας απασχολούν μέσα στην σχέση σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Υπάρχει εσωτερική ένταση και κυρίως νιώθετε εγκλωβισμένοι από κάποια θέματα τα οποία πρέπει να λύσετε για να ξεφύγετε από αυτά που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε. Τα νεύρα σας θα χρειαστεί να τα μειώσετε όμως, γιατί θα δημιουργείτε ένταση στα δικά σας πρόσωπα. Με ηρεμία και με λογική θα κάνετε την επέκταση που θέλετε την οποία την θεωρείτε απαραίτητη. Σίγουρα θα ειπωθούν αλήθειες που θα ενοχλήσουν και μερικοί από εσάς θα φέρετε τα πράγματα τόσο στο φως, που μπορεί ως αποτέλεσμα να διαλυθεί και κάτι αν δεν είναι σωστό. Η Παρασκευή θα είναι η ημέρα που θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας αλλά και εκεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναρωτιέστε τι άλλαξε και δεν αντιμετωπίζετε τα πράγματα κάπως πιο δυναμικά, αλλά και με μια διάθεση φιλοσοφίας. Πάντα παίζει ρόλο η πλανητική αλλαγή, γιατί δεν λειτουργούν πάντα οι ίδιες ενέργειες στους πλανήτες και χρειάζεται να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι σε όλα τα επίπεδα για να περνάτε καλά. Γενικά οι σχέσεις σας θα καλυτερεύσουν αφού θα εξαφανιστούν τα εμπόδια και οι τοίχοι που ανέβαιναν τόσο καιρό. Εσείς τώρα καλό είναι να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να ξεπεράσετε ακόμα και πρόσφατους χωρισμούς. Η ζωή πάει μπροστά αναγκαστικά και εσείς χρειάζεται να την ακολουθήσετε. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης είναι τα άτομα που επικοινωνούν μαζί σας εύκολα. Αντίθετα ο Καρκίνος σας αρέσει πολύ, αλλά δυσκολεύεστε στην επικοινωνία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Κρόνος που μπαίνει στο ζώδιο σας θα σας φέρει μια εσωτερική σοβαρότητα. Όχι απαραίτητα κακή, αλλά θα σταματήσει το τόσο έντονο συναισθηματισμό σας. Τα ενδιαφέροντά σας θα αλλάξουν αρκετά και θα γίνεται πιο ανοικτοί στις προκλήσεις. Υπάρχει πάντως μια φιλία σε πλατωνικό επίπεδο που μπορεί να εξελιχτεί ξαφνικά. Πάντως είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σχέση που μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα. Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο που θα σας ανοίξει περισσότερο. Καλύτερη επαφή με ένα Λιοντάρι θα έχετε από 9/10 έως 11/10.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ο Άρης μπήκε στο ζώδιο σας και ποιος σας πιάνει. Τόσο καιρό είσαστε καταπιεσμένοι και τώρα θα ξεπεράσετε τα όρια σας. Κυρίως οι ελεύθεροι θα δείτε τα πράγματα πολύ επεκτατικά και θα θέλατε να κάνετε πολλές γνωριμίες. Ένα ξαφνικό ειδύλλιο με Ταύρο, Παρθένο ή Ιχθύ, παρόλο που δεν είναι μέσα στην απόλυτη επιλογή σας, θα σας φέρει σε άλλα επίπεδα επικοινωνίας που ίσως να μην είχατε γνωρίσει μέχρι τώρα. Το συναίσθημα ίσως να σας ενδιαφέρει περισσότερο παρά τα υπόλοιπα. Καλές ημέρες για να τονώσετε την σχέση σας θα είναι από 9/10 έως 11/10. Δύσκολη ημέρα κυρίως σε πρακτικό επίπεδο η 12/10 για αυτό συγκρατείστε τα νεύρα σας.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθετε καλύτερα γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που σας υποστηρίζει σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως θα ανοιχτείτε σε σεξουαλικό επίπεδο και θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ένας Παρθένος θα σας δώσει πολλά και καλά πράγματα και θα σας κάνει να νιώσετε ήρεμοι και εξασφαλισμένοι. Η 8/10 και η 9/10 θα είναι καλές ημέρες για σας γιατί θα μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια. Να είστε προσεκτικοί με έναν Κριό γιατί μπορεί να καυγαδίσετε χωρίς αιτία. Το Λιοντάρι θα σας δυναμώσει, αλλά βάζει τους όρους του.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναλαμβάνετε ευθύνες που σας προδιαθέτουν ότι θα πρέπει να κλειστείτε στον εαυτόν σας. Αυτό είναι απόλυτο από την πλευρά σας και χρειάζεται να γίνεται πιο άνετοι. Αρκεί να σκεφτείτε ότι όλα είναι στο μυαλό μας κατά αρχάς. Εσείς οι Υδροχόοι είστε αρκετά προχωρημένοι και μπορείτε να αλλάξετε κάποιες πεποιθήσεις σας που σας κάνουν να κλείνεστε. Αν πιστέψετε βαθιά ότι καλό είναι να είστε ευτυχείς θα το κάνετε, γιατί έχετε δύναμη. Αρκεί να δώσετε μεγαλύτερη 'άδεια' στον εαυτόν σας. Το Λιοντάρι με τις σκηνές και τις απαιτήσεις του σας κάνει να έρθετε πιο κοντά με τις προσωπικές ανάγκες, γιατί μερικές φορές φαίνεστε αδιάφοροι και ψυχροί. Η αλήθεια δεν είναι όμως έτσι. Ο Τοξότης μπορεί να σας βοηθήσει με τις φιλοσοφίες του και την αισιοδοξία του. Από 8/10 έως 9/10 θα είσαστε πιο καλά με τον/την σύντροφό σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Με την Αφροδίτη στον άξονά σας όλο και κάποια εύσημα παίρνετε από τους άλλους και αυτό σας ικανοποιεί. Μερικοί τολμηροί θα πάρετε μια ξαφνική απόφαση για γάμο. Προσέξτε οι υπόλοιποι τις απιστίες και τις υπεκφυγές μέσα στην σχέση σας. Επειδή νιώθετε μερικές φορές ότι σκάτε, αναζητάτε την χαμένη αγάπη σε κάποιο άλλο πρόσωπο το οποίο το πλάθετε όπως θέλετε εσείς, άσχετα με την πραγματικότητα του. Μερικοί από εσάς και κυρίως οι δυσαρεστημένοι θα γίνετε πιο τολμηροί. Κυρίως ένας Τοξότης μπορεί να σας εξάψει το ενδιαφέρον και επειδή είναι και δυναμικός, εύκολα θα σας βάλει κάτω από την ακτίνα του. Κυρίως αν είστε ταξιδιωτικός τύπος και λείπετε συχνά.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved