Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 02' 25" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 08' 32" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 25° 35' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 51' 15" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 28° 23' 13" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 38' 39" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 37' 53" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 49' 23" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 12" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 45' 28" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 12' 06" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο Άρης στον Τοξότη και ποιές ενεργειακές αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Ο Άρης μας δείχνει με ποιο τρόπο δαπανάμε την ενέργειά μας και επίσης αποκαλύπτει την σεξουαλική μας ορμή: Μπαίνει στον Τοξότη στις 7/10 όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11.  

Ο Άρης στον Τοξότη και ποιές ενεργειακές αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο

 

 

Ο Άρης μας δείχνει με ποιο τρόπο δαπανάμε την ενέργειά μας και επίσης αποκαλύπτει την σεξουαλική μας ορμή: Μπαίνει στον Τοξότη στις 7/10 όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11.                                                                     

Ο Άρης θα μπει στον Τοξότη στις 7/10 και θα παραμείνει μέχρι και τις 16/11. Είναι ο πλανήτης που δείχνει με ποιο τρόπο δαπανάμε την ενέργειά μας και επίσης αποκαλύπτει την σεξουαλική μας ορμή. Στον Τοξότη που είναι το ζώδιο της φωτιάς και της δράσης, θα δούμε τα πράγματα και τα γεγονότα να κινούνται γρήγορα. Σίγουρα, θα δημιουργήσει την τάση για νέα ξεκινήματα και πρωτοπόρα επιτεύγματα τα οποία θα κατορθωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Η φιλοσοφία και γενικά η αντίληψη για τη ζωή θα γίνει πιο πλατιά, αφού τα άτομα θα είναι πιο εύκολο αυτήν την περίοδο να διαχειριστούν ανώτερες ιδέες σε συνδυασμό με θρησκευτικές πεποιθήσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα δεν υπάρξει φανατισμός και έντονος πατριωτισμός για ιδεολογίες και αρχές από μάζες ατόμων. Ψυχραιμία λοιπόν!

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα γίνετε μαχητές ιδεών και φιλοσοφιών. Θα περάσετε πολύ δυνατά στην αντίπερα όχθη και θα γίνετε δημιουργοί μιας καινούργιας ιδέας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες και από το εξωτερικό αλλά και από συνεργάτες που θα σας δώσουν τις δυνατότητες να εξελιχθείτε και να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις που δεν σας πηγαίνουν. Μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε μια γνώση αλλά θέλετε να είσαστε αυτοδίδακτοι. Θεωρίες φιλοσοφίας και θρησκευτικές απόψεις μπορεί να σας φανατίσουν. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλο δυναμισμό και θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα πολύ πρωτότυπη και πρωτοπόρα. Η εφευρετικότητα είναι πολύ πιθανή και θα σας βοηθήσει να σπάσετε κάποιους κώδικες οι οποίοι σας είναι αφόρητοι μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Το ερωτικό σας ταμπεραμέντο θα είναι πολύ δυνατό και ίσως κατακτήσετε έναν Τοξότη.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα γίνετε δραστήριοι και υπερβολικά επιθετικοί. Μπορεί να διαχέετε για λίγο την ενέργειά σας στους άλλους αλλά τουλάχιστον θα έχετε ανθρωπιστικά κίνητρα. Θρησκευτικές και φιλοσοφικές θεωρίες θα σας συγκινήσουν και θα πέσετε με ευκολία στα δίχτυα ενός Τοξότη εξαιτίας κυρίως της προσωπικότητάς του. Είστε πάντως έτοιμοι για όλα. Αφού θα ξεφύγετε από την μίζερη καθημερινότητά σας, όπως την αποκαλείτε, και θα κάνετε πράγματα που δεν είσαστε και πολύ προγραμματισμένοι για αυτά, όπως ταξίδια και επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Μια νέα γνώση θα σας γοητεύσει και θα προσπαθήσετε να κάνετε συνεργασία με άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς. Θα απελευθερωθείτε σεξουαλικά και θα γίνετε περισσότερο απαιτητικοί σε αυτό το θέμα. Τα χρήματα των άλλων και η διασφάλιση ή η διαχείρισή τους θα σας δώσει έναυσμα να ασχοληθείτε και με επενδύσεις, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Η ψυχολογία και η αυτογνωσία μπορεί να σας τραβήξει με στόχο να βγείτε από κάποια προσωπικά αδιέξοδα.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σίγουρα θα γίνετε πιο μαχητικοί και θα διεκδικήσετε με μεγάλη δύναμη και ορμή τα δικαιώματά σας. Η κρίση που μπορεί να είχατε περάσει με έναν Τοξότη μπορεί τώρα να διευθετηθεί, αλλά από την πλευρά του Τοξότη θα γίνει η πρώτη κίνηση, η οποία μπορεί να είναι και πιεστική. Θα δείτε τελικά ποιος αξίζει και ποιος όχι να είναι δίπλα σας και από εκεί θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι ξαφνικά ερωτευμένοι θα πάρετε απόφαση δέσμευσης. Καλό είναι να επανεξετάσετε το θέμα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ή να υπάρχει ανωριμότητα και βιασύνη. Τα θέματα υγείας σας καλό είναι να τα προσέξετε και να δώσετε βάση σε οποιαδήποτε μικροπροβλήματα δημιουργηθούν. Νομικές δυσκολίες και εντάσεις με ένα πρόσωπο που σχετιζόσασταν παλιά, θα σας δώσουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και να αντιληφθείτε τα τυχόν λάθη που έχετε διαπράξει και εσείς εν τη αφελεία σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ιδιαίτερη περίοδος για σας, αφού θα χρειαστεί να αφουγκραστείτε τις πνευματικές και φιλοσοφικές σας ανάγκες. Μια μεγαλύτερη προσήλωση στην αλήθεια και σε αλλαγή της καθημερινότητας σας βάζει μέσα και κάποιο τελετουργικό, θρησκευτικό ή εναλλακτικής θεωρίας, όπως π.χ. προσευχή, διαλογισμό και άλλα πράγματα τα οποία σας ενδυναμώνουν εσωτερικά και σας βοηθάνε στην αλλαγή. Η επίδραση ενός δασκάλου στη ζωή σας ή ενός ατόμου που έχει σοφία για τη ζωή, θα σας δώσει δύναμη για να βγείτε από κάποια προσωπικά λούκια. Μπορεί να περιμένετε πολλά με αυτούς που συνεργάζεστε και ίσως βρεθείτε σε δίλημμα για μια σχέση μέσα στη δουλειά σας. Σίγουρα, θα είστε πολύ ορμητικοί και θα λύνετε τα θέματά σας πολύ γρήγορα. Η αλλαγή στην ερωτική σας ζωή θα γίνει με την προσωπική σας απελευθέρωση από ταμπού και συναισθηματικές πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω. Η ιδέα ενός παιδιού θα σας συγκινήσει. Μπορεί να γνωρίσετε και ένα άτομο από το εξωτερικό.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είναι καλή περίοδος για σας, αφού θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας όπως σας πηγαίνει και όπως θέλετε να γίνουν τα πράγματα. Θα έχετε εύνοια στον ερωτικό τομέα αλλά θα προέρχεται από προσωπική διεκδίκηση. Αυτή την φορά δε θα καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα, αντίθετα θα κάνετε εσείς κινήσεις για να δείξετε στο πρόσωπο που αγαπάτε αυτά που νιώθετε. Το καλό είναι ότι είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα γιατί σας το λέει το «μέσα» σας. Μην αμφισβητείτε πάντως το ένστικτό σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα σας σπρώξει προς τη λύση πολλών μόνιμων προβλημάτων με ξαφνικό αλλά πρωτότυπο τρόπο. Το σπίτι σας χρειάζεται αλλαγή ή στο συμφωνητικό που έχετε κάνει, αν είστε με ενοίκιο, ή αν είναι δικό σας μπορεί να θέλει και κάποιες επιδιορθώσεις και μερική ανακαίνιση. Όλα θα τα κάνετε, αρκεί να μείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας. Επίσης κάποια θρησκευτικά πιστεύω ή φιλοσοφικές ιδέες μπορεί να αποφασίσετε να τις διδάξετε ακόμα και μέσα στο προσωπικό σας χώρο. Η έννοια της πατρίδας θα γίνει πολύ έντονη μέσα σας και ίσως ενταχθείτε και σε κάποια ομάδα που ασχολείται με τέτοια θέματα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσετε μια μεγάλη πίεση και ένταση, κυρίως από άτομα της οικογένειάς σας. Μπορεί να συγκρουστείτε για θέματα αξιών και ιδεών. Ίσως να υπάρχει υπερβολή ένταση από την πλευρά σας και να γίνετε φλογεροί αλλά και ακραίοι από τα πιστεύω σας. Θα προσπαθήσετε να εξασφαλιστείτε συναισθηματικά και ίσως να νιώσετε ότι ενώ θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα στο τέλος υποκύπτετε στις ανάγκες των άλλων. Τώρα, η διδασκαλία θα διαπιστώσετε ότι σας ενδιαφέρει και όσοι είχατε ενδοιασμούς θα τους αναιρέσετε. Θα γίνετε υπερβολικά ετοιμόλογοι και ντόμπροι και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει αντιπάθειες και καβγάδες. Θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης αλλά θα υπάρξει έλξη με ένταση. Αν γενικά από όλο σας το ατομικό ωροσκόπιο δεν είστε σταθεροί συναισθηματικά, μπορεί να έχετε ψυχικά σκαμπανεβάσματα. Μια να είστε ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι και μια απαισιόδοξοι.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναμφισβήτητα σας ανοίγονται πολύ καλοί δρόμοι είτε μέσα από ταξίδι, είτε μέσα από μια γνώση την οποία κατέχετε αρκετά καλά ή μέσα από μια γνωριμία σημαντική με ένα πρόσωπο που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό ή την εκπαίδευση. Θα πρωτοπορήσετε και θα κάνετε πολύ καλά πράγματα. Έχετε αρκετές ευκαιρίες να εξελιχτείτε αυτή την περίοδο και καλό είναι να μην αφήσετε την ζωή σας και τις αποφάσεις σε χέρια άλλων. Η ζωή τώρα σας χαρίζεται, αφού ενεργειακά θα μπορέσετε να καλύψετε όλα αυτά που θέλετε. Για αυτό μπείτε στη δράση μέσω επικοινωνίας ή κάποιων οικονομικών κινήσεων που θα σας ξεμπλοκάρουν και θα εμπεριέχουν μέσα εκεί εφευρετικότητα ή κάτι το διαφορετικό. Πάντως θα πείτε μεγάλες αλήθειες που τελικά θα κερδίσετε από τον ρεαλισμό σας και την καθαρή σας στάση. Θα υπερασπίσετε ένα πρόσωπο της οικογενείας σας με πάθος και θα βγείτε νικητές. Η γνωριμία με ένα δυναμικό πρόσωπο θα σας συγκινήσει και θα ανοίξει και σε εσάς την όρεξη και την διάθεση να δημιουργήσετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Μετά το ζώδιό σας, ο Άρης μπαίνει δυναμικά στον Τοξότη και σας δίνει το γενικό πρόσταγμα της αλλαγής και του φωτός. Η ζωή σας χρειάζεται να έχει μέσα μεγαλύτερες αλήθειες αλλά και θεωρίες που εμπεριέχουν φιλοσοφία και αυτογνωσία. Ό, τι ευκαιρία σας έφερε ο Άρης στον Σκορπιό, τώρα μπορείτε να την υλοποιήσετε και να την κάνετε να λάβει σάρκα και οστά. Επειδή είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά για να έχετε κέρδος μπορεί να μην καταλαβαίνετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κατασπατάληση της ενέργειά σας. Από εκεί που είχατε μεγάλη υπομονή, τώρα ξαφνικά θα γίνετε πολύ ανυπόμονοι και ίσως και επιθετικοί. Έχετε ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια. Καλό θα σας κάνει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βάλετε κάποια άτομα στη θέση τους που σας ζορίζουν. Γενικά, εσείς δε μιλάτε και τώρα ίσως είναι ευκαιρία να τα πείτε έξω από τα δόντια. Η ζήλεια σας θα είναι μεγάλη και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Κριό ή Δίδυμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Οι Τοξότες όπως καταλαβαίνετε θα είστε τα κεντρικά πρόσωπα της περιόδου αυτής, αφού η ενέργειά σας θα δυναμιτιστεί με κινήσεις πολύ πρωτοποριακές και τάση για ελευθερία. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα κινηθείτε με μεγάλη δυναμικότητα για να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Τώρα είναι ευκαιρία να το πετύχετε. Μπορεί να αλλάξετε και σπίτι έτσι ξαφνικά και απροσδόκητα αλλά θα είναι για καλό σας, γιατί η ενέργειά σας θα διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο. Η ερωτική σας δράση στους ελεύθερους θα πολλαπλασιαστεί με στόχο να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή. Πάντως θα νιώθετε δυνατοί και θα κάνετε πολλά πράγματα σε λίγο διάστημα. Οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθείτε κάποια στιγμή πλαισιωμένοι από πολλά άτομα που θα σας προτείνουν διάφορες συνεργασίες. Εκεί μπορεί να το παρακάνετε λίγο σε υπερβολές και χρειάζεται να κάνετε διάκριση τι σας πάει και τι όχι. Σίγουρα θα σας πιάσουν οι φιλανθρωπικές σας αρχές που, για να πούμε την αλήθεια, δεν τις ξεχνάτε και ποτέ, απλά μερικές φορές μπορεί να δράσετε και εις βάρος του εαυτού σας. Η φιλοσοφία θα είναι μέρος της ζωής σας και πρωτοποριακές θεωρίες και ηθικές αξίες και πεποιθήσεις θα σας τραβήξουν τον ενδιαφέρον. Μερικοί από εσάς μπορεί να πάθετε και το σύνδρομο του Κολόμβου και να θέλετε να ξεκινήσετε μακρινά ταξίδια. Η σωματική άθληση θα σας γίνει για λίγο απαραίτητη. Αν συνεχίσετε και μετά την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο, σημαίνει ότι το μήνυμα για αλλαγή στο σώμα το έχετε πάρει.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Σίγουρα η φιλανθρωπία θα σας αγγίξει πολύ περισσότερο από παλιά. Μπορεί να νιώσετε περιορισμένοι από τις συνθήκες και να μην μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα. Ίσως για ένα διάστημα μια κούρα σώματος ή κάποια θεραπεία να σας εγκλωβίσει για λίγο. Μπορεί να νιώσετε ματαιωμένοι από κινήσεις κάποιων ατόμων που εσείς είχατε επενδύσει πάνω τους και για αυτό να μείνετε αμετακίνητοι στην θέση σας. Θρησκευτικός ιδεαλισμός και έντονες αναζητήσεις σε μεταφυσικό επίπεδο. Μια σχέση ίσως και με Δίδυμο από το εξωτερικό θα σας στριμώξει, γιατί δεν θα είναι όπως την είχατε σκεφτεί και ίσως να νιώσετε και λίγο στο περιθώριο από την συμπεριφορά του. Στο χέρι σας είναι να κάνετε τις αλλαγές που νιώθετε ότι είναι απαραίτητες για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Γνωριμίες με νέους φίλους που έχουν διάφορα φιλοσοφικά και θρησκευτικά πιστεύω μπορεί να σας επηρεάσουν ως προς την κοσμοθεωρία σας.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα πλαισιωθείτε με φίλους που θα πίνουν νερό στο όνομά σας. Γενικά θα έχετε την στήριξη νέων ατόμων με πολύ μαχητικές και έντονες φιλοσοφικές ιδέες. Θα δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και ίσως σας πιάσει και η επιθυμία να ηγηθείτε μιας ομάδας ή μια ιδεολογίας που νιώθετε ότι σας πηγαίνει και σας εκφράζει πάρα πολύ. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν την ευκαιρία να δούν κάποιες πόρτες να ανοίγονται και απίθανες προτάσεις να ξεφυτρώνουν ξαφνικά με πρωτοπορία και μοντέρνα συστήματα. Αν το ακολουθήσετε θα κερδίσετε χρήματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε δυναμική επέμβαση στην καριέρα σας, αφού θα θέλετε να δημιουργήσετε ισχυρά κίνητρα για να φτάσετε γρήγορα σε υψηλές θέσεις. Μια φιλική σχέση που μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα θα σας δώσει την δυνατότητα να εκφράσετε τον βαθύ ρομαντικό σας, κατά βάθος, χαρακτήρα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η φλογερή ενέργεια του Άρη στον Τοξότη θα σας ξεσηκώσει και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δράσετε άμεσα και μπορεί και λίγο ριζοσπαστικά για να φέρετε την πολυπόθητη αλλαγή, όπως μερικές φορές λέτε. Το καλό είναι ότι θα ξεκολλήσετε από την αδράνεια και θα κινηθείτε δυναμικά για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Θα διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν και θα χρειαστεί ακόμα και να διαφωνήσετε - που σπάνια το κάνετε- με άτομα που πιστεύετε ότι δεν σας κάνουν ή σας πιέζουν να κάνετε πράγματα τα οποία δεν εκφράζουν την προσωπικότητά σας. Μόνο προσέξτε να μην πάρετε φωτιά και ξαφνικά τα εγκαταλείψετε, γιατί θα φανείτε υπερβολικά επιπόλαιοι και φευγάτοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε με νομικά θέματα ή με το εξωτερικό, όπου εκεί θα προσπαθήσετε να κερδίσετε αυτά που δικαιούστε. Επίσης, θα σας ενδιαφέρουν σοβαρές μελέτες ανώτερης γνώσης. Πάντως θα είσαστε πολύ ανήσυχοι και θα νιώθετε μια νευρική υπερδιέγερση. Πιθανά προβλήματα με τα πεθερικά σας. Θα βγουν αλήθειες στην επιφάνεια που θα σας είναι απαραίτητες.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved