Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 33' 14" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 03° 28' 10" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 21° 09' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 37' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 06' 54" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 45' 12" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 17' 14" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 42' 39" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 52" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 01' 29" ΤΑΥΡΟΣ R

Η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο και αλλάζει το τοπίο

Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο από την Τετάρτη στις 3/9 και θα παραμείνει μέχρι και 28/10. Πώς μας επηρεάζει ερωτικά;

Η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο και αλλάζει το τοπίο

 

Η Αφροδίτη που μπαίνει στην Παρθένο από την Τετάρτη 3/10 και θα παραμείνει μέχρι και 28/10, αλλάζει το τοπίο!

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που είναι στερητικό και άγονο, οπότε η λαμπερή Αφροδίτη χάνει την γοητεία της. Εξαιτίας αυτού συνήθως επιλέγει φτωχές γνωριμίες και με άτομα που έχουν κάποια θέματα προς επίλυση. Η υπηρεσία και η προσφορά είναι το βασικό αίτημα της Αφροδίτης στην Παρθένο, καθώς επίσης οι καθαρές, ειλικρινείς σχέσεις και η επίλυση πολλών πρακτικών θεμάτων.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα χρειαστεί να προσφέρουν αλλά και να επιλύσουν πολλά πρακτικά προβλήματα που θα υπάρχουν στις σχέσεις του. Εξυπηρετεί βέβαια περισσότερο Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους.

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα σηκώσετε τα μανίκια και θα αποδείξετε τα ταλέντα σας με τις πράξεις σας. Θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας αλλά και τη διατροφή σας. Θα ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας πάνω στα θέματα υγείας σας, αλλά και γενικά ένα... σέρβις θα είναι καλό να το κάνετε. Όσοι έχετε κατοικίδια θα ασχοληθείτε μαζί τους γιατί θα διαπιστώσετε ότι έχουν ανάγκη περισσότερης φροντίδας αυτή την περίοδο. Μια γνωριμία που θα γίνει μέσα σε εργασιακό χώρο θα αλλάξει το στυλ της ζωής σας και ίσως να ξεκινήσετε έναν άλλο τρόπο διαβίωσης πιο ρεαλιστικό και ήσυχο. Τα οικονομικά σας μπορεί να αυξηθούν, αν ασχολείστε με τέχνη που όμως σχετίζεται με αντικείμενα για το σπίτι ή αν επίσης ασχολείστε με παραϊατρικά και γενικά οτιδήποτε ενέχει προσφορά και υπηρεσία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

 Μπαίνουν κάποια θέματα σε τάξη και θα έχετε καλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα όσοι έχετε υποθέσεις σχετικές με παιδιά. Η σχέση με Ιχθύ θα σας δώσει πολύ συναίσθημα και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα από κοινού. Μπορεί και να ρισκάρετε σε ερωτικό επίπεδο γιατί θα νιώσετε άνετα και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα. Ίσως να βγάλετε βέβαια και κάποια άλλα άτομα από την ζωή σας που κατά τη γνώμη σας δεν σας είναι αρεστά. Χρειάζεται να έχετε πάντως ισορροπίες αυτήν την περίοδο για να είσαστε ασφαλείς και σίγουροι για το επόμενο βήμα σας.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μπορεί να μη σας αρέσει η περίοδος αυτή γιατί δε θα έχετε την επικοινωνία που επιθυμείτε και χρειάζεται περισσότερο να στέκεστε σε θέματα πρακτικά τα οποία σαν Δίδυμοι σίγουρα θα σας κουράζουν και θα σας δημιουργούν άγχος αλλά έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να υλοποιήσετε ακόμα και τις λιγότερο ευέλικτες ιδέες. Το σπίτι σας θα είναι το μεγάλο σας καταφύγιο και εκεί θα νιώσετε καλύτερα, αν ξεκινήσετε ένα γενικό καθάρισμα ή βάψιμο ή γενικά μια ανακαίνιση η οποία θα σας δώσει φρεσκάδα καθαριότητας και ανανέωσης. Η ηρεμία είναι απαραίτητη σε εσωτερικό επίπεδο και θα μπείτε σε φάση προσωπικής εξυγίανσης και αλήθειας. Καλό είναι πάντως να προτιμήσετε να ζήσετε την σχέση σας -και κυρίως αν είναι πρόσφατη- με όλες τις πρακτικές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, γιατί εκεί θα δείτε την αληθινή της διάσταση και θα διαπιστώσετε, αν τελικά υπάρχει αγάπη ή όχι.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μια χαρά θα νιώθετε με την Αφροδίτη σε αυτό το σεμνό ζώδιο. Είναι ό, τι πρέπει για τον ευαίσθητο ψυχισμό σας για αυτό η σχέση με Παρθένο θα σας φέρει πιο κοντά στην αγάπη αλλά και την προσφορά. Μια νέα γνώση που μπορεί να αφορά παιδιά ή θέματα διατροφής ή διακόσμησης σπιτιού, θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας φέρει και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας είναι αρκετά εξυπηρετικές. Η λογική σας θα δουλέψει περισσότερο αυτή την περίοδο αλλά δε θα είναι κόντρα στα συμφέροντά σας. Χρήματα από ανανέωση συμβολαίων ή πωλήσεων θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Όσοι ασχολείστε με την ναυτιλία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πωλήσεις ακόμα και στο εξωτερικό. Μια νέα γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι ή από ένα κοινωνικό δίκτυο.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Είναι ευκαιρία να δείξετε και την άλλη πλευρά σας και να φανεί το ανθρωπιστικό κομμάτι του εαυτού σας κι όχι μόνο το λαμπερό. Ένα θέμα χρέους ή ακινήτου από μια επένδυση που δεν ήταν και τόσο καλή θα λυθεί, αλλά δε θα έχετε κέρδος από αυτό - γενικά όμως θα κάνετε κάποιες άλλες κινήσεις και θα κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό, τουλάχιστον από τον χώρο της δουλειάς σας. Η επαφή με ένα πρόσωπο που στην αρχή μπορεί να είναι κάπως απρόσωπη και ίσως φιλική, θα αλλάξει και θα έρθετε πιο κοντά, κυρίως αν έχετε κοινά συμφέροντα ή ενδιαφέροντα. Δυσκολίες με Τοξότη γιατί δεν θα ζείτε την εύκολη πλευρά της σχέσης που είναι διασκέδαση και κοινωνικές επαφές, αλλά θα πρέπει να καλύψετε και υποχρεώσεις που σας κουράζουν. Τελικά όμως, όλα χρειάζονται για να εξελιχτούμε και να έχουμε σχέση ουσιαστική.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σίγουρα θα σας δώσει τη δύναμη και τη βοήθεια για οριστικές και ουσιαστικές λύσεις. Πάντως το μήνυμα της Αφροδίτης σε οποιοδήποτε ζώδιο και αν βρίσκεται είναι αγάπη και αυτό χρειάζεται να ανακαλύψετε πρώτα μέσα στον εαυτό σας και μετά με τους άλλους, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με θέματα υπηρεσίας, προσφοράς και στήριξης πάνω σε θέματα υγείας ή άλλων προβλημάτων. Σίγουρα θα επιμεληθείτε πολύ περισσότερο την προσωπική σας εμφάνιση και θα αναζητήσετε την τελειότητα, αυθόρμητα, σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, ίσως θελήσετε να μείνετε μόνοι για να αξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το παρακάνετε. Το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει και ίσως βρείτε καλή λύση στη σχέση σας με Ταύρο, Αιγόκερω ή Ιχθύ.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Νιώθετε κάπως απομονωμένοι και ίσως να μην αναγνωρίζετε την αρμονία και την ομορφιά στις σχέσεις σας και λόγω αυτού μπορεί να πάρετε αποφάσεις. Σαν Ζυγοί είναι αναγκαίο να έχετε αρμονία γύρω σας αλλά μην αναζητάτε την αλήθεια μόνο στις εκλεπτυσμένες καταστάσεις αλλά και σε άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να εντοπίσετε. Οι φίλοι σας σίγουρα θα χρειαστούν τη βοήθεια σας και καλό είναι να μην δυσανασχετήσετε, αν σας ζητήσουν την συμπαράστασή τους σε ένα ερωτικό θέμα. Οι επιδεξιότητές σας θα φανούν, κυρίως αν έχετε αναλάβει να βγάλετε προς τα έξω δουλειές που τις έχετε δημιουργήσει με τα χέρια σας. Η επαφή σας με τον Ιχθύ δεν θα έχει τον απαιτούμενο και από τους δυο σας ρομαντισμό ή αισθησιασμό, αλλά θα είναι περισσότερο γήινη κατάσταση η οποία σας βοηθάει στην πιο εύκολη επιβίωση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αλλαγές μέσα στην καριέρα σας και γενικά στην κοινωνική σας δομή. Αυτό σημαίνει ότι θα θέλετε να προσφέρετε περισσότερο, παρά να φανείτε μέσα από τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Έχετε ανάγκη από καθαρούς και τίμιους συνεργάτες κι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα επαγγελματική σας εξέλιξη. Θηλυκά πρόσωπα θα σας στηρίξουν στην καριέρα σας. Σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερες ευαισθησίες και με τη σχέση σας θα προσπαθήσετε να λύσετε πολλά θέματα που μέχρι τώρα δεν είχατε ασχοληθεί λόγω χρόνου. Πάντως η καριέρα σας θα στηριχτεί από άτομα που έχουν αξία και εμπειρία. Τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα γιατί θα υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ήρθε η ώρα του απολογισμού μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Σίγουρα θα δουλέψετε από κοινού σε πρακτικό επίπεδο και θα διορθώσετε τα πράγματα, αν βέβαια το θέλετε βαθειά και από την καρδιά σας. Θα έρθετε κοντά και με ένα άτομο από το εξωτερικό και ίσως ο Παρθένος παίξει σοβαρό ρόλο στην ζωή σας, σε μορφωτικό επίπεδο και επίπεδο γνώσης. Για να νιώσετε καλύτερα, αλλάξτε τη διατροφή σας αλλά και τις αρνητικές σκέψεις σας, και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να ελαφρώσετε από τοξίνες αλλά και ψυχικά βάρη. Ο Ιχθύς μπορεί να είναι δίπλα σας και να δώσει το ανάλογο συναίσθημα. Αποφύγετε την κριτική και την πολύ ανάλυση με τη σχέση σας.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Καλές προοπτικές για μια συνεργασία σας και τα οικονομικά σας. Θα μπείτε σε τάξη γενικά και αυτό θα σας φέρει ισορροπίες και ασφάλεια. Μπορεί βέβαια το κριτήριό σας να αλλάξει και να βάλετε και ωφελιμιστικούς σκοπούς μέσα σε μια νέα γνωριμία που ίσως να επιδιώξουν φίλοι ή συγγενείς να σας φέρουν σε επαφή. Καλό είναι να βάλετε την καρδιά σας σε πρώτη μοίρα παρά την οικονομική σας εξασφάλιση. Σαφώς η ύλη βοηθάει την σχέση, αλλά πρώτα απ' όλα είναι η καρδιά σας γιατί κατά βάθος είστε ευαίσθητοι. Αγαπάτε βαθειά την οικογένεια και χρειάζεστε συμμαζεμένους συντρόφους για να είστε ευτυχισμένοι. Έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα τέτοιο πρόσωπο αυτή την περίοδο.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ξεκινάει μια πολύ ιδιαίτερη και μοιραία περίοδος για σας, όπου θα κάνετε και μια νέα γνωριμία με έναν Παρθένο, κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή στον χώρο των ενδιαφερόντων σας. Οι ελεύθεροι και ωραίοι σίγουρα θα μπείτε ξαφνικά σε σχέση χωρίς καλά να το καταλάβετε, γιατί συνειδητά μέσα σας καταλαβαίνετε με ποιον ταιριάζετε και με ποιον όχι. Αλλά τελικά το 'εγώ' μας είναι καρυδότσουφλο εμπρός στο μοιραίο ασυνείδητο που μας φέρνει κοντά σε άτομα από τα οποία πρέπει να πάρουμε και να δώσουμε μαθήματα τα οποία μας εξελίσσουν και μας διδάσκουν τη ζωή. Από την άλλη, όσοι είσαστε σε σχέση θα αναγκαστείτε να προσφέρετε και να υπηρετήσετε, ασχολούμενοι ακόμα και θέματα υγείας ή επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητάς τους. Σίγουρα μια συνεργασία θα εξυγιάνει το πεδίο της δουλειάς σας. Η φιλανθρωπική σας δράση σε σχέση με άλλα άτομα μπορεί να συνδεθεί και με επαγγελματικά θέματα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπαίνει στον άξονά σας και θα σας δώσει έναν άλλο αέρα στις σχέσεις και την επικοινωνία. Θα έχετε προστασία από επαφές και συνεργασίες. Τα άτομα πάντως αυτά θα σας βοηθήσουν να δείτε και την άλλη πλευρά της ζωής και να εντοπίσετε κάποια πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά και να προσεγγίσετε και τις ανάγκες των άλλων ή το τι θέλετε εσείς από αυτούς. Σίγουρα μια καλή συνεργασία θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας, τα οποία είναι πολλά. Μερικοί μπορεί να πάρετε και απόφαση γάμου με ένα πρόσωπο που είναι χαμηλών τόνων και ήσυχο.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved