Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 37' 00" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 56' 25" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 22° 26' 53" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 55' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 22' 33" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 57' 27" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 24' 46" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 01' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 44' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 48' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 07° 45' 48" ΤΑΥΡΟΣ R

Ο Ερμής στο Ζυγό και τι αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο

Ο Ερμής θα παραμείνει στο Ζυγό μέχρι τις 4/10, δίνοντας λύσεις σε οικονομικά θέματα και δείχνοντας τον τρόπο που διαχειριζόμαστε πράγματα σε σχέση με τις σκέψεις μας και την επικοινωνία μας.

Ο Ερμής στο Ζυγό και τι αλλαγές θα φέρει σε κάθε ζώδιο

 

Ο Ερμής στο Ζυγό μπαίνει στις 17/9 και ώρα 2:23 μμ και θα παραμείνει μέχρι και τις 4/10

 

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της μεταφοράς πληροφοριών αλλά και ο πλανήτης της μάθησης.

Δίνει λύσεις στα οικονομικά και γενικά δείχνει τον τρόπο που διαχειριζόμαστε πράγματα σε σχέση με τις σκέψεις μας και την επικοινωνία μας. Με ξαφνικές ανατροπές μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, κυρίως των γεννημένων το πρώτο δεκαήμερο αλλά η αλήθεια για να επικρατήσει γίνεται μόνο με αυτόν τον τρόπο.

Στο Ζυγό, το ζώδιο που θα μπει ο Ερμής, θα φέρει σίγουρα μια μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και τις επαφές και πρωτίστως θα ευνοήσει το Ζυγό, φέρνοντας νέες ιδέες και μετά τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα Δίδυμους και Υδροχόους. Επίσης, θα φέρει πνεύμα συνεργασιών στους Κριούς και θα εξελίξει τα Λιοντάρια και Τοξότες. Στους Καρκίνους και Αιγόκερους θα αλλάξει τον τρόπο που ανταλλάσουν πληροφορίες με τους γύρω τους και θα τους υποχρεώσει να δουν και μια άλλη πλευρά της πραγματικότητας. Σε Ταύρους και Ιχθύες θα ανεβάσει το δημιουργικό τους πνεύμα και στους Παρθένους θα δώσει την τάση να ασχοληθούν με τα οικονομικά τους αλλά με πνεύμα συνεργασίας. Στο Σκορπιό θα φέρει νέες φιλίες και συνεργασίες.


Γενικά, η δικαιοσύνη θα είναι ένα θέμα πρωτεύον, καθώς επίσης η αρμονία και η καλλιτεχνία. Η εκφορά του λόγου μπορεί να γίνει περισσότερο ευγενική και με γλυκύτητα αλλά θα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και συνεχόμενο παλαντζάρισμα ως προς τις αποφάσεις που θα παρθούν, παρόλο που θα υπάρχει μια παρορμητικότητα στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου και Αιγόκερω.

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι συνεργασίες και θα προσπαθήσετε να «ακούσετε» και κατ' επέκταση να κατανοήσετε και τις ανάγκες των άλλων και κυρίως του συντρόφου σας. Μια μικρή καλυτέρευση των οικονομικών μπορεί να προέλθει από το άνοιγμά σας ως προς τις συνεργασίες σας. Η επαφή σας με έναν Ζυγό θα είναι δεδομένη και μπορεί να κάνετε ένα καλύτερο άνοιγμα με τα αδέλφια σας ή συγγενικά πρόσωπα. Η σχέση σας με τα παιδιά θα βελτιωθεί, αφού θα είστε πιο ανοικτοί και συζητήσιμοι. Αυτό που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ είναι ότι θα ακούσετε την γνώμη των άλλων με μεγαλύτερη ευκολία. Το ότι μπορεί να γίνετε πιο διστακτικοί να εκφράζετε την άποψή σας, σκεφτόμενοι ότι μπορεί να πληγώσετε κάποιον, αυτό είναι εξέλιξη γιατί με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζετε και την ύπαρξη των άλλων ατόμων στη ζωή σας με έναν πιο δημοκρατικό τρόπο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί γιατί επιτέλους θα μπορέσετε να μιλήσετε με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ένας καινούργιος άνεμος θα φυσήξει στην ζωή σας, αφού θα μπορέσετε να περάσετε ευκολότερα τα μηνύματά σας προς όλους και όλα. Η καλλιτεχνική σας φύση μπορεί μέσα από μια καινούργια γνώση να εκφραστεί καλύτερα. Η γνωριμία με έναν Ζυγό ή ένα πρόσωπο άκρως δημιουργικό θα σας επηρεάσει. Θα πάρετε απόφαση για παιδί και γενικά θα είστε πιο ανοικτοί και ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα. Το ρίσκο για οικονομικά ανοίγματα θα πετύχει, αν φυσικά βοηθούν και οι προσωπικές σας συνθήκες. Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τυχερά παιχνίδια μπορεί να σας βγει στην επιφάνεια. Γενικά, καλό είναι να ανοίξετε και να μοιράζετε τις σκέψεις σας που συχνά πυκνά είναι βαριές και απόλυτες. Η ευελιξία σας βοηθάει γιατί είναι ένα μέσο να έρχεστε πιο κοντά με τους άλλους.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι μια περίοδος πολύ θετική για σας. Όταν υπάρχει αέρας στη σκέψη (και είναι λέξη που στην κυριολεξία βοηθάει έναν Δίδυμο), τότε εσείς μεγαλουργείτε και είναι η καλύτερη σας περίοδος. Και τι σημαίνει αέρας για σας; Σημαίνει επικοινωνία, άνεση έκφρασης και ελευθερία λόγο.. Από την άλλη, η διπλωματία και η ευελιξία στις συζητήσεις σας και γενικά η άνεση στο να περάσετε τα μηνύματά σας ή να εισπράξετε τα μηνύματα του περιβάλλοντος, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθείτε αυτή την περίοδο και να είστε περισσότερο μέσα στα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε πιο εύκολα να ελιχθείτε μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Επίσης, για το θέμα του σπιτιού σας ή ενός ακινήτου που σας απασχολεί θα βρεθούν πιο εύκολα λύσεις και, αν ψάχνετε για αγοροπωλησία, θα βρεθεί ευκολότερα, αφού θα ξέρετε με τι τρόπο θα φτάσετε στον στόχο σας. Θα υπάρξει καλυτέρευση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γιατί θα εκφράσετε περισσότερο τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να αφουγκραστείτε τα μηνύματα του εξωτερικού περιβάλλοντος με ένα διαφορετικό τρόπο, ανοίγοντας παραπάνω τις κεραίες σας και συζητώντας τις αγωνίες σας, τις σκέψεις σας και τους προβληματισμούς σας αλλά με ένα διπλωματικό τρόπο, ώστε να δείχνετε ότι περιλαμβάνονται και οι ανάγκες των άλλων και έχετε διάθεση να συνεργαστείτε και να είστε πιο ανοικτοί και ευέλικτοι. Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί εσείς μπορεί να το δείτε σαν κολακεία από την πλευρά σας και αυτό το σιχαίνεστε γιατί πιστεύετε ότι παραδίνεστε στους άλλους ενώ δεν είναι έτσι. Η κοινωνία μας θα ήταν πιο εξελιγμένη, αν μπορούσαμε να είμαστε ό ένας για τον άλλον. Ενώ είστε περίφημοι στο να συναισθάνεστε τις ανάγκες, δυσκολεύεστε να ακούσετε γιατί σας τρώει η ευαισθησία. Ο Ζυγός σίγουρα θα παίξει κάποιο ρόλο. Η αναζήτηση γνώσης θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις φιλοδοξίες σας οι οποίες πολλές φορές είναι κρυμμένες. Πάντως, οι συζητήσεις σας με συγγενικά πρόσωπα χρειάζονται υποχωρήσεις και αμοιβαίους συμβιβασμούς και κυρίως, αν χειρίζεστε από κοινού περιουσιακά στοιχεία.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Σίγουρα θα εξελιχθείτε σε θέματα γνώσης αλλά και πολλών επαγγελματικών επαφών. Θα δικαιωθείτε σε ένα θέμα που αφορά το εξωτερικό και θα λυθούν ευκολότερα κάποιες διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Γενικά, είστε διατεθειμένοι να κάνετε πίσω και να ακούσετε, πριν θυμώσετε ή κλειστείτε μέσα στο απόλυτο βασίλειό σας. Πάντως, θα σας κάνει καλό η επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα, αφού θα θέλετε να ανοιχτείτε και να γνωρίσετε περισσότερο κόσμο και κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα που τώρα αυτήν την περίοδο σας είναι απόλυτα αναγκαίο. Μη διστάσετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας και κυρίως αν είναι να κλείσετε μια νέα δουλειά από την οποία θα πάρετε μια ώθηση οικονομική. Τα ταξίδια που δεν έχουν μόνο αναψυχή θα σας αναπτύξουν περισσότερο και θα δείτε και μια άλλη οπτική που αρνείστε μερικές φορές. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα ωφεληθούν, αφού δεν θα είστε τόσο απόλυτοι και κάθετοι στις απόψεις σας, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Κριό, Τοξότη ή Υδροχόο γιατί θα μπορέσουν και οι άλλοι από την πλευρά τους να σας προσεγγίσουν πιο εύκολα και επιτέλους να τους ακούσετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Πρωτεύον σας μέλημα είναι τα οικονομικά σας και η εξασφάλισή τους για αυτό θα αντιληφθείτε γρήγορα ότι χρειάζεστε και τους άλλους μέσα στη δράση αλλά και γενικά στη ζωή σας. Σίγουρα θα γίνεται πιο ευαίσθητοι και ανάλαφροι και θα επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία με Διδύμους, Λιοντάρια, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. Μπορεί να αντιληφθείτε και άλλα πράγματα όπως πχ ότι η ζωή δεν είναι μόνο τετράγωνα κουτάκια που όλα τα τοποθετούμε σε πλήρη οργάνωση και πειθαρχία αλλά χρειάζεται και λίγο το αλάτι για να ομορφύνει τα πράγματα για αυτό η τέχνη και η ομορφιά μπορεί να μπουν στα ενδιαφέροντα σας, καθώς επίσης και η διπλωματία στις σχέσεις και στην ζωή σας. Θέματα δικαιοσύνης θα σας απασχολήσουν και μπορεί να σας φέρουν και αντιμέτωπους με κάποιες υποθέσεις που, αν βοηθάνε και άλλα στοιχεία από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα είστε οι μεγάλοι κερδισμένοι. Ένα άνοιγμα με την σεξουαλικότητά σας ή τουλάχιστον με την έκφραση των επιθυμιών σας θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε με το σώμα σας καλύτερα. Οι πιο προχωρημένοι σε θέματα τέχνης μπορεί να προβείτε σε αγοροπωλησία τέτοιων ειδών.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι. Πάντα, όταν περνάει ο Ερμής από το ζώδιο του καθενός μας, φέρνει αποτελέσματα και μερικές φορές, αν είστε έτοιμοι, αλλαγές που βοηθούν την περαιτέρω εξέλιξή σας. Σίγουρα, θα γίνετε περισσότερο εύκολοι στο να επικοινωνείτε -όχι ότι δεν είστε- αλλά τώρα μπορεί να φανείτε δεξιοτέχνες. Όσοι ασχολείστε με το γράψιμο μπορεί να παρουσιάσετε την νέα σας δουλειά ή να έχετε εμπνεύσεις πάνω σε αυτόν τον τομέα. Αν αναζητάτε το άλλο σας μισό, μπορεί και να το βρείτε τουλάχιστον σε θέματα επικοινωνίας και ενδιαφερόντων. Είστε σίγουρα μέσα σε καταστάσεις που σας πηγαίνουν και σας αφορούν και δεν ακολουθείτε επιθυμίες άλλων. Το καλλιτεχνικό σας ταλέντο μπορεί να εξωτερικευτεί με μεγαλύτερη ορμή, αφού θα είστε σίγουροι ότι αυτό που βγάζετε είναι ο εαυτός σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν γιατί θα ξέρετε εξ ενστίκτου προς τα που να κατευθυνθείτε για να μη χάσετε χρόνο. Γενικά, αν αφουγκραστείτε καλά τον εαυτό σας, θα ακούσετε πράγματα που σας αφορούν και είναι η δική σας κατάθεση ψυχής. Η συντροφικότητά σας θα αυξηθεί και σίγουρα, αν δεν έχετε πάρει την οριστική απόφαση για μια σχέση, τώρα θα καταλήξετε ευκολότερα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αντιλαμβάνεστε ευκολότερα το πνεύμα της συνεργασίας, της φιλίας αλλά και της καλλιτεχνικής ή δημιουργικής έκφρασης. Νέοι φίλοι περισσότερο προσκείμενοι με τα θέματα ομορφιάς και τέχνης θα μπουν στην ζωή σας και τα ενδιαφέροντά σας θα επεκταθούν σε νέους τομείς οι οποίοι θα σας βγάλουν από την μονοτονία και την πλήξη. Ο Κριός θα σας εκφράσει ευκολότερα τον θαυμασμό του και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε γνωριμία με ένα ιδιαίτερο άτομο που θα σας κερδίσει από την αρχή. Γενικά, προετοιμάζεστε για τις μεγάλες αλλαγές που θα ξεκινήσουν με τον Κρόνο στον Σκορπιό και χρειάζεστε να έχετε πολλά φόντα που σημαίνει πολλά ανοίγματα, μεγαλύτερη γνώση, επαφές και στήριξη για να αντιμετωπίσετε και με γνώση το πέρασμα του Κρόνου. Η οπτική σε θέματα κοινωνικά θα αμβλυνθεί γιατί είναι αναγκαίο να μην είστε μόνο με λίγους φίλους και γνωριμίες γιατί θα μείνετε πίσω. Επειδή είστε απόλυτοι και πιστοί σε λίγους και καλούς, νοιώθετε συχνά προδομένοι και αφημένοι από τους άλλους ενώ το σωστό είναι να είστε πιο διπλωμάτες γιατί πάντα υπάρχει κάτι καλό σε κάθε άτομο. Η ερωτική σας ζωή για να έχει καλύτερη ποιότητα είναι αναγκαίο να βάλει και σαν στοιχείο την φιλία και την άνεση της εκμυστήρευσης εσωτερικών πραγμάτων για να έχετε επιτυχία και σταθερότητα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Πολύ καλή περίοδος για την καριέρα σας και γενικά για την εικόνα σας η οποία θα καλυτερέψει και ιδιαίτερα αν ασχολείστε με επικοινωνιακή εργασία ή διαφήμιση. Η ομορφιά και γενικά η διάθεσή σας για καλύτερη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα θα σας επιτρέψει την άνοδο σε δύσκολους τομείς. Η επιρροή ενός ατόμου ή μιας καλλιτεχνικής τάσης θα σας φέρει αισιοδοξία και ώθηση για επέκταση. Τα οικονομικά σας σίγουρα θα βελτιωθούν γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε ευνοϊκότερες συνεργασίες και έχετε κατανόηση σε πολλά θέματα. Η σχέση με Κριό, Δίδυμο, Λιοντάρι Ζυγό και Υδροχόο θα βελτιωθεί αρκετά και θα κάνετε πολλά πράγματα με άλλα άτομα, πρέπει όμως να είστε πολύ δίκαιοι στις αποφάσεις σας και να μην παίρνετε ρίσκο σε θέματα που δεν γνωρίζετε γιατί το συνηθίζετε κάτι τέτοια μερικές φορές λόγω της μεγάλης αισιοδοξίας που νιώθετε πολλές φορές. Κυνηγήστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό γιατί μπορεί να σας φέρει μια πολύ καλή γνωριμία και όχι μόνο. Η ερωτική σας ζωή δε σταματάει βέβαια και ποτέ, θα βελτιωθεί, αφού το νευρικό σας σύστημα θα ηρεμήσει.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θα σας απασχολήσουν θέματα δικαιοσύνης, συντροφικότητας, συνεργασιών και γενικά οι συζητήσεις και τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να στραφούν στους άλλους. Είναι δύσκολο αλλά αναγκαίο γιατί με αυτόν τον τρόπο μόνο θα εξελιχθείτε. Μπορεί οι σαχλές κοινωνικότητες ή οι ανάλαφρες συζητήσεις να σας κάνουν να νοιώθετε ενοχές αλλά τελικά είναι και αυτό κομμάτι της ζωής και μάλιστα αναγκαίο. Τα θέματα ομορφιάς επίσης μπορεί να σας φαίνονται ίσως υπερβολικά και ματαιόδοξα αλλά τελικά όλοι τα έχουμε ανάγκη για να νοιώθουμε καλύτερα. Η συνεργασία σε πολλά επίπεδα θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να κάνετε το σκοπό σας να φτάσει στο τέλος του. Ένας Ζυγός θα σας βοηθήσει, αν φυσικά του το επιτρέψετε και δεν τον σταματάτε κάθε λίγο και λιγάκι. Επειδή μπορεί να υπάρξει και θέμα πολυγνωμίας, ίσως αυτό να σας διχάσει και να σας φέρει εκνευρισμό, κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Επειδή όμως αναζητάτε πάντα σαν άτομα την αλήθεια, καλό είναι να αποδεχτείτε κάποια μηνύματα που μπορεί να σας έρθουν ξαφνικά. Τα οικονομικά σας θα εξαρτηθούν κάπως από τους άλλους γιατί και οι πληρωμές και οι εισπράξεις σας θα γίνουν βάσει καλών ή κακών συνεργασιών. Να παίρνετε αποφάσεις γρήγορες και να μην περιμένετε να σας καθοδηγήσουν οι άλλοι. Αν αναπτύξετε έναν αρμονικό διάλογο με το σύντροφό σας, θα δείτε ότι θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Η διάθεση πάντως για ψυχική ανάλυση θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε και άλλο κομμάτι του πολυδιάστατου εαυτού σας.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα βιώσετε μια καλυτέρευση γενικά σε οτιδήποτε σχετίζετε με τους άλλους, αφού θα μπορέσετε να εξωραΐσετε πολλά από τα κακώς κείμενα. Η στήριξη που θα λάβετε θα είναι καθοριστική γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να σηκωθείτε και να αναπτύξετε περισσότερο μεθόδους που θα σας κάνουν να νοιώσετε καλά, αφού είστε διατεθειμένοι μέσα σας να συγχωρήσετε και να τα «βρείτε» ακόμα και με άτομα που σας έχουν ενοχλήσει. Οι συζητήσεις και ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε δε θα είναι τόσο απόλυτος και άκαμπτος οπότε θα σας δοθεί η δυνατότητα να εισπράξετε τα μέγιστα. Μην αφήνετε όμως πίσω σας πολλές εκκρεμότητες γιατί η κάθε εποχή έχει και την χάρη της και τώρα καλό είναι να κλείσετε όλους τους παλιούς λογαριασμούς από οικονομικούς μέχρι και συναισθηματικούς γιατί μετά θα είναι δυσκολότερο. Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει και στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Αν σχετίζεστε με Κριό, θα γίνουν καθοριστικές κινήσεις και θα ξεμπλοκάρετε. Η σχέση με Λιοντάρι θα γίνει καλύτερη, αφού θα υπάρχουν διπλωματικές και έξυπνες συζητήσεις και φέρει νέο άνεμο επικοινωνίας στην απολυτότητα και των δύο ζωδίων.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Το ενδιαφέρον σας για λίγο θα φύγει από εσάς και τα προβλήματά σας και θα βρείτε έναν καινούργιο τρόπο να διοχετεύετε την ενέργειά σας με δημιουργικό τρόπο. Το μόνο που δεν θα αλλάξει είναι ότι θα επηρεάζεστε από τους άλλους και η γνώμη τους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Στη φάση αυτή, μπορεί να κάνετε μια πολύ δημιουργική συνάντηση και να σας βοηθήσει για να αναπτυχθείτε, κυρίως κοινωνικά αλλά και, αν έχετε, κάποια καλλιτεχνική ή δημιουργική καριέρα. Όσοι περνάτε κρίση μέσα στον γάμο σας ή σε μια σχέση συνεργασίας θα υπάρξουν γέφυρες επανένωσης και καλού κλίματος. Γενικά, είναι μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να καλμάρετε το συναίσθημα σας και να αντιληφθείτε τη ζωή μέσα από άλλους κοσμικούς ρυθμούς που μερικές φορές αρνείστε να αναγνωρίσετε ή αγνοείτε. Αν σχετίζεστε με Ζυγό, θα έρθετε πιο κοντά, αφού θα νοιώσει ότι τον καταλαβαίνετε και είστε με ένα τρόπο δίπλα του. Θα έχετε την υποστήριξη πολλών ατόμων και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι πολύ ευνοϊκές γιατί θα σας βοηθήσουν σε θέματα καριέρας αλλά και επαγγελματικού προσανατολισμού.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved