Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 38' 01" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 16° 08' 20" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 22° 28' 07" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 11° 57' 12" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 22' 48" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 57' 39" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 24' 53" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 01' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 44' 39" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 48' 53" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 07° 45' 33" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 10/9 έως και 14/9

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Οι υποθέσεις των αγαπημένων σας προσώπων δεν σας αφήνουν σε ησυχία, αλλά μπορεί να έχουν ανάγκη να τους προστατέψετε και να τους δείξετε και εσείς την δική σας ευαισθησία. Ένας Καρκίνος ή Ζυγός σίγουρα θα σας απασχολήσουν, γιατί χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας και ίσως να έχουν ανάγκη να κολλήσουν πάνω σας. Αυτό βέβαια σας κουράζει αλλά σας ξεμπλοκάρει από άλλα προβλήματα. Οι πρακτικές υποθέσεις και η επίλυσή τους μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά με ένα Παρθένο. Πάντως είναι απόλυτα απαραίτητο να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και υγείας και να βοηθήσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Η σχέση δοκιμάζεται μερικές φορές και δεν είναι μόνο η ερωτική της πλευρά αλλά και άλλα πράγματα πιο πρακτικά που δένουν όμως το ζευγάρι και σας κάνουν να είσαστε πιο ουσιαστικοί και κοντινοί. Επειδή σας αρέσουν οι εκδηλώσεις οι ερωτικές και οι απόλυτες, μπορεί να βρείτε τρόπο να εκφραστείτε από τις 12/9 και μετά και να είσαστε ο εαυτός σας. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε. Πάντως υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Επικοινωνείτε εύκολα και περνάτε και τα δικά σας τα μηνύματα μέσω της καρδιάς σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι πολύ θετικό για σας που έχετε δυσκολία στο να εκφράζεστε και να είσαστε επικοινωνιακοί. Υπάρχει πάντως σύμπνοια και μεγάλη διάθεση για ιδέες και δημιουργία και αυτό είναι καλό γιατί μπορεί να ρισκάρετε σε όλα τα επίπεδα. Ο Παρθένος και ο Ιχθύς σας ταιριάζουν πάρα πολύ και έχετε εύκολη σχετικά σχέση. Αλλά με τον Σκορπιό, που αυτή την περίοδο είσαστε σαν το σκύλο με την γάτα, ταιριάζετε περισσότερο και έχετε πάθος και βαθειά έλξη. Είναι σαν να έχετε βρει το άλλο σας μισό αλλά σας ζορίζει γιατί είναι δύσκολη περίπτωση, με μεγάλες απαιτήσεις και απολυτότητα που σκοτώνει. Ότι λέτε το παίρνει τις μετρητοίς και περιμένει να λειτουργήσετε αντίστοιχα. Αυτό σας κουράζει - όχι ότι εσείς είστε ευέλικτοι, αλλά κάτι παραπάνω κάνετε λόγω της δημιουργικής ανάγκης που έχετε μερικές φορές. Από 12/9 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο γιατί θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη υπομονή ή να έχετε διπλωματία για να ξεπεράσετε κρίσεις εγωισμού και ζήλειας και από την πλευρά σας.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με πολλά συναισθήματα να σας κατακλύζουν και να σας κάνουν περισσότερο ευαίσθητους και προσκολλημένους στην οικογένεια και τις αρχές της. Γνωριμία που θα κάνετε με έναν Καρκίνο μέσω ενός φίλου ή μέσω ενός γεύματος που θα προσκαλεστείτε, θα σας προκαλέσει εντύπωση γιατί το άτομο το συγκεκριμένο θα σας αρέσει και θα διαπιστώσετε ότι σας ταιριάζει πολύ. Ένα ταξίδι για λόγους δουλειάς συνδυασμένο με ρομαντικό μοτίβο δεν θα σας κακοπέσει. Γενικά η εβδομάδα σας θα έχει και αρκετά πεζά θέματα τα οποία σας κουράζουν αλλά είναι αναγκαία. Προστατέψτε τα νεύρα σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας ή με ένα πρόσωπο δικό σας που σας έχει ανάγκη.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά για σας αφού οι δυνάμεις σας επανέρχονται στην επιφάνεια και βλέπετε ότι οι συνθήκες σας ευνοούν και σας δημιουργούν ευχάριστες εκπλήξεις. Όπως γνωριμίες και επαφές με άτομα που έχουν βάθος και πάθος. Αυτό σας πηγαίνει στον πολυσύνθετο ψυχισμό σας και σας κάνει να εκφράζετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Η σταθερή αναφορά ενός προσώπου στο άτομό σας θα σας αναγκάσει τελικά να το εκτιμήσετε και ίσως να είναι Παρθένος. Συζητήσεις με ξεκαθαρίσματα θα σας ευνοήσουν για αυτό να τις επιδιώξετε και ειδικά αν σχετίζεστε με Ιχθύ. Επειδή θα θέλετε να φανείτε σε ένα συγκεκριμένο άτομο, καλό είναι να κρατήσετε και μικρό καλάθι και να μην τάξετε υπερβολικά πράγματα γιατί μετά μπορεί να εκτεθείτε.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Οι φίλοι σας προστατεύουν και γενικά συμπεριφέρεστε πολύ συναισθηματικά στα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κυρίως σε έναν Αιγόκερω. Πολύ θα θέλατε να είστε μαζί γιατί προς το παρόν υπάρχει φιλικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, από τις 12/9 και μετά δυναμώνει υπερβολικά η θέση σας και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, ειδικά οι γεννημένοι το πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, θα έχετε κάτι καλό. Θα υπάρχει βέβαια πάθος και μικρός ανταγωνισμός κυρίως με Ταύρο και Σκορπιό αλλά αυτά εσείς τα βλέπετε σαν εκδήλωση έρωτα παρά κάτι άλλο. Προσέξτε βέβαια τις ζήλειες και την εκδίκηση που μπορεί να συλλάβετε τον εαυτόν σας να νοιώθετε. Γενικά όμως είστε δυνατοί και δεν παρασύρεστε σε λάθος συναισθήματα και η ερωτική σας ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ξεκινάτε καλά αφού νοιώθετε ανακούφιση και προστασία συγχρόνως από τα άτομα που είναι γύρω σας και συγκεκριμένα με αυτό που σχετίζεστε έχετε έρθει πολύ κοντά και μάλιστα μερικοί από εσάς θα συζητήσετε και για το θέμα ενός παιδιού ή οικογένειας. Νοιώθετε ότι ο χρόνος πλησιάζει να ωριμάσετε και εσείς και να μπείτε σε μια άλλη τροχιά. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός σας δημιουργούν στέρεο έδαφος για να πατήσετε γερά και να εμπιστευτείτε, γιατί είναι εκεί σε κάθε σας τερτίπι και είναι έτοιμοι και να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Από την άλλη, η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη ή Ιχθύ σας ενθουσιάζει αλλά δεν σας δημιουργεί μέσα σας ασφάλεια, γιατί σας εκνευρίζει μάλλον η αστάθεια τους ή το μεγάλο τους επικοινωνιακό άνοιγμα (κυρίως Δίδυμου, Τοξότη). Ο Υδροχόος σας συναρπάζει αλλά αν είναι κάτι στην αρχή υπάρχει δυσκολία να ξεκινήσετε για αυτό είστε κάπως απόμακροι μέχρι να βρεθεί η γέφυρα. Πιο εύκολες ημέρες θα είναι από τις 12/9 και μετά. Προς το παρόν χαρείτε αυτό που έχετε σαν καθημερινότητα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε έρθει κοντά με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω, αλλά δεν είστε απόλυτα ολοκληρωμένοι ή ευχαριστημένοι από αυτή την σχέση γιατί πάντα κάτι λείπει. Το καλύτερο είναι να ασχοληθείτε και με τον εαυτόν σας για να μην έχετε συνέχεια το μυαλό σας στους άλλους. Είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχουν γύρω σας άτομα αυτή την περίοδο και εσείς έχετε κολλήσει σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Με τον Κριό πάτε καλά αλλά μερικές φορές, όπως λέτε μέσα σας, μπορεί να είναι το άλλο σας μισό ή μπορεί να σας φοβίζει τόσο πολύ η έντονη προσωπικότητά του, που να διστάζετε να προχωρήσετε. Μια καινούργια γνωριμία κυρίως για σας που είστε μόνοι και ωραίοι, μπορεί να κάνετε μετά τις 12/9 και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή σε κοινωνικό κάλεσμα όπου εκεί θα γίνετε το επίκεντρο γιατί αυτή την εποχή είστε στα πάνω σας και νοιώθετε -κυρίως οι γυναίκες- πολύ επιθυμητές. Είναι μια πραγματικότητα αρκεί να το πιστέψετε και να σταθείτε στις δικές σας δυνάμεις. Χωρίς να περιμένετε επιβράβευση από τους γύρω σας και κυρίως από το άτομο που είστε μαζί, γιατί αν δεν την πάρετε σε μπόλικη δόση, δεν νοιώθετε καλά και χαλάτε και την διάθεση όλων.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Νιώθετε γεμάτοι γιατί η ανταπόκριση ενός ατόμου σας κάνει καλό και σας γεμίζει τις μπαταρίες. Η απεξάρτηση που θα κάνετε από μια συγκεκριμένη σκέψη ή από ένα πρόσωπο που ναι μεν σας δείχνει ενδιαφέρον, αλλά με ένα περίεργο τρόπο, δεν σας καλύπτει και θα πάρετε απόφαση να το τελειώσετε χωρίς όμως να σας κοστίσει - θα σας δυναμώσει. Το ενδιαφέρον που νοιώθετε για ένα Λιοντάρι είναι πολύ μεγάλο, αλλά χρειάζεται να βρείτε τρόπο, αν δεν έχετε βρει, να το προσεγγίσετε και κυρίως χρειάζεται να το κάνετε να νοιώσει ότι είναι ένα μοναδικό άτομο στη ζωή σας. Επιβραβεύσετε και τα άτομα που είναι δίπλα σας, γιατί μερικές φορές γίνεστε σκληροί και τελειομανείς. Δεν υπάρχουν άτομα να φέρονται το ίδιο με εσάς, να το πάρετε χαμπάρι και να ξεκολλήσετε από τις εμμονές που μπορεί να σας περιορίζουν και να σας κάνουν να φαίνεστε δύσκολοι. Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να αντιλαμβάνεστε περισσότερο τις ανάγκες των άλλων, για αυτό να είστε κάπως διαφορετικοί, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Να είστε προσεκτικοί από 12/9 και μετά κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις έντονες από το τίποτα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχετε απωθημένα και καμιά φορά τα βγάζετε προς τα έξω με έναν άχαρο τρόπο. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε τομές και να φτάσετε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Σας ενδιαφέρει η αλήθεια και μόνο η αλήθεια για αυτό ίσως το παρατραβήξετε με έναν Δίδυμο, ή Λιοντάρι. Τα θέματα της οικογένειάς σας σάς απασχολούν υπερβολικά και μερικές φορές μπορεί να ρίχνετε το βάρος εκεί και να μην είστε έτοιμοι και διατεθειμένοι να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Χρειάζεται τώρα που τα πράγματα είναι μερικές φορές τεντωμένα, γιατί αναγνωρίζετε κάποια θέματα που θέλουν επίλυση, να είστε ψύχραιμοι και δίκαιοι. Γενικά βέβαια από εδώ και πέρα θα βελτιωθούν οι συνθήκες. Μην ξεχνάτε, έχετε δεχτεί και πολλές εκλείψεις, οπότε αναγκαστικά έχουν γίνει μεγάλες μεταβολές στην ζωή σας από όλες τις απόψεις. Στις 12/9 θα νοιώθετε πιο δυνατοί και θα επανέλθει ένα Λιοντάρι στην ζωή σας ή θα καλυτερέψει η σχέση σας.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Υπάρχει μια συναισθηματική ανταπόκριση αυτή την στιγμή από ένα Καρκίνο ή από ένα άτομο που παίζει τον ρόλο της οικογενείας σας και είναι συναισθηματικά διακείμενο προς εσάς. Γενικά αυτή την περίοδο κάνετε πολλά πρακτικά πράγματα τα οποία τα πετυχαίνετε με την πρώτη και αυτό σας φέρνει ισορροπία και ευεξία. Μην αφήσετε να σας χαλάσει κανένας την χαρά και κυρίως από άτομα που σας φορτώνουν με τύψεις και ενοχές. Καλύτερα να διοχετεύσετε την ενέργεια σας ευχαριστώντας τον εαυτόν σας και όχι τόσο τους γύρω σας. Το καλό παιδί κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει ρόλο και να γίνει καλό πρώτα για τον εαυτόν του και μετά για τον οποιοδήποτε. Μην αρνηθείτε μια ρομαντική πρόσκληση για δείπνο. Υπάρχει ένας Σκορπιός που περιμένει και μάλλον αυτή την περίοδο θα σας κατακτήσει. Το Λιοντάρι που είναι ο καρμικός σας προορισμός μερικές φορές δεν σας καταλαβαίνει και νοιώθετε μόνοι. Αυτή την περίοδο όμως θα γίνει πιο θερμό και κοντινό.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι μεγάλες συναισθηματικές αντιδράσεις σας κουράζουν και μερικές φορές σας φέρνουν και σε δύσκολη θέση ή αμηχανία. Όμως καλό είναι να αγκαλιάσετε και αυτές τις αντιδράσεις γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξελιχθείτε και θα έχετε κάτι παραπάνω να προσφέρετε στο εαυτόν σας και στους γύρω σας. Αυτό μόνο ένας Καρκίνος ή ένας Σκορπιός μπορεί να σας το διδάξει. Θα σας κουράσει αλλά στο τέλος δεν θα είστε απρόσωποι απέναντι στο οτιδήποτε, θα παίρνετε θέση συναισθηματική και θα νοιώθετε και καλά. Το Λιοντάρι επίσης είναι ένας σταθμός στην ζωή σας πολύ μεγάλος, αφού με τον τρόπο του σας ζεσταίνει την καρδιά και σας κάνει να κάνει να παίρνετε θέση σε πολλά πράγματα. Αυτή την περίοδο η σχέση μαζί του θα εξελιχτεί και θα γίνει καλύτερη. Αν δεν έχετε κάνει δική σας οικογένεια αυτή την περίοδο το στροβιλίζετε μέσα στο μυαλό σας αλλά κατά βάθος φοβόσαστε την δέσμευση.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νοιώθετε όμορφα, πολύ συντροφικά και εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματά σας. Καιρός είναι πάντως να γειωθείτε και να βιώσετε μέσω των άλλων τις αληθινές ανάγκες σας. Γιατί μερικές φορές δεν τις γνωρίζετε και χρειάζεστε να υπάρχει κάποιος άλλος, από φίλος μέχρι και η σχέση σας, να σας τις θυμίζει. Πολλές φορές απομακρύνεστε από τον αληθινό σας εαυτό και αναζητάτε κάποια ιδέα για να ξεφύγετε ή να την ακολουθήσετε για να νοιώσετε όμορφα. Σίγουρα ο κόσμος των ιδεών υπάρχει αλλά δεν μπορείτε να είστε εκεί μόνιμα κολλημένοι, χρειάζεται να τον κάνετε πράξη μέσα από σχέσεις, καταστάσεις, δημιουργία, τέχνη κυρίως μουσική ή ζωγραφική, παιδιά και άλλα υπέροχα πράγματα στα οποία μερικές φορές αρνείστε πεισματικά να συμμετάσχετε φοβούμενοι ότι θα χάσετε την μαγεία. Όμως η μαγεία και η φαντασία μπορεί να υπάρχουν όταν ζείτε όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που σκέφτεστε και κυρίως μέσα σε μια σχέση, που μπορεί να έχει τα στραβά της αλλά και τα καλά της. Ο Παρθένος είναι πάντως πρόθυμος να σας διδάξει την γήινη καθημερινότητα. Επίσης ο Καρκίνος και το Λιοντάρι είναι άτομα που σας πηγαίνουν αλλά κυρίως το Λιοντάρι θέλει τον δικό του χειρισμό.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved