Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 20° 27' 30" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 39' 19" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 19' 54" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 16° 37' 56" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 12° 23' 28" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 07° 42' 34" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 52' 06" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 04' 32" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 51' 58" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 55' 57" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 07° 02' 27" ΤΑΥΡΟΣ R

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 3/9 έως και 7/9

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε καλμάρει και προτιμάτε να δείχνετε την ευαισθησία σας παρά τον αυθορμητισμό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να έχετε σταματήσει να λέτε αλήθειες όπως σας αρέσει να δικαιολογείτε μέσα σας την τάση σας για λόγια που μπορεί να πληγώνουν. Μια νέα δραστηριότητα μπορεί να σας απασχολήσει. Η σχέση με ένα Ζυγό περνάει από αναβάθμιση και χρειάζεται να είστε πολύ διπλωμάτες για να διαχειριστείτε κάποια θέματα μαζί του. Ένας Παρθένος μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Είστε σε φάση που περνάτε όμορφα και έχετε ηρεμήσει. Από την άλλη, επειδή παρουσιάζετε και κατά κάποιο τρόπο ένα κομμάτι του κρυμμένου σας εαυτού, μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που να εκφράζει το άλλο σας μισό αλλά με ένα πολύ περίεργο και ίσως εκρηκτικό τρόπο. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα απολαύσουν την τρυφερότητα ενός Καρκίνου. Μπορεί ακόμα να πάρετε και απόφαση για οικογένεια.

 

 

 

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Χρειάζεται να βάλετε τη λογική σας για να διατηρήσετε τη σχέση σας. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη και κυρίως με έναν Παρθένο που χρειάζεται άμεσα την επαφή μαζί σας. Η δυναμικότητα που θα δείξετε θα σας βγάλει από ορισμένα αδιέξοδα που δεν χρειάζονται αυτή την στιγμή να διατηρούνται. Η στενή σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί μερικές φορές να σας πληγώνει γιατί δεν καταλαβαίνετε απόλυτα τον συναισθηματικό του κόσμο αλλά σας δημιουργεί μια έντονη κατάσταση μέσα σας και σας κάνει να νοιώθετε ότι ζείτε έντονα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μπορεί να είστε κάπως εκρηκτικοί και ίσως και καταπιεστικοί. Αυτό δε βοηθάει την σχέση σας με Κριό, Ζυγό και Αιγόκερω. Κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες, καλό είναι να απολαύσετε την δύναμη της Αφροδίτης που είναι ακόμα στο ζώδιό σας και σας δίνει τα τελευταία δώρα της. Μην μειώνετε την ενέργειά της με καβγάδες, εντάσεις και αποστάσεις. Για να πάρουμε το καλό μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε υπέρβαση. Επειδή νοιώθετε ότι το πάθος σας κάνει να βγάζετε τα συναισθήματά σας, ένας Σκορπιός μπορεί άνετα να σας καλύψει.

 

 

ΛΕΩΝ

leo

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καθοριστική για σας, αφού στις 7/9 η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας και θα σας φέρει τις πολυπόθητες αλλαγές. Οπότε καλό είναι να είστε περισσότερο υπομονετικοί και λιγότερο απαιτητικοί με μια σχέση που δεν πηγαίνει καλά γιατί μετά θα δικαιωθείτε. Επειδή σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας, μπορεί να στραφείτε αρκετά εκεί και να μιλάτε όλη την ημέρα για αυτά και ίσως το άτομο που είναι μαζί σας να βαρεθεί υπερβολικά. Εσείς είστε ρομαντικοί γι' αυτό καλό είναι να μην χαθείτε μέσα στα γρανάζια των χρημάτων. Όλα βέβαια είναι αναγκαία αλλά κρατήστε δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νοιώθετε καλά γιατί εσείς χωρίς λογική δεν πάτε πουθενά. Και τώρα, σε μια πιθανή κρίση με το άτομο που είστε μαζί, επικρατεί η λογική, οπότε κάποια λάθη από την πλευρά σας μειώνονται. Ο Σκορπιός είναι μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να ξεκινήσει και ιδιαίτερα αν είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Μην αφήνετε πάντως τις καταστάσεις να επηρεάζονται από τρίτα πρόσωπα που δεν είναι σίγουρο ότι θα μιλήσουν υπέρ σας. Ένας Καρκίνος «φίλος» σας δείχνει ενδιαφέρον αλλά εσείς δεν είστε ξεκάθαροι μέσα σας. Ένα ταξιδάκι ή μια επαφή από ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να σας φέρει μια νέα γνωριμία.

 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Νοιώθετε ότι οι ανάγκες σας είναι περισσότερο καλυμμένες από εσάς τους ίδιους και δεν αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε μεγάλες θυσίες ή υποχωρήσεις για μια σχέση. Προτιμάτε να είστε πιο πολύ αποσυρμένοι για να δυναμώσετε τον εαυτό σας. Εκτός από έναν Κριό ο οποίος μόνιμα σας δραστηριοποιεί και σας βάζει να σκέφτεστε διαφορετικά πράγματα από αυτό που είστε. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις 4/9 κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να ψυχραθείτε με Κριό ή Αιγόκερω. Ο Καρκίνος σας κάνει τερτίπια αλλά του έχετε αδυναμία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Με τον Άρη στο ζώδιό σας έχουν βγει όλες οι επιθυμίες σας στην επιφάνεια και αναζητούν επίμονα να τις καλύψετε. Θα γίνει πάντως κι αυτό γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις αυτήν την περίοδο, κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Ταύρος ή ένα Λιοντάρι. Καλό όμως είναι να μην αγχώνεστε γιατί το παθαίνετε αρκετά συχνά, ακόμα και όταν είστε σε μια σχέση, δεν αφήνετε τα πράγματα να ρέουν όπως χρειάζεται αλλά μόνιμα κάτι σας χαλάει. Η επαφή και η επικοινωνία με ένα άτομο από το εξωτερικό σας κάνει καλό γιατί νοιώθετε από την πλευρά του ότι παίρνετε συναίσθημα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Τα λέτε μάλλον έξω από τα δόντια γιατί δεν αντέχετε πλέον να έχετε μια σχέση που σας καταπιέζει και δεν σας δίνει αυτό που πιστεύετε ότι αξίζετε. Καλό είναι να ζήσετε και την πρακτική πλευρά της και να μην αρνείστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν σας γεμίζει σε φιλοσοφικό ή ιδεολογικό επίπεδο. Χρειάζονται και οι αποδείξεις για να μπορέσετε να έχετε ουσιαστική θέση. Οι ανοικτές συζητήσεις πάντως βοηθάνε και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό ή με Λιοντάρι. Η ανάμνηση μια παλιάς σχέσης μπορεί να επανέρθει στην ζωή σας και να σας αναστατώσει γιατί τελικά θα διαπιστώσετε ότι έχετε ακόμα δυνατά συναισθήματα.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε το θάρρος και βάζετε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό η Ζυγό. Μπορεί να ζορίζεστε και να χρειάζεται στις 3 και 4/9 να είστε πιο ψύχραιμοι και διπλωμάτες αλλά τελικά έχετε μεγάλη δύναμη μέσα σας και έχετε αρχίσει και κάνετε τον απολογισμό σας. Μην αφήνετε τρίτους πάντως να μπαίνουν στην σχέση σας γιατί δεν σας κάνουν καλό. Καλό είναι να καταλήξετε σε μια γνώμη και αυτή να κρατήσετε γιατί θα σας δημιουργήσει συναισθήματα ασφάλειας. Η γλυκιά παρουσία ενός Καρκίνου είναι καταλύτης για την ψυχολογία σας.

 

 

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να εκτελέσετε ακόμα και πράγματα που δεν σας αρέσουν ή τα βρίσκετε βαρετά κι ανούσια για να είστε κοντά με ένα άτομο. Και αυτή την περίοδο μπορεί η σχέση σας να χρειάζεται και λίγο πρακτική αντιμετώπιση και όχι μόνο θεωρία και ιδεολογία. Κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο, θα χρειαστεί να μοιραστείτε μαζί με υπευθυνότητα τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει για να μείνετε μαζί και ενωμένοι. Από την άλλη, το στενό μαρκάρισμα από έναν Σκορπιό μπορεί να σας φέρει ένταση αλλά τουλάχιστον θα νοιώθετε ότι κάτι κάνετε. Να είστε προσεκτικοί από 4 έως 6/9 και κυρίως για μπερδέματα οικονομικά με αισθηματικά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε γίνει πολύ συντροφικοί και αυτό σας βάζει μέσα στα ρεαλιστικά πλαίσια και τις ανάγκες της σχέσης σας. Είστε βέβαια σε δημιουργική φάση και αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα να έχετε την σχέση που θέλετε, ακόμα και την πιο δύσκολη, στα πόδια σας. Ο Σκορπιός σας βγάζει όλη την σεξουαλικότητα στην επιφάνεια και σας γεμίζει με πάθος και δύναμη. Από την άλλη, ένας Παρθένος σας εμπνέει τη συντροφικότητα και σας κάνει καλό γιατί σας βοηθάει να πατάτε στα πόδια σας. Ο Δίδυμος σας κάνει καλό με τα λόγια του αλλά μπορεί και να σας παραπλανήσει.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved